Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5031 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל מי שיש לו מכונית ועבר קורס לקבלת רישיון - יכול להשתתף.

הכמות מוגבלת ל-32 מכוניות + 6 מכוניות "בהיכון".

2 מכוניות בכל מקצה.

21 קציני משטרה.

בוחני מכוניות.

3 קטגוריות.

5:30 בבוקר.

402 מטרים.

500 שקלים הרשמה.

150 שקלים הנחה.

2 מטפים לכל מכונית.

30 לאוגוסט, 2012. מירוץ אמיתי ראשון בישראל. לא הפנינג.

את שאר הפרטים תוכלו לראות בלינק.

http://motocar.allmag.co.il/article/14806.aspx

סיקור מהאירוע אעביר גם כאן לרווחת הגולשים בקארספורום. ולו מהסיבה היחידה, שאין כניסת קהל.

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

• תגובות 91
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כן, רק אני והמאזדה 3 שלי, אתה יודע כמה מדבקות NO FEAR אני אצטרך להדביק כדי לנצח?

אלא אם יש אפשרת לבנות צוק, לדרדר אותי מלמעלה, ואז כשאני בתחתית הצוק להתחיל את המירוץ :-P

שיהיה בהצלחה, לכל המשתתפים, זה משמח לשמוע שיש קצת מוטוריקה בארץ.

האם יהיה שידור טלווזיוני?

עריכה- למגיב שמעליי, בשעה 09:00 הטמפ' בשדה תימן עומדת על 40 מעלות. נראה לי שזו סיבה מספקת :)

חוץ מזה, אתה דופק איזה דראג, ואז נוסע לעבודה, סתם עוד יום שגרתי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

יהיה שידור באגו.

זה לפחות מה שנאמר לנו. נקווה שיצליחו להשיג כתבת מדיה נוספת לאחד הערוצים הגדולים.

אל תשכחו,

פורסם

האם יהיה מירוץ אמיתי שהוא לא סתם 2 מכוניות על קו ישר(מה מעניין בזה בכלל?-אפשר לחשב)?

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

על הדרך אפשר לינק למידע להוצאת רישיון מרוצים? (כן אני עצלן)

יש איזה שהיא הבטחה שלא יצוצו בוחני תנועה אחרי האירוע?

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

ומה אחרי המירוץ? יורידו לכולם את המכוניות מהכביש?

זה מכוניות שנוסעות גם ביום יום בכביש, זה נראה לי פתח מטורף לצרות.

STI 2004

פורסם
האם יהיה מירוץ אמיתי שהוא לא סתם 2 מכוניות על קו ישר(מה מעניין בזה בכלל?-אפשר לחשב)?

לא, כי זה דראג. אותך זה לא מעניין, אחרים זה כן. מה גם שנראה לי שזה הדבר החוקי היחידי שמשרד התחבורה אישר (לבינתיים)

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

זה תחרות של בנות.

ג'ייסון מ'פיפט גיר' הגיע לאבו-דאבי ליהנות ממירוץ דראג. ג'ייסון, אם ידעת או לא, אלוף BTCC, והוא בניגוד לך שמזלזל במירוצים האלה, עשה משהו או שניים בתחום הנהיגה. בסוף הסרטון ג'ייסון מתרגש כמו ילדה קטנה. אבל מה הוא מבין...

http://www.youtube.com/watch?v=XmpA-qxfvGg

שווה לחכות לסוף. אחד הסירטונים שיותר ממחישים מה-זה הספורט הזה. בעיקר לראות מהזווית של ג'ייסון, איך הם משוגרים מהמקום. זה פשוט נראה כמו שיגור של טיל.

בכל מקרה, תהיה תחרות דריפטים בהפסקה בין מקצי הדראג.

אל תשכחו,

פורסם

אכן מרוצי דראג זה די דבילי אבל זה עדיף על כלום.

לגבי הסרטון: איך אתה יכול להשוות בין מכוניות דראגסטר לרכבי כביש סטוקים \ משופרים קלות?

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

ואני בטוח שכל המקומות כבר מלאים ואין מה לנסות להרשם...:roll:

ועוד עולה בוכטה של כסף! ואני לא מתלונן על דברים כאלה בדר"כ..

אין בשורות חדשות.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

זה באמת לא זול.

אבל, ויש חתיכת אבל, בתחום הזה, כשכל טורבו חוצה את השישייה, ווסת דלק ראוי חוצה אלפייה, סט מזרקים חוצה אלפיים שקלים, מצמד מחוזק חוצה את גבול הרביעייה, ואני יכול להמשיך עד מחר... התחום הזה יקר. יקר מאוד. לטעמי העלויות הגיוניות. מה לעשות, זה ספורט יקר.

אל תשכחו,

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5031 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...