Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם אני שוביניסט?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5097 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה הבעיה להשתלט על רכב עם ESP?

...

+1.

שיהיה לה לבריאות ,אני מאחל לעצמי את היכולת להעניק לילדים שלי גם מכונה משומנת ומסנוורת.

שובניזם ?...אני לא בטוח ,כי זה תלוי איך היית מגיב למראה של נער בן 18 במכונית הזו,

סביר להניח שאם הייתה נפתחת כותרת "ילד שמנת בדרך לקיר" אז הייתי פוסק סופית שזו צרות עין

במעטה שוביניזם.

Gn'f'R

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כבר כמה שנים טובות יש פה יישור קו בין כמה אנשים, ביניהם מנהלים פה בפורום שתמיד מנסים לגרום לכולם לחשוב

שהרכב שלהם הכי טוב וכל מה שמסביב הוא ערסי.

בשנת 2004 הייתה לי 106 XSI, פתאום החליטו כמה אנשים רבי דרג בפורום שזה רכב של ערסים ושיבחו את ה-205 וה-RSI.

בשנת 2008 קניתי איביזה 20VT, במשך שרשורים על גבי שרשורים לא הפסיקו ללכלך על הרכב ולשבח בצורה יוצאת דופן

את הקליאו ספורט ואת המיאטות למיניהם, רכבים שהיום בקושי מעיזים לעמוד עם שברולט מליבו.

את מי זה מעניין שסיאט איביזה הוא הרכב השנוא עליך?

זה שיש לך סיריון מהעבודה לא נותן לך זכות פה לשפוט אנשים שמשקיעים אלפי שקלים בוואגיות ישנות

וכמה שזה כואב, זה עדין רכב שנותן הכי הרבה כוח לכל כך מעט כסף.

falou זה כמובן גם אליך.

אין לי מושג על מה המנהלים, הסגנים, המזכירות או יושבי הראש נוהגים, וגם לא מעניין אותי.

אין לי מושג על מה 99% מחברי הפורום נוהגים, וגם לא מעניין אותי.

מעולם לא אמרתי כלום על פיג'ו, מיאטה, קליאו או לא יודע מה.

אמרתי שבעבר מאזדה 3 היה הרכב הרשמי של הערסים (יש לי מאזדה 3 כיום), והיום אני חושב שהאיביזה תפסה את מקומה.

זה לא מעניין אותך מה הרכב השנוא עליי? אל תקרא את ההודעה, ובטח שאל תגיב עליה.

תראה כמה שנאה יצאה ממך על תגובה שאפילו לא מעניינת אותך (לטענתך).

יכלת להתעלם, אבל משום שנפגעת באגו התחלת לבלבל לי איבר מסויים על כמה כוח סוס בתמורה לכסף האיביזה שלך נותנת, אני לא יודע מאיפה רגשי הנחתיתות האלה נובעים, אבל אל נא ממך אל תערב אותי בזה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

מה הסיכוי שהיא בעצם חובבת מוטוריקה מגיל קטן ובמקרה גם לאביה יש את היכולת לממן לה את הרכב הזה? :-D

בכל מקרה אני לא רואה סיבה לרכוש רכב כזה לילדה. רכב חמוד אחר יכול להספיק לה מעל ומעבר(אודי A1,A3, גולף, אפילו שירוקו)

מיותר לרכוש רכב שכזה לבנאדם שרוב הסיכויים אין לו מושג בזה מלבד שהרכב נראה יפה ומיוחד.

פורסם

דונט שוט, אני לא מבין מה אתה מנסה לעשות. אם אני קורא שוב את התגובות שלך בשרשור הזה, אתה מנסה לעשות איזשהיא פרובוקציה ולעורר דיון טיפשי? קטלו אותך חבר׳ה מקצוענים כשטענת, בוא נקרא לזה עובדות לא מדויקות, בשרשור על המאזדה. אתה מחפש אקשן במקום אחר?

זה שאתה מתעסק כ״כ הרבה בילדה עם האאודי והמצב הכספי של אבא שלה אומר לא מעט עליך.

אני, אגב, קניתי את הלאנטיס 2003 שלי כשהייתי בן 17 (לפני קרוב לשנתיים) בעצמי בלבד, שילמתי ביטוח והוצאתי רישיון מכספי, תיחזקתי את הרכב ושילמתי דלק בעצמי ולצורך העניין כל הוצאות המחייה שלי היו על חשבוני מאחר ואין לי אף אחד בארץ. מה זה אומר על החשבון בנק של אבא שלי?

הבאת להיווצרות של דיון סתמי שלא שווה את המגבה בייטים של התעבורת רשת שהוא תופס. נו באמת, שאל את עצמך האם אתה שוביניסט. אתה צריך אחרים שיגידו לך מי אתה?

באשר לטענה שלך לגבי השטויות כביכול שאפשר לעשות עם האוטו -

להרוג את עצמך ואחרים אפשר בלאנטיס, באאודי או במיני ואן. אפשר להיכנס למצבים כאלה ששום מערכת אלקטרונית לא תוציא אותך מהם. האוטו זה לא הדבר שיהרוג, מי שמחזיק את ההגה כן.

הילדה הייתה יכולה לנהוג גם בקיה קארניבל ולעשות שטויות.

מציע לך להתחיל להתעסק בעניינים שלך ולהפסיק להתעניין ביכולות של אחרים. בעיות משל עצמך חסר לך?

פורסם

אני אישית אם היה לי כסף והיתי גם בן 150 היתי קונה רכב כזה, וגם בגיל שאני נמצא בו עכשיו שהוא 25 היתי קונה רכב כזה.

אני לא חושב שאם יש איך לממן - צריך לחסוך יותר מדי, צריך להנות מזה לדעתי.

אבל מה שבטוח, שלילד שלי בגיל 18 בטח שלא היתי קונה רכב ספורט מטורף שיכול לנשוק לאיזור ה 300 קמ"ש, על מה ולמה? אוטו ראשון של הילד שילמד קודם לנהוג, המקסימום שיקבל בגיל כזה זה איזה סוג של איביזה טורבו אולי בשביל הקטע שלו שלא ירגיש עגלה.

זה כמו שאני רואה ב SWEET 16 של האמריקאים העשירים, קונים למבורגיני לילד בן 16

עכשיו את זה לכו תבינו. חולי נפש.

Opel Adam S 2017

פורסם
כבר כמה שנים טובות יש פה יישור קו בין כמה אנשים, ביניהם מנהלים פה בפורום שתמיד מנסים לגרום לכולם לחשוב

שהרכב שלהם הכי טוב וכל מה שמסביב הוא ערסי.

בשנת 2004 הייתה לי 106 XSI, פתאום החליטו כמה אנשים רבי דרג בפורום שזה רכב של ערסים ושיבחו את ה-205 וה-RSI.

בשנת 2008 קניתי איביזה 20VT, במשך שרשורים על גבי שרשורים לא הפסיקו ללכלך על הרכב ולשבח בצורה יוצאת דופן

את הקליאו ספורט ואת המיאטות למיניהם, רכבים שהיום בקושי מעיזים לעמוד עם שברולט מליבו.

את מי זה מעניין שסיאט איביזה הוא הרכב השנוא עליך?

זה שיש לך סיריון מהעבודה לא נותן לך זכות פה לשפוט אנשים שמשקיעים אלפי שקלים בוואגיות ישנות

וכמה שזה כואב, זה עדין רכב שנותן הכי הרבה כוח לכל כך מעט כסף.

falou זה כמובן גם אליך.

1. האיביזה היא הרכב של Don't Shoot וההערה באה להראות לו את הקשר בין רכב לסטיגמה על הנוהג בו.

2. 106XSI מעולם לא נחשבה רכב של ערסים, היא נחשבה חלשה מדי מבחינת ביצועים ביחס לתחרות. בזמן הווסד הפורום ה-205 כבר היתה לגמרי ענתיקה ולא רכב מומלץ.

הניסיון שלך לשים עצמך תמידית בצד הערסים לגמרי לא מבוסס.

3. לגבי ה-20VT, צדק מי שאמר, הרכב לא ברמה של קליאו ספורט ובטח רחוק ממיאטה, שממש לא רלוונטית להשוואה, כמו גם מאליבו (מאיפה דחפת אותה לדיון?). גם ה-20VT היא אכן בחירה של ערסים, מפריע לך?!

לי לא.

אני לא רואה בזה בעיה, בתור מי ש-325 קופה (ערסים מתקדמים) היתה הרכב הצמוד שלו במשך שנה.

4. האיביזה עדיין נותנת הכי הרבה כ"ס לשקל, אבל כמו שחבר טוב אומר, אם אשתו לא היתה דורשת אוטומט, הוא היה קונה קליאו ספורט ולא FR (הוא טוען שהיא הרבה יותר טובה לנהיגה). עוד קליאו אחת, בנוסף ל-mk1 שהוא נוהג בה. לא הוא ולא אשתו ערסים, הם בחרו את האוטו פשרה שהכי מתאים להם (קטן, אוטומטי ועם ביצועים, החבר וויתר על התנהגות כביש טובה).

הוא גם מודע את היתרונות והחסרונות של הרכב שהוא בחר בו.

וגם להם לא מפריע שזה אוטו של ערסים.

אז למה לך זה מפריע?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אבל מה שבטוח, שלילד שלי בגיל 18 בטח שלא היתי קונה רכב ספורט מטורף שיכול לנשוק לאיזור ה 300 קמ"ש, על מה ולמה? אוטו ראשון של הילד שילמד קודם לנהוג, המקסימום שיקבל בגיל כזה זה איזה סוג של איביזה טורבו אולי בשביל הקטע שלו שלא ירגיש עגלה.

זה כמו שאני רואה ב SWEET 16 של האמריקאים העשירים, קונים למבורגיני לילד בן 16

עכשיו את זה לכו תבינו. חולי נפש.

1. איביזה טורבו זה אחד הרכבים הכי מסוכנים והלא צפויים שיש על הכביש (בשנים המקודמות).

2. באמריקה יש תרבות נהיגה אחרת, מה גם שב 500$ הם קונים רכבים עם 300 כ"ס.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

לא משנה זכר/נקבה...

נהג חדש, במיוחד אם הוא צעיר מאוד

סכנת נפשות לתת לו מכונה פראית כזאת על כביש ציבורי!

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
1. איביזה טורבו זה אחד הרכבים הכי מסוכנים והלא צפויים שיש על הכביש (בשנים המקודמות).

2. באמריקה יש תרבות נהיגה אחרת, מה גם שב 500$ הם קונים רכבים עם 300 כ"ס.

ממתי אפשר ב500 דולר להשיג רכבים כאלה?

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם כל להיות צעיר וטיפש:roll:

פורסם
דונט שוט, אני לא מבין מה אתה מנסה לעשות. אם אני קורא שוב את התגובות שלך בשרשור הזה, אתה מנסה לעשות איזשהיא פרובוקציה ולעורר דיון טיפשי? קטלו אותך חבר׳ה מקצוענים כשטענת, בוא נקרא לזה עובדות לא מדויקות, בשרשור על המאזדה. אתה מחפש אקשן במקום אחר?

זה שאתה מתעסק כ״כ הרבה בילדה עם האאודי והמצב הכספי של אבא שלה אומר לא מעט עליך.

אני, אגב, קניתי את הלאנטיס 2003 שלי כשהייתי בן 17 (לפני קרוב לשנתיים) בעצמי בלבד, שילמתי ביטוח והוצאתי רישיון מכספי, תיחזקתי את הרכב ושילמתי דלק בעצמי ולצורך העניין כל הוצאות המחייה שלי היו על חשבוני מאחר ואין לי אף אחד בארץ. מה זה אומר על החשבון בנק של אבא שלי?

הבאת להיווצרות של דיון סתמי שלא שווה את המגבה בייטים של התעבורת רשת שהוא תופס. נו באמת, שאל את עצמך האם אתה שוביניסט. אתה צריך אחרים שיגידו לך מי אתה?

באשר לטענה שלך לגבי השטויות כביכול שאפשר לעשות עם האוטו -

להרוג את עצמך ואחרים אפשר בלאנטיס, באאודי או במיני ואן. אפשר להיכנס למצבים כאלה ששום מערכת אלקטרונית לא תוציא אותך מהם. האוטו זה לא הדבר שיהרוג, מי שמחזיק את ההגה כן.

הילדה הייתה יכולה לנהוג גם בקיה קארניבל ולעשות שטויות.

מציע לך להתחיל להתעסק בעניינים שלך ולהפסיק להתעניין ביכולות של אחרים. בעיות משל עצמך חסר לך?

אני לא יודע גבר, לי טוב בחיים - כיף, מצחיק, שמח. פתחתי דיון קליל עם קצת הומור ורוח טובה ולקחת את זה מאוד קשה. אני מניח שיש לך חיים קשים מאוד שאתה כועס כל-כך ולכן הצעתי אליך להשתחרר קצת ולקחת את החיים יותר בקלות ובהומור שלא תחטוף התקף לב בגיל 30... חבל על העצבים שלך :)

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם

אישית אני חושב שבאופן כללי לקנות לילד שרק עכשיו הוציא רשיון, רכב חדש בטווחי המחירים האמורים זו טעות חינוכית. אם הכל יבוא בקלות, איך הוא בכלל יוכל להחזיק עבודה?

אם מדובר ברכב שני אחרי שהילד (או הילדה) הוכיחו את עצמם (או כפי שנאמר באשכול: אחראיים מספיק), אז סבבה. מצידי שיקנו לה (או לו) גם פרארי.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.

• תוכן חדש...