Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תדמית של דובר צהל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ראשית כל אני מחזק את ידי צהל ואת תושבי הדרום.

אתמול בערב(יום ד') שידרו בטלויזיה את דבריו של דובר צהל לגבי מבצע "עמוד ענן" ומה שצרם לי בעין היה אופן לבושו - הוא הופיע במדי ב'.

אני ציפיתי מדובר צה"ל ללבוש יותר "מכובד" או ייצוגי יותר (לפחות מדי א') - סה"כ גם אוייבנו רואים אותו וכך גם כל שאר העולם.

בעיני זה מעין "זילות" של המעמד...

כך הוא נראה:

5_wh.jpg

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם לומר את האמת, אכן שני דברים הטרידו אותי. הראשון, כאמור ההופעה במדי בית משומשים שעבר עליהם הפז"מ. אם אפסנאי משיג מדים חדשים קל וחומר שקצין במעמדו יופיע במדים יותר יצוגיים.

דבר שני, בלי לפגוע בבן אדם, כאשר מדובר באדם אשר אמור לשדר יצוגיות אני במקומו הייתי מטפל קצת יותר טוב בשיניים שלי. לא יאה ולא נאה לגבר שיהיו לו שיניים עם רווחים, שיניים אכולות וכיוצא בזה.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
אם כבר, אותי יותר הטרידה העברית שלו

בוא נסגור על זה שהעברית שלו מטרידה אותי :wink:

אין לי שאיפות להיות דובר צה"ל (למרות שיש לי שאיפות לדבר ולכתוב בצורה תקינה ככל האפשר).

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם
אתם מתעסקים בטפל. הקצינה שליידו הרבה יותר מעניינת.

מעניינת את הסבתא שלי, בלשון המעטה... :roll:

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
אם לומר את האמת, אכן שני דברים הטרידו אותי. הראשון, כאמור ההופעה במדי בית משומשים שעבר עליהם הפז"מ. אם אפסנאי משיג מדים חדשים קל וחומר שקצין במעמדו יופיע במדים יותר יצוגיים.

דבר שני, בלי לפגוע בבן אדם, כאשר מדובר באדם אשר אמור לשדר יצוגיות אני במקומו הייתי מטפל קצת יותר טוב בשיניים שלי. לא יאה ולא נאה לגבר שיהיו לו שיניים עם רווחים, שיניים אכולות וכיוצא בזה.

שיעשה את עבודתו, עם מדי ב' ועם הרווח בשיניים. מאחל לו בהצלחה.

(במלחמה הקודמת, זכורה לי מירי רגב ולא כ"כ לטובה).

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...