Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן C3 e-HDi החדשה בארץ הקויידש :)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5128 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לובינסקי מכריזים היום על תחילת שיווק ה-C3 החדשה

תגיע עם מנוע דיזל 1.6 שמייצר 90 כח על 22 קג"מ שמתקבל ב-1800 סל"ד (!).

צריכת הדלק הממוצעת עומדת על 1:28 (!!!)

נראה כמו אחד הרכבים היותר מעניינים שיש כיום בשוק.

מצפה להתחיל לקרוא עליו מבחני דרכים כבר :)

http://www.carsforum.co.il/cars/%D7%9E%D7%92%D7%96%D7%99%D7%9F-%D7%A8%D7%9B%D7%91/664/%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%95%d7%aa/%d7%a1%d7%99%d7%98%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%9f-C3-%d7%93%d7%99%d7%96%d7%9c-%d7%90%d7%95%d7%98%d7%95%d7%9e%d7%98-%d7%94%d7%92%d7%99%d7%a2%d7%94-%d7%9c%d7%99%d7%a9%d7%a8%d7%90%d7%9c

סיאט מי - בציר 2014

----------------

הבלוג שלי

פורסם

עם תיבה ידנית ותמחור נכון זה יכול להיות רכב "שובר שוק".

סוף כל סוף עם ישראל יזכה לנהוג ברכבי מיני/ סופר מיני שאכן עומדים ואפילו עוברים את מחסום ה 20 קמ/ל בלי שום בעיה בנתוני אמת (להבדיל מהצהרות יצרן).

מצד שני, 117K ש"ח? WTF? :shock:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
עם תיבה ידנית ותמחור נכון זה יכול להיות רכב "שובר שוק".

סוף כל סוף עם ישראל יזכה לנהוג ברכבי מיני/ סופר מיני שאכן עומדים ואפילו עוברים את מחסום ה 20 קמ/ל בלי שום בעיה בנתוני אמת (להבדיל מהצהרות יצרן).

מצד שני, 117K ש"ח? WTF? :shock:

נכון מאוד- מיני/סופר מיני דיזל + ידני יהיה להיט!!

סופר מיני דיזל ידני ב80K

מיני דיזל ידני ב70K

אז כאב ראש לא קטן למשרד האוצר עקב הפסד מיסים כתוצאה מצריכת דלק מזערית!

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

סופר מיני דיזל ידני ב80K

מיני דיזל ידני ב70K

אתה יודע מה, אני מוכן אפילו למחירים של 79 למיני ו89 לסופר מיני דיזל ידנית, עדיין יהיו להיט.

אבל 117? שיהיו לי בריאים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מבדיקה קצרה, מחיר הרכב הזה בחו"ל בגרסתו הידנית די דומה למחיר של גרסת ה-1.6 בנזין 120 כ"ס האוטומטית, מה שאומר שהגרסה הרובוטית באמת קצרה יקרה יותר. בארץ ה-1.6 עולה 100 אלף שקלים והדיזל 113, כך שכל עוד אין כאן הבדל משמעותי בדרגת זיהום האוויר, אני לא מבין מאיפה מגיע ההפרש הזה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אתה יודע מה, אני מוכן אפילו למחירים של 79 למיני ו89 לסופר מיני דיזל ידנית, עדיין יהיו להיט.

אבל 117? שיהיו לי בריאים.

צודק וגם אני מוכן לזה, רק לחשוב את החיסכון באחזקת הרכב ל3~4 שנים במחיר של הדלק (בטוח יגיע ל10 ש"ח עד אז)

וגם הכי חשוב- החיסכון לא מגיע על חשבון ההספק(מנוע בנזין 1.2 עם 10 קג"ם זה זוועה! לרכב סופר מיני) והדיזל פותר את הבעיה

וגם טורבו דיזל קטן אפשר לשפר בכמה שקלים ע"י עדכון תוכנת המנוע לביצועים נהדרים :-)

http://www.upsolute.com/index.php?option=com_upsolute&task=car&id=2682&id_marke=9&id_model=13455

כמעט 20 קג"מ!! ממנוע 1.3MJ

בזמנו חשבתי על פונטו 3 דלתות 1.3MJ (מאובזרת כגרסה ספורטיבית) שניכנסת לדרגם זיהום 4 ומחיר של כ85K

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

במחיר הזה הרכב פשוט לא כדאי! כל רכב מיני ב-75 יהפוך לחסכוני באותה מידה עם התקנת מערכת גז.

במחיר של 90-95 הוא יכל להיות להיט.

אין שום הצדקה לחיסכון בדלק, ומצד שני עלות קנייה גבוהה בצורה חריגה.

חבל...

פורסם

אני מצטרף לקודמי.

אם לא מלכודת, יש לרכב הזה פוטנציאל להיות אחד הרכבים הנמכרים ביותר בארץ

אבל בניינו, אני חושב שהעלות החודשית + עלות האחזקה יצאו כדאיות בהתחשב במחירי הדלק שנחסכים.

יחד עם זאת אני באמת מקווה שהוא ימכר בכמויות גדולות

יהיה נחמד לראות בנוף הישראלי יותר רכבי מיני וסופר מיני מונעים על ידי דיזל.

סיאט מי - בציר 2014

----------------

הבלוג שלי

פורסם

אני שמח ליראות את המגמה של היבואנים שסוף סוף התחילו לייבא ארצה רכבי דיזל. מבחינת חיסכון דיזל עדיף על בנזין בכל פרמטר. יש מגוון רחב מאוד של מנועי דיזל עבור רוב הדגמים שמשווקים באירופה, חבל שארצה מיבאים כל כך מאט סוגים. יש מנוע דיזל צנוע נפח 1.2 מעולה לVAG, מנועים דומים לאופל, פיאט ועוד.

לפי הכתבה אני מבין שהמחיר הוא כ113K עבור דגם רובוטי?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני חושב שהרכב מציאה עבור אנשי הליסינג שנוסעים הרבה (וגם כמובן עבור הקונים הפרטיים שמבינים שחיסכון בדיזל מתחיל מ0 קילומטר). בעבר זה היה היברידי ולאחרונה פלואנס דיזל, הC3 הזאת יותר זולה ויותר חסכונית.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...