Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5096 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני עובד כרגע עם מגבר rockford t4004 על קומפוננט DLS UP6I..

המגבר מוציא 100 RMS ב4 אוהם..

בסך הכל המקולים מאוד איכותיים גם מבחינת עוצמה ויותר חשוב גם מבחינת איכות

הבעיה רק שפגשתי חבר מהעבר הרחוק שגם שברכב של אחיו מותקן אותו סט רק עם מגבר יותר חזק והאמת שאצלו שומעים יותר טוב...

ואני בטוח שזה בזכות המגבר..

א- אצלי יש בידוד ואצלו אין

ב-הוא עשה כיוונים אצל שנינו

אז אני ישמח לקבל המלצות על מגברים..

תודה

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש לו Crunch P1-5050.5

שכרגע אני חושב לקנות את המגבר הזה אבל רציתי לשמוע עוד המלצות לפני שאני מקבל החלטה

פורסם

ואני בטוח שזה בזכות המגבר..

אז אתה טועה.

שני רכבים שונים לעולם לא ישמעו אותו דבר. אני לא אתפלא אם אצלו נדמה לך שאתה שומע יותר חזק כי ימבה רזוננס מצטרף למשחק.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

כבר די הרבה שנים שמה שנשאר מקראנצ' (האמריקאית) זה השם.

הם מייצרים מגברים פשוטים, זולים ושעושים את העבודה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הם מאוד, קראנצ'יים

:-P

אתה רוצה מגבר חזק? מישהו מוכר כאן ביד2 קיקר ZX650.4 - בהמה.

מנסיון ארוך טווח.

האם זה אומר שישמעו יותר טוב? ממש לא!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

קודם כל תודה על התגובות..למרות שרק של LANOSFORCE באמת הייתה תכליתית.

יש לי רדיו דיסק PIONEER DVH-P6050UB.

והקומפוננט הנ"ל.

אני אשמח לשמוע על המלצה למגבר שיתאים לרכיבים. (אפשרי גם 2 ערוצים).

תודה מראש.

פורסם

שלום רב

ממליץ לך בחום לשמוע מגבר של חברת FLI

מוציא 100W RMS ב4 אום

115W RMS ב2 אום

או 200W *2 RMS במונו

מגבר חזק ואיכותי וגם המחיר שווה באזור 950-1150 ש"ח

פורסם

וחזרנו לנושא שוואטים זה לא הכל.

הצהרות מפוצצות של הרבה יצרנים בתג המחיר הזה להיותם עתירי הספק בו בזמן שהם מוציאים אחוזי איוות שערורייתיים באזור הספקי השיא שלהם רק בכדי "לעמוד" בהצהרות.

שלא לדבר על נושאים כואבים שקשורים לSNR של אותם מגברים, דאמפינג פקטור עם נתונים הזויים, קרוסים עלובים שמסרסים את האות ועוד המון בעיות שיש ברוב המגברים האלו.

הקיקר שציינתי מקודם הוא פשוט בהמה - הוא מוצהר 125 וואט לערוץ ובפועל מוציא כמעט 190 וואט לערוץ אבל הוא "מחמם" קצת את הסאונד ולדעתי זה הודות לכך שאי אפשר לעקוף את הקרוסים שלו עד כמה שאני זוכר.

סאן דאון 100.4 זה בהחלט מגבר שמספק את אזור ה120 וואט לערוץ ב4 אוהם, הוא עושה את זה בצורה נקיה מאוד ויש לו קרוס פשוט תענוג.

אז הם עולים קצת יותר, גם אם הם ביד 2 הם עולים טיפה יותר (הקיקר אולי בהפרש של מאה מאתיים שקלים) - אבל הם יהיו שווים כל אגורה שתשים עליהם.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...