Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5062 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגיסי יש דהייטסו שרייד שנת 99 גיר ידני בזמן הנסיעה צנח מד המהירות מ-100 ל-0 נעצר ולא הניע.

עצר מין מוסך נייד וטען שזה יש לו בעיה באינג׳קטורים, הוא שם לו 4 ליטר דלק ואמר לו שמעכשיו הוא יצטרך תוסף.

הוא לקח על התענוג הזה 200 ש״ח.

רציתי לדעת האם זאת הבעיה או שיכול להיות משהו אחר.

אשמח לעזרה בנושא.

פורסם

דבר אחד בטוח- תוסף הוא לא הפתרון לבעיה,שאותה חובה לאבחן במוסך מורשה עם ציוד אבחון.

כאשר הרכב נכבה,ייתכן בכלל שהוא נתקע ללא מספיק דלק כדי להמשיך בנסיעה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אם צנח מד המהירות מ100 ל 0 והרכב עדיין היה בנסיעהה זה משהו אחר, אני בספק אם באמת יש בעיה באינג'קטורים כי אז בכלל לא היה מקבל דלק למנוע, זה קרה לכם בעבר? שאלת אותו איזה תוסף הוא שם לך?

ד"א לי יש שרייד 97 ובחיים לא קרה לי דבר כזה, קרה לי רק שהמצב הלך, אבל זה כמו בכל רכב

סיגריה אלקטרונית + מטען ב100 ש"ח, אנא צרו קשר בהודעה פרטית.

• תוכן חדש...