Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5034 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טמפרטורות של מינוס 30... סוף סוף אני אוכל ללבוש מעיל בלי להיחנק מחום :twisted::wave::scatter::yum: :yum: :yum:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תגובות 269
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אז שדן מרגלית יסלח לי, הנטל של ההורים שנשארו מאחור לא נופל על הכתפיים שלו או של אף אחד אחר, הורים הם אזרחים נורמטיבים שמשלמים מיסים ולהם מגיע יותר מאוכלוסיות רבות שרק מוצצות דם, הכתבה שלו לא גרמה לי לשום תחושת אשם, רק לחלחלה מכיוון שקל מאוד להאשים אחרים מאשר להיות ביקורתי כלפי מערכת שמרפדת לך את התחת יופי.

צודק. בזה אנחנו מסכימים.

אבל נדמנה לי שהוא חבר של דרעי - איך הוא ידבר על זה? ;-)

לצערי גם המחאה החברתית נמנעה מלדבר על הפיל שבחדר - אבל זה משום שהיא לא היתה באמת מחאה בעיני מארגניה...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
טמפרטורות של מינוס 30... סוף סוף אני אוכל ללבוש מעיל בלי להיחנק מחום :twisted::wave::scatter::yum: :yum: :yum:

עם כמה שאני מבין אותך, ותאמין לי שאני מבין אותך, חשבתי בדיוק ככה לפי שהגעתי.

אבל מינוס 30 זה לא כיף, לא כזה נורא, אבל כיף זה בטוח לא.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

בגירה, חזק. אהבתי.

ספייר, זה עדיין יותר כיף מאשר להיצלות כמו שניצל בחום בקיץ וכמו מים לתה בחורף. תן לי קור על פני חום ANYTIME.

פורסם

אחי מתגורר בצפון מזרח ארה"ב. יש כמה חודשים בשנה שהוא קבור עם הילדים בבית, וזה מאוד מעיק וקשה. חום לא מונע יציאה מהבית. מזג האויר של אזור מיאמי שהוא קשה יותר מזה של תל אביב בחודשי הקיץ מושך מיליוני אמריקאים מהאזורים הקרים.

פורסם

אני אוהב איזון, ניו יורק היא מכה, בקיץ חם ומגעיל, בחורף קפוא, סתיו ואביב הן העונות, הסתיו מדהים, לא כמו בארץ או לוס אנג'לס, הסתיו בניו יורק בוטה, ממש מרגישים שם את הסתיו וזה מדהים, כל העלים שנושרים, העננים, הכל ציורי :-)

מיאמי זה לחות מטורפת, ופה בלוס אנג'לס די מזכיר את ישראל מבחינת מזג האוויר, בוואלי רותח בקיץ, 45 מעלות ובלי לחות, זה כמו לפתוח את התנור בזמן אפיה ולהכניס את הראש, ממש מרגישים את השינוי, אני רוכב על האופנוע, יום קייצי, הרוח קרירה ומלטפת, רוכב מהעיר אל הוואלי, ברגע שאני עובר את ההר שמפריד בין השניים, הרוח נהיית רותחת, רוח חמה ושמש קודמת על אופנוע שמחים את הביצים יופי.... לא הזעתי ככה בסאונה.

קור עדיף על חום? גם אני חשבתי ככה, לקום בבוקר ולא לראות את האוטו שלך כי כל הרחוב מכוסה שלג, להחליק קבוע בכניסה לבית כי הכל קרח, בעצם, להחליק בכל מקום. גרביים רטובות, מכנסיים רטובות, קור... לרעוד מקור גם כשיש עלייך מעיל כפפות וצעיף, להרגיש שהאף שלך עומד ליפול, האוזניים ורודות. ראבאק, למה? שלג זה כייף לכמה ימים, לחיות עם השלג חודשיים שלוש זה כבר סיפור אחר.

haters will hate

פורסם
קור עדיף על חום? גם אני חשבתי ככה, לקום בבוקר ולא לראות את האוטו שלך כי כל הרחוב מכוסה שלג, להחליק קבוע בכניסה לבית כי הכל קרח, בעצם, להחליק בכל מקום. גרביים רטובות, מכנסיים רטובות, קור... לרעוד מקור גם כשיש עלייך מעיל כפפות וצעיף, להרגיש שהאף שלך עומד ליפול, האוזניים ורודות. ראבאק, למה? שלג זה כייף לכמה ימים, לחיות עם השלג חודשיים שלוש זה כבר סיפור אחר.

נו אבל זה בגלל שאתה נמושה, את הפינה הזאת כבר סגרנו אני מאמין :wink:

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

הרוח נהיית רותחת, רוח חמה ושמש קודמת על אופנוע שמחים את הביצים יופי.... לא הזעתי ככה בסאונה.

בנצי, בלי שמץ של ציניות, רוח חמה ושמש קודחת זה מה שאני מרגיש בארץ בחורף. בקיץ אני סובל בצורה שלא ברא השטן. גהינום באופן מילולי.

שלג, קרח, מעיל כפפות וצעיף - חלום עבורי. יש לי מעיל בן עשור שנראה כמו חדש כי לבשתי אותו אולי פעם אחת בשנה מאז שקניתי אותו. בחורף אני מסתובב עם טריקו קצרה ובעבודה הקודמת גם הייתי מפעיל מאוורר. אתה מסוגל להבין את הרמה של החום שאני מרגיש?

נסעתי לחרמון בצעירותי, דומני ב-2004. נהגתי מחיפה, כמובן עם טריקו עליי. הרכב התחמם כשהגעתי לחרמון, הקופאית אמרה לי שהאוטו שלי "מעשן". יצאתי, כמו שאני- טריקו בלבד. פקק המים לא היה סגור טוב, והייתי צריך למלא המון מים ברכב. כמו שאני, עם טריקו. השומרים לבושים בחרמונית הביטו עליי והתחילו לרטוט מקור. ואני? עם טריקו, מבסוט עד השמיים שקריר ונעים! ראבק, שלג מסביב. אנשים בחרמונית, מעילים, צעיפים, מה שאתה רוצה, ואני בטריקו ונעים לי כמו שלא היה נעים לי אף פעם. אוויר "פריך" כזה.

אני עוף צלוי.

לא נראה לי שתהיה לי בעייה לחיות עם שלג יותר מכמה ימים (שלא לדבר על חודשים). אולי סוף סוף ייצא לי ללבוש מעיל באופן קבוע. יש לי עוד מעיל מדהים (עור ארוך, משווה לי מראה מפחיד עם הגודל שלי) שקניתי כי הוא לא מחמם, וגם אותו אני לא יכול לשים עליי כי חם לי איתו בחורף פה. מת לתפוס לו שימוש קבוע.

פורסם

ברווז, אין לך מושג בקור.

גם אני מבסוט מקור, גם אני הייתי בחרמון והסתובבתי מאושר באזור הרכבל התחתון רק עם חולצה קצרה

כשמסביבי כולם עם מעילים עבים פרוות ומה שאתה לא רוצה, היה לי שכל לזרוק על עצמי משהו לפני העליה ברכבל.

עדיין בלי כפפות או כובע הירידה בטמפרטורות ככל שהרכבל עלה הכתה אותי באכזריות, מה שנראה מזג אויר קליל

למטה 2 דקות קודם הפך למשהו קיצוני שהכה בפנים ובכפות הידיים ללא רחם, לרוע מזלנו הרכבל נתקע למשך דקות

ארוכות באמצע הדרך כשהרוחות הצליפו בנו, וזה היה רק בשל הפרש של מספר מעלות קטן לכאורה.

פעם אחרת לפני שנים רבות חיכיתי בחורף הירושלמי הקפוא לאוטובוס , בתחנה ללא מחסה

לא הרגשתי בכפור מה קורה באותן דקות ארוכות של המתנה לאצבעות בכף היד, עד שעליתי לאוטובוס החמים.

הכאב בתהליך ההפשרה היה כל כך עצום עד שדמעות כאב זלגו על פני.

באחת התוכניות הדוקמנטריות על משטר הדיכוי הסובייטי, סיפר אחד המרואיינים על מתנגד שהצהיר

בפני חבריו כי הוא נכון לעמוד בכל עינוי שהק.ג.ב ישית עליו, הוא לא לקח בחשבון את הקור.

המענים המנוסים לא טרחו אפילו להניח עליו יד, הם פשוט כיבו לו את ברז ההסקה בתא בו נכלא

והוא נשבר מהר מאוד.

פורסם

פרוקסימה- כשיהיה לי קר מספיק, אדאג להתלבש. זה חלק מהכמיהה שלי לקור, הרצון ללבוש מעיל פה ושם...

בינתיים, בארץ, 99% מהזמן לא קר לי מספיק כדי שאתלבש חם.

על הרכבל בחרמון הרוח באמת הייתה קרה יותר (בנסיעה האחרונה שלי לשם לפני כמה שנים) וכבר שמתי עליי מעיל. הזעתי כמו סוס ...

פורסם

חחח רכבל בחרמון :) נסה ללבוש חולצה קצרה בשלג הקנדי המקפיא ותגיד לי מה דעתך על החוויה :lol::twisted::wink:

מינימום ביגוד שווה ערך לחרמונית, עם פחות מזה אתה לא יוצא מזה בשלום :wink:

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם
פרוקסימה- כשיהיה לי קר מספיק, אדאג להתלבש. זה חלק מהכמיהה שלי לקור, הרצון ללבוש מעיל פה ושם...

בינתיים, בארץ, 99% מהזמן לא קר לי מספיק כדי שאתלבש חם.

על הרכבל בחרמון הרוח באמת הייתה קרה יותר (בנסיעה האחרונה שלי לשם לפני כמה שנים) וכבר שמתי עליי מעיל. הזעתי כמו סוס ...

זה לא רק הקור, אלא גם מה שנלווה לזה - כמו השלג. שלג ליום יומיים בירושלים זה נחמד. שלג של כמה חודשים שמחייב אותך לגרוף אותו כל בוקר מהכניסה לבית ומהרכב זה מעיק. מאוד מעיק. כמו כן, מתישהו כשתהיה לך משפחה זה יהיה קשה הרבה יותר, כי כל יציאה מהבית עם הילדים, אם בכלל מחליטים לצאת, הופכת למבצע (כשחם אפשר לצאת תמיד ללא שום מגבלה).

ברווז - אני חושב שהבעיה שלך היא לא החום, אלא חוסר היכולת להנות ממה שיש לך ולחשוב כל הזמן שהדשא אצל השכנים ירוק יותר.

פורסם
חחח רכבל בחרמון :) נסה ללבוש חולצה קצרה בשלג הקנדי המקפיא ותגיד לי מה דעתך על החוויה :lol::twisted::wink:

מינימום ביגוד שווה ערך לחרמונית, עם פחות מזה אתה לא יוצא מזה בשלום :wink:

נראה לי שעדיין לא הובנה כוונתי... אני רוצה שיהיה לי מספיק קר כדי שאצטרך להתלבש חם.

זה לא רק הקור, אלא גם מה שנלווה לזה - כמו השלג. שלג ליום יומיים בירושלים זה נחמד. שלג של כמה חודשים שמחייב אותך לגרוף אותו כל בוקר מהכניסה לבית ומהרכב זה מעיק. מאוד מעיק. כמו כן, מתישהו כשתהיה לך משפחה זה יהיה קשה הרבה יותר, כי כל יציאה מהבית עם הילדים, אם בכלל מחליטים לצאת, הופכת למבצע (כשחם אפשר לצאת תמיד ללא שום מגבלה).

ברווז - אני חושב שהבעיה שלך היא לא החום, אלא חוסר היכולת להנות ממה שיש לך ולחשוב כל הזמן שהדשא אצל השכנים ירוק יותר.

אולי זה אכן מעיק, אבל הייתי שמח לחוות את זה בעצמי ולהיווכח עד כמה זה מעיק או נסבל או אולי אפילו עדיף על החום. גם הפעילות הגופנית לא תזיק לי:wink:

בגדול, הבעייה שלי היא אכן החום... בחורף אני פורח. מסוגל לחשוב.

אולי הדשא של השכנים ירוק יותר, אבל בהבנתי את העולם ודעתי האישית עליו, הוא ירוק יותר רק בגלל שיותר חיות עושות עליו דשן :lol: לא משנה לי אם הדשא שם אכן ירוק יותר, משנה לי שהדשא שלי לא גודל בריא בחום הזה.:wink:

• תוכן חדש...