Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5112 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום !

אני רוצה להחליף את כל מערכת הסטריו באוטו - מאזדה לאנטיס 2003, המערכת המותקנת כבר בת כמעט 10 שנים ובאמת שהגיע הזמן קצת להשתדרג. חשוב לציין שאין לי שמץ בנושא ולכן אני פונה אליכם, מצטער מראש על השאלות המפגרות ומודה לכולם מראש.

לגבי ה - HU החלטתי ללכת על ה - Pioneer DEH-3400UB, נראה לי כמו מערכת טובה וחדשה. (אני משיג אותה ב 500 ש"ח)

אז ההטלבטות היא מה כדאי לשים מקדימה (סתם רמקולים או קומפוננט) ומאחורה (9*6)

על מגבר אני עדיין לא חושב אבל גם לא שולל.

אני לא מחפש משהו בומבסתי מפוצץ ומפציץ את הראש, אלה סתם בשביל לשמוע למוזיקה טובה בצורה טובה.

לכן התקציב המקסימלי הוא 1500 ש"ח (כולל ה - HU)

מודה מאוד מראש על העצות ויום טוב !

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• ספונסר פורום
פורסם

אני בעד ללכת על שיטת "הפרד ומשול", כלומר כל פעם שיתפנה לך תקציב תשקיע אותו בחלק אחר במקום לבזבז את כל התקציב הנמוך שלך כרגע על חלקים מאיכות ירודה.

1500 ש"ח הוא תקציב מאוד נמוך בשביל כל הפרטים שרשמת, בקושי קומפוננט ו-HU איכותיים יכנסו בתקציב הזה (שלא לדבר על מגבר וחיווט).

אני ממליץ לך להתייעץ עם כמה בעלי מקצוע לפני שאתה עושה החלטות פזיזות. מאיזה אזור אתה?

פורסם

shakim אשמח לדעת איפה יש 500/501 ב500 שח אני אשמח לקנות לי אחד:-D .

לפי מה שידוע לי ה 500 עולה בסביבות ה 900, וה 501 עולה בסביבות 1200

hu - clarion cz302a. amp - jbl px300.4

comp - jbl gti 608. sub - jbl p1220br

פורסם

אני מבין שהדברים הבאמת טובים הם יקרים.. אבל כמו שציינתי, אני מכוון למשהו שהוא סביר במחיר טוב.

ואיך ה HU שאני ציינתי ? אני מתכוון להביא אותו מחוץ לראץ, יש אותו אולי בישראל ביותר זול ? כי בזאפ לא מצאתי.

ומה אם ללכת על הצמד הזה - קומפוננט ‏6.5 ‏אינטש PULSE 6 Morel וזוג רמקולים TEMPO 6X9 Morel ? שמעתי שהם די טובים.

ואני מראשון דרך הגב.

פורסם
יש יד 2

+1 אין טעם לשלם כפול כשאפשר לקנות ביד 2...

אני מבין שהדברים הבאמת טובים הם יקרים.. אבל כמו שציינתי, אני מכוון למשהו שהוא סביר במחיר טוב.

ואיך ה HU שאני ציינתי ? אני מתכוון להביא אותו מחוץ לראץ, יש אותו אולי בישראל ביותר זול ? כי בזאפ לא מצאתי.

ומה אם ללכת על הצמד הזה - קומפוננט ‏6.5 ‏אינטש PULSE 6 Morel וזוג רמקולים TEMPO 6X9 Morel ? שמעתי שהם די טובים.

ואני מראשון דרך הגב.

לפיוניר נחשב לפחות טוב מקלריון ומאלפיין, ברמות הנמוכות. קלרעון מייצר רדיו דיסקים לא יקרים יחסית וטובים. מה בקשר ליד 2 ? יש שם כרגע מכשירים טובים ולא יקרים.

מחפש תקליטים ויניל של רוק כבד.

• ספונסר פורום
פורסם

אני ממליץ לך להתייעץ עם סדנת ספיד אוף סאונד אשר מתמחים בתכנון של מערכות סטריאו ומולטימדיה לרכב.

פנה אל דודי ותגיד לו שהגעת מהפורום והוא כבר ידאג לך כמו שצריך.

פורסם

אז מה לגבי הרמקולים שציינתי ?

תודה על ההמלצה, פשוט לפני שאני הולך לאיזה מומחה אני רוצה לשמוע עוד המלצות שיהיה לי לעצמי קצת ידע בסיסי.

פורסם

קומפוננט מורל טמפו 6.5 מקדימה ו טמפו 6*9 מאחורה הם בחירה מעולה בתקציב לך. הטמפו הוא אחד הקומפוננטים עם התמורה הגבוהה ביותר לכסף, בין היתר משום שזו חברה ישראלית.

הר"ד והרמקולים שציינת יהוו מערכת בסיסית טובה, במידה ותרצה להוסיף מגבר וסאב- תמיד תוכל ללא שום מכשול מכיוון הרכישה הנוכחית.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

טוב, אז אני החלטתי שאני הולך על הקומפוננט של המורל - טמפו 6, ועל הטמפו 9*6 מאחור (אציין שאני לא רוצה סאב)

וגם הגעתי למסכנה שחייב מגבר, והבחירה היא - JBL GTO 1004

אין על הפורום הזה דרך הגב.

יש לי כמה שאלות נוספות:

קודם כל האם הבחירה הכללית הזאת טובה ?

האם כדאי קודם כל לשים את הקומפוננט ואת המגבר ורק לאחר מכן את הרמקולים האחוריים ?

כרגע אני בודק לגבי ה HU שאני רוצה להביא מחול, בקשר לתדרים ארופיים.

אז אם אני לא מצליח להביא אותו מה יותר כדאי את ה 2350 או את ה 2250 ? או שאין ביניהם הבדל כמאט ?

(התקציב ל HU הוא עד 500 שח)

תודה מראש על התשובות

פורסם

ממליץ לך בחום קודם כל ללכת לשמוע קומפוננטים אחרים. לאחר שראיתי שכולם בפורום מתלהבים מהמורל הלכתי ושמעתי אותו, ואני חייב להגיד שפשוט הזדעזעתי. כל מה שחשבתי באותו רגע הוא ״על מה כל המהומה??״

אבל זה לפחות הטעם שלי, לכל אחד יש טעם שונה עדיף קודם כל ללכת לחנו. ולשמוע מה הכי אהבת.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם

ה Pioneer DEH-3400UB מצויין אני גם מתכוון לרכוש אותו היום , ולמרות מה שרשום עליו באינטרנט כנראה טעות טכנית או משהו יש לו גם חיבור USB גם CD וגם AUX .

ומוכרים אותו באוטו דיפו ב 500 ש"ח אין לך מה לחפש בחו"ל סתם.

• תוכן חדש...