Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4966 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לקראת הלידה הקרובה אנחנו מתחילים להתארגן על דברים חשובים ויותר וחשובים פחות

לגבי עגלה, כנראה שנלך על בייבי ג'וגר (מתלבטים בין שלושה לארבעה גלגלים) - אשמח לשמוע דעות בעד ונגד

לגבי סלקל שהוא גם מושב בטיחות לרכב - האם חיוני שהוא יתחבר לעגלה ? או שזה לא דבר שימושי ?

אשמח לקבל המלצות על סלקלים / כסאות בטיחות לתינוקות מגיל 0. הרכבים שלנו הם סקודה אוקטביה ופג'ו 206 2003 (שאני תוהה אם יש לה Easy fix)

בנוסף, מכיוון שאנחנו נמצאים בתחילת החורף - אשמח לקבל המלצות לרדיאטור לחימום חדר השינה - מי מומלץ יותר ומי פחות ?

וגם, על מקומות שכדאי ללכת לראות בהם שידות החתלה ומיטות תינוק

תודה!

פורסם

היי מר מקפליי.

כדי לקבל המלצות על חנויות, כדאי שתציין איזור מגורים. כעקרון שילב יקרים ומוצצים לא. יש עוד.

איני יודע אם אתה מחפש עגלה טובה במאות שקלים או עגלת ראווה באלפים. פרקטית, אין סיבה להוציא אלפים. חשוב לבדוק בחנות ששני בני הזוג מסוגלים לפתוח ולסגור בחנות ושנכנס ברכב.

סלקל הוא בתחילה כסא הבטיחות. להבנתי יש יתרון אדיר בסלקל שמעבירים היישר ממושב הרכב לעגלה לנסיעה קצרה, בלי התעסק ברצועות, ולהעיר התינוק ומאידך בלי לסחוב סלקל למרחק.

בהצלחה.

פורסם

צודק, שכחתי לציין מקום מגורים - רמת גן

כעקרון אנחנו לא מתכוונים לקנות עגלת ראווה - אך בטיחות, עמידות ונוחות קיפול הם פרמטרים שחשובים לנו

על בייבי ג'וגר ספציפית קיבלנו המלצה משני חברים שונים ולכן אנחנו שוקלים לקנות אותה

פורסם

אנחנו קנינו בייביג'וגר ארבעה גלגלים, טרי טרי (כחודש).

הסיבה ל4 גלגלים נעוצה ביציבות. החסרון היחידי בדגם של ה3 היה חוסר יציבות קל. לי זה לא הפריע אבל האישה התעקשה ולא מתווכחים עם אישה בהריון :wink:

בינתיים מניסיון, היא מצויינת. נכנסת בקלילות לתוך פיאט פנדה (בבגז' המזערי שלה), והולכה חלקה ונעימה.

הסל-קל שקנינו שייך לסייבקס, בינתיים אין תלונות. הוא נוח ומתחבר לעגלה (עם המתאם של האמבטיה).

לגבי חנויות, אנחנו קנינו מבייבישיק בגבעת שמואל. הם זולים יותר ממוצצים ומשילב, אבל לא יודע אם הם הכי זולים שיש באיזור המרכז. בחנות עצמה יש גם שידות החתלה ומיטות תינוק.

רדיאטור קניתי רק לפני שבוע, דגם פשוט עם 13 צלעות עלה לי 330 ש"ח (חיפוש זריז בזאפ יביא לך את הדגם)

הוא מחמם מצוין ועם מכשיר לשמירה על לחות בחדר. לגבי אמינות, אין לי מושג. קניתי אותו בגלל המחיר הזול כך שגם אם יתקלקל כעבור שנה, יהיה שווה לי לקנות אחד נוסף במקום לקנות את הרדיאטורים היקרים שמתחילים מ700 -800 ש"ח.

אה, עוד משהו - בסיורים שערכנו היו מחירים טובים למוצרי תינוקות גם במושב בצרה. רק שים לב שאין להם בייביג'וגר ומגוון של שידות וריהוטי תינוקות, אבל במוצרים משלימים הם זולים.

המלצה אחרת - כדאי שתערכו את הקניות לפני הכניסה לחודש שביעי, האישה תהיה רעננה ותוכלו לסייר בנוחות ובלי כבדות.

לגבי שידות החתלה - לוקח חודש עד שהם מגיעות ללקוח (אלא אם קניתם מעודפים), מיטות תינוק פחות רלוונטיות מבחינת זמן אספקה כי ממילא הם בעריסה בחצי שנה הראשונה.

יאאאאלה בהצלחה!

שיהיה בכיף!

פורסם

עגלה קונים לפי נוחות תפעול ונוחות לעולל. קח בחשבון שזה פריט שלא משתמשים בו יותר מידי אז חבל להשקיע יותר מידי ( הטיולון שקנינו לפני שהגדולה נולדה עבר אותה, את אחותה ועוד 2 ילדים והוא עדיין במצב מצויין ובדרך לילד הבא. גם עגלה שאצל אחי עברה 5 ילדים שלו ועוד 3 של גיסתו עדיין במצב טוב מאוד).

ברדיאטור מה שחשוב זו הבטיחות. שיעמוד יציב ושיהיה עם דופן כפולה כדי שלא יהיה רותח אם הילד נוגע בו.

סלקל עם בסיס מאוד נוח לשימוש ולהעברה גם כשהתינוק ישן. לא כדאי לוותר על זה. גם הרבה יותר קל לקשור את התינוק בחוץ מאשר להילחם איתו באוטו.

שידת החתלה זה עניין אינדיבידואלי. שלנו לא שימשה אף פפעם להחתלה כי הרבה יותר נוח על המיטה.

מבחינת מזרן, אל תתפתה לכל מיני מזרנים אורטופדיים ונושמים כי זה בולשיט. תינוק שהמשקל שלו בזמן השימוש במיטה משתנה ב 300% לא יכול להרגיש אותו הדבר על המזרן והמזרן לא יכול םהיות אורטופדי לאורך ההתפתחות הזו. ה ושם זה שטות כי ממילא שמים עליו מגן מזרן שאוטם אותו. אצלי בכלל שתיהן העדיפו את הלול. בשנייה שהוינו מעבירים אותן למיטה עם המזרן האורטופדי הןן היו מתעוררות. רק לקראת גיל 7 חודשים הן לא היו מתעוררות מהמעבר.

ביגוד צריך בכמויות אבל אם יש ממי לקחת אז חבל לקנות כמויות.

מבחינת האישה, יש פדים שכשקורעים אותם הם מתקררים ומקלים על כאבי התפרים. אשתי אומרת כאן לא לוותר עליהם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לקראת הלידה הקרובה אנחנו מתחילים להתארגן על דברים חשובים ויותר וחשובים פחות

!

בגדול , התשובות שניתנו כאן טובות מאוד . פנדוב ציין כי שילב יקרים , בצדק , אך לא תמיד. ישנם תקופות של מבצעים ברשת

אשר הופכות את מחיר סל הקנייה הכולל לדי אטרקטיבי ביחס לרשתות אחרים.

אנחנו רכשנו את כל הציוד בשילב , לצורך העיניין - סט האמבטיה\טיולון\סל קל הם של חברת אינגליזינה 2010.

נוחות ומהירות קיפול העגלה בידי אישתך הם הפרמטרים החשובים ביותר בעיניין זה.

למשל,באינגליזינה זהו קיפול מיטרייה שניתן לבצע ביד אחת ,כמו כן גם הפתיחה מהירה ופשוטה.

שידת החתלה לדעתי מיותרת.

לא לוותר על בסיס סל-קל לרכב.

מבחינת האישה, יש פדים שכשקורעים אותם הם מתקררים ומקלים על כאבי התפרים. אשתי אומרת כאן לא לוותר עליהם.

אם כבר הזכרת את הנושא ,

לא לוותר על זה. http://www.mommycare.co.il/Producth.aspx?IDP=3

Gn'f'R

פורסם

לגבי מזרן למיטה (לא לעריסה), למודי ניסיון דווקא כן רכשנו בסיבוב הזה את המזרן ה"אורטופדי" = יקר של שילב, אבל לא בשל בריאותו אלא בשל העובדה שהוא לא בנוי מספוג אלא מסיבים כאלה שדרכם גם זורם אוויר (התינוקות שלנו אוהבים לקבור את הראש במזרן) וגם השתן (בתחילה אם נוזל מהחיתול, ולאחר מכן בגמילה, משום שהמזרן מתאים למיטת מעבר), מחלחל כך שהוא לא נספג במזרן.

לגבי עגלה, שים לב מה גובה האמבטיה של הג'וגר. אצל שותף שלי מכה ללא שימת לב לעגלה הפכה אותה כשהתינוקת בפנים (!) - לתינוקת שלום, אבל היו כמה שעות של לחץ שם. אנחנו בחרנו בוגאבו ולטעמנו העבירות והפיצ'רים שלה מנצחים, אבל היא לא נוחה לקיפול. גם הטיולון שלה לדעתי מנצח (החלפת האמבטיה) בשל הזוויות שהוא נותן לרגליים, אבל שוב - לנוחות יש לנו ברכב גם מקלארן "קטנה" ו"קלה". הכל יחסי :-)

אגב, לטיולי חו"ל, כשהילדים קצת גודלים, יש לנו VOLO, שלא שוקלת כמעט, אבל מאפשרת רק ישיבה. יש לך עוד זמן ;-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אין הרבה מה להוסיף.

שידת החתלה זה מיותר אם כבר יש שידה פנויה בבית (וכמעט תמיד יש).

כמו כן, האמבטיה יכולה לשמש בחודשים הראשונים כמיטה לתינוק,

כך שאפשר לדחות את קניית המיטה לשלב מאוחר יותר,

או סתם לחכות שינחת עליך משהו בחינם מחברים / קרובי משפחה.

רדיאטור - יש ניסיון טוב עם דלונגי.

לא זול, 700-900 ש"ח בהתאם לגודל, אבל האמינות טובה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לא מזמן עברנו את אותו הדבר ואלה הלקחים של אישתי:

1. עגלות עם שלושה גלגלים זה נחמד, אבל מרגיש לא יציב אם יש מדרגה בדרך

2. סלקל שמתחבר לעגלה זה נהדר - לא צריך לסחוב את האמבטיה והילדה ממשיכה לישון בסלקל. אני מכיר ילדים שלא שהו אפילו רגע אחד באמבטיה של העגלה.

3. סלקל עם בסיס קבוע באוטו זה גם נהדר, כי לא צריך להילחם עם התינוק בעת החגירה, זה נוח יותר ומתחבר ונשלף בקליק אחד

4. מה שחשוב בעגלה זה שנוח לקפל ולפתוח אותה, ושהיא קלה מספיק כדי שאישתך תעשה את זה

5. יש עגלות שהידיות שלהן מתכווננות לגובה, לי זה היה חשוב

6. יש עגלות / סלקלים שבאים עם כיסוי לרגליים, כילה נגד יתושים וצילון. זה נחמד אבל לא כזה קריטי.

7. לסלקל יש תאריך פג תוקף (5 שנים אם אני זוכר נכון) ולדעתי לא כדאי לחסוך בנקודה הזאת.

שידת החתלה, עריסה וכו' כדאי לקחת מחברים / שכנים / מכרים / משפחה. כנ"ל בגדים כי צריך המון מהם וזה משמש רק לשלושה חודשים. כפפות זה מיותר - היום ברוב החזיות יש כפפות בילט-אין. תשאלו בחנות לגבי זה.

מחמם בקבוקים, מחמם מגבונים (באופן כללי הרופאים לא ממליצים להשתמש במגבונים לחים לניקוי ישבנם של הפעוטות. הם טוענים שחומרי הניקוי שם חריפים מדי ומספיק רק מים) וכו' לא צריך.

משטח החתלה תקנו כזה שלא סופג נוזלים, כי יש לתינוקות נטיה להשתין בזמן החלפת חיתול.

לגבי הנקה -

אם אישתך מתכוונת להניק (ואני מקווה בשבילך שכן, זה יחסוך לך לקום באמצע הלילה) אז תשכחו מכל כריות ההנקה למיניהן. לא מכיר אפילו אמא מניקה אחת שמשתמשת בהן. משאבת חלב טובה כדאי שתהיה, ביד שרה אפשר לשכור כאלה בעלות סימלית.

בקבוקים - כרגע הקטנה שלנו הכי מרוצה מבקבוקים של טומי-טיפי. אין לי מושג להסביר מה ההבדל בין הבקבוקים השונים אבל הם עושים לה הכי פחות גזים והיא לא פולטת כלום כשהיא יונקת איתם.

זהו אני חושב. :)

בהצלחה.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

אז שתי תוספות:

א. אנו עם בקבוקי MAM

ב. לא מומלץ לעולל להיות בסל-קל יותר מידי זמן מבחינה בריאותית, בשל הזווית שנכפית עליו/ה. לכן, לא העברנו אותו אף פעם בתוך הסל קל לעגלה, משום שזה מפתה להשעיר אותו שם למשך זמן ארוך. אז אולי הילד מתעורר, אבל לפחות הוא שוכב FLAT ולא בזווית מוזרה כזו של סלקל.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

תבדקו גם את העגלה B-Agile של britax. היא מאוד דומה במבנה שלה לבייבי ג'וגר אבל לטעמנו הרבה יותר איכותית. יש לנו כזו עם 3 גלגלים (יש גם עם 4) וחרשנו איתה את כל מנהטן כולל העמסה של משקלים שהיא לא אמורה לסחוב והיא עמדה זאת בכבוד!

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

ב. לא מומלץ לעולל להיות בסל-קל יותר מידי זמן מבחינה בריאותית, בשל הזווית שנכפית עליו/ה. לכן, לא העברנו אותו אף פעם בתוך הסל קל לעגלה, משום שזה מפתה להשעיר אותו שם למשך זמן ארוך. אז אולי הילד מתעורר, אבל לפחות הוא שוכב FLAT ולא בזווית מוזרה כזו של סלקל.

:mm_yeah:

פורסם

הניסיון שלי בינתיים הוא רק מהקנייה כי אשתי צריכה ללדת רק בעוד כחודש אבל כבר קנינו הכל ועשינו מחקר שוק לא קטן.

בסופו של דבר קנינו במוצצים, עגלה במבצע אחד ומיטה/שידה בחודש אחר במבצע אחר:

- עגלת סטריטי של בבה קונפורט, בסיס נוח לקיפול, אמבטיה+טיולון+סלקל+בסיס לסל קל לרכב 2200 שח.

- מיטה+שידה, לא סגור על השמות אבל זה היה במסגרת גם כן איזשהו מבצע, שידה רחבה 100 סמ - 1600 על שתיהן.

בנוסף במוצצים היה מבצע שבו אתה מקבל עוד 24 מוצרים ב24 ש"ח (אם אתה קונה את המיטה/שידה) - חלק מהמוצרים לא מעניינים כ"כ כמו מוצצים או בקבוקים אבל גם אמבטיה ומעמד היו בתוך ה24 מוצרים האלה.

אגב מוצצים, ברשל"צ היינו פעמיים והשירות שם ממש ממש גרוע.

בסוף קנינו בירושלים (בשני המקרים) שם השירות הרבה הרבה יותר טוב.

פורסם

כשאנחנו קנינו עגלה וסלקל לאשתי זה היה חשוב שהם יתחברו אחד לשני

אז קנינו עגלה + אמבטיה +טיולון + סלקל ובסיס של סייבקס

בפועל , לסלקל של סייבקס יש כמה בעיות , הבעייתי שבינהם הוא הזוית שהסלקל יושב באוטו

שבעיניי היא לא טובה ונאלצתי להגביהה את החלק האחורי שלו (איפה שהרגליים של הילד )

בפועל , לעולם לא חיברנו את הסלקל לעגלה חוץ מאשר הוצאנו את הילדה מבית החולים

מסקר שוק שאנחנו עשינו , חנות שנקראת בייבי סטאר בבארות יצחק (ליד פ"ת ) היא הזולה ביותר - ממליץ לך בחום

גם השירות מעולה

אם היום הייתי קונה עגלה , היינו קונים את האינליזינה החדשה שיש לה ידית אחת והיא מתקלפת "מטרייה " (תופס הכי פחות מקום )

הקיפול שלה קליל והיא מאוד נוחה לתפעול (לאשתי )

*בכל מצב - אסור להשאיר תינוק יותר מחצי שעה רצוף בסלקל , חובה להוציא אותו מהסלקל ל10 דקות

מאחר ותנוחת השכיבה בסלקל לא בריאה לגב התינוק

• תוכן חדש...