Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5150 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב לצערי עשיתי היום פדיחה ממש רצינית ניקיתי את בית המצערת ובטעות נפלה לשם בוקסה קטנה ונעלמה אני לא מצליח למצוא אותה עכשיו הנעתי את הרכב ונסעתי איתו כ 8 ק"מ ולא היה רעש ולא כלום אשמח לדעת מה לעשות ?

פורסם

אל תניע את המנוע!! יגרם נזק כבד למנוע השסטומים ישברו ואם הבוקסה תצליח לחדור לתא השריפה אחרי שבירת השסתום הבוכנה תישבר.

צריך לפרק סעפת יניקה ולהוציא את הבוקסה בתקווה שכבר לא גרמה לנזק.

פורסם

הבוקר הייתי במוסך ניסו להוציא עם מגנט לא הצליחו פתחו בית מצערת לא מצאו כלום המכונאי שם אמר לי שרוב הסיכויים כלום כבר לא יקרה כי כבר נסעתי עם הרכב ולא היה רעש ובית המצערת זה כלפי מטה ואין סיכוי שזה ישאב את זה למנוע אני מקוה לטוב

פורסם

איזה רכב ?

איזה שנה ?

איזה מנוע ?

גם אם "אין סיכוי שזה ישאב" אני לא ממליץ לך להשאיר בוקסה בסעפת יניקה.

אלי

Only RWD

פורסם

תתן גז בניוטרל אולי והבוקסה תצא מהאגזוז

*אין להתייחס לנאמר ברצינות.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
תתן גז בניוטרל אולי והבוקסה תצא מהאגזוז

*אין להתייחס לנאמר ברצינות.

על מנת שאני אתיחס ברצינות למה שנאמר על ידך, אני חייב להבהיר לך שאם רכיב כלשהו חודר למנוע דרך המצערת, חיב לעבור תחילה דרך סעפת היניקה, ומשם הוא יפלט החוצה דרך שסתום יניקה ישירות לעבר תא השריפה.

במקרה הטוב החלק חודר לתא השריפה ונמעך במידה והוא קטן ועשוי מחומר רך כמו אלומיניום, במקרה הרע הוא נתקע בין שסתום יניקה לתושבת ומעקם את השסתום, במקרה חמור יותר הוא עושה חור בבוכנה, במידה והוא גדול וקשיח, גם במידה והוא רך הוא עלול , להתפורר ולהכנס לטבעות או (להתקע בין שסתום פליטה לתושבת השסתום ולגרום לשריפת השסתום פליטה)ל או להפלט דרך שסתום פליטה, דרך האגזוז ולהתקע בדוד הפליטה או בממיר הקטליטי, להפלט דרך הצינור הפליטה הסכוי אפסי, אלא אם צינור הפליטה מפורק מהסעפת פליטה, ואז הוא נופל לרצפה !

בברכה

צביקה

אולי היא נפלה החוצה לרצפה...

אפשרות סבירה בהחלט !

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
אל תניע את המנוע!! יגרם נזק כבד למנוע השסטומים ישברו ואם הבוקסה תצליח לחדור לתא השריפה אחרי שבירת השסתום הבוכנה תישבר.

צריך לפרק סעפת יניקה ולהוציא את הבוקסה בתקווה שכבר לא גרמה לנזק.

מאוחר מדי, הוא כבר הניע ונסע 8 ק"מ !

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

יצא לי פעם לנקות בעצמי את הבית מצערת ב306 GTI6,

ניקיתי עם נייר סופג דרך הפרפר כדי להוציא את הג'יפה ולא להכניסה פנימה, וכמעט השארתי שם חתיכת נייר.

האם היה נגרם נזק כלשהו אם הנייר היה מגיע לתא השריפה? האם האפר היה נעצר רק בממיר?

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

פורסם

נייר זה לא נורא, הוא היה נשרף ולא גורם נזק משמעותי. לנסוע עם בוקסה בסעפת היניקה זו פצצת זמן שרק מחכה לפוצץ לך את המנוע. לא הייתי אפילו חולם להניע את הרכב.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

לא הייתי מוכן לאבד בוקסה בסעפת יניקה אבל הגזמתם. אין סיכוי שהיא תעבור את השסתום במרווח של כמה מלמטרים.

היא יכולה לשקשק על השסתום ולגרום לו נזק ולכן הייתי בכל זאת מפרק סעפת.

פורסם

טוב אז קודם כל תודה לכל מי שמנסה לעזור היום הייתי אצל המכונאי והוא ניסה להוציא עם מגנט ארוך וגמיש אך הוא לא מצא את הבוקסה לאחר מכן הוא פירק בית מצערת הוציא את המצערת החוצה חיפש עוד פעם בפנים עם מגנט ולא מצא.

כששאלתי אותו מה הוא מציע לעשות אז הוא אמר שהוא רואה שלפי המעברים אין כמעט סיכוי שהיא תכנס למנוע הוא אמר ששצריך לפתוח את היוניפל משהו זה נראה לי זה סעפת יניקה ואם הבוקסה שם אז הוא ימצא אותה אבל הוא אמר עדיף לא להתעסק עם זה כי לפי המעברים אין סיכוי שהיא תעבור בנתיים נסעתי עוד עם הרכב כ 20 ק"מ נשמע תקין אבל עדיין חושש לא יודע מה לעשות

• תוכן חדש...