Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5098 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תחילה חששתי שה-SAX50.4 יהיה פרווה מבחינת עוצמתו, אלא שאז התגלה שהבחור הזה ככל הנראה בריא יותר ממה שמסופר, ובפועל הוא פשוט "מזיז" את הרכיבים נהדר - המגבר הטוב ביותר שהיה לי עד כה.

ומוסר ההשכל, בדומה להספק מנוע - גם הספק וואט בנייר הוא רק על הנייר (לטוב או לרע) :wink:

איש,

אתה לא יודע כמה שמח עשית אותי בעזרת הודעה זו - כפי שידוע, מדובר על הSAX50.4 שהיה - שלי :twisted:

היום ברכב של אבא שלי מותקן ה100.4 שלהם והוא מרים שם מוראל הייבריד אוביישן ביחד עם SA10, בלי להזיע יותר מידי.

תיקחו בחשבון שה100.4 וה125.2 הם הליין היוצא של סאן דאון, היום אם אני לא טועה הם כבר יוצאים לשוק עם ליין חדש.

המגברים החדשים הם 125.4 בכלל - זה לא רלוונטי כרגע כי זה גם ככה מעבר לטווח המחיר.

לגבי ההמלצה על הVRX, מן הסתם, המלצה יוצאת מן הכלל - הכל פונקציה של מחיר כמובן אבל זה כבר עניין שצריך להשאר בתחום ההודעות הפרטיות דן.

המלצתי על הסאן דאון ועל הקיקר היות ושניהם אמורים להיות כאן למכירה בתת פורום אודיו יד 2

מבחינת כוח - הקיקר לוקח בהליכה.

מבחינת "שקיפות" המגבר - הסאן דאון עדיף.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...