Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זהו חברים גם בטויוטה זה קורה-השבוע איבדתי בלמים בלנדקרוזר 2009 יד ראשונה ,מטופל באופן סדיר במוסך מורשה טויוטה,למזלי זה הסתים ב"ה ללא נזק פיזי אבל עם נזק תדמיתי ע נ ק. גררתי את הרכב למוסך הקבוע והאבחנה היתה -משאבת abs כשלה,יש להחליפה סיפור של כ8000 ש"ח. ובטויוטה החברה אליה פניתי משחקים על העובדה שהרכב יצא מאחריות לפני מספר חודשים...במקום לטפל ענינית בבעיה ולקחת אחריות,הרי לפני מספר שבועות משפחה שלימה למעט בת קטנה נכחדה עקב איבוד בלמים ,ואז היה נוח להפנות את האצבע המאשימה לכול מלבד למשאבה ש"סתם " כשלה...ואולי זו הסיבה? אשמח לקבל עצה כיצד להתמודד מול טויוטה, איך ואת מי ברשויות הממונות לעדכן ואם מי מכם מכיר עוד מקרה שכזה שיצור קשר. בכ"א המסקנה העגומה שלי מתוך המקרה הפרטי שלי היא שלאיכות ולאמינות של טויוטה אין כיסוי במציאות.

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שלום המוסך כבר ביצע את התיקון שכן מדובר ברכב עבודה ולא רציתי להשהות זאת כך שזה המחיר שצינתי כ8000 ש"ח,הרכב עשה 155000 ק"מ

פורסם

לא נראה לי שזו תקלה סבירה, אחרת בוודאי היו מחליפים או לפחות מציעים בטיפול האחרון שבוצע, אגב פחות מחודש, להחליף את המשאבה הנ"ל .

פורסם

שלום

ככה זה בפלצווגן, פשוט לא יודעים לטפל ברכבי הפרימיום האלו בארץ.

האאאא...סליחה זה טויוטה, כשל טכני.

הערכת ה ABS כשלה, זה המחלה שלה.

בכל מקרה לא מכיר אתה הבעיה ספציפי, אבל באותו מידה יכולה ללכת גם משאבת בלם מרכזית בכל רכב אחר והתוצאה תהיה דומה.

פורסם

בלנדקרוזר המשאבת בלמים הראשית היא יחידה חשמלית אחת גדולה ולמיטב זכרוני המשאבת ABS משולבת בתוך היחידה החשמלית הגדולה הזו, מחירה יקר בטירוף כמו שרשמת, גם בפג'רו זה אותו סיפור שיש תקלה ביחידה הזו העסק הופך ליקר מאוד.

אם הרכב יצא מהאחריות המוסך לא צריך "לקחת אחריות" יש מה שנקרה רצון טוב של המוסך לטפל בתקלה בחינם/הנחה משמעותית מאוד רק אם הרכב רק סיים את האחריות ובמידה וכל הטיפולים בוצעו במוסך המורשה מטעם היבואן.

כאשר הרכב יוצא מאחריות המוסך לא צריך חייב להחליף לך אלא אם כן הוא רוצה לעזור לך והוא יכול להחליף בחינם כ "מחווה ללקוח"

לפני כמה שנים למישהו מהמשפחה הייתה קורולה 2005, שסיימה את תקופת האחריות, אחרי שנה המנוע שבק בק"מ נמוך מאוד, במוסך המורשה נתנו לו הצעת מחיר של כ 23 אלף ש"ח עבור מנוע חדש, בעל הרכב ממש לא ידע איך ישיג את הסכום הזה, המנהל של המוסך בדק את ההיסטוריית טיפולים של הרכב וראה שכל הטיפולים בוצעו במורשה ובאותו מוסך שלהם והוא כמחווה החליף לו מנוע חדש בחינם, ואני מכיר עוד הרבה מקרים כאלה, אבל כמו שאמרתי הם ממש לא חייבים.

פורסם

וזה קרה בטויוטה?!?

לא יכול להיות....!! :roll:

תנסה לפרסם ב YNET במייל האדום שלהם.

אני אישית לא אקנה יותר טויוטה!

כל אחד מגיע למסקנה של הנזק התדמיתי בזמנו שלו.

פורסם
לא רבתי -

אי אפשר היה לבלום עם הדוושה !!

(ובמילים אחרות - סכנת חיים ממשית)

אז איך בלמת ? הוצאת רגל מחוץ לרכב ועצרת את הרכב ?

איזה כייף לי :)

פורסם

לא נשמע הגיוני שמשאבה (או ABS) הולכת ואין בלמים בכלל.

אכן לפעמים משאבת בלם מרכזית או ABS מסיימים את חייהם בקילומטראז' שציינת.

מרק, אם זה נכון אז היצרן היה יוזם החלפה של החלק בכל X קילומטר.

יש לני בעלי טויוטה במשפחה ולא שמעתי על מישהו שהתקלקלה לו המשאבה (חדשות וישנות).

גם לא חסר רכבי טויוטה אצלנו בליסינג....

במידה ובגלל תכנון לקוי, ברגע שמשאבת ה-ABS כושלת אין בלמים בכלל - אני חושב שזה המקום והזמן

לערב גורמים נוספים לסיפור - זה נשמע לי ממש הזוי.

• תוכן חדש...