Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם אצלי עובד סרטון אחד בכרום. יש לי הרגשה למי שיש חוסם פרסומות זה לא עובד. 

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם

אלי25 ,

אולי מספיק להעלות סרטים שאי-אפשר לראות?

והפעם, גם בהורדה מקומית למחשב ופתיחה עם נגן זה לא עובד. (קודם הפיתרון הזה עבד)

בבקשה תסדר את השיט הזה מהצד שלך. (באנגלית זה נשמע יותר טוב).

פורסם

נהג מסחרית מטורלל מתנפל בבעיטות על רכב ש"עיכב" אותו 10 שניות.

לפי החולצה שלו והשקית הוורודה שרואים בחלון הנוסע סביר שזה נהג של רמי לוי.

הקטע המעניין מתחיל ב30 שניות

• מבאס 5
פורסם (נערך)

כמות העבירות בסרטון בלתי נתפסת. האמת היא שלנהג היונדאי מגיעה שלילה על ההתפרצות מימין, וגם לנהג שהתפרץ אחריו וחתך שמאלה. ויש מי שלא נתן זכות קדימה להולך רגל. והפרסה של הואן בתחילת הסרטון. והשליח שמשתחל ברווח מימין. ודו״ג שחוצה קו הפרדה. והולך רגל שמתפרץ בין מכוניות חונות. ועוד כהנה וכהנה.

ובלי קשר ה-road rage. הזה מצריך טיפול משטרה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • אהבתי 3
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, IsraCar כתב:

אלי25 ,

אולי מספיק להעלות סרטים שאי-אפשר לראות?

והפעם, גם בהורדה מקומית למחשב ופתיחה עם נגן זה לא עובד. (קודם הפיתרון הזה עבד)

בבקשה תסדר את השיט הזה מהצד שלך. (באנגלית זה נשמע יותר טוב).

וואו, איזו תוקפנות. אין לי מושג למה זה קורה ..אני מוריד סרטון מהמצלמה-חותך אותו ומעלה. אני אנסה לבדוק מה יכולה להיות הסיבה.

כפי שאמרתי יש רק סרטון אחד, לא שניים, משום מה התווסף עוד אחד "שבור" לתגובה המקורית. עכשיו הסרתי אותו.

עריכה אחרונה על ידי EliC25
  • אהבתי 2
פורסם

זה די גורף, כך שנראה שהבעיה בסרטונים או בתאימות שלהם לפורום. גם אני סבלתי מהבעיה שתיארו כאן החברים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 5 דקות, sperial כתב:

ויש מי שלא נתן זכות קדימה להולך רגל.

אתה מתכוון להולכת הרגל עם העגלה?

היא החליטה לעצור והתחילה להתעסק עם הטלפון אז אחרי עצירה של מספר שניות המשכתי בנסיעה.

שים לב שהחלק הזה בסרטון במהירות כפול 15 ובפועל נמשך כ3 דקות בתנועה זוחלת. הולכת הרגל ש"התפרצה" סימנה עם היד וביקשה מנהג הוואן לחצות ובפועל התנועה הייתה דיי בעמידה. גם ה"התפרצות" של נהג היונדאי מימין הייתה במהירות הליכה לתוך תנועה זוחלת, דיי סטנדרטי בארץ.

• אהבתי 1
פורסם

מנסה להעלות שוב עם קידוד שונה. תגידו לי אם למי שלא עבד קודם זה עובד הפעם...

• רעיון טוב! 5
פורסם (נערך)

פנצ'ר בגלגל השמאלי קדמי ופרסה ברחוב שמעכבת את כולם אבל הוא מתעצבן שאיזה נהג יונדאי קטנה נדחף לו במהירות זחילה, מלח הארץ, האם היה יוצא ככה אל סקודה פשע או שהוא מרגיש גבר כי זאת סביר להניח אישה או מישהו לא אלים?

אם על דבר כזה הוא מתפוצץ עוצר באמצע נתיב תנועה, ויוצא לתקוף נהג בכביש בעיני מגיעה לו שלילה לתקופה מכובדת להצטנן לבקש טרמפים ולעלות על תחבורה ציבורית + קנס כספי כבד מאוד.

מעבר לזה אני מבין שאדם שפתאום בא לחלון זה מפתיע ואי אפשר לשפוט אבל לא הייתי מחכה ל3 בעיטות, נותן גז ישר וכמובן לא פותח חלון ולא יוצא אליו.

עריכה אחרונה על ידי עצלן
  • רעיון טוב! 3
פורסם (נערך)

אין עניין של קידוד נכון או לא.. המכשיר שלך לא תומך כנראה בhevc שזה קידוד חדש ומוצלח יותר מהh.264 שהוא החליף

בכל אופן הנה הסרטון 

עריכה אחרונה על ידי EliC25
  • אהבתי 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...