Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5155 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב רצוני לקבל חוות דעת לגביי מיצובישי כאריזמה אוטומט שנת 1999 מבחינת אחזקה וגם לגביי

מיצובישי גאלאנט 1998 לגביי אחזקה ותיקונים.ואיך שני הרכבים מבחינת אמינות

פורסם

לי יש מיצובישי כריזמה 99.

אני מת על הרכב הזה ומעביד אותו קשה.

222,000 ק"מ, בובה של אוטו.

עושה טיפול פעם בשנה במוסך מורשה לפני טסט, מחליף צמיגים שצריך, ומעבר לזה כלום ברוך השם.

הבעיה הראשונה שנתקלתי בה היא שבוע שעבר, יש ריח חזק של נוזל רדיאטור ברכב. ניתקו לי את רדיאטור חימום והריח הפסיק, מניח שיש נזילה ברדיאטור חימום.

אני מאד אוהב את הרכב הזה, עושה עבודה ולא מתלונן.

ישלו מספיק כח, ונח לצאת איתו לעקיפות שצריך.

זו חוויה אישית שלי עם הרכב, אין לי מושג מה אחרים עברו עם אותו דגם, וקח בחשבון שאני לא מבין ברכבים, אני פה בשביל לקבל מידע, הפורום הזה אוצר ואנשים פה נהדרים, למדתי פה המון.

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

פורסם
לי יש מיצובישי כריזמה 99.

אני מת על הרכב הזה ומעביד אותו קשה.

222,000 ק"מ, בובה של אוטו.

עושה טיפול פעם בשנה במוסך מורשה לפני טסט, מחליף צמיגים שצריך, ומעבר לזה כלום ברוך השם.

הבעיה הראשונה שנתקלתי בה היא שבוע שעבר, יש ריח חזק של נוזל רדיאטור ברכב. ניתקו לי את רדיאטור חימום והריח הפסיק, מניח שיש נזילה ברדיאטור חימום.

אני מאד אוהב את הרכב הזה, עושה עבודה ולא מתלונן.

ישלו מספיק כח, ונח לצאת איתו לעקיפות שצריך.

זו חוויה אישית שלי עם הרכב, אין לי מושג מה אחרים עברו עם אותו דגם, וקח בחשבון שאני לא מבין ברכבים, אני פה בשביל לקבל מידע, הפורום הזה אוצר ואנשים פה נהדרים, למדתי פה המון.

תודה רבה!

פורסם

על הנייר בלי להתייחס נקודתית לרכב כזה או אחר שתמצא,כריזמה הרבה יותר חסכונית : דלק,טיפולים וכנראה שגם ביטוח.

החלקים של הגלאנט במיוחד מנוע 2000 אינם זולים,טסט יקר יחסית ,יש רגישות גבוהה ליחידת הטורים שעולה כמה מאות של שקלים (ולא בודדות).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

שלום

הגאלאנט אוטו מצויין, יש לנו אחת כבר 10 שנים, עם 240 אלף ק"מ.

קנינו אותה ב 2002 עם 39 אלף ק"מ. שנת 99.

לפני 4-5 שנים קנינו גאלאנט נוספת שנת 99, צבע כחול 200 אלף ק"מ, הלקה התחילה להיתקלף, חשבתי לעשות צבע.

בדיוק באותו זמן לחבר טוב הלך האוטו, פיאסט 98, גמורה.

בסוף מכרתי אותה לחבר במחיר מצחיק (הוא הכיר את הרכב, ומרוצה מימנו היום עד השמים), וקניתי גאלאנט אחרת שנת 2001 במצב חיצוני מצויין עם אלף120 ק"מ.

בקיצור אוטו פשוט תענוג.

בהתחלה הגאלאנט היתה אצל אישתי, ואני נסעתי עם הלאנד קרוזר.

היום אני יכול לומר לך שהגאלאנט פנויה, אני מעדיף אותה.

פשוט אוטו שכייף לנסוע בו.

צריכת דלק של 1 ל- 10-11 בנסיעה משולבת ורגועה מאוד.

בנסיעה לאילת מהוד השרון, צריכת שלק של 1 ל- 12.8

אמינות מטורפת, באמת. ומדבר אחד היה על היילקס 8 שנים.

לאוטו אין שוק, ויש לו גם שם לא משהו. למה? הרוב ניזונים משמועות.

מה שכן, מהניסיונות שלי מלפני חצי שנה, שקניתי את האחרונה.

מאוד קשה למצוא אוטו שמור במצב טוב.

מחיר הרכב כבר מאוד נמוך ואנשים לא משקיעים חיצונית.

מהנסיון שלי, תגלה לא מעט מבוגרים, רופאים.

והרבה עובדים במוסכי מוצובישי, נוסעים ברכבים האלו.

שהיה המון בהצלחה, שים לב שאני התיחסתי לצורה החדשה, >99, למרות שיש גם כמה משנת 98 בצורה הזאת.

אין לי שום נסיון עם הדגם הקודם

אם יש לך שאלות נוספות, רוצה לבוא לראות.

תרגיש חופשי

פלג_

054-6556525

פורסם

את הגלאנט אינני מכיר.

כריזמה מנסיון רב של כמה מכרים הרכב בהחלט שורד מכנית את השנים יפה, הסלון קצת פחות.

שים לב לבולמי זעזועים שחוקים בכריזמה שפוגמים באחיזת הכביש וביציבות שגם ככה אינה מדהימה.

מידי פעם יצא לי לנהוג בכריזמה של חברים (שאז עוד הייתה יחסית חדשה וטופלה במורשה) הבלמים פשוט מחורבנים, חייבים לשים לזה לב בשעת נהיגה.

בהחלט רכב נעים ונוח לנסיעה שמרגיש קצת יותר מפנק ממתחרות יפניות בנות גילו.

למנוע לא חסר כוח אבל צריך ללחוץ יפה על הדוושה כדי שהוציא את זה ממנו (הספק גבוה אמנם, אבל שיא מומנט לא מזהיר ובטורים גבוהים).

הבעיה עם הגלאנט, שעקב העיצוב ה"כרישי" שלה היא מבוקשת ע"י כל מיני בני תשחורת ודומיהם וקורעים לה את הצורה.

פורסם

לאחי יש 2 כריזמות מהשנים 2002 - 2001.

שתיהן מכוניות של תדלוק וטיפולים וזהו. אמינות מופתית.

אל תצפה ליותר מדי מעבר לזה, מדובר על אוטו יחסית ישן ויפני. סלון זה לא הצד החזק שבו.

לגבי מחירי חלפים, אחי אומר שהחלק היחיד שהוא החליף זה את הפנל מתגים של החלונות חשמל בדלת הנהג.

הוא מצא בפירוקייה, עד כמה שאני זוכר בסביבות 150 שח עם עבודה.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם
לאחי יש 2 כריזמות מהשנים 2002 - 2001.

שתיהן מכוניות של תדלוק וטיפולים וזהו. אמינות מופתית.

אל תצפה ליותר מדי מעבר לזה, מדובר על אוטו יחסית ישן ויפני. סלון זה לא הצד החזק שבו.

לגבי מחירי חלפים, אחי אומר שהחלק היחיד שהוא החליף זה את הפנל מתגים של החלונות חשמל בדלת הנהג.

הוא מצא בפירוקייה, עד כמה שאני זוכר בסביבות 150 שח עם עבודה.

סבבה תודה!

פורסם

לי יש גאלאנט 99 רכב מדהים מרווח ויושב טוב על הכביש.

אמינות מצויינת, אין כלל בעיות רק צריך למצא אחת שמורה,

ההודעה של פלג נכונה רכב ממש טוב, קצת שותה דלק.

ממליץ בחום. :)

גודשת מאיטליה...:twisted:

פורסם

שקול לרכוש סופר לנסר.

הרבה פחות יפה מהכריזמה, אבל אמינה, זולה, וניתן למצוא רכבים שמורים יחסית.

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

• תוכן חדש...