Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5033 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זו בדיוק הנקודה שלי.

כמה אני שונא שמישהו כותב את זה בתחילת דף חדש ואני צריך לחזור אחורה...

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תגובות 269
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
דורון תבין, הוא לא מפסיד... (איפה ישה שידפוק כאן חישובים? אני לא טוב במתמטיקה).

אולי הוא "מפסיד" כתוצאה מהקטנת אחוזי הרווח הנקי מכל פיצה, ייתכן עד כדי בלי רווח כלל,

אבל הוא מרוויח המון בכך שהוא מדיח את המתחרים, ווליום העסקים שלו מתעצם פי כמה - ואי לכך הוא מפצה על ה"הפסד" באחוזי הרווח בכל מגש בודד ע"י הכפלת כמות המגשים שהוא מוכר ביום פי כמה וכמה.

מה גם, שאחרכך הוא יוכל להקפיץ את המחירים בחזרה כאוות נפשו, כלומר ברגע שהוא יביס סופית את המתחרים ויפיל אותם לקרשים.

דמיין שהייתה לך חבילה יפה של כסף כרגע, נאמר שלושה מליון שקלים, ואתה מחליט מהיום למכור מטהרי מים בשישית מהמחיר לצרכן אצל כל המתחרים. מה יקרה? אולי לא תרוויח, ואפילו "תפסיד" כסף על אותם מטהרים מכיוון שאתה נכנס לגרעון בגלל המכירה הלא רווחית לכאורה. אך מה? מכיוון שכאמור יש לך שלושה מליון שקלים בצד, אתה לא מוגבל לראיית הצינור שאומרת שעל העסק שלי להיות רווחי, למען אביא לחם הביתה היום ומחר. לחם יש לך בשפע מהשלושה מליון. וברגע שתמכור מטהרי מים בשישית מהמחיר לצרכן אצל המתחרים, כל הלקוחות יעזבו את המתחרים ויבואו לקנות אצלך. כי הכסף מדבר. אם תמשיך כך מספיק זמן ללא הפרעה, כל המתחרים שלך יפשטו רגל ואתה תהיה היחיד שמוכר מטהרי מים באיזור חיפה רבתי. במידה והצלחת להגיע למצב הזה, בו אתה הספק היחידי של מטהרי מים בכל איזור הצפון, האם סכום הכסף ש"הפסדת" בתחילת המהלך העסקי הנ"ל באמת היה הפסד? לא נראה לי שאפשר לקרוא לו כך. נשמע יותר השקעה לטווח בינוני שמטרתה למחוק את המתחרים ולהגדיל פי כמה את נתח השוק הפוטנציאלי שלי כעסק. זו אסטרטגיה עסקית, וזה מה שהוא מנסה לעשות (או ניסה, לא יודע אם המצב המתואר בכתבה עדכני גם כיום) להשתלט על תחום הפיצריות בבני-ברק.

בנוגע לווגאס - אם אתה מתקשה לקבל משכורת מעליבה ולהתמודד עם נוכלות ישראלית טיפוסית, כדאי לך ככלל אצבע לנסות להימנע מעבודה בעגלות :) (כמובן שאני לא מלין על כולם, הכרתי בעל עגלה שדואג ומכבד את העובדים שלו מעל ומעבר, אך הרוב בתחום קומבינטורים שמפילים בפח חיילים משוחררים לצערי)

המשפט הזה היה בקשר לשירשור הזה שפתחת...

כמה אני שונא שמישהו כותב את זה בתחילת דף חדש ואני צריך לחזור אחורה...

לא צריך טובות! :lol:

(גם אותי זה מעצבן טיפה לפעמים אבל לא נורא, בקטנה. זה לא שצריך לרוץ אחורה כדי לקרוא...)

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אתה צודק, אבל הבעייה לדעתי היא לא בעובדה שהמשכורות עוצרות בגבהים מסויימים כשכיר אצל 99% מהאנשים,

הרי זה לא שהבחור בארה"ב שהתחיל מאפס וקנה בסופו של דבר בניין עשה זאת ע"י שחסך משכורות מאותה עבודה שעשה כשכיר. אלא הוא עשה קצת משכורות כשכיר, "התגלגל" לבעל עסק קטן, צבר הון ראשוני ולקח משכנתא כדי לקנות בניין או כל מסלול אחר שתרצה. הוא לא ביצע את הקפיצה הכלכלית תודות למשכורת שהרוויח, אלא תודות לעובדה שיכל לקחת את אותה משכורת, ולהשתתף באופן שוויוני לחלוטין בתחום מסויים לצד "שחקנים" גדולים ממנו, כשהוא "בסה"כ דג קטן".

שם, אם אתה רוצה, אתה יכול לחסוך משכורות עד שיהיה לך סכום ראשוני, על גביו לקחת משכנתא, לקנות בניין מגורים ולהחזיר את ההלוואה מהשכירות של הדירות. הופה, אתה "איל נדלן". אחרכך תוכל לשפץ את הבניין ולגרוף רווחי שכירות גבוהים יותר, או לקנות עוד בניין וכן הלאה.

כנ"ל לגבי כל דבר אחר. קל להפוך משכיר לעצמאי, וכעצמאי עם עסק בסדר גודל קטן \ בינוני, בשונה מהמצב במדינת ישראל - לא מפילים על כתפיך את רוב המעמסה, אי לכך ניתן לעשות רווחים שיהוו קרש קפיצה כלכלי. בארץ העסקים הבינוניים נאבקים עם קשיים עצומים, ועסק בינוני הרבה פעמים לא מסוגל להוות את קרש הקפיצה הזה.

במיוחד כאן, כש"דג קטן" מנסה להיכנס לבריכה ששוחים בה דגים גדולים יותר, הם לא נותנים לו מרחב מחייה ואפשרות הוגנת לצמוח כך שיהפוך לדג גדול כמוהם - אלא עושים הכל כדי שלא יכנס לבריכה מלכתחילה. תנסה להפוך בארץ ליבואן רכב, או לכל תחום אחר שיש בו אחוזי רווח גבוהים ותגלה שאלו ששולטים באותו תחום עושים מאמצים גדולים (בסיוע הממשלה) להשאיר את העוגה רק לעצמם. בגלל זה אפשר לספור על יד אחת את בעלי הבנקים \ יבואניות הרכב \ כל תחום עם פוטנציאל רווח וצמיחה כלכלית גדולים. כמו שאמרתי, "מדינת קרוב לצלחת".

יפה אמרת, אני בן 27 והאפשרויות שעומדות מולי הן עצומות, דברים שבארץ נראו לי כחסרי היגיון מבדים כאן על בסיס יומיומיץ

זה עניין של אמביציה, תקח בחור צעיר שמרוויח שכר מינימום בארץ ותשווה אותו לבחור בן אותו גיל שמרוויח שכר מינימום בקליפורניה.

כמה זמן יקח לכל אחד מהם לחסוך 10K$ ? ואיך הם יכולים למנף את עצמם עם סכום שכזה?

בגיל 27 לקנות בניין זה מאוד מרשים, זאת חשיבה נכונה, בזמן שמרבית האנשים לוקחים משכנתא לרכישת בית למגורים, הם מכניסים את עצמם לחוב וDEBT-INCOME RATIO שלהם עולה.

אני מאמין בחשיבה כלכלית, בארץ מאוד קשה לפעול מחוץ לקופסא, המדינה קטנה וכל אחד הוא גאון.

כל הזמן אני מוצא אחלה השקעות, יש פה יותר הזדמנויות ממשקיעים.

בית בפאלם ספרינג 74K$, מושכר ב1100 בחודש.

משכנתא? שמת 10K מקדמה, ההחזר החודשי יהיה באיזור ה500 בכל חודש.

אתה בעלים של נכס שמשלם את עצמו, לך 30 שנה קדימה, אין משכנתא, יש פנסיה.

עכשיו כאשר יש לך השקעות עם מאזן חיובי שכזה, מה הבעיה לקחת עוד משכנתא אחרי שנה? ועוד אחת...

מצבי הכלכלי לא מזהיר, ביצעתי בחירות לא נכונות בנוגע לשותפים עסקיים ולמדתי, לא בעיה.

בארץ אפילו ההזמנות לעשות את מה שאני עושה עם אמצעיים כפולים מאלה העומדים לרשותי לא קיימת.

תחכו קצת, אני לקחתי כמה צעדים אחורה, בינתיים אני בונה הכל לאט, אני מבטיח לעדכן, כבר קיבלתי זכויות על השם "THE CONNECTION" והכל מתקדם לאט ובטוח.

המטרה שלי היא להציע 15-30% ריבית שנתית על השקעות של 100K$ ומעלה עם ערבות על ההשקעה. התוכנית קיימת ונבדקה למעלה מ10 פעמים בשנתיים האחרונות. זה יהיה בשרשור אחר.

בקיצור, אמריקה, עם הכלכלה המקרטעת, עם כל הבלאגן היא עדיין מקום טוב לחשיבה עצמאית, כמו שתואר בתגובה אותה ציטטתי, החופש באמריקה הוא החופש להעז, לנסות ולהצליח, לא משנה מאיפה באת.

haters will hate

פורסם
חדשות טריות במיוחד לשרשור:

http://www.themarker.com/wallstreet/1.1833255

אבל זה יוון. זה לא יקרה באירופה.

אה רגע, אבל יוון היא חלק מה- EU.

טוב, זו רק תמיכה של 22% במפלגה ניאו-נאצית עם סמכויות לטפל במהגרים, לא נורא. זה בטח יעבור בבחירות הבאות.

או שלא, ואז טוב שיש את ישראל. או ארה"ב או גרמניה, שם בטוח לא יהיו כאלה דברים.

חיכיתי שמישהו כבר יעלה שוב את האנטישמיות לכותרות, זה בדרך כלל קורה בשרשורים האלה כשמגיעים למבוי סתום וכל צד נשאר בעמדתו.

תזדרזו חברים, זה בדרך כלל מבשר שהטורקי יכול להחזיק רק עוד איזה 2-3 עמודים גג.

:lol:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
בנצי היקר, לקחתי לעצמי יומיים לפני שאני עונה לך, כי אולי אם תקרא בנחת את תשובתי זה יעזור לך ליטול קורה מבין עיניך.

אלא אם מונית לבורר, ובעצם גם אז, אני לא מבין למה אתה לא מעוניין להשיב על השאלה במה אתה עוסק. או איזה בעיות אתה פותר לאנשים בסלון. וגם, אם אפשר, שתרחיב בנושא אישורי העבודה ו/או האזרחות - יש/אין/כיצד השגת וכו'. זה יעזור, כך אני חושב, לכל המשתתפים בדיון, לשפוך אור נוסף על הצלחתך (עליה אין חולק, לפי תיאוריך) בארה"ב. אולי זה גם יעזור לאחרים להבין מה דרוש על מנת להגיע להיכן שהגעת אתה.

אתה שוכח שמי שאתה ומה שאתה, גובש כאן. בעצם, אתה שונא אנשים שהם, איך לומר, כמוך... חושבים רק על עצמם, מחפשים לברוח (כן, לברוח) למקום בו קל יותר לחיות. זו לא בושה, וזה בסדר. אבל אם האנשים פה כל כך רעים, למה אתה בא לפורום ישראלי כל יום?

איפה לעזאזל מצאת שנאה בדברי?

לארה"ב הגעתי עם ויזת תייר, הייתי שוהה בלתי חוקי ובמהלך התקופה הנ"ל פתחתי עסק, התקדמתי והסתדרתי.

אני מתעסק בתחום הבניה, אני עובד בתור עצמאי כמנהל פרוייקטים בחברה מאוד גדולה ואני זה שמגיע לאנשים הביתה, מקשיב להם, מדריך ומכוון אותם בכל מה שקשור לפרוייקטים גדולים של שיפוצים, (החלפת גג, תוספות בניה, מטבחים וכד'), אני הוא זה שמלווה אותם לאורך הפרוייקט, מסייע בתכנון, עיצוב, בחירת החומרים והצוותים הנכונים, אישורים מול העירייה וכמובן מייצג אותם אל מול הבנקים לצורך השגת מימון לפרוייקטים גדולים.

קל יותר לחיות? כן, השארתי עבודה מסודרת מאחוריי, משפחה אוהבת והלכתי אל הלא נודע, עשית את זה פעם? לא! אז תפסיק לבלבל לי במוח.

לי אין ראיה צרה ואני לא מסתכל לאנשים אחרים בצלחת, להבדיל ממך.

השרשור על הפאנמרה כבר הוכיח טוב מאוד מי אתה וכמה קטן אתה בתור בן אדם, שנאה? אל תגלגל אליי את הכדור, אתה יכול גם לקחת שבועיים לחשוב לפני שאתה מגיב, זה לא ישנה את העובדה שאתה קנאי צתדקן!

אתה בן אדם פלצן שמעביר ביקורת על כולם, כשתסביר על דפי הפורום מה נותן לך את הזכות לעשות זאת אז אולי אכבד אותך ואפסיק לכתוב בפורום, בינתיים אני אעשה מה שבא לי ואחליט להתעלם מאדם קטן ופחדן שרע לו, הוא כבר לא בן 20, ויש אישה וילדים... תירוצים. מה שמנע ממני לעזוב בגיל צעיר יותר היה פחד, והפחד הזה מחלחל אצל כל אחד מאיתנו, בגלל פחד אנשים נשארים בעבודה מחורבנת, בגלל פחד אנשים לא מתקדמים בחיים.

אז אתה רוצה שאני אכתוב לך מה צריך כדי להגיע לאיפה שאני היום? איפה אני היום (באמת שאני לא יודע מה אתה חושב שאני).

צריך ביצים, צריך לדעת לכוון למטרה מסויימת ולא להמשיך לרוץ גם אחרי שנופלים על הפנים הכי חזק שאפשר.

החיים שלי לא קלים, ככל שמתקדמים מעלה בסולם ההוצאות נהיות גדולות יותר וכך גם הלחץ... אם לפני שנתיים היה לי קל להתמודד עם בור בדרך, היום הרבה יותר קשה. אבל אני תמיד עןשה זאת עם חיוך, כדי שאנשים כמוך יאכלו את הלב.

אז תהנה, אם זה מציק לך שעזבתי כי בא לחיות במדינה שבה אני יכול לנהוג על פורשה חדשה בלי שאנשים צבועים יסתכלו עליי עם שנאת חינם בעיניים, תהנה.

ולגביי הנופים ומזג האוויר, גרתי בניו יורק, עשיתי שם כסף לא רע אבל וויתרתי על הכל והתחלתי שוב מאפס במדינה שבה מזג האוויר קצת יותר נעים, מצטער, אני לא נותן לכסף חשיבות בתור המפתח אל האושר, הכסף הוא רק אמצעי :)

אז הנה בשבילך, תמונות שצילמתי עם הפלאפון, הדברים שמעלים לי חיוך על הפנים ובגללם אני ממש מבסוט להיות פה.

העובדה שכשאתה עוצר בשוליים, תוך חמש דקות תגיע ניידת שירות או ניידת תנועה לסייע, בארץ התרסקתי עם האופנוע בסיבוב בירידה לאיילון ולעולם לא אשכח איך עברה ניידת ושוטר פשוט בהה בי כשחלף על פני בזמן שהתרוממתי מהקרקע :)

20120917_181516.jpg

כמובן שלבירוקרטיה יש תפקיד חשוב, איך קונים אופנוע בלי רישיון נהיגה? איך מוציאים רישיון לאופנוע?

הולכים למשרד הרישוי, עושים תיאוריה, נכשלתי, אז עשיתי עוד אחת על המקום וקיבלתי אישור למידה לשנה תמורת 32 דולר (אסור להרכיב ואסור לנסוע על כבישים מהירים או בלילה).

הלכתי לקנות אופנוע, בארץ הוא עולה 94K ש"ח, קצת פחות מ10K$ ורכבתי הביתה, כשהאופנוע אצלך אתה הולך לעשות טסט (3 ראשונים בחינם) וכשאתה עובר אתה מקבל רישיון קבוע.

הנה תראה איזה חיוך

20120624_114334.jpg

יש מסלולים, אתה לא צריך להתפרע בכביש, והכי כייף זה לראות GTI עולות כל גרר.

DSC_1240.jpg

יש פה חופש דתי

IMG_0341.jpg

כשגם למשטרה\עיריה יש חוש הומור

284810_2103286414002_3785964_n.jpg

שבכל מקום אתה מוצא משהו ישראלי

73758_1539596362103_6178198_n.jpg

וכי אני מייחצן את ישראל בכל הזדמנות והתועלת שאני מביא למדינה היא קצת יותר ממה שהמדינה מביאה לי, תאמין לי :) אני לא מדבר על איך אני תורם ומה אני עושה - זה ביני לבין עצמי.

4724_1145388107143_2102453_n.jpg

30299_1389721375322_5797864_n.jpg

IMG_20120501_130926.jpg

haters will hate

פורסם

אני לא חייב, זה ברור. אני רוצה!

נמאס לי מהתנהגות הבוטה של חברנו, זה חוזר על עצמו אחת לכמה שרשורים.

אני בן אדם של תכלס, בן אדם שמנסה להיות אמיתי ככל האפשר, אני אמיתי לעצמי ואמיתי לסובבים אותי.

כשאני רואה מישהו מצליח אני מקבל השראה ולא מוציא לשון הרע בשום אופן, אני מפרגן.

אינני עשיר אם מודדים את עושרי בכסף, אני עשיר כי אני בוחר לחיות את חיי בתועלת ואני יודע שאני לא חייב דין וחשבון לאף אחד אך אני מאוד ביקורתי כלפי עצמי, אני אדם ישר שעובד קשה ושומר על מצפון נקי, אפילו התגובה הקודמת שלי גורמת לי להרגיש רע כי לא נעים לרדת לפסים אישיים אבל ממש נמאס לי מהבוטות הזאת.

אני נמושה, אני נמושה שאוכל פילה מיניון 3-4 פעמים בשבוע כשזה מלווה ביין משובח ואני חייב תודה לעצמי ולאישה שאיתי.

למדינת ישראל אני לא חייב כלום אך אני עדיין אוהב ומכבד. מבחיחנתי חיים בישראל לא באים בחשבון, אני לא משקר לעצמי, את ישראל חוויתי, ומה לעשות כולם דוחפים את האף לכיס ולתחת של השכן. אין חוקים ואין סדר. טעמתי מהטוב ומהרע של ישראל.

מי שמכיר אותי אישית יודע מי אני ומה אני יודע.

טוב לי לחיות בפינה שלי, להרוויח את הכסף שלי בכבוד, לפנק את עצמי כי מגיע לי ולא להשלים עם מציאות מחורבנת כי זה המצב.

יש לי מספיק חברים ומשפחה בארץ כדי לקבל אינדקציה על איך המדינה שלנו נראית, מספיק לפתוח YNET פעם ביום.

האידיאולוגיה מתה.

haters will hate

פורסם

בנצי שאף אחד לא ישמע

גם בארץ היית מצליח. תשובה לא התחיל גבוה ממך!! ואתה יפה ממנו.

המטרה שלי היא להציע 15-30% ריבית שנתית על השקעות של 100K$ ומעלה עם ערבות על ההשקעה. התוכנית קיימת ונבדקה למעלה מ10 פעמים בשנתיים האחרונות. זה יהיה בשרשור אחר.

count me in אם הכחול מבנק מבוסס ולא איזה קיקיוני . אמתין לפרטים.:-D

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

בנצי, שמח שהסתדרת, ויותר שמח, שטוב לך.

1. מה לעשות, רוב האנשים, לדעתי, קשה להם לפרגן.

2. אני לא בטוח שאנשים היו מוכנים לקחת אי אילו סיכונים כמו שאתה לקחת. אני חושב שלהצהיר "נכנסתי על אשרת תייר" והמשך כ"מהגר בלתי חוקי" ואח"כ "פתחתי עסק". לקחת סיכון והצליח לך. כל הכבוד.

3. אני מתאר לעצמי שישנם אנשים שהלכו בדרכך, ולא התמידו, או שסתם, "עלו עליהם". יכול מאוד להיות שאתה לא מקרה מייצג. ואתה יכול להגיד שיש "קהילת ישראלים". בסופו של דבר, בעיניי, אתה נטע זר בארץ שאתה נמצא בה. לך זה מתאים? מצויין. לא צריך להרחיב ולא שום דבר.

4. גם בישראל יש אנשים שהיגרו ממקום אחר, והם פשוט נקראים מהגרי עבודה. אין להם שייכות תרבותית למקום שבו הם נמצאים.

5. להצהיר מה אתה אוכל, וכמה פעמים בשבוע, לא רלבנטי לדיון שלנו.

מועדים לשמחה.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

3. אני מתאר לעצמי שישנם אנשים שהלכו בדרכך, ולא התמידו, או שסתם, "עלו עליהם". יכול מאוד להיות שאתה לא מקרה מייצג. ואתה יכול להגיד שיש "קהילת ישראלים". בסופו של דבר, בעיניי, אתה נטע זר בארץ שאתה נמצא בה. לך זה מתאים? מצויין. לא צריך להרחיב ולא שום דבר.

הדמוגרפיה בקליפורניה היא כזו שרבים מאוד הם "נטע זר". אם הסינים וההודים יכולים להקלט ולא להביט אחורה - גם ישראלים יכולים.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
הדמוגרפיה בקליפורניה היא כזו שרבים מאוד הם "נטע זר". אם הסינים וההודים יכולים להקלט ולא להביט אחורה - גם ישראלים יכולים.

רועי, ברור לי שגם ישראלים יכולים. לא חשבתי אחרת. אבל מתוך האוכלוסיה שאתה מכיר (חבר'ה פה בארץ...) כמה חבר'ה אתה מכיר עם הצלחה כמו של בנצי? אני אישית מכיר סיפורים של אנשים שהלכו לנסות את מזלם וחזרו. אנשים שהיו שנים באמריקה בניו יורק למשל, ובסוף חזרו לארץ לכאורה מתוך אידיאולוגיה וציונות.

יש איזה דימוי שרווח כאן (ואולי בכלל, בעולם, אם ציינת את ההודים והסינים...) שבאמריקה הכסף פשוט זרוק על המדרכה. והאמת? זה לא ממש ככה. לא מחכים לאף אחד.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

בשום מקום בעולם לא זרוק כסף על הרצפה, אבל בארה'ב יש יותר סיכוי מהרבה מקומות אחרים להצליח.

לצערי רבים מחבריי בחרו באופציה הזו ועזבו/עוזבים את ישראל.

אין טעם להתכחש לעובדה שהירידה היא נושא מרכזי בכל שיחה בחוגים מסוימים, שהם לאו דווקא הנחשלים בחברה.

עריכה והערכה: נכון שבנצי היה מצליח בכל מקום כי יש לו אישיות מצליחה, אבל לזכותו ייאמר שהוא גם נהנה מהדרך, ושם היא אכן יותר קלה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
בנצי שאף אחד לא ישמע

גם בארץ היית מצליח. תשובה לא התחיל גבוה ממך!! ואתה יפה ממנו.

count me in אם הכחול מבנק מבוסס ולא איזה קיקיוני . אמתין לפרטים.:-D

אני מבטיח לשתף, המערכת עובדת מצויין וכרגע מה שאני מנסה לפתור זה את נושא המס על רווח, ההשקעה האחרונה נעשתה באפריל, 460K שנכון לרגע זה שווים קצת מעל ה700K, זה קצת מעל ה50% תשואה בתקופה של חצי שנה, אך יש לשלם כמעט 35% מס מהרווח שזה 80K, גם עם המיסים מדובר על 34.7 אחוז תשואה ב6 חודשים....

וכן הערבות שניתנת על ההשקעה אינה קיקיונית אלא סולידית ואפילו עולה בערכה על ההשקעה עצמה.

הסיבה שאני חולק את הפרטים הנ"ל היא כי אני מאמין בשיתוף פעולה ואני רוצה שלאנשים יפתחו העיניים, מי שיודע לגייס משקיעים יכול לבנות את עצמו יפה מאוד בעסק שלי, וכן כשיש 50% רווח והמשקיע מקבל 20% אליו, כל מי שאוכל מהעוגה יוצא שבע.

haters will hate

פורסם
רועי, ברור לי שגם ישראלים יכולים. לא חשבתי אחרת. אבל מתוך האוכלוסיה שאתה מכיר (חבר'ה פה בארץ...) כמה חבר'ה אתה מכיר עם הצלחה כמו של בנצי? אני אישית מכיר סיפורים של אנשים שהלכו לנסות את מזלם וחזרו. אנשים שהיו שנים באמריקה בניו יורק למשל, ובסוף חזרו לארץ לכאורה מתוך אידיאולוגיה וציונות.

אתה לא מכיר כי אתה מסתכל על זה מכאן, ואי לכך רוב אלו שאתה מכיר הם כאלו שחזרו. מאידך, רוב הקהילה הישראלית שם (ובכלל, בניכר) הם בנצים כאלה, אנשים שהחליטו "לקחת תרמיל" ולנסות את מזלם. כשגרתי בניו ג'רזי הכרתי הרבה כאלו שבנו לעצמם מחדש את החיים, מאפס ובעשר אצבעות... כולל הבוס שהיה לי ולחברים שלי (שהוא במקרה אח של אחד מאותם חברים, כך שהיינו ממש כמו משפחה אחת גדולה :wink:), כנ"ל אח של חבר ילדות אחר, שלפני 15 שנים לקח אחרי הצבא מזוודה ועבר לניו-יורק, מצא את עצמו עובד בשטיפת מכוניות וישן בה בלילות עד שהיה לו כסף להשכיר דירה ולחפש עבודה נורמלית יותר... היום הוא שותף בסוכנות נדל"ן ובתהליכים לקבלת גרין-קארד...וכפי שכבר הסכמנו זה ראוי להערכה.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

המטרה שלי היא להציע 15-30% ריבית שנתית על השקעות של 100K$ ומעלה עם ערבות על ההשקעה.

התוכנית קיימת ונבדקה למעלה מ10 פעמים בשנתיים האחרונות.

תבדוק עד הירח ובחזרה, אין מספרים כאלה!

בטח לא בלי רמת סיכון גבוהה עד גבוהה מאוד.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...