Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5113 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה רע באבאו 2006 בפחות מ 20,000 ש"ח, כאשר שאר האופציות באותו טווח מחיר הוא שנתונים הרבה יותר נמוכים,

האם הרכב באמת כזו "נפילה" ? אני לא מתייחס לנושא הבטיחות אלא לאמינות...

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רמת הבטיחות של רכב הזה יחסית לשנתון מבישה: כוכב וחצי בטיחות. זה שפותח השרשור לא מתיחס לנושא הזה, לדעתי זו גישה לא נכונה - אסור להזניח את נושא הבטיחות במציאות הלא קלה שיש לנו על הכבישים.

הרכב לא מומלץ, אבל פותח השרשור מוזמן לעשות את השיקולים שלו ולהחליט איזה רכב עדיף לו.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

התשובה היא כן. אני מדבר על אמינות כרגע. בתור רוכב קטנוע, פחות טוב ממה שיש כרגע זה בטח לא יכול להיות.

האם תוכלו להתייחס לכל נתון אחר מלבד האמינות ? תודה.

פורסם

אסור לשכוח שכאשר משווים את המכונית למכוניות אחרות, צריך לזכור מה קונה התקציב.

אם בתקציב של פותח השרשור נכנסת סוזוקי באלנו משנת 99, אז צריך לבדוק כמה כוכבים קיבלה סוזוקי באלנו בשנת 99 ולדעת שהיא לא בהכרח עומדת בסטנדרט הגבוה של שנת 2006...

במילים אחרות - האביאו היא אחלה תחליף לרכבים משנות ה-90. קח בחשבון איכות הרכבה נמוכה, ריפודים נושרים ושאר דברים שמאפיינים רכבים ברמה ירודה כמו אלה.

לא הייתי ממליץ עליה לאלו הרוכשים רכבים בתקציב של 40 אלף ש"ח וכו' - אז באמת שיש אופציות עדיפות.

פורסם

בהתאם למחיר זה אחלה אוטו. תנוחת ישיבה מעפנה לטעמי אבל אמינות סבבה, ביצועים סבירים, מזגן טוב. עושה את העבודה מה שנקרא. אם זו הסדאן אז יש בגאז' שימושי.

אגב, גם יונדאי אקסנט באותה הגדרה.

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

יונדאי אקסנט - שנתונים נמוכים יותר (בהרבה), לא ?

אני שוקל את האבאו כנגד אופציות אחרות בטווח ה 15K-20K. מבחינת שנתון למחיר, זו האופציה הכי טובה - אלא אם כן תגלו לי שהאוטו קריסה מבחינת אמינות. הייתי הולך על מגאן אבל קראתי מספיק ביקורות קשות על האמינות ועלות האחזקה...

פורסם

אף פעם לא הבנתי את האובססיה הזאת לשנתון כמה שיותר גבוה ביחס למחיר. מה? מקבלים פרס על זה?

בסכום כזה אתה יכול לקנות רכבים אמינים שנתון 03-04 שיהיו הרבה יותר נורמלים ובטיחותיים מגוש הצואה הזה שקוראים לו אבאו. מילא אם היה מדובר ברכבים שמבוגרים יותר ב-5-6 שנים, אבל ב-2-3 שנים? זה מה שיעשה את כול ההבדל?

פורסם

אני השוויתי את התקציב לרכבים יפאניים, והם עתיקים בהרבה.

אם הוא היה מסתכל לכיוון של סיטרואן קסארה למשל, הוא היה יכול לרכוש אחת משנת 2004 והיא בהחלט משובחת וטובה בהרבה.

פורסם

זה שהיום אתה נוסע על קטנוע לא יסייע בידך אם חלילה תהיה מעורב בתאונה עם האבאו.

מלבד זאת, ההיגוי גרוע, הרכב צרכן דלק משמעותי, נוחות נסיעה בסיסית ופלסטיק- המון פלסטיק.

לחיוב: מזגן מקפיא ותא מטען ראוי וכמובן זול מאוד בשל "מעלותיו" שצויינו להלן.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אף פעם לא הבנתי את האובססיה הזאת לשנתון כמה שיותר גבוה ביחס למחיר. מה? מקבלים פרס על זה?

+1

באמת שאין סיבה נורמלית.

האבאו יכלה להיות מכונית דיי טובה אם היינו בשנת 98.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...