Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוזוקי outdoor Sx4 מול יונדאי i25

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5041 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כשנה הייתה לי את אותה ההתלבטות . ולאחר שנסעתי בשני הרכבים הפור נפל על הI25 .

ודי שמחתי על הבחירה .

היונדאי הייתה יותר איכותית מבחינת תא הנוסעים וחומרים יותר טובים , היונדאי יותר שקטה .

פורסם

שבי בתוכן, בצעי נסיעת מבחן. אין לי נסיון עם ה-i25, אבל אשתי, שהיא קטנת קומה, אוהבת מאוד את תנוחת הישיבה הגבוהה ב-SX4, ואני נהנה מנוחות הכניסה והיציאה ממנה (ההשואה שלי היא מול הטויוטה קורולה שהיתה לי בעבר ומול המאזדה 3 שיש לאתשי כעת). מחזיק ב-SX4 מזה שנתיים ובקו התחתון - מרוצה ממנה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה על התגובות.:-)

נסעתי בשתיהן, אכן הישיבה ב SX4 הייתה גבוהה ונוחה, אך תא הנוסעים כולו הרגיש ונראה מיושן , פלסטיקה זולה... ב- I25 היה מאובזר יותר, חדשני, אך מעט צפוף .

הייתי שמחה לשמוע מעבר לנוחות, את דעתכם על יכולות הרכבים עצמם

ואפילו על העובדה שמדובר ביפני אל מול קוראני ( עוד מותר לשאול את זה ? )

תודה מראש

חגית

פורסם

ה-i25 בסדר בדגם ה-1.6 המאובזר אבל דיי סתמית בשאר הגירסאות.

אני החזרתי ביום חמישי את ה-1.4 שלי לשלמה סיקסט ולא ממש נהינתי מ-60 אלף הקילומטרים שעברנו בשנה האחרונה.

גם הסוזוקי לא מבריקה, היא כבר ותיקה וזה בהחלט מורגד ובעיקר בתא הנוסעים כמו שהספקת להתרשם.

יהיה יותר קל אם תצייני תקציב ומה הדרישות שלך מהרכב וכך יוכלו לכוון אותך לדגמים שמתאימים לך ולא חשבת שליהם.

פורסם

Mike , אני נענת לאתגר....

התקציב נע בין 90 ל 110. לרוב אני נוסעת לבד, לעיתים יש גם ילדה בת 8 + חברות מאחור, לעבודה וחזרה, 6 ימים בשבוע, מרחק של 60 ק"מ ביום ( הלוך חזור ), נסיעה שרובה בין עירונית, הררית. ( בחופשות ושבתות נעשה שימוש ברכב אחר ). חייבת להיות אוטומטית ! אין צורך בתא מטען מרווח, כמעט ולא נעשה בו שימוש.

אשמח לקבלת הצעות ...

חגית

פורסם

הסוזוקי נמכרת במבצע בפחות מ - 100K.

לא רע בכלל.

תנוחת הישיבה נוחה ושולטת, העיצוב ג'יפי כזה.

את ה - I25 אני לא אוהב בכלל. מרגישה מאוד פשוטה וליסינגית.

בהצלחה.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

יש לי ניסיון טוב מאוד עם סוזוקי - ה-SX4 שבה אני נוהג כעת היא הסוזוקי החמישית במשפחה, וכולן הפגינו אמינות מצויינת כל עוד טופלו כראוי (היתה בעיה עם ליאנה אחת שקיבלה מחברת הליסינג צלחות ודיסקיות בלימה חלופיות ואלה עשו צרות צרורות, אבל הבעיה נפתרה ברגע שהחלקים הוחלפו למקוריים. כיון שאני מניח שאת לא תתקמצני בחלפים בטיחותיים זו לא צריכה להיות בעיה בשבילך.

שימי לב שה-SX4 מדגם 2101 זכתה למנוע משופר, שמשודך לתיבה אוטומטית בסיסית אבל שמגיבה היטב כך שאין בעיה של חוסר כוח, בניגוד לליאנה שנתנה תחושה קצת אנמית ביציאה. ברור שלא מדובר ב"מכונת נהיגה", אבל גם התמורה למחיר מצויינת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מדובר בתקציב מכובד לרכב חדש וניתן למצוא בו לא מעט רכבים מעניינים, כאלה שמתאימים לדרישות למרות שהם מעט חורגים מהמסגרת.

למשל טויוטה ספייס וורסו, מימדים של סופר מיני אבל תא נוסעים מרווח ביותר, הדגם הבסיסי מתומחר ב-110 אבל בפועל בסוכנויות תקבלי אבזור במתנה או הלוואה נוחה ואם את רוכשת במזומן אולי הנחה.

בנוסף מטויוטה אמורה להגיע בקרוב היאריס ההיברידית שתוכל לעזור לך לחסוך בדלק, אם תא המטען לא חשוב אז היא בכלל מתאימה שכן לרוב ברכבים היברידים נפח תא המטען נפגע בגלל מיקום הסוללות בתחתיתו. כדאי להתעניין בסוכנות לגבי תאריכי ההגעה שלה.

למעשה לדרישות האלה מתאימות גם סופר מיני סטנדרטיות כמו טויוטה יאריס הרגילה, יונדאי I20, קיה ריו, פורד פיאסטה וכו'. חלקן מגיעות עם יחידות כוח שאולי לא יספקו אותך בתוואי נסיעה שהוא הררי וכולל עליות באופן קבוע ולכן חשוב מאוד לא לוותר על נסיעת מבחן ולהשתדל שתהיה מקיפה עד כמה שאפשר ותדמה את התנאים היום-יומיים שלך.

בחריגות מהתקציב נמצאות הונדה ג'אז הייבריד, פולקסוואגן פולו TSI, קיה סול ולעיתים גם דגמים בגודל משפחתי מלא שמוצעים במבצעים וקרובים מאוד לתקציב שלך. במקרה שלך אני לא חושב שיש יתרון לרכב משפחתי בגודל מלא משום שהוא יהיה פחות חסכוני ברוב המקרים ואחזקתו (ביטוח, טסט, טיפולים) תהיה יקרה יותר.

• תוכן חדש...