Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4978 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יעזור אם תפרט מחירי חלקים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

קיבלתי הצעה כללית ומה שמחליפים זה

שמן

פילטר שמן

פילטר אוויר

פילטר מזגן

בדיקת גלגלים ועוד בדיקה שלא רשמתי

נוזל שמשות

תוסף דלק

פורסם

זה פי 3 מחיר ממוסך נורמאלי.

במידה ואתה חייב לטפל במורשה יצרן כדי לממש האחריות, אין מה לעשות.

במידה ואתה לא חייב, לך למוסך שממליצים עליו חברים וקרובים אליך.

(טיפול כזה לרכב שלי עולה פחות מ500 שקל, רק בלי פילטר מזגן).

בדיקת גלגלים זה עניין של 10 דקות, עושים את זה בחינם. (מפרקים לך גלגל אחד בכל צד (קדמי ואחורי) ורואים מה המצב עם הברקס, למרות שבממוצע ב30KKM נשאר הרבה בשר בברקסים, ועוד באיביזה שזה רכב קל יחסית)

פורסם

זה לא יקר, זה סתם מטופש. יש שם חומרים בשווי של מאות שקלים בלחץ, ועל זה הם מוסיפים כל מיני המצאות כמו כל מיני ברגים ששווים אגורה שהם 'מחליפים' וגובים על זה עשרות שקלים.

קיצר, המוסכים של צ'מפיון זה משהו שחורג אפילו מהגזל הפרוע שרגילים לראות בשאר המוסכים המורשים, וממליץ לך בחום לברר בדיוק איזה חלפים נדרשים עפ"י הוראות יצרן, לקנות אותם לבד בחנות חלפים ולתת את זה למוסך כללי - רק שיציין בקבלה את העבודה עם החלפים הנ"ל כדי שהאחריות תישמר.

• ספונסר פורום
פורסם

אני ממליץ לך לפני הכנסת הרכב למוסך לבקש שלא ישימו תוסף לדלק ולא יחייבו אותך על נוזל שמשות. רק הסיפור הזה יוזיל את המחיר בכ-100 ש"ח.

אתה מוזמן להשוות מחירים עם מוסכים מורשים נוספים באזור:

1) מרכז שירות פליקס בת"א.

2) מרכז שירות מוטור אפ בפ"ת.

אל תשכח להגיד שהגעת מהפורום :wink:

פורסם

איזו שנה האיביזה?

אם היא פחות מ-3 שנים על הכביש אתה בעצם כלוא, מאחר ושנת האחריות הבלתי רשמית של צ'מפיון ניתנת אך ורק אם אתה מטפל במוסכים המורשים שלהם.

אם הרכב מצוייד ב DSG7, ואתה מעוניין לשמור על הרחבת האחריות של הגיר ל-5 שנים (רצוי מאוד) אזי עליך לטפל במוסכי הרשת לכל אורך התקופה.

לכן יש כאן סוג של לקוח שבויי, אין לך ברירה אלא לטפל במוסכי הרשת וספוג את העקיצה.

לגבי המחיר, כפי שכבר רשמו לך הוא מוגזם לחלוטין (אלא אם כן אתה מחסיר דברים).

עלות שמן סימטטי מלא + פילטר שמן, פילטר אוויר לרכב ולמזגן, לא אמורים לעבור את ה-500 ש"ח.

נוזל שמשות ותוסף לדלק (ממליץ להוריד) לא יותר מ-100 ש"ח.

כלומר הם גובים ממך 1200 ש"ח על טיפול קטן?!

העבודה כאן מסתכמת בחצי שעה, אך נניח ומחירון היצרן אומר שעתיים, עדיין אלו שעתיים מאוד מאוד יקרות!

יש מצב שאתה מפספס כאן משהו?

אולי זה כולל החלפת רפידות/צלחות בילום?

פורסם

מצאתי פירוט של טיפול 15K באתר וואלה! רכב.

בשלב ה-15,000 לפי הוראות היצרן, כל שיש לעשות זה להחליף את השמן (5-40) ואת מסנן השמן בלבד. את מסנן האוויר ואת מסנן המזגן מחליפים רק בטיפול שני, כלומר ב-30,000 ק"מ.

בסיכומו של הטיפול שנמשך מעט פחות משעה הסתכם החשבון ב-510 שקלים וזה הורכב מ-125 שקל עבור העבודה, 89 שקלים עבור מסנן השמן, 212 שקל עבור השמן עצמו (4 ליטרים), 14.5 שקל עבור פקק לאגן השמן ו-70 שקלים חיוב מע"מ. במידה ולא יהיו אירועים חריגים במהלך התקופה בה יהיה הרכב עמנו, הביקור הבא במוסך מתוכנן רק בעוד 15,000 קילומטרים.

http://cars.walla.co.il/?w=/4735/1846777

כלומר, מחיר הטיפול, ללא החלפת פילטר אוויר למנוע ולמזגן הסתכמה ב-510 ש"ח כולל מע"מ.

נראה לי מוזר כי טיפול 30K, כשכול מה שנוסף לו הוא גם החלפת המסננים (לפי הבנתי, אין לי ספר רכב), יקר פי 3.5 מאשר טיפול 15K.

יוצא שאתה משלם עוד 1300 ש"ח על מסננים? :?

לא מאמין!

פורסם

בסדר אין לשכוח שמדובר במוסך מרכזי...זה תמיד יותר יקר שם.

אני בתור בעל מיצובישי מביקור במוסך מורשה מרכזי של מיצובישי רצו ממני לא פחות מ 1200 ש"ח לטיפול 10K פשוט, שבו הוחלפו בדיוק אותם דברים שאני מחליף במוסך אחר, משתמש בשמן סינטטי מלא שאני קונה בעצמי שעולה לבד 250 ש"ח ועדיין לא מגיע למחיר הזה.

בכל מקרה לדעתי תקח המלצות למוסכים איכותיים באיזור שלך אני בטוח שלא חסר, תטפל אצלם.

Opel Adam S 2017

פורסם
קיבלתי הצעה כללית ומה שמחליפים זה

שמן

פילטר שמן

פילטר אוויר

פילטר מזגן

בדיקת גלגלים ועוד בדיקה שלא רשמתי

נוזל שמשות

תוסף דלק

לא יכול להיות.

בקש מהם פירוט של העלויות לפי מרכיבים ותעלה לכאן. זה מעניין.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
בסדר אין לשכוח שמדובר במוסך מרכזי...זה תמיד יותר יקר שם.

.

שים לב שעל פי הכתבה של וואלה!רכב הטיפול נערך בדיוק באותו המוסך שפותח השרשור מדבר עליו, אך עם הבדל יחיד, שם המחיר היה הגיוני מאוד.

אני גם יותר סומך על המקצועיות של כתבי הרכב של וואלה מאשר על חוסר ההתמצאות של פותח השרשור.

שוב, אני מאמין שהדברים שהציג פותח השרשור אינם מדוייקים.

איפה כל בעלי האיביזה כאשר צריך אותם? :wink:

כמה עלה לכם הטיםול האמור?

• תוכן חדש...