Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חישוקי ניקל היקפיים ״13 לגולף MK2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5065 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התיבה של משתמש בשם: בנצי - מלאה, אז החלטתי לכתוב פה פנייה לכלל משתמשי הפורום.

קוראים לי עידו, ובחיפושיי הדי קדחתניים אחרי חישוקי ניקל לגולף שלי (ואולי גם לחיפושית...), הגעתי לפוסט היסטורי של בנצי, בו כתב שקנה בזמנו ברמאללה ב 100₪, אם אני לא טועה.

רציתי לשאול אם עדיין אקטואלי, ואם עדיין ניתן להשיגם במידות 13״ ו 15״.

אשמח אם תוכלו לעזור לי.

תודה מראש,

עידו.

פורסם

יש חישוקים כאלה ב-שר אבזרים הם החברה הגדולה שמספקת אבזרי רכב לרוב החניות לפני חצי שנה קניתי למוריס מיינור ועלה 210 ש"ח את ההזמנה יש לבצע דרך גל אור בת"א ותוך כמה שעות זה יהיה שם אם נשאר. החישוקים הם מפלסטיק מצופים כרום .

eran lanski

חבר מס- 14084

פורסם
יש חישוקים כאלה ב-שר אבזרים הם החברה הגדולה שמספקת אבזרי רכב לרוב החניות לפני חצי שנה קניתי למוריס מיינור ועלה 210 ש"ח את ההזמנה יש לבצע דרך גל אור בת"א ותוך כמה שעות זה יהיה שם אם נשאר. החישוקים הם מפלסטיק מצופים כרום .

תודה, ערן!

אגב, במוריס המידה היא ״13? כי הבנתי שזאת מידה יותר קשה להשגה.

ושוב תודה ויום טוב,

עידו.

:wink:

פורסם

בזמנו, הרכבתי בגלגלי רכבי ("13), חישוקים כאלו, אבל עם הזמן והלחות/רטיבות, נבנת עליהם ירוקת שלא ירדה, אי לכך עדיף לחפש חישוקים כאלו ממתכת וניקל.

מצא משה

פורסם
בזמנו, הרכבתי בגלגלי רכבי ("13), חישוקים כאלו, אבל עם הזמן והלחות/רטיבות, נבנת עליהם ירוקת שלא ירדה, אי לכך עדיף לחפש חישוקים כאלו ממתכת וניקל.

תודה, משה מצא!

נשאלת השאלה איפה ניתן להשיג כאלה, ממתכת או בכלל...

אגב, איפה רכשת את שלך מהפלסטיק?

תודה ויום טוב,

עידו.

• תוכן חדש...