Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גרסאת ics לגלקסי 2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5135 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
סבבה , מתישהו שבוע הבא אני קונה את הגלקסי נקסוס בארה"ב לשחק בו עם סביבת פיתוח - אני אבדוק גם שם ואעדכן מה מגיע על הרום המקורי של גוגל.

ליביו

אני כרגע עם נקסוס מארה"ב (4.0.4 ) ומתוך סקרנות בדקתי - אין ממשק בעברית.

מקלדת לעומת זאת יש מובנית גם בעברית ויישור לימין עובד בצורה מושלמת.

קריאה וכתיבה עברית או אנגלית ללא שום בעיה !

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

וסתם לעדכון כי הבטחתי - כמו שציינתי קודם מהדוקומנטציה ואימתו כבר - אני גם עם גלקסי נקסוס מעודכן עד הסוף - אין ממשק לעברית (מקלדת וישור כמו שאמרתי - יש כמובן).

מה שמשעשע זה שיש זיהוי קולי לעברית - והוא עובד לא רע (לא סירי , אבל בעברית :) )

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
וסתם לעדכון כי הבטחתי - כמו שציינתי קודם מהדוקומנטציה ואימתו כבר - אני גם עם גלקסי נקסוס מעודכן עד הסוף - אין ממשק לעברית (מקלדת וישור כמו שאמרתי - יש כמובן).

מה שמשעשע זה שיש זיהוי קולי לעברית - והוא עובד לא רע (לא סירי , אבל בעברית :) )

ליביו

גל׳י בין?

אני כנראה קונה לאשתי גלקסי נקסוס, היא נשברה מהאייפון :o

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

רק שימו לב איזה גלקסי 2 יש לכם,

שמתי לב שהתחילו למכור בארץ את ה GT-I9100G, אל תפלשו אותו בקרנלים\רומים של ה GT-I9100 או 9100T [בינלאומיים]

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אפילו היא בסוף הסכימה שהמון דברים אי אפשר לעשות בנוחות + המרדף אחרי פריצות, עדכונים וכו׳.

פורסם

הנקסוס של גוגל כבר קיבל את האנדרואיד החדש "ג'לי בין" 4.1

מעניין מתי יהיה פיתוח גם לגלאקסי 2.

בנתיים אני כבר יודע שהמכשיר הבא שלי יהיה אך ורק של גוגל.

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

איך בדיוק לגלקסי נקסוס יש ג'לי בין כבר? ("במקרה" יושב לידי מכשיר גם...) זה יוצא רק חודש הבא. מה שכן זה יהיה DAY ONE.

(ולא לדחוף בטא לא ממש נקרא יש מכשיר לטעמי לפחות...).

זו 3/4 מהסיבה ד"א שבתור מכשיר לשחק איתו (האייפון הוא עדיין הטלפון היומיומי והעבודה שלי בכלליות) לקחתי את זה.

לS2 - כנראה עוד כמה חודשים + מתי שבא לידידכם בסאני.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם
איך בדיוק לגלקסי נקסוס יש ג'לי בין כבר? ("במקרה" יושב לידי מכשיר גם...) זה יוצא רק חודש הבא. מה שכן זה יהיה DAY ONE.

(ולא לדחוף בטא לא ממש נקרא יש מכשיר לטעמי לפחות...).

זו 3/4 מהסיבה ד"א שבתור מכשיר לשחק איתו (האייפון הוא עדיין הטלפון היומיומי והעבודה שלי בכלליות) לקחתי את זה.

לS2 - כנראה עוד כמה חודשים + מתי שבא לידידכם בסאני.

ליביו

יש ב xda leak שאם הבנתי נכון זה מגרסה שהופצה ota בכנס גוגל I/O.

לא הבדל דרמטי מ ics, הגרפיקות חלקות ויפות יותר, גוגל נאו זה נחמד והזיהוי הקולי ביברית מאוד משופר ומתקרב לסירי.

פורסם

פסיי אתה רציני? אם צריך כל מני קומבינות כמו כלים ורוט כדי להתקין אותו , יש בו כל מני כלים כדי לשנות את ההתנהגות CL , ולהכניס אופציות מודינג + הוא מבוסס על בטא שיש לIO - זה קומבינה.

לבריאות.

(ואני אומר את זה מתוך היותי בן אדם שעבד עם לינוקס ויוניקס גם בתור עבודה וגם בתור תחביב הרבה מאוד שנים , למשחקים סבבה - עד לטלפון שלי... שם רמת הרצון שלי בלהיות שפן נסיונות ואבטחה קומבינה נגמרת)

ליביו

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...