Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סופסוף היה לי קצת זמן בסופשבוע לטפל במערכת....עשיתי קצת סידורי חשמל וקוסמטיקה בבגאז'...לא קל להכניס זוג גראונד זירו ברנו קליאו...ועוד מגברים וקבל...

בכל מקרה עלה לי רעיון להכין קרש מתחת לשטיח בבגאז'....מה שלא היה(בד"כ יש דיקט....אז אצלי פשוט היה רק שטיח מונח על הפח....

חיזקתי אליו הגבהות והנחתי את המגברים מתחת לסאב...ככה גם קיבלתי סדר מבחינת חוטים וגם ניצלתי את כל השטח של הבגאז'...

את הסאבים חיברתי על הרצה של 4 גייג' למגבר של ההייפוניקס דרך קבל של 3 פאראד ואת שני המגברים האחרים חיברתי על שתי הרצות נפרדות של כבלים 8 גייג' כל אחד...אמור להספיק להם...כ"א בערך 300rms. רציתי לקבל שליטה טובה יותר על החשמל....עכשיו כל מגבר מחובר על פיוז משלו..ואם יש תקלה,שאני מקווה שלא תהיה:-D אני ישר יכול לדעת מאיפה היא. בכל מקרה התוכנית לפעם הבאה שיהיה לי קצת זמן היא להוסיף וונטות שיעזרו קצת למגברים בהתמודדות עם הקיץ...אף פעם לא ממש קרה לי שנכבה מגבר בגלל עומס יתר,אבל תמיד ניראה לי סוג של התעללות באלקטרוניקה החום הזה.

ואני ניראה לי אגיע למפגש צפון הקרוב...:-D

***שים לב לסימני הפיסוק והתשמש בסימני פיסוק מתאימים***

אחלה שבוע חבר'ה...

10-06-2012 12-04-35.jpg

10-06-2012 14-13-04.jpg

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם

אגב....בזמנו הייתה לי בעיית חשמל שייעצו לי פה כמה חברים איך לפתור אותה...המתח שהיה יורד נמוך מידיי.....כרגע הוא לא נופל מתחת ל13.5 וולט ...עבדתי על זה די קשה....אבל בסוף השתלם...גם המערכת נשמעת חזקה הרבה יותר,לא ציפיתי לכזה שינויי.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

פורסם

המערכת חשמל שלי הייתה רגילה לגמרי ... לא נגעתי בה בכלל... וייעצו לי על החלפת שלושת הגדולים ומצבר פריקה עמוקה....החלפתי את שלושת הגדולים (לכבלים של רתכת)וחיברתי מצבר אופטימה צהוב(פריקה עמוקה)....המתח היה נופל לי ממש נמוך במכות באס....הגיע אפילו לרמה של 10V ופחות.....עשיתי גם הפרדת חוטים ככה שרק המונו יעבור דרך הקבל ויקבל 4 גייג' משל עצמו.ועכשיו המתח לא נופל מתחת 13.5V גם במכות באס חזקות(ובד"כ נשאר גם מעל ה14).

פורסם
***אין צורך לצטט את ההודעה שמעליך, קרא את כללי הפורום***.

ניראה לי גם תעוף לי השמשה האחורית של האוטו.

אם כבר אתה מדבר על כיוונים...המערכת עדיין לא מכוונת בכלל ואני צריך להתעסק עם כל הכיוונים היום מאוחר יותר אני מקווה... יש קצת טיפים לכיון נכון וטוב?

פורסם

תן קצת יותר פרטים על שאר המערכת ונוכל לתת לך טיפים לכיוון נכון.

בגדול- בסטאפ חזק חשוב שהגיינים והפילטרים יהיו נכונים על מנת שלא לגרום נזק לרכיבים.

ד"א, מה קורה עם המתח כשיש באס ממושך ולא רק מכת באס? הוא עדיין גבוה ?

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

בס ממושך אתה תראה נפילות חבל על הזמן. אצלי כשאני מנגן תדרים מתחת לFB המתח נופל לי ל13.2.

כל מה שמעל נשאר יציב בין 14.2-13.8.

התיבה שלך מנגנת טווח מאוד צר של תדרים. אני בספק שמשהו יעוף שם, התיבות שלהם נועדו לעשות רעש בטון מסויים, טווח צר יחסית, מעל ומתחת הוא פשוט נחנק.

פורסם

דיוויד עם סאב כמו שלך להיות בכזה מתח בזמן ממושך זה אומר שעשית עבודת תשתית נהדרת!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

יש עוד הרבה עבודה על התשתית אצלי, אני חושב על עוד אלטרנטור ומצבר נוסף מאחורה, צריך לאזן את המשקל על הסרן האחורי :-D

פורסם

תחשוב גם על בולמים ומתלים חדשים על הדרך

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
:wink: צעצועים.מה לעשות קשה להכניס ברנו קליאו יותר מזה בלי לוותר על כסא אחורי כמו המשוגעים שביננו

• תוכן חדש...