Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיברקלאב!

פיברקלאב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תודה

אני מחכה שהפקקים יסתיימו ונתחיל לנוע צפונה

נוסע עם הכרמל לצפון, או על נגרר?

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=448875

• תגובות 1.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מאחר והכרמל לא נסע זמן רב אני עוצר לבדיקה כל חצי שעה אחד הפלגים מתנתק מידי פעם אבל בסהכ נוסע מצוין

image.jpg

אספנות = סבלנות

פורסם

יישר כוח לכל חברי הפיברקלאב.

מציאה ממש היסטורית.

כל הכבוד.

"אם מה שאתה רוצה לספר לי הוא לא אמיתי, לא טוב ולא מועיל - אני מעדיף לא לדעת במה מדובר, וגם לך כדאי לשכוח מהסיפור" - סוקרטס.

פורסם
מאחר והכרמל לא נסע זמן רב אני עוצר לבדיקה כל חצי שעה אחד הפלגים מתנתק מידי פעם אבל בסהכ נוסע מצוין

אחלה רכב אחלה נדירות רק תעשה טובה יש לי נקע בצוואר תיישר את התמונות:-D

תהנה מקנא כרמלה כבר חודשיים באישפוז ואני נאלץ לנהוג במרצדס (לא להתלהב ויטו מסחרית)

רענן

חבר צוות פיברקלאב

"אני מעריץ אותך," אמר הנסיך הקטן ומשך קלות בכתפיו "אבל מה יוצא לך מזה?"

פורסם

אתה צודק התמונות יוצאות באמת על הצד כנראה שברגע שהאייפד נכנס לרכב מתוצרת אוטוקרס הוא נשכב על הצד

אספנות = סבלנות

פורסם

זהו הגענו במהירות שיא של 62 קמש תוך כדי שירה ממיטב מקהלות העולם סיכום של עשר שנים היה כדאי

אספנות = סבלנות

פורסם
זהו הגענו במהירות שיא של 62 קמש תוך כדי שירה ממיטב מקהלות העולם סיכום של עשר שנים היה כדאי

כבוד על הכרמל! בטח היה מרגש למדי לעשות את הנסיעה הזו.

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

פורסם

כן כשהבאתי בהתחלה את הרכב זו היתה ערימה של פיברגלס ולא האמנתי בעצמי שיצא מזה משהו זה בהחלט עושה לך משהו

image.jpg

אספנות = סבלנות

פורסם

עוד אחת חזרה רישמית לכביש היום :)

בתמונה תיקון פנס חניה קידמי

איך אני אוהב עבודות הלחמה :)

007.jpg

008.jpg

009.jpg

010.jpg

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם
כן כשהבאתי בהתחלה את הרכב זו היתה ערימה של פיברגלס ולא האמנתי בעצמי שיצא מזה משהו זה בהחלט עושה לך משהו

עשית לי קצר בעיניים עם התמונות ההפוכות האלה

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם
עוד אחת חזרה רישמית לכביש היום :)

בתמונה תיקון פנס חניה קידמי

איך אני אוהב עבודות הלחמה :)

מזל טוב והרבה הנאה מהרכב.

ולענייננו ביקרתי היום במחסן הפיברקלאב וזכיתי בכמה חלפים מעניינים הדרושים לי להמשך שיפוץ .וזאת באדיבותו של רענן שגם תרם לי כוס קפה.

רשימת הטובין:

1)פס ניקל במצב טוב מאד למכסה המנוע,שיחליף את הקיים שמצבו גרוע.

2)עדשה מקורית חדשה בניילון מזכוכית לפנס אור רוורס ,אך התגלתה כלא מתאימה ותוחזר למחסן הפיברקלאב.

3)מזלג עם מיסב לחץ לקלאצ'.

4)פלטינות.

5)דיסקית אלומיניום מקורית שנועדה לקירוב המאוורר לרדיאטור לשם הגברת הקירור.

תודה לרענן ולתורמים באשר הם.

אריק

פורסם

ואאלה לא ידעתי שמכוניות רום כרמל נוסעות על הגג :)תיישר את התמונות בעריכה לפני העלאה לפורום :)כל הכבוד על העיקביות בסופו של דבר ישובו לכבישינו מכוניות רום נשתה לכך לחיים כוסית אחת של רום.

עופר בן צבי

• תוכן חדש...