Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5072 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקי אז יש לי אפשרות לבחור בין שתי המכוניות האלו, הפורד עם 190,000 קילומטרז' והגטס עם 116,000

שתיהם נמכרים מחברה לשימוש פרטי, במצב טוב (יעבור גם כמובן בדיקת מכונאי אבל לא צפוייה בעיה) מבחינת אמינות וצריכת דלק ודברים כאלו, מה לדעתכם עדיף?

פורסם

אלו 2רכבים בקטגוריות שונות,הפורד חזקה יותר,נוחה יותר,מאובזרת יותר בקיצור יותר הכול,למאט אולי ביטוח ועלות חלפים.

הגטס תהיה חסכונית יותר אך גם נחותה יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יש הבדל ענקי בין שני הרכבים מבחינת גודל, הגטס תהיה יותר אמינה ויותר חסכונית בדלק, המונדאו יותר בטוחה, נוחה ומרווחת, אם עלויות זה מה שמדאיג אותך וגטס מספיקה מבחינת גודל, אין לך התלבטות בכלל.

פורסם

לא זו ולא זו (הספציפיות הללו).

למה לקנות רכב ,שקרעו לו את הצורה מחברה פרטית כאשר בשוק יש כל כך הרבה רכבים ?

האמן לי,המוכרים גמישים,היום אין מחירון ואפשר למצוא רכבים טובים ושמורים פרטיים (וגם אם היו ליסינג לשעבר עם ק"מ נורמלי) זה בטח יהיה עדיף על רכב חברה ,שב 6-7 שנים עשה מה שרכב פרטי עושה בכמעט עשור.

באופן כללי,גטס הוא סופר מיני והמונדיאו היא יותר משפחתית לכיוון המנהלים בדגמים מסויימים.

הגטס תהיה אולי קלה יותר לתחזוקה אבל הבטיחות מחפירה,תנוחת ישיבה לא משהו (הגב שלי נתפס מספר גדול מידי של פעמים בכמעט 3 שנים שרכב זהה היה ברשותי,הדגם האוטומטי צורך דלק כמו משפחתית ממוצעת).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אני לקחתי בחשבון את המצב אחרי תעסוקת חברה אבל זה מהחברה של אבא שלי והוא יודע שטיפלו ברכב טוב, לפיו (והוא לא יימצא לי רכב "שבור") אם נניח שהמחיר זהה, המונדאו עדיפה? כי הבנתי שמחינת צריכת דלק שתיהן בערך אותו דבר?...

פורסם

הגטס עושה בממוצע 1/12 המונאו בערך 1/10 אולי קצת פחות.אך נותנת הרבה יותר,אם אחזקתה לא מפריעה לך הייתי הולך עליה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...