Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טאבלט אנדרואיד עד 200$.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5063 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
דווקא יצא ICS לאירופה השבוע. חוץ מזה יש את XDA ברוך השם.

מסכים לגבי הכל אבל

א. המשקל והעובי כבר מתקרבים לאייפד החדש ולמתחרים מרובעי הליבות..

ב. הוא עדיף על זבל סיני ב 200 דולר.

אגב סוללה, אצלי הוא עבד 8 שעות או 3 ימים במצב המתנה (כשהעפתי את הווידג'טים של המזג אויר)

המשקל והעובי ממש לא מתקרבים לאייפד החדש. לא בכיוון אפילו.

האייפד עם הSMARTCASE (לא SMARTCOVER - הקייס המלא החדש של אפל) עדיין דק מהזום ללא שום כיסוי משמעותית.

גם במשקל יש הבדל ניכר - ובא נזכור שהאייפד החדש מחזיק 10 שעות עבודה ו30 יום STANDBY (עם 3G- בערך 10-15 יום).

וכך גם הקודמים.

מה שכן - אכן ב200 דולר הוא עדיף על הטאבלטים הסינים - אבל נופל בכל פרמטר חוץ מהגודל מהנקסוס 7 - בהרבה.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אני מניח שאף כאן לא מודע לקפיצה המשמעותית שעשה שוק הטאבלטים הסינים בחצי שנה האחרונה.

אני לא יודע לכמה ממכם היה נסיון עם טאבלטים סינים, אבל לי היו שניים - אחד שנקנה לפני שנה וחצי ובאמת היה על הפנים, ואחד שנקנה לא מזמן ונמכר לאחרונה מפאת חוסר שימוש.

הטאבלט השני היה מצויין מכל בחינה, הריץ לי את כל המשחקים הכי תובעניים שיש לאנדרואיד, והיה כמעט נטול לאגים. בשיא הכנות, הוא עבד הרבה יותר חלק מגלאקסי טאב מקביל.

כתבתי את זה כבר ואני אכתוב את זה שוב - יש הרבה זבל בשוק הסיני והמון "חברות מדבקה" כמו שאתם קוראים להן, אבל ישנם כמה חברות שהן לא מדבקה ומייצרות טאבלטים איכותיים למדי כמו Ainol, Onda ועוד כמה.

בסביבות ה-250 דולר אפשר להשיג היום אחלה טאבלט סיני עם מעבד כפול ליבה ומסך IPS. אני ממליץ לעשות קצת מחקר לפני ששוללים באופן גורף "טאבלטים סיניים".

ברווז,

בגדול הדרישות שלך לא הגיוניות, אבל יש לך הרבה יותר סיכוי למלא את רובן אם תפזול לכיוון הטאבלטים הסיניים הרציניים.

פורסם

למה שמישהו ירצה לשלשל 200 דולר על משהו שהוא "כמעט נטול לאגים"?!?

אני בחיים לא אבין את זה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לא הבנת אותי נכון.

התכוונתי "כמעט נטול לאגים" בהשוואה לגלאקסי-טאב המקביל (7" וכו'), שלו יש יותר לאגים מהטאבלט הסיני!

או במילים אחרות, הסיני תיפקד יותר טוב, חד משמעי.

פורסם

או-קיי, הבנתי, תודה על התיקון.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
אבל ישנם כמה חברות שהן לא מדבקה ומייצרות טאבלטים איכותיים למדי כמו Ainol, Onda ועוד כמה.

.

Ainol aurora II מצויין.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

יש לי AINOL NOVO 7 TORNADOS.

מה שפרז אומר זה נכון לגמרי.

הוא מריץ ICS ואת כל האפלקציות הכי תובעניות (כולל AUTOCAD WS) בלי לאגים ובלי להזיע.

מצד שני, גם מה שמילניסטה אומר זה נכון.

יש המון אפליקציות (כולל האוטוקאד, שאשכרה פניתי לתמיכה שלהם והם אמרו שהם לא מבינים למה המרקט אומר שהאפליקציה "INCOMPITABLE WITH THIS DEVICE" , כי לפי הנתונים שנתתי להם הוא תומך גם תומך).

אבל גם דברים פשוטים כמו אפליקציית פייסבוק לאנדרואיד או כל מיני דברים איזוטריים פשוט לא קיימים ואתה צריך לעבור את המסכת של להשיג את הAPK (בד"כ במיילים מתחננים למפיצה הרשמית אם אתה רוצה להמנע מרושעות למניהן) ואז לזרוק בדרופבוקס, להתקין ידנית ולהתפלל שזה יעלה.

שילמתי עליו כולל משלוחה ונרתיק מקורי מעור עם "AINOL" מוטבע עליו באנגלית וסינית (...) פחות ממאה דולר.

הוא חמוד מאד, נכנס בקלות לתיק האישי ברמה שאתה שוכח שהוא שם (שזה יתרון עצום על ה"10) , ומשמש באומץ ומסירות למטרה העיקרית לשמה נקנה- הבהרת נקודות למבצעים בשטח ע"ג תכניות אוטוקאד זמינות.

בין לבין, הוא כבר עולה אוטומטית לCF כשפותחים דפדפן ומבדר את בן ה-7 באימוני טמפל ראן בנסיעות ארוכות (שהופכות לשקטות יותר).

זה תלוי נורא בשימוש שאתה מתכנן לו, אבל באמת שאל תפסול על הסף.

לא את המותגים הסיניים ה"רציניים" יותר, ולא את ה"7.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

ברווז רק שתדע שGPS זה לא מובן מאליו במכשירים האלה וצריך לשים לב שיש התקן כזה במפרט.

בכל אופן, זה האתר הסיני שאני מזמין ממנו מוצרים באופן קבוע והוא נחשב לאמין מאוד.

http://www.mixeshop.com/Supply-table-pcandroid-box_c58

המחירים פה מגוחכים ומבחינת מדיה ב1080P המכשיר מנגן ללא קפיצות.

ככל שהמעבד חזק יותר כך הסיכוי לתקיעות במעבר בין מסכים ואפליקציות יורד.

המשפט של "לא מספיק עשיר כדי לקנות בזול" הוא נחמד, אבל אתה מחפש ב200$ (שזה זול) אז חוץ מהנקסוס ב7" לא תקבל אחד שעונה לדרישות.

נשאר רק יד 2 , או להתפשר על דגם סיני טוב, להוריד כמה APK דרך GOOGLE ולהנות מהמכשיר.

אני יכול להגיד שהסינים בכל הקשור לחומרה הפתיעו אותי מספר פעמים במוצרים שרכשתי (DREAMBOX 800SE ממיר לוויני גרמני שעשו לו CLONE ובכל הפורומים בעולם כבר מזמן עברו להזמין רק את ההעתקים מסין , שלא נופלים מהמקור וברבע מחיר! גם אם אחד מתקלקל ,והוא לא, אתה קונה עוד אחד ונשאר עם חצי מהכסף בכיס).

מבחינת מכס, אם אני לא טועה יש פטור עד 300 דולר, ואם יבקשו מעמ אז תשלם. ממני לא ביקשו, לא דרך DHL ולא בדואר רגיל.

אם מישהו פה מכיר דגם סיני שתומך באופן מלא במארקט האמריקאי, אז גם החסרון הזה יורד מהפרק.

SEAT LEON TSI 1.2 2012

פורסם

יש טאבלט סיני טוב יחסית וזול כמובן שיש לו רומים? כאילו שלא יתקע לנצח עם אנדרואיד 4 שהגיע איתו?

כמו למשל הטלפון הקודם שלי ZTE BLADE עלה פחות מ1000 כשהוא רק יצא בזמן שסמארטפון כזה היה עולה 2500, ועד היום יש לי אותו (מכשיר משני אמנם למתי שהראשי עושה בעיות) והוא רץ מצויין עם אנדרואיד 4 שהתקנתי בעצמי. היצרנית לא הוציאה שום דבר מעבר ל2.1..

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

ZTE Blade - קניתי לבני לפני כשנה חדש מחברת סלולר ספרדית בניילונים (75 אירו), שעה עבודה לפריצת SIM Free. שרת את הילד משהו כמו חצי שנה כאשר בחודשיים האחרונים סבל מריסטים אין סופיים. בסוץ נמצא מישהו ששילם תמורת הגרוטאה 150 ש"ח, והבחור שלי התקדם ל-WT19.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לי יש את המכשיר מאז שהוא היה חדש באנגליה רק. נפל מאות פעמים (חלק בכוונה) כולו סרוט לחלוטין והמסך שבור, רומים התחלפו כמו גרביים, עדיין עובד כמו חדש :)

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

אם אתה מוכן להתפשר על מסך 8 אינץ' קח את הארקוס 90 8g .עולה קצת פחות מ1000 ש"ח אבל מתחרה בגדולים.מסך אכותי,מעבד ליבה כפולה 1.5 ,gps 1GB ram וקישוריות BT WIFI וגם 3G אם מוסיפים את המתאם.מגיע עם אנדרואיד 4.04 ועדכונים שוטפים.

• תוכן חדש...