Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5069 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם ברשותי טויוטה קורולה GLI 2001

עשיתי ניסוי אתמול רציתי לדעת אם כשהמכסה מנוע פתוח זה מראה כאילו דלת פתוחה בלוח שעונים אז שחררתי את המכסה מנוע

סגרתי את הדלתול וכלום לא הופיע

עכשיו כשהמכסה מנוע היה פתוח נעלתי את האוטו מהשלט וטרקתי את המכסה מנוע והאזעקה לא עבדה בד"כ אני יודע במכוניות כשיש מכה או משהו אז יש אזעקה

אצלי עובדת האזעקה רק אם אני פותח תא מטען עם מפתח בלי השלט או דלתות למה זה ככה ?

פורסם

מה ז"א אין לי אזעקה

שאני פותח את הרכב בלי השלט האזעקה עובדת

יש מצב שאין לי חיישני זעזועים ?.

אם מישהו יכנס לי ברכב האזעקה לא תפעל ?..

ניסיתי לנעול את הרכב עם השלט ולסגור את המכסה מנוע סגרתי דיי חזק אבל האזעקה לא עבדה =\

איך אני יכול לבדוק אם האזעקה תקינה ? כאילו לתת מכה כמו כאפה לדלת של הנהג ? חח' איך אני יכול לדעת ? חוץ מלהביא משאית ולהכנס ברכב שלי

פורסם

במקרה יש לי רכב כמו שלך רק מודל 2007.

לא מזמן נכנסתי למורשה להחליף אזעקה בגלל בעייה בסירנה ושאלתי בדיוק את אותה השאלה.

ואמרו לי שיש לי רק שלטי נוחות וכשאתה פותח בלי מפתח את הבגאז' הסירנה עובדת אבל זה לא אומר שקיימת אזעקה ברכב.

פורסם

האזעקות לא שוות הרבה כאמצעי הגנה, והיו סיבות טובות שחברות הביטוח ביטלו את החובה להתקין אותן.

קל לנטרל ולעקוף, אך אחד לא שם לב ובטח לא מתערב, ומי שרוצה לשבור חלון כדי לקחת את המים הקרים שהשארת על הכסא - ינטרל אותה ודקה של רעש ממש לא יטריד אותו.

קח הכל באיזי, סע בשלווה, ואם אתה רוצה מיגון סביר תתקין קודן או אמצעי אחר, חפש בפורום - שי הרבה שרשורים בנושא

ילה גבר בא נראה! מר +1
  • תוכן חדש...