Jump to content

yossielbaz

  • הודעות

    10
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי yossielbaz

  1. תודה על עזרה עוד יש לי עוד שאלה איפה אפשר למצוא בארץ flex 3401 da? תודה
  2. שלום לכולם. אני די חדש בתחום אני רוצה ללמוד פוליש וקס מקצועי, אתם מכירים מישהו שמעביר קורסים? תודה רבה לעוזרים.
  3. תודה רבה אמרתי לו הוא אמר שהוא ילך לחפש. וזה שאמר שזה נפל ממשאית יש מודעה ביד 2 תראה רדיו דיסק lg
  4. חבר שלי קנה את הרדיו דיסק הזה LG LCF600UN עכשיו הוא לא יודע כל כך וקנה אותו בלי החשמל (החיבור). עכשיו מאיפה הוא יכול לקנות לו את את החשמל (החיבור). תודה לכל מי שעוזר.
  5. שלום לכולם. יש לי שאלה בקשר לבאגי עם מנוע וגיר אחורי(סובארו) הבאגי עצמה היא בארכודה. עכשיו הבעיה היא כזאת שאי אפשר להזיז את הידית קדימה ואחור כאילו יש לה חופש(אפשר להזיז לצדדים רוורס). עכשיו אם אני עושה אפשרות להעביר קדימה ואחורה המוט לא זז לי לצדדים.עכשיו יוכל להיות בגלל שאי אפשר להביא את המוט מקביל לגיר? חייב רעיונות שלכם תודה. למנהלים אם זה לא מתאים לפורום הזה בבקשה להעביר ולא לנעול.תודה. תודה רבה לכל העוזרים.
  6. טוב תודה רבה על העזרה באמת שעשית לי הרבה סדר בראש עכשיו. לגבי האלטרנטור להוריד כבל לשלדה 16 מ"מ עובי נכון?. אני מקווה לצלם תמונה לפני שאני ינסה בכלל להניע את הבאגי אני יעלה לפה ואם תוכל להגיד לי מה לתקן\לסדר בכל החשמל. לגבי הצמת חשמל הזאת נראה כבר מה נעשה איתה בנייתם רוצה רק להניע אותו ולאט לאט נטפל בשאר.
  7. סליחה שאני מתעלק על הנושא אבל מה אתם חושבים על המגברים של קראנץ gpv?
  8. שלום לכולם. אני עוזר לאח שלי לבנות באגי עכשיו אני והוא לא יודעים הרבה בנושא חשמל רכב\מנוע.אז הלכתי לקרוא קצת בספר (לומד מכונאות) ובאינטרנט ולא מצאתי הרבה מידע בנושא אז יש לי כמה שאלות ואם אפשר גם איזה אתר עם מידע לגבי חשמל.ציירתי שרטוט קטן ניסיתי להעתיק מהספר לא הלך כל כך.(סליחה מראש אם יש שגיאות כתיב) 1.אני מותח כבל מה+ לאלטרנטור ועוד אחד לסטרטר ומחבר אותם לסוויץ עכשיו בשרטוט בספר כתוב 30 ליד הסטרטר וביצאה 50 מה זה פיוז? 2. באלטרנטור יש לי עיגול עם X באמצע מה זה אומר? ומאותו החוט של האלטרנטור לסוויץ יש לי יצאה לסליל הצתה. איך עושים את זה? 3.כל הכבלים של הארכות הולכות לכבל - או שאני טועה(אני יודע צריך מינוס לבלוק מנוע+1 לשילדה). 4.למה המפלג לא נותן ניצוץ יוכל להיות בגלל שהכיוון לא נכון (לא אני עשיתי ככה שאני לא יודע) או בגלל איזה סיבות. ועוד שאלה לגבי כל החשמל בבאגי צמת חשמל אורות לוח שוענים וכו' איך מתקנים יש למשהו איזה סרטון שמסביר אתר(רצוי בעברית) טוב סה"כ זה כל השאלות בנתיים ומקווה שלא יהיו עוד. לכל אלה ששואלים איזה באגי בארכודה אני יעלה לפה תמונה שהיא תהיה גמורה . תודה רבה לכולם.
  9. ראיתי עכשיו ביד 2 שתי מגברים Alpine MRP-M500 מחיר 1250 soundstream trx4.880 מחיר 1000
  10. שלום לכל חברי הפרום, אני רוצה לקנות מערכת לרכב שלי עכשיו אני קצת מתלבט ורוצה את היעוץ שלכם עכשיו המערכת לא צריכה להיות ברמה מאוד גבוהה אני פשוט רוצה ללמוד איך להכין תיבה לסאב להעביר חיוט ברכב וכל שאר הדברים. אז ככה זה בערך מה שאני רוצה/מתלבט(לא מבין הרבה במערכות). Hu Pioneer DEH2350UB פיוניר סביבות 420 שח מוכן להמלצות אחרות סביב המחיר הזה בערך קומפוננט בגלל שאני רואה הרבה המלצות אני ילך על הTempo 6 Morel עכשיו הבעיה הגדולה מגבר יש מלא לא יודע על איזה ללכת(חשוב שיהיה איכותי וחזק מחיר סביר) LANZAR VIBE426 מחיר 1000 LANZAR MXA422 מחיר 900 BOSS D250.4 מחיר 1000 MAC AUDIO Z4200 מחיר 900 JBL GTO1004 מחיר 970 B52 ZL4240 מחיר 870 יש אפשרות גם ליד שניה הבעיה אני לא יודע איך לדעת אם המגבר תקין (אזור באר שבע והסביבה) סאב (אני יודע שלא איכותי אבל זה רק כדי ללמוד בהמשך אולי נשקיע במשהו יותר רציני) סאב וופר ‏12 ‏אינטש TSW308D2 Pioneer פיוניר חיוט בדקתי באיבי(אם יש משהו יותר טוב תציעו) AKF2 Absolute KIT 2 AWG Amplifier Installation Kit +RCA הכי זול שראיתי (אם משהו רוצה קישור אני יתן לו) 4 GAUGE AMPLIFIER INSTALLATION KIT 2000 WATT AMP WIRING יוצא סביבות ה40 דולר איזה מהם כדי. זהו סה"כ תודה רבה לכל מי שמגיב לטוב או לרע
×
×
  • תוכן חדש...