Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חישוקי ניקל היקפיים ״13 לגולף MK2

idob
שימו לב! השרשור הזה בן 4128 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

התיבה של משתמש בשם: בנצי - מלאה, אז החלטתי לכתוב פה פנייה לכלל משתמשי הפורום.

קוראים לי עידו, ובחיפושיי הדי קדחתניים אחרי חישוקי ניקל לגולף שלי (ואולי גם לחיפושית...), הגעתי לפוסט היסטורי של בנצי, בו כתב שקנה בזמנו ברמאללה ב 100₪, אם אני לא טועה.

רציתי לשאול אם עדיין אקטואלי, ואם עדיין ניתן להשיגם במידות 13״ ו 15״.

אשמח אם תוכלו לעזור לי.

תודה מראש,

עידו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קיבלתי XOFIRX, וזה גם השרשור ההיסטורי שהסתמכתי עליו, כשהפנתי את שאלתי (גם) לבנצי, שכתב באותו שרשור שרכש כאלה ברמאללה בעבר.

בכל מקרה, תודה!

:wink:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש חישוקים כאלה ב-שר אבזרים הם החברה הגדולה שמספקת אבזרי רכב לרוב החניות לפני חצי שנה קניתי למוריס מיינור ועלה 210 ש"ח את ההזמנה יש לבצע דרך גל אור בת"א ותוך כמה שעות זה יהיה שם אם נשאר. החישוקים הם מפלסטיק מצופים כרום .

eran lanski

חבר מס- 14084

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש חישוקים כאלה ב-שר אבזרים הם החברה הגדולה שמספקת אבזרי רכב לרוב החניות לפני חצי שנה קניתי למוריס מיינור ועלה 210 ש"ח את ההזמנה יש לבצע דרך גל אור בת"א ותוך כמה שעות זה יהיה שם אם נשאר. החישוקים הם מפלסטיק מצופים כרום .

תודה, ערן!

אגב, במוריס המידה היא ״13? כי הבנתי שזאת מידה יותר קשה להשגה.

ושוב תודה ויום טוב,

עידו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה, ערן!

אגב, במוריס המידה היא ״13? כי הבנתי שזאת מידה יותר קשה להשגה.

ושוב תודה ויום טוב,

עידו.

אם אני זוכר זה 14"

eran lanski

חבר מס- 14084

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בזמנו, הרכבתי בגלגלי רכבי ("13), חישוקים כאלו, אבל עם הזמן והלחות/רטיבות, נבנת עליהם ירוקת שלא ירדה, אי לכך עדיף לחפש חישוקים כאלו ממתכת וניקל.

מצא משה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בזמנו, הרכבתי בגלגלי רכבי ("13), חישוקים כאלו, אבל עם הזמן והלחות/רטיבות, נבנת עליהם ירוקת שלא ירדה, אי לכך עדיף לחפש חישוקים כאלו ממתכת וניקל.

תודה, משה מצא!

נשאלת השאלה איפה ניתן להשיג כאלה, ממתכת או בכלל...

אגב, איפה רכשת את שלך מהפלסטיק?

תודה ויום טוב,

עידו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4128 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...