Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
הפסקתי כמעט להעלות סרטונים כי ירדתי מהאופנוע לפני כשנה וחצי.

אין ספק שאכיפה על אופנוע היא אפקטיבית בהרבה, זווית הצילום טובה יותר ובכלל רואים הרבה יותר עבירות כשאתה על אופנוע.

נחזור לזה בעוד 30 שנה בפנסיה...

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

מה התירוץ שלך?

אני ירדתי מהאופנוע בגלל משפחה..

פורסם
אתה נוסע בנתיב שלך כמו שצריך יש אור ירוק, פתאום נכנס בך רכב בתוך הצומת באופן מפתיע והאשמה כולה עליו. האירוע מצולם במצלמת רכב ומיד לאחר מכן הוא מאשים אותך שאתה לא בסדר וסטית לו לנתיב או משהו.

אתה מספר לו שהכל מצולם? או שאומר לו אין בעיה תן פרטי ביטוח ותובע אחר כך כשאתה מצרף את הסרטון?

העתקתי את הסרטון למשטרה (הסרטון שכאן הוא ערוך, הסרטון שיש במשטרה הוא יותר ארוך). הגשתי אתמול תלונה (באתר של המשטרה כתוב שיש קבלת קהל ביום שישי ובערבי חג). שוטרת לקחה את התלונה ואמרה שהיא מעבירה ליחידת תנועה (כמובן ששאלה אם יש נפגשים ואמרתי שמצידי לא).

התקשרתי לביטוח, הביטוח אומר שכל עוד אין לי את הפרטים של הפוגע, אני בבעיה.

אם תוך שבוע לא אקבל תשובה, אחזור שוב למשטרה ואבקש את פרטי הנהג בשביל שהביטוח יכסה את הנזק.

אם תרצה לשמוע את תהליך, אני אפתח שרשור לפורום דיני תעבורה ואפרסם את המהלכים שלי מול חברות הביטוח.

פורסם
העתקתי את הסרטון למשטרה (הסרטון שכאן הוא ערוך, הסרטון שיש במשטרה הוא יותר ארוך). הגשתי אתמול תלונה (באתר של המשטרה כתוב שיש קבלת קהל ביום שישי ובערבי חג). שוטרת לקחה את התלונה ואמרה שהיא מעבירה ליחידת תנועה (כמובן ששאלה אם יש נפגשים ואמרתי שמצידי לא).

התקשרתי לביטוח, הביטוח אומר שכל עוד אין לי את הפרטים של הפוגע, אני בבעיה.

אם תוך שבוע לא אקבל תשובה, אחזור שוב למשטרה ואבקש את פרטי הנהג בשביל שהביטוח יכסה את הנזק.

אם תרצה לשמוע את תהליך, אני אפתח שרשור לפורום דיני תעבורה ואפרסם את המהלכים שלי מול חברות הביטוח.

מציע לך ללכת שוב למשטרה על מנת להשיג את פרטי הנהג. יכול להיות שיקח הרבה זמן עד שיחזרו אליך אם בכלל. אם אין נפגעים המשטרה בד"כ לא ששה לפעול, אבל היא בכיף נותנת פרטים על בעל הרכב השני אם אתה מבקש – לפחות מנסיוני.

פורסם
מקס הגשתי תלונה, אתה מציע שוב ללכת?

כן. יש אלפי אנשים שמגישים תלונות מדי שבוע. עלייך לגשת, להציק ולברר מה עם התיק ולדרוש, שים לב לדרוש לקבל את פרטי הנהג עבור הביטוח. אין דרך אחרת.

פורסם
מקס הגשתי תלונה, אתה מציע שוב ללכת?

מציע רק להיות במעקב, לפעמים דברים נעלמים במעמקי הבירוקרטיה ;)

בינתיים תתחיל עם שמאות לרכב.

פורסם

היה לי סיפור דומה לפני מספר שנים. אמנם החלפנו פרטים, אבל התברר שנהג המונית שפגע בי מאחור הציג לי מסמכים של רכב אחר. התלוננתי במשטרת התנועה בחיפה, הדריכו אותי לחזור כעבור 3 ימים, ואכן מסמך עם הפרטים - לפי מספר הרישוי, שאותו צילמתי מייד אחרי התאונה - המתין לי במשרדו של החוקר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

.....

i don't even.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...