Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5113 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתנצל מראש על שימוש בשפה פשוטה

אבאו זה רכב לאדם הממוצע שמחפש "שנתון גבוה,מינימום כסף ,אני לא יודע מה יש מתחת למכסה מנוע-בטח מנוע ,יש כריות אויר הכל סבבה"

זה לא רכב לאדם שמגדיר עצמו אפילו במעט "חובב רכב" או "חובב חדוות הנהיגה" .

Gn'f'R

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מופתע שעד עכשיו לא עלה שרשור KIA RIO.

מדובר ברכב כמעט זהה לאקסנט, רק במחיר יותר נמוך.

בין ריו לאוואו ההבדל קטן מאוד (אולי בכלל לא קיים).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
אף פעם לא הבנתי את האובססיה הזאת לשנתון כמה שיותר גבוה ביחס למחיר. מה? מקבלים פרס על זה?

בסכום כזה אתה יכול לקנות רכבים אמינים שנתון 03-04 שיהיו הרבה יותר נורמלים ובטיחותיים מגוש הצואה הזה שקוראים לו אבאו. מילא אם היה מדובר ברכבים שמבוגרים יותר ב-5-6 שנים, אבל ב-2-3 שנים? זה מה שיעשה את כול ההבדל?

תודה אלוהים אני לא לבד.

ציטוט של אמא שלי שבוע שעבר:

אני: רגע אמא, את טוענת שרכב משנתון גבוה יותר יהיה יותר טוב מכל רכב משנתון נמוך?

היא: כן ברור, ההיגיון אומר שרכב יותר חדש יהיה יותר טוב מרכב ישן יותר.

אני: *נאנח בקול רם* וחבר של אמא שלי צוחק הרבה.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
בהתאם למחיר זה אחלה אוטו. תנוחת ישיבה מעפנה לטעמי אבל אמינות סבבה, ביצועים סבירים, מזגן טוב. עושה את העבודה מה שנקרא. אם זו הסדאן אז יש בגאז' שימושי.

אגב, גם יונדאי אקסנט באותה הגדרה.

א. ממש (אבל ממש) לא אחלה אוטו.

ב. ההבדל כמעט ותהומי בינו לבין האקסנט.

היה לי את הרכב הנ"ל למשך כמה חודשים.

הדבר היחיד (!) שטוב בו הוא המזגן..

הוא לא אמין (כמעט כל שבוע נכנס לתיקון כזה או אחר במוסך).

הוא לא בטיחותי: לא יודע לגבי כוכבי בטיחות, אבל הוא לא יציב בעליל ומשייט על הכביש במהירויות של מעל ל- 90 קמ"ש.

מנוע חלש ביותר, ומפגין ביצועים נחותים ביותר, ואף מרעיש מאוד.

צריכת דלק שערורייתית !

רזי.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

שברולט אופטרה המהממת נוסעת כדייהו נובירה.

שברולט קרוז המדהימה נוסעת כדייהו לסטי/לקטי.

שברולט אוואו המשוכללת נוסעת כדייהו קאלוס.

למעט הקקרוז כל המכוניות האחרות הן דייהו!!!

וזה לא תחפושת זה סתם סמל אחר שהודבק.

אם אני אקח הונדה סיוויק ואדביק עליה פרארי היא תהיה פרארי? כנראה שלא ואותו הדבר עם השברולט שהיא לא ברולט אלא דייהו.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

אכן רכב מזעזע. הייתה לי אחת ליומיים כחלופי (סדאן 2009) כשהרכב שלי היה במוסך. פשוט בושה שקוראים לדבר הזה שברולט. יש לי במקרה שברולט אמריקאית קלאסית ואין באבאו שום דבר שמזכיר, אולי צריכת הדלק? :lol:

רכב לא יציב, חסר כוח בצורה מגעילה עד כדי כך שהייתי נוסע בטורים גבוהים בתוך העיר באופן קבוע וכל פעם שהייתי יורד מהרכב היה לו ריח של שרוף, כנראה מרוב שקרעתי אותו (כי הוא לא זז! אני בד"כ נוהג רגוע). צריכת הדלק בתוך העיר בסוף היומיים הייתה 6.8, לא רחוק מהאימפלה (רק עם מנוע קטן פי 2.5 בערך :lol:)

בקיצור להתרחק כמו מאש.

ממה שאני יודע, הקרוז היא הדייהולט הראשונה שבאמת נבנתה בסטנדרטים של GM וכנראה שהיום גם ספארק והסוניק. הדגמים של לפני כן אבאו ואופטרה והאפיקה הן דייהו נטו.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

כמה שזה חרא של אוטו בראיה של חובב נהיגה, זה עדיין אחלה תמורה למחיר לישראלי החסכן. והאמינות סבירה ממה שאני נתקלתי.

צריכת דלק משולבת באוטומט מניסיוני-10-11 קמ"ל. שזה לא משהו באמת. השאלה היא כמה אקסנט למשל עושה.

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

אנ'לא יודע מאיפה הבאתי את ה-10-11 קמ"ל. אני מכיר לא מעט בעלים של אוואו שהיו מוכנים לקנות גם 9 קמ"ל...בפועל הם לא מקבלים הרבה יותר טוב מ-7.

במסגרת התקציב יכנסו גם פיאט פונטו, ויונדאי גטס מאותה שנה של האוואו. שתי המכוניות מוצלחות הרבה יותר ממנה בכל פרמטר שהוא.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

זה כנראה בגלל שנסעתי הרבה בינעירוני. בכל אופן מסכים שהאחרות עדיפות.. אני בכלל הייתי מעדיף איזו קסארה 2.0..:lol:

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם
כמה שזה חרא של אוטו בראיה של חובב נהיגה, זה עדיין אחלה תמורה למחיר לישראלי החסכן. והאמינות סבירה ממה שאני נתקלתי.

צריכת דלק משולבת באוטומט מניסיוני-10-11 קמ"ל. שזה לא משהו באמת. השאלה היא כמה אקסנט למשל עושה.

איזה תמורה למחיר? המחירון של 2009 יד שניה מליסינג עומד על כ-55K ש"ח ואפשר להביא משהוא הרבה יותר טוב בסכום הזה.

הרכב המיושן הזה שווה חצי מהמחירון שלו, במקרה הטוב... אני אישית לא הייתי מוציא עליו שקל.

Live fast, die young - leave a better looking corpse

• ספונסר פורום
פורסם
אף פעם לא הבנתי את האובססיה הזאת לשנתון כמה שיותר גבוה ביחס למחיר. מה? מקבלים פרס על זה?

בסכום כזה אתה יכול לקנות רכבים אמינים שנתון 03-04 שיהיו הרבה יותר נורמלים ובטיחותיים מגוש הצואה הזה שקוראים לו אבאו. מילא אם היה מדובר ברכבים שמבוגרים יותר ב-5-6 שנים, אבל ב-2-3 שנים? זה מה שיעשה את כול ההבדל?

כל מלה בסלע !!!!

מה הקטע של אנשים עם שנתונים??? - ק"מ חשוב בהרבה, הטיפול שהאוטו קיבל חשוב בהרבה - לפותח השרשור:

צא מהקופסא, תתחיל לחפש מכוניות מעט ישנות יותר ושוות הרבה יותר - סיטרואן קסארה כבר אמרו, כל סובארו אימפרזה, ניסאן אלמרה ועוד ועוד. כל אחת מהן טובה בכל פרמטר מאבאו.

933126724_WhatsAppImage2021-07-03at20_39_08.thumb.jpeg.64edf5191b8e50ab7f237a75a4828929.jpeg

• תוכן חדש...