Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5155 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שקול לרכוש סופר לנסר.

הרבה פחות יפה מהכריזמה, אבל אמינה, זולה, וניתן למצוא רכבים שמורים יחסית.

עצה על הפנים.

המנוע בשתי המכוניות זהה, בסופר לאנסר יש גיר שנחשב בעייתי, בכריזמה לא.

הכאריזמה, מרווחת, נוחה, בטוחה וחדישה יותר מהסופר לאנסר.

היתרון היחיד לסופר לאנסר, וגם זה במסגרת אולי (כי אני לא יודע) הוא בביצועים וצריכת דלק.

פורסם

אלה אופציות יפאניות טובות עם שוק מחורבן.

קשה להשיג חלקי חילוף מפירוקים, לא נותרו יותר מדי מהן על הכביש.

צורכות 10% יותר דלק ממכוניות מקבילות.

בגלאנט לא הייתי נוגע עקב מחירי הדלק ההזויים ועלויות חלקי חילוף.

פורסם

ממה שביררתי אודות כריזמה 98-99 -

חלק מדווחים עם צריכת דלק גבוהה מהממוצע, בעוד שחלק טוענים ל 1:11 בערך

תלונות על בעיות בולמי זעזועים ובלמים חלשים. חלק מדווחים על צורך בהחלפת בלמים בתכיפות גבוהה

פלסטיקה גרועה ומתפרקת, גג עם ריפוד ש"צונח", כפתורי חלונות חשמל מתפרקים, פתחי מזגן עם תריסים שבורים

מעבר לכך אמור להיות רכב אמין ביותר, יש המון כאלה ישנות עם כ 200K ק"מ שממשיכות לנסוע כרגיל....

אם אני לא טועה דובר על כך שכרזימה 98-99 מוצלחת אף יותר מדגמי ה 2002-2003, לא זכור לי בדיוק מדוע אבל יש לא מעט מידע על כך בפורום.

פורסם
אלה אופציות יפאניות טובות עם שוק מחורבן.

קשה להשיג חלקי חילוף מפירוקים, לא נותרו יותר מדי מהן על הכביש.

צורכות 10% יותר דלק ממכוניות מקבילות.

בגלאנט לא הייתי נוגע עקב מחירי הדלק ההזויים ועלויות חלקי חילוף.

מאיפה הוצאת את השטות הזאת? קשה להשיג חלקים לגלאנט? אתה אומר את זה מניסיון או שוב,על בסיס שמועות?

יש ברשותי כבר 6 שנים גלאנט,אחת שנת 2000 ששירת אותי נאמנה 3 שנים והלך בתאונת שרשרת לצערי,ואחת שברשותי עכשיו 3 שנים כבר שנת 2001 דגם "הספורט"

לאוטו אין שום בעיות אם מטפלים בו נכון ובחלפים מקוריים ולא בזבל ובחאפריות.

גם כשהיו לי תאונות שלא באשמתי ובאשמתי (מודה :) ) לא היו לי בעיות להשיג חלפים (מלבד גריל שהייתה טעות של המוסכניק אבל זה הוחלף מהניקל להכנה לצבע).

כל חלק שתרצה,החל מפלסטיקים ורכבים שלמים לפירוק,יש בשפע!

הצריכת דלק מצויינת אם יודעים לנהוג-אם תשתולל ותלחץ עד הסוף על הגז ותשחק עם הטיפטרוניק תגיע לצריכה של 1:6-7 בקלות.

אני עושה בין עירוני 1:11.5 בממוצע.

אפילו מזדה 3 2011 עם מנוע 1600 לא עושה ככה בבין עירוני (מניסיון של חבר שעושה 1:10 בנהיגה רגועה!!)

זה אוטו מדהים,מפליא כמה שהוא נוח,הן בנסיעה עירונית והן בבין עירונית,חזק,רכב מפנק מאוד ויפה בצורה יוצאת דופן!

על האמינות אני לא מדבר-מיצובישי (בתנאי שאתה מטפל בהתאם)

שוב,יכול לבוא בעל גלאנט ולהגיד לך חרא של אוטו רק בעיות וצריכת דלק נוראית-תלוי איך הוא טופל ואיך הוא שמר ושומר על האוטו.

רוב המכוניות השמורות באמת,יד ראשונה\שנייה,ויש לזה סיבה מוצדקת.

אני קניתי את שני הרכבים שלי ממישהו שקנה מהחברה וטיפל במורשה בלבד וכמובן שאין שום בעיה.

אני לא חושב על להחליף את הרכב הזה בקרוב-משרת אותי נאמנה ובהנאה מושלמת!

נ.ב-הרכב עם אוטוטו 200K :)

פורסם

היו כבר כמה תגובות ממני בפוסטים קודמים על הכריזמה גם 98' וגם 2004,

הכריזמה שנת 98 עדיין בבעלות אבא שלי (כבר 11 שנים) ועברה עד כה כ-330,000 ק"מ, היא נראת על הפנים גם בפנים וגם בחוץ, הרבה נזקי שמש, הרבה דברים שכבר לא עובדים כמו חלונות חשמל (עובד רק החלון של הנהג) דלת אחורית שמאלית שלא רוצה להיפתח, והימנית נפתחת רק מבחוץ, הריפודים האורגינליים של האוטו כבר מזמן התפוררו, התקרה שקעה, הריפודים בדלתות רפויים, השעון שלא עובד, התאורה של המזגן לא עובדת.

ולגביי מכאניקה, טפו,טפו,טפו, האוטו נוסע ללא שום בעיה ולא מראה סימני גסיסה כלשהם, במהלך ה-11 שנים שהאוטו בבעלות אבי (מ-30,000 ק"מ) כזכור לי הוחלף פעמיים אלטרנטור, מכסה שלם של הרדיאטור, וכמובן הציריות וכל מה שנשאר זה הטיפולים הקטנים וגם הגדולים, ואבא שלי הוא אחד שמחפש לחסוך, ואצלו זה מתבטא שמוסכים זולים (טיפול שמן חצי סינטטי, פילטר שמן, ופלגים ב-180 שקל כולל עבודה, כבר שנים באותו המוסך) ולגביי חגורת טיימינג, היא הוחלפה כל איזה 100,000 ק"מ.

אני מעריץ את האוטו על כל ההתעללויות שהוא עובר ועדיין נשאר נאמן, רק בקיץ שעבר הוא ירד איתו לאילת (מיבנה) 4 מבוגרים בגאז' מלא + מזגן, והאוטו לא איכזב.

אז לגביי האמינות, כמו שאמרתי אני מעריץ את האוטו הזה.

ולגביי צריכת הדלק, רק אתמול תדלקנו 50 ליטר ומד המרחק הראה שעבר 670 ק"מ, צריכה מצויינת (20% בעיר ו-80% בין עירוני).

לגביי 2004 AIR שהיה בבעלות חמי כשנתיים, הוחלף צ'יפ ניהול גיר בעלות של כ-1000 שקל, וזהו, צריכת דלק עמדה על 11ק/לליטר וזהו, אין לי יותר מה לומר לא לטובה ולא לרעה, יכול להיות שזה יהיה הרכב הבא שלי כריזמה 03/04 במחיר שווה לכל נפש ולדעתי תמורה מצויינת לכסף: יפני, אמין, דיי חסכוני, שנה גבוהה, ולדעתי נראת טוב.

בהצלחה.

• תוכן חדש...