Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם אני שוביניסט?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אישית אני חושב שבאופן כללי לקנות לילד שרק עכשיו הוציא רשיון, רכב חדש בטווחי המחירים האמורים זו טעות חינוכית. אם הכל יבוא בקלות, איך הוא בכלל יוכל להחזיק עבודה?

אם מדובר ברכב שני אחרי שהילד (או הילדה) הוכיחו את עצמם (או כפי שנאמר באשכול: אחראיים מספיק), אז סבבה. מצידי שיקנו לה (או לו) גם פרארי.

הורה שמסוגל לרכוש לבתו רכב כמו R8 מסוגל להוריש מספיק כסף ונכסים כדי שבת, הנכדים והנינים לא יצטרכו לעבוד יום אחד בחיים.

פורסם
בוא נגיד שקצת הגזמתי אבל ב 5000 אלף ופחות אפשר להעמיד טראנס M או פונטיאק פיירבירד שתדביק אותך לכיסא.

כי טראנס אם ופונטיאק זה אמת מידה לביצועים? תעשה שיעורי בית. בשביל 5000 דולר אתה יכול להביא דברים הרבה יותר רציניים ממכוניות שרירים משנות השבעים המאוחרות שכנראה שלא יוכלו להתחרות בתוצרת ארופאית או יפנית ב5000$

ביצועים זה לא רק רבע מייל, וגם אז, סביר להניח שאיבו או אימפרזה באותו סכום ישאירו אבק לטראנס אם

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם
הורה שמסוגל לרכוש לבתו רכב כמו R8 מסוגל להוריש מספיק כסף ונכסים כדי שבת, הנכדים והנינים לא יצטרכו לעבוד יום אחד בחיים.

זה יכול מאוד להיות, אבל אני עדיין לא חושב שזה דבר נכון לעשות. גם אם היה לי הכסף, R8 לא היה עומד על הפרק ב-כ-ל-ל כשהייתי ניגש לקנות לילד/ה שלי רכב ראשון. כנראה שלא הייתי קונה להם פג'ו 107, אבל גם לא R8 או SLK. כאוטו שני שלישי - בכיף.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

בלי קשר לילד או ילדה, לנהג חדש לא צריכה להיות גישה לרכב חזק כל כך, אלא אם הוא מקרה מיוחד.

ההורים שלי חשבו שאני אחראי מאוד ולא עושה שטויות, למרות שהייתי לוקח את האוטו של אבא שלי בלילה ונוהג בצורה לא ממש "חוקית" (200 קמ"ש בכביש בצ'ילה שמקביל לאיילון).

לא משנה כמעט מי הילד, אני לא ארגיש בנוח לתת לו רכב חזק בכאלו רמות.

• תוכן חדש...