Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפשת את הרכב הראשון שלי ....לא ממש מבינה בזה ואשמח אם תוכלו לעזור לי

 

צריכה רכב לנסיעות בין ירושלים ועפולה פעמיים בשבוע- ובין לבין גם נסיעות בתוך העיר

חשוב לי שתהיה חזקה, אמינה, צריכת דלק נמוכה - עד כמה שאפשר, 50.000-60,000 ונראה לי מנוע 1500 שיעמוד בעליות לירושלים.....

מה אתם חושבים שיכול להתאים לי ?

 

תודה !

פורסם

ידני גם מתאים?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

נסה מאזדה 2 או סוזוקי סוויפט, זריזות יחסית ודיי אמינות. החיסרון הוא נוחות נסיעה ובידוד רעשים לא משהו וזה יהיה פחות נעים בכביש המהיר.

אם אתה מחפש רכב שהוא גם נוח אתה יכול לבדוק את הפיג'ו 207, היא גדולה יחסית ומצויידת במנוע 1.6, למרות המנוע הביצועים יהיו פחות טובים משל המאזדה או הסוזוקי אבל הרכב נוח ושקט יותר ויהיה נעים יותר לנהוג בו למרחקים גדולים.

 

בהצלחה.

×
×
  • תוכן חדש...