Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4966 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המצלמות הללו הם חדירה פושעת לפרטיות, אני מניח שאין לכם כל בעיה שכל צעד שלכם יצולם ויתועד , אם זה לצורך קנסות תנועה בשלב זה , ואולי בשלב הבא למעקב אחרי אנשים לצרכים שונים ומשונים...

אני מתחלחל לחשוב להיכן המידע הזה יכול לעבור ופה כולם מוחאים כפים, מציע לכם לחשוב שוב על ההשלכות של מערכת כזו.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
המצלמות הללו הם חדירה פושעת לפרטיות, אני מניח שאין לכם כל בעיה שכל צעד שלכם יצולם ויתועד , אם זה לצורך קנסות תנועה בשלב זה , ואולי בשלב הבא למעקב אחרי אנשים לצרכים שונים ומשונים...

אני מתחלחל לחשוב להיכן המידע הזה יכול לעבור ופה כולם מוחאים כפים, מציע לכם לחשוב שוב על ההשלכות של מערכת כזו.

לגורמים הבטחונים הרלוונטיים יש כבר מצלמות במקומות "אסטרטגיים" ויש להם גישה למצלמות הפרטיות של בתי עסק בכל פינה.

מחפש פולקסווגן טרנספורטר (אספנות) במצב נסיעה.

אשמח לקבל הצעות בפרטי בצירוף תמונות ומחיר.

פורסם

יופי.... מה השלב הבא? יפיעלו עלינו לווין צבאי עם מערכת לזיהוי מהירויות קווים רצופים ומנורות שרופות?

אני לא מאמין שבמשולש וברהט יעשו את המצלמות האלו, הן יתלשון בין לילה, - לפעמים אנחנו צריכים להיות פראי אדם כמוהם,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

• חברי המעגל הראשון
פורסם
המכרז מגדיר שתי קטגוריות של עבירות, שאינן נאכפות כיום באמצעות מכשור טכנולוגי. האחת מוגדרת "עבירות חמורות המסכנות חיים" וכוללת חציית שטח הפרדה/קו לבן; נסיעה על שולי הכביש; כניסה לצומת לא פנוי; סטייה מנתיב הנסיעה; אי-מתן זכות קדימה להולכי רגל ואי-מתן זכות קדימה לכלי רכב.

מה רע?

אני שומע את הבכי של כל הנתקעים בנתיב השמאלי והשוכחים לאותת?:lol:

להבדיל ממצלמת מהירות, שגורמת לנהג להאט ללא סיבה, כאן מקפידים על דברים מהותיים.

מה שבעייתי בזה, שאם באמת הם מייעדים את זה גם למטרה של מסחטת כסף במקום שמירה על הציבור - כלומר כל תיעוד יחשב אוטומטית לעברה בלי שיקול דעת, ותקבל קנס זה שעקפת תאונה בנתיב השמאלי מימין למשל- עדיף שידחפו את המיזם הזה לת*ת.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מה שבעייתי בזה, שאם באמת הם מייעדים את זה גם למטרה של מסחטת כסף במקום שמירה על הציבור - כלומר כל תיעוד יחשב אוטומטית לעברה בלי שיקול דעת, ותקבל קנס זה שעקפת תאונה בנתיב השמאלי מימין למשל- עדיף שידחפו את המיזם הזה לת*ת.

זה כבר לא בגדר "אם" לדעתי.

קרא בבקשה את התגובה שלי שוב. כל הנהגים בארץ יהפכו לעבריינים, ללא יוצא מהכלל, על שטויות שאתה נאלץ לעשות כי אין ברירה אחרת.

אם זה ייצא לפועל, יהיה צריך לשנות את שיטת הנקודות בצורה שמזכירה את מד הסל"ד: כפולות של אלף... אחרת לא יישארו נהגים עם רישיון במדינה. :cry:

מה שכן, עכשיו אני מבין למה החליטו לעשות שכל נהג שיבקש להישפט ישלם כפול אם יפסיד. זה היה צעד מקדים...:x

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
מה רע?

אני שומע את הבכי של כל הנתקעים בנתיב השמאלי והשוכחים לאותת?:lol:

זה בכלל לא רע אם יאכפו חציית קו לבן \ אי עצירה בעצור. זה מאוד רע אם יאכפו דברים כמו שמירת מרחק ועוד מיליון ואחד דברים, שהם הרבה פעמים לא עניין של שחור ולבן, אלא שיקול דעת של הנהג. אפשר לחנך אנשים, גם אם בדרך קשה, שחייבים לעצור בעצור. אי אפשר להמציא מציאות לא קיימת בכבישים, בה כולם שומרים מרחק בדיוק על הסנטימטר לפי המוגדר בחוק (אם יש הגדרה מדויקת לזה), ובה בחיים לא עוקפים מימין וכו'.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

קראתי באיזה מקום שלחברת מולטאנובה יש מערכת שמסוגלת לנטר כביש ברוחב 4-5 נתיבים למהירות, שמירת מרחק, עקיפה מימין ואולי עוד כמה עבירות. לדעתי בהחלט יהיה מבורך אם עבירות אלה, כמו גם חצית קו לבן ועצירה ב"עצור" יאכפו בקנאות.

יבגניפ - עבירה של אי שמירת מרחק היא עבירה מסוכנת ביותר. רק לידיעתך - באוטובאהן הגרמני מדובר בעבירה החמורה ביותר, לפני התנחלות בשמאלי ועקיפה מימין ובודאי כמה דרגות מעל עבירות מהירות. והגרמנים בדרך כלל בודקים לפני שהם קובעים משהו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
קראתי באיזה מקום שלחברת מולטאנובה יש מערכת שמסוגלת לנטר כביש ברוחב 4-5 נתיבים למהירות, שמירת מרחק, עקיפה מימין ואולי עוד כמה עבירות. לדעתי בהחלט יהיה מבורך אם עבירות אלה, כמו גם חצית קו לבן ועצירה ב"עצור" יאכפו בקנאות.

יבגניפ - עבירה של אי שמירת מרחק היא עבירה מסוכנת ביותר. רק לידיעתך - באוטובאהן הגרמני מדובר בעבירה החמורה ביותר, לפני התנחלות בשמאלי ועקיפה מימין ובודאי כמה דרגות מעל עבירות מהירות. והגרמנים בדרך כלל בודקים לפני שהם קובעים משהו.

אין ויכוח על זה. מה שמעיין אותי זה רק מה המדד שעל פיו יחליטו אם שמרתי מרחק או לא. כאן לא מדובר ברמזור שהוא אדום או ירוק, וכל עוד זה מבתסס על האינטואיציה והבנת הדרך של הנהג (נהגתי עד היום ברכב אחד שהתריע על זה שהתקרבתי יותר מדי למי שלפניי), אני חושב שלתת על זה דוחות זה די שקול למס נוסף על כולנו, בלי קשר להאם אנחנו עבריינים או לא.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

יש לכך קריטריונים שמחשבים זמן ומהירות.

בעבר היתה בארץ מערכת לאכיפת שמירת מרחק שהתבססה על מצלמות בצידי הדרך וחיישנים בכביש, אבל היא גוועה בהדרגה כמו רשת המולטנובה 6F.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

צריך להפנים - זה העתיד:-(

ומצד שני אני חולם על דוחות שיקבלו אותם חארות שמבצעים רוורס במחלפים כי הם פיספסו את הפנייה...

יש אנשים שאפילו לקנות רכב צרפתי מגובה ב5 שנות אחריות מפחדים לקנות, ואילו אתה מעז לרכוש רכב Low Cost צרפתי רומני משומש עם K200+ ק"מ . מה שאני רוצה לדעת זה איך לעזעזל אתה קם בבוקר עם ביצים כאלה גדולות ?!

פורסם

אני חושב שהחשש שמפגינים פה חלק מהאנשים הוא לא מהאכיפה אלה מקטנוניות.

ניתן לאכוף מהירות מופרזת הכל מהקמ"ש הראשון ואפשר ב30% מעבר למהירות המותרת. כך או כך מי שנוסע כפול מהמותר, מגיע לו.

אפשר לאכוף מרחק על הס"מ הראשון, ואפשר לאפשר קצת מרווח. אבל מי שיושב לי על התחת (גם בפקק) מגיע לו

אפשר לקנוס גם מי שהאט ל 0.5 קמ"ש בעצור, ואפשר לחפש את אלו שממש סיכנו את התנועה וגרמו לרכב עם זכות קדימה לעצור.

אפשר לטפוס את זה שנכנס לצומת ונתקע קצת לפני הקו החיצוני, ואפשר לאכוף את החוק רק אל זה שנכנס אחריו ואחרי השני ובד"כ ימצא גם קדוש שלישי שרוצה להספיק את הירוק

גבולות האכיפה הם שיקבעו אם מדובר בהצלחה או מטרד יקר

פורסם

לדעתי זה נאיבי לחשוב כי ניתן לרשת את כל המדינה. למרות זאת אני חשוב שזה דווקא רעיון טוב, כל עוד תהיה ביקורת על המחשב, במידת הצורך.

דווקא עם החלק השני אני מסכים בהחלט - somebody is always watching. זה כבר קיים במקומות מסויימים בעולם וזה יילך ויתרחב.

בגלובס בוחרים משום מה לתאר עבירה של כניסה לצומת לא פנוי כעניין של מה בכך...

"על חלק מהעבירות האלה אין מחלוקת שהן עבירות חמורות, אבל אחרות - כמו כניסה לצומת לא פנוי, שמתרחשת לעיתים תכופות כאשר נהג נכנס לצומת כחוק אבל "נתקע" עקב שינויים בזרימת התנועה - הן הזמנה להנפקה סיטונאית של דוחות."

לפני שנכנסים לצומת יש לוודא כי ניתן גם לצאת ממנו. לעומת זאת, אם אתה עובד בגלובס, אז אתה נכנס לצומת ויהי מה ובעזרת השם גם תצא ממנו.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
אני חושב שהחשש שמפגינים פה חלק מהאנשים הוא לא מהאכיפה אלה מקטנוניות.

ניתן לאכוף מהירות מופרזת הכל מהקמ"ש הראשון ואפשר ב30% מעבר למהירות המותרת. כך או כך מי שנוסע כפול מהמותר, מגיע לו.

אפשר לאכוף מרחק על הס"מ הראשון, ואפשר לאפשר קצת מרווח. אבל מי שיושב לי על התחת (גם בפקק) מגיע לו

אפשר לקנוס גם מי שהאט ל 0.5 קמ"ש בעצור, ואפשר לחפש את אלו שממש סיכנו את התנועה וגרמו לרכב עם זכות קדימה לעצור.

אפשר לטפוס את זה שנכנס לצומת ונתקע קצת לפני הקו החיצוני, ואפשר לאכוף את החוק רק אל זה שנכנס אחריו ואחרי השני ובד"כ ימצא גם קדוש שלישי שרוצה להספיק את הירוק

גבולות האכיפה הם שיקבעו אם מדובר בהצלחה או מטרד יקר

כל מילה בסלע.

.Your average Notepad

• תוכן חדש...