Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4953 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בס"ד

רכשתי מאזדה לנטיס לפני כחודש ואני מרגיש בקפיצות בזמן נסיעה על כבישים מהירים ללא מהמורות ובורות.

אצייו שמרגישים את הקפיצות החל ממהירות של גלישה בעת פקק וגם במהירויות גבוהות.

אני מרגיש כאילו האוטו חולה במחלת ים.

אציין ששמתי צמיגים חדשים היום, בוצע איזון גלגלים. בנוסף בדיקת בולמים בקומפיוטסט היום יצאה תקינה ועדיין יש קפיצות.

אחד הבוחנים הפנה את תשומת ליבי שאולי עקב הגבהה אחורית שיש לרכב (לטענתו) יש סיכוי שאם אוציא אותם הקפיצות יעלמו, מה שמוזר לי כי הבדיקה של הבולמים הראו שהם תקינים.

מה שבטוח לי שלא מדובר בכיוון פרונט.

מה עלי לעשות כדי להפסיק את הקפיצות האלה זה מטמטם אותי.

תודה רבה!

פורסם

לק"י

בעיה שאתה מתאר=בולמי זעזועים. (נקודה) במיוחד עם אתה מרגיש בחילות סחרחורות בנסיעה או אחרי.

מדוע הלכת למכון? לבדוק אך ורק את הבולמים לתקינות? או בעצם את כל המרכב?

מכון בעל שם כזה לא יכול לתת לך תשובה ברורה? ומה זה ההגבהה שיש מאחור? הרכב נראה לעין שבאמת הוא גבוה מאחור?

האם הרכב הזה מקורי או שהוא עבר כל-מיני שידרוגים ל"רכב ספורט" אולי שמו לו "בולמים מיוחדים"

דווח לנו תשובות לשאלות

כל סוף הוא התחלה חדשה, העצב הוא סימן שבקרוב תבוא שמחה...

פורסם

אתה בטח מתכוון להגבהות שמתבצעות ע"י הלשבת גומיות על הקפיצים, בוודאי שזאת אחת הסיבות לקשחיות שאתה מרגיש ברכב, הגומי לא מאפשר לקפיצים להתכווץ ולבצע את תפקודם כראוי ולכן אתה מרגיש שהרכב נוקשה מידי.

ההגבהות האלו מיועדות לקפיצים עייפים, במקום להחליף אותם עוקפים את הבעיה ע"י הלבשת גומיות (אני נגד הפטנט הטיפשי הזה מהסיבות האלו).

פורסם

אני עם הרכב רק חודש, קרוב משפחה בדק לי את הרכב בקומפיוטסט שם את הגלגלים על פלטות כאלה שרועדות ומקפיצות את הגלגלים ונותנות נתונים על הבולמים, יצא שהבולמים תקינים.

אני רוצה לציין שעכשיו חזרתי מהמוסך בקשר למשהו אחר, וכשהוא הרים את האוטו הוא אמר שאין הגבהה לרכב, יכול להיות שיש הגבהה מעל הקפיצים ולא ניתן לראות אותה בלי לפרק? הרכב נראה מעט מעט גבוה מהרגיל, מה שנותן לו פוזה יפה.

השאלה שלי היא כזאת, האם ניתן להסתמך על הבדיקה של הבולמים והם תקינים באמת, איך אפשר להיפטר מהמטרד הזה?

לדעתי בכל אופן זה הבולמים. ממש מתסכל כל הסיפור הזה...

תודה רבה לכם..

• תוכן חדש...