Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט לאון TSI 2012- מכות מפתיחת דלתות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5058 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

ניסתי להתאפק מלפתוח את הפוסט הזה כל כך מוקדם, אבל היום זה קרה שוב :evil:

רכב חדש 2012 לבן מטאלי, שבועיים אצלי. על היום השני איזה נבלה (העדפתי לא להתאמת איתו אחרי שראיתי את המעשה מהחלון, כדי לא לקבל עוד כמה כאלה בהמשך) עם רכב מסחרי פתח דלת בכל העוצמה , בקע קטן.

היום יורד למטה , הפעם בחניה אחרת לא ליד הבית, עוד בקע בכנף הקדמית.

לא זכור לי לא בסיטרואן ZX שהיתה לי ולא בPOLO שהפח של הרכב כל כך פגיע. שנים שהיתי עם הרכבים האלה וחוץ משריטות קטנות לא זכור לי פגיעות פח כאלה.

מנגיעה במספר אזורים ברכב, הפח מרגיש מאוד דק ובאזורים מסויימים אפילו קצת פלסטיקי.

השאלה היא האם זו תופעה של הסיאטים, או שזו רמת האיכות של הדגמים החדשים?

מבאס להתרגל לקישוטים מכל פתיחה בחניה. אני יודע שאין בררה וזה קורה וצריך "להתרגל", אבל לא חשבתי שעד כדי כך.

באזור אחד שמתי מדבקה , על הכנף מחר אנסה מהצד השני לתת לחיצה או מכות קטנות עם פטיש.

SEAT LEON TSI 1.2 2012

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

"משתתף בצערך", גם אני פדנט בקטעים האלו ומעדיף להחנות קצת יותר רחוק ולא בחניה צפופה ליד רכב עם בוסטרים מאחורה או מסחרית.

לדעתי זה לא קשור לסיאט ספציפית, יש לך אפשרות להחנות במקום מבודד יותר?

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

מכיר את זה, בעצמי יש לי סיאט לאון 2012 משתדל לשמור על הרכב וכאשר רואים מכה או שריטה אשכרה כואב הלב, אבל אין מה לעשות אחי זה עניין של זמן כנראה. אם אין לך חניה פרטית או מקורה נסה להחנות קצת יותר רחוק מרכבים או חשב את המרחק עד פתיחת הדלת שלהם. יותר מזה לצערי אין לך מה לעשות כנראה.

בהצלחה וזה יעבור גבר, כולנו בהתחלה נרגזים מאוד בטח כאשר הרכב דנדש, אח"כ זה כבר פחות יכאב.

יום טוב,

פורסם

לא יודע לגבי הפח, אבל הצבע בלאון הוא מהגרועים אי פעם, כל מכה הוא קופץ ונשאר שחור. אני לא מבין, אפילו השכבת בסיס מתקלפת ככה בקלות? אם כן מי שלא יעשה וקס עוד יזכה לחלודה.

פורסם

אל תאשים את הסיאט, תאשים את הנבלות שפותחים עליה דלתות בעוצמה (ביש מזל, כנראה שפתחו בעוצמה גבוהה על הסיאט שלך).

ותעשה כמונו, תשתדל למצוא חניות רחוקות או אנכיות. :wink:

Kia Niro, 1.6 (141), Hybrid Crossover, Rich Espresso, 2017

פורסם

תודה חבר'ה

את נושא החניה אני תמיד משתדל ליישם, לחנות במקומות שיש שם 50% פחות סיכוי לפתיחה הפך אצלי לדבר שבשגרה. כולל להמנע מלחנות ליד מסחריות.

מאוד מקווה שזה חוסר מזל והסטטיסטיקה תתאזן עם הזמן .

שבת נפלאה לכולם

SEAT LEON TSI 1.2 2012

פורסם

קודם כל תתחדש.

דבר שני: זה לא קשור לסיאט, פשוט בגלל שיש לך רכב חדש אתה שם לב ורואה יותר את הפגיעות הללו מאשר ברכבים הישנים שלך.

לא סתם אומרים שרכב חדש בארצנו זה כאב לב מתמשך :wink:

מצטרף להמלצה של קודמיי: תחנה בחניות מרוחקות/אנכיות/שרק צד אחד חשוף לרכב האחר.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם
באותו נושא, שימו לב מה הולך להיות ברכבים של פורד:

יכול להיות דבר מעניין בעתיד.

אם ישווקו את זה בצורה רצינית ליצרנים ויהפכו את זה לשקל תשעים, בסופו של דבר לרוב האנשים יהיה את זה.

פורסם

אהבתי את הפטנט של פורד פוקוס שהראת בוידיאו, מאוד חמוד והכי חכם שזה מיד נבלע עם סגירת הדלת.

טוב, נראה אם בארץ יאמצו זאת.

פורסם

עזוב ראיתי מהחלון שהוא פתח תדלת אבל לא חשבתי שזה ישאיר בקע, שירדתי הוא כבר הלך (אני יודע מי זה ואיפה הוא עובד, אבל החלטתי לרדת מהנושא).

אם היה משפשף לי את הרכב עם הרכב שלו היתי יורד לא רק עם לום, ואולי לפני כמה כמה שנים שהיתי צעיר יותר לא היתי עובר על זה בשקט.

רואים גם שזה איזה בבון עם רכב מסחרי שבקושי סוגר מינימום במפעל לעצים, ככה שאת כל התסכול שיש עליו בחיים , היה משחרר בהזדמנות אחרת.

כמו שאמרו פה בשרשור, אין מה לאכול סרט על כל מכה , כמה שזה מעצבן.

SEAT LEON TSI 1.2 2012

פורסם

היתי דואג להשאיר "חור" עם הרגל שלי בדלת של המסחרית שפתחה על הרכב שלך.

אני מצטער אם זה מוגזם אבל רק ככה בהמות מבינים.

אין מצב שאוטו חדש מהניילון היה חוטף לי מכה כזו והיתי שותק, זה פשוט מעלה בי עצבים רק לשמוע על המקרה שלך.

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...