Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5167 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך אתם אוהבים לקחת דברים רחוק - אין פה עניין של גזענות בכלל אלא עניין כלכלי-חברתי-ביטחוני! (כי הם משפיעים על הכלכלה, חברתית הם מוקד סיכון ועל העניין הבטחוני אין מה להרחיב בכלל)

במצב הנתון בארץ יש צורך בX "סודנים" בשביל עבודות מסויימות כגון מלונאות, מסעדות, בניין - ועוד אלף ואחד עבודות שהתרבות המגעילה שלנו הפכה ללא נחשקות (כי בשביל להיות מחסנאי היום צריך תואר בלוגיסטיקה). אז שיתנו X ויזות, שיחלקו אותן בין המדינות שאיתן אנחנו ביחסי שלום וזהו! כל השאר - מי שנתפס נשלח חזרה לארץ מוצאו.

כך עובדות מדינות כל העולם!

למה לעזעזל יותר קשה לישראלי שרוצה לטייל להיכנס לארה"ב מאשר לסודני שרוצה לעבוד להיכנס לישראל?!

כי האמריקאים מעסו בעגלות שלנו והם לא רוצים אותנו שם - אז הם גזענים? בניו זילנד יש ראש ממשלה יהודי - וגם שם רק 200 ויזות עבודה, על אוסטרליה, שבה צריך כח אדם ויש הרבה כסף - אפשר רק לחלום.

אז כל המדינות האלה גזעניות? לא. פשוט נמאס להן ממוצרי ים המלח! עניין כלכלי נטו.

ואותו הדבר צריך להיות כאן - אם יש מחסור בעובדי סיעוד מהפיליפינים שיתנו X ויזות לפיליפינים, מי שלא חוקי עולה על הטיסה הקרובה הבייתה!

ולרעיון אחר - אם הולכים לגייס חרדים בצבא, זה אומר שלצבא יהיה כח אדם, אז אפשר להמיר כל מיני יחידות עורפיות ליחידות "כשרות" ולפנות את האנשים שם לתפקידים אחרים כי הגיע הזמן להקים בצה"ל יחידות שיהיו כפופות לגופים כמו רשות ההגירה, קק"ל, ועוד אלפי גופים אחרים שסובלים ממחסור בכח אדם (מג"ב הוא דוגמה טובה).

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תגובות 221
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
רוני, שאלה דוגרית, האם טיפלת בהורים מבוגרים הזקוקים לעזרת הזולת בכדי להמשיך לחיות בכבוד ? האם נזקקת עבור ילדייך שחס וחלילה היו נולדים מוגבלים פיזית או מנטלית לשירותי סיעוד במדינת ישראל ?

אני הייתי שם, לצערי הטיפול הרפואי ושירותי הסעד שהורי קיבלו שווים לתחת והיו רגעים שכמעט הייתי מחטיף לרופאים/עובדים סוציאלים בוקסים בפנים בגלל היחס והטיפול בזוג הורים קשישים.

לא מעניין אותי בכלל מה יהייה גורלם של השוהים הבלתי חוקים כולל הילדים שלהם מסיבה אחת פשוטה, המדינה צריכה תחילה לטפל באזרחים שבנו את המדינה הזו ונלחמו על כול פיסת אדמה בכדי שלי לך יהייה זמן לקשקש על אה ודע באינטרנט ואיזה רכב טוב יותר.

הסיבה שההורים שלך קיבלו טיפול גרוע ויחס גרוע לא קשורה לעובדים הזרים אלא אך ורק לסדר העדיפויות של ממשלות ישראל. בסדר העדיפויות הזה הצבא הוא מעל לכל, הקואליציה באה אחריו, אחריה אידאולוגיה פוליטית, תשלומי חובות לחו"ל ורק בסוף האזרחים. אז כשלא ממלאים תקנים ועובדים סיעודיים מקבלים גרושים בתור שכר אין קשר לאפריקאים, פיליפינים, תאילנדים, רומנים או פלסטינאים - רק לסדר העדיפויות של ממשלות ישראל.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם
שמר למה כל דיבור על גירוש שוהים לא חוקיים חייב ישר לעבור להשוואות שואה? מישהו דיבר פה על לרצוח אותם במכונה משומנת של הובלה, ריכוז, השמדה וטישטוש ראיות? מה זה הפופוליזם הזול הזה שכל פעם מדברים על לגרש אנשים שעוברים על החוק במודע מהרגע הם מסתננים דרך גבול פרוץ זה השוואה לרצח עם.

הסיבה פשוטה - אייל לא מדבר על גירוש שוהים בלתי חוקיים, אלא על גירוש הכושים. אה, גם ערבים. אפשר גם את השמאלנים.

על הדרך את תושבי פתח תקווה, את המרוקאים מדימונה ואלה שנוהגים על צרפתיות. הכי חשוב, לא לשכוח את ציפי לבני על הדרך.

במילים בודדות - כל מי שלא מתאים לסטריאוטיפ של "הישראלי הנכון" מבחינתו - צריך לעוף מכאן.

שאלתי שאלה פשוטה - מה קורה אם יש עם הסודנים גם אתיופי אחד, ישראלי למהדרין? חושב שיקבל יחס אחר? תחשוב שוב.

אתה חושב שאייל לבד? הלוואי, קרא כאן. השנאה לזר כ"כ מעוורת את הטיפוסים הללו שהם לא מסתכלים על אדם, אלא על צבע עור, דת, מין ועוד בכדי לגבש דיעה. אני מוכן לקחת את הכותב האדיוט להסתובב איתי באפריקה (לא בכל מקום, כמובן, הגזענות אינה נחלתם של הלבנים בלבד ועובדת הפוך לא פעם) כדי שיראה שהכושים לא נושכים. הם אולי לא מתים עליך, אבל בהחלט לא מסכנים את חייך בכל מטר.

אז לא, אין פה שום קשר לשואה.

האנשים האלה הם בדיוק כמו המקסיקנים בארה"ב, לא טובים יותר ולא טובים פחות היחס צריך להיות זהה למדיניות של ארה"ב שכל מי שנתפס כשוהה בלתי חוקי מוחזר לארצו.

הם לא פליטים, הם לא מסכנים, הם לא מופלים לרעה כי הם כושים והם לא זכאים לשום יחס מיוחד.

הם מהגרי עבודה לא חוקיים שבאים לארץ במודע אחרי שהם מדלגים על מספר לא מועט של ארצות בדרך ועוצרים אצלנו... לא בטעות ולא במקרה.

הם לא פליטים במצריים, לא בירדן, לא בסוריה, לא בערב הסעודית וגם לא ב50 ארצות באחרות באפריקה אליהן הם יכלו להכנס יותר בקלות.

אז חלאס עם הצביעות המסריחה הזאת. :x

פה בדיוק הטעות שלך. מה שאנשים מהסוג שהזכרתי למעלה מבקשים זה "להעיף את הכושים". לא ראיתי שמישהו ביקש להעיף את הסינים הלא חוקיים שעדיין מסתובבים כאן.

אין לי שום בעיה אם מדינת ישראל תחליט מחר להגביל את צעדי אלה שנמצאים בישראל באופן לא חוקי, ואף לא לתת להם להיכנס ולגרש אותם אחר כבוד (יש בעיה של איך להתייחס לפליטים אמיתיים, שהם המיעוט בין כל אלה שגונבים את הגבול, אבל זה עניין פתיר. ההגדרות למעמד פליט קשיחות ומוכרות בכל העולם). כפי שציינת, כל מדינות העולם פועלות נגד מסתננים לא חוקיים ואנחנו לא צריכים להיות שונים מהם.

ה"צביעות" שלי מתבטאת בכך שאני מתסכל על האדם שמולי בלי להתחשב בצבע עורו ומוצאו ושוקל אם הוא מהווה לי סכנה על פיו מעשיו. אני חושב שזו הדרך להיות בן אדם. בשבילך זו צביעות? בשבילי דיעות כמו שהוזכרו זו גזענות, בדיוק עפ"י הגדרתה הקלאסית (שים לב - באה מהשורש ג.ז.ע - כלומר אתה מקטלג אדם על פי מוצאו).

אגב- את אדון אלי ישי מעניין כקליפת השום מה גורלם של התושבים (היהודים) של איזור התחנה המרכזית.

מה שבוער לו, זה שה"כושים" עובדים במקומות בהם הראיסים שלו עושים בוחטות של כסף על ניצול של עובדים זרים ממדינות אחרות. לא מאמין? בדוק מי עומד בראש החברות שמקבלות אישורי העסקה לפועלים זרים ואת קרבתו לאלי ישי ושאר "רמי דרג" בש"ס. בדוק מי שולט בלשכות התעסוקה ותבין.

האדון מצמצם את מספר האשרות לפועלים זרים, מעלה את מחירם (לך תבדוק כמה מקבל היום בעל מקצוע טוב בענף הבניה שמגיע מסין, אח"כ תבדוק כמה מהסכום נשאר אצלו ביד וכמה עובר לכל מיני מאעכרים בדרך שמחזיקים את הדרכון שלו) ובכך מסייע לחברים שלו.

כל הסיפור הזה זה עניין כלכלי של תחרות (הפליטים זולים יותר ומחרבים לו את העסקים), לא של פשיעה ולא נעליים.

שאלה למרק -

מי זו "המדינה שצריכה לדאוג לאזרחיה קודם כל"?

המדינה (המעסיק הכי גדול) דואגת לשלם לכל עובדי הציבור (הכוונה לאלה שמשרתים את הציבור בפועל) שכר נמוך ובכך מנציחה את השירות הגרוע לאזרח.

תסתכל כמה כסף משולם לאחיות ולרופאים (עבור שעת עבודה בפועל, לא תלוש שכר של עבודה ב-3 משרות כמעט), כמה משולם לשוטרים (למשטרה כגוף אני בז, בגלל המפקדים/מנהלים - אבל לא הייתי רוצה להיות בנעלי שוטר, עם משכורת מחורבנת, עבודה בשעות לא שפויות, "לקוחות" מפוקפקים בד"כ, ומטען נפשי שנשאר אתך לכל החיים (נסה פעם להגיע לזירת פיגוע או לחזור הביתה מרוח בדם של ילד כי עזרת לחלץ אותו בדקירה/תאונה, נראה כמה תישן לילה אחרי זה), לפקידים במוסדות כמו מס הכנסה וביטוח לאומי, כמה מקבלים אנשי חינוך ועוד ועוד.

אותה מדינה מסדרת קופות שמנות לבכיריה, כי "צריך להתחרות בשוק הפרטי"...

אותך, כאזרח - המדינה לא סופרת - אבל כל עוד תמשיך להצביע לאנשים שלא סופרים אף אחד מסביבם (רמז, במבחנים למקומות כמו סיירת מטכ"ל נבדקים גם המאפיינים הפסיכולוגיים המתנדבים. טוב לב הוא לא אחד מתנאי הקבלה ליחידה), זה מה שתקבל.

פורסם

אוטופיה – אטימולוגיה: נגזר משורשים יווניים, וניתן להבנה כ"המקום הטוב" או כ"שום מקום" - ראו פירוט להלן) הוא מונח שנטבע על ידי תומאס מור באנגליה ב-1516. כיום, במובן הכללי והמקובל ביותר שלו, מתייחס המונח לחברה מושלמת היפותטית. במשך השנים מאז שנטבע, היו שהשתמשו במונח הזה לתיאור קהילות אמיתיות שנוסדו על מנת ליצור חברה כזו. התואר "אוטופי" משמש כיום לעתים קרובות לתיאור רעיונות טובים אך בלתי-ישימים מבחינה חברתית, כלכלית או פוליטית, או שיישומם כרוך בשינויים חברתיים שרוב האנשים יתקשו לקבלם.

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%90%D7%95%D7%98%D7%95%D7%A4%D7%99%D7%94

כרגיל הרעיונות הללו מועלים ללא נתונים , כיצד אפשר לקיים אותם במציאות .

מציאת מקומות עבודה , דיור , ילדי הדור השני , פוטנציאל חברתי , דת , נורמות חברתיות .

עם ניתוח מורחב , מה יהיה גם המחיר העתידי שלהם -

ובמידה ויבוצע , האם לא יהיה איחוד משפחות , ועוד רבים וטובים יגיעו כי שמעו כי הארץ טובה היא .

והעיקר – מה המחיר שהחברה הקולטת תשלם , האם היא מספיק חזקה לכך , והאם היא תשרוד את המעבר .

( רומא נפלה ביום ששבטי הברברים שמשו בה כראשי גדודי הצבא , בפועל מינו קיסרים )

ולבסוף החברה הרומית הבסיסית התפרקה ע"י נורמות החברה הברברית , והמדינה/ החברה התפרקה .

ללא קשר אם טוב או רע - - עובדות ..

כרגיל – אתם צודקים על תחלואי החברה שלנו בישראל , מנהיגות דת , מונופולים קשרי הון שלטון -

עם בעיות ביטחון הגוזרות תקציב רב מכלכלתה וחוסנה ..

האם חברה במצב הנתון הנ"ל – אשר אתם כותבים ומסכימים שהיא חברה חלשה .

במצב הנוכחי ובמחיר שאתם כבר קוראים ורואים ברחובות -

באמת אתם מאמינים כי החברה בישראל מסוגלת לקלוט חברה אחרת יותר חלשה ממנה , ושונה מאוד מבחינת מערכת סוציאלית חברתית ודתית .

האם היא תחזק אותה - או תגרור אותה לערכי חברה ולכלכלה שונה ..

האם הפרה המניקה לא תיפול ,, גם כך היא בקושי מחזיקה את עצמה , עם תחלואיה .

והחברה בישראל תהפוך ל אוטופיה של שום מקום .

כדאי לחשוב על הכל , לא רק מתוך החמלה והלב , של הרגע -

- נתונים , מחיר נוכחי , מחיר עתידי - סוף מעשה מחשבה תחילה .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

ובלי קשר, חשבת אולי מה יהיה עם הילדים של כל ה"מסתננים" האלו? או שאתה עד כדי כך אטום שמבחינתך גם הם לא ראויים לחיות?

עוד נקודה יפה שכל מתנגדי הגירוש ישר הולכים אליה... הילדים! אווו הילדים המסכנים!

למזלנו בישראל אין חוק כמו במדינות אחרות שברגע שאתה מוליד ילד במדינה הוא מקבל אזרחות אוטומטית.

רוני, ילדים זה לא עוגן. גם במדינות נורמטיביות ילדים עוברים מדינות עם הוריהם ולומדים שפה חדשה זה לא משנה אם זה ישראלי שעבר לארה"ב וילדיו לומדים אנגלית או סודני או אריטראי שילדיו יודעים עברית וברגע שיחזרו למדינתם ילמדו את השפה המקומית.

ילדים זה לא סיבה לאי הגירוש, ואחת הסיבות שהעובדים הזרים עושים ילדים זה בדיוק מהסיבה הזאת... לגרום ליפי הנפש לבכות בשבילם.

לכל אלה שאומרים "מה הם לא בני אדם?" אז אני אומר כמובן שהם כן אבל אי אפשר לטפל בסוגיה הזאת בצורה אמוציונאלית אלא רק בצורה רציונאלית. הם עוברים על החוק, לא משנה מה מצבם פה בארץ הם צריכים לקחת את הדברים שלהם

ודבר נוסף, פליטים? אולי 5 אחוז... שאר 95 האחוז זה אנשים שרוכבים על גל השקר הזה שקשה מאוד להוכיח מי הוא פליט ומי הוא סתם מישהו שהחליט לעזור את המדינה שלו לטובת מדינה אחרת.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

הטענות לגבי "שילטון שאינו שולט", בואו ונקרא לזה מעט מדיי ומאוחר מדיי.

היה היה לפני שנים רבות בבסיס חיל האוויר אחד בצה"ל נגד צעיר ובחור מקסים ששמו לא חשוב כרגע. הבחור עלה נשוי ולכן עשה שירות חובה מקוצר ונכנס לקבע. לי הייתה הזכות לקבל אותו תחת כנפי כמסופח שלי, ולאחר כניסתו לקבע - כמפקד שלי.

הבחור היה כל כך נחמד, שהחיילים האחרים שלו פשוט ירקו לו בפנים כל הזמן. להבדיל, כשהוא ביקש ממני משהו, למשל "לקפוץ", הייתי אומר לו שרק "יגיד לי מתי להפסיק"... אחרי כשנה כשכבר נמאס לו והם התחילו להגזים, הוא שם תלונה לאחד מהם. בשיחה עם החייל הנ"ל, הוא אמר לי "איך הוא מעיז לשים לי תלונה".

אמרתי לאותו חייל, שעם היחס שהבחור קיבל ממנו, וכל השטויות שהבחור אכל ממנו, א'- שיגיד תודה שלקח לו יותר משנה לעשות את זה, ב', שישתוק לפני שיהיה לו עסק איתי, ו-ג', עם היחס שהבחור קיבל מהחייל הזה, במקומו הייתי דואג למשפט בדרג הרבה יותר גבוה, עם עונש הרבה יותר חמור, ועבירה הרבה יותר גרועה.

והחייל לא הבין מה הבעייה שלי.

מאותו היום, התחלתי להאמין במשפט "מי שטוב, טובע; מי שמשקיע, שוקע; רק הח*א צף", והמשכתי להאמין בזה לכל אורך שירותי הצבאי, וגם קצת לאחריו- אותו בחור צעיר שוחרר מהצבא לאחר ש"לא הצליח להשרות משמעת על חייליו".

אמונתי האישית היא, להיות קודם כל בן אדם. רק אחר כך, לבצע מה שצריך להיעשות.

מי שנמצא היום בשילטון שכח מה זה להיות "בן-אדם". ערכים של אמינות, עזרה לזולת, התחשבות, כל מה שלא מתחיל ב"אני! אני! אני!", לא ניתן למצוא היום כמעט. אני משוכנע שאפילו המלחמה של שר התקשורת בחברות הסלולר התחילה כוואנדטה אישית שהעלו לו את המחיר לדקה בלי לומר לו או שחייבו אותו על שקר כלשהו בחשבונית אחת.

הנקודה שלי היא זו:

היום, אם הממשלה תתחיל לשלוט, יהיו הרבה כמו אותו חייל, שיגידו "באיזו זכות?!". ואני אומר, שישתקו ויגידו תודה שהממשלה התחילה לעבוד, כי זה לא פחות מנס.

עכשיו נותר לי רק לחכות שזה אשכרה יקרה בטעות.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

מהתגובה שלך אפשר לחזור לנושא המקורי ולסכם שאם זה נראה כמו ברווז, הולך כמו ברווז ומגעגע כמו ברווז, זה כנראה ברווז.

הטענות שלי נגד הממשלה ונגד ביבי מגיעות בסוף למשפט מסכם אחד -

הממשלה הזו לא עובדת בשבילנו, אלא בשביל עצמה ובשביל מקורביה.

אם זה בנושא הבטחון האישי (לא משנה כרגע אם זה כושים או רוסים או סתם גנבים שאמא שלהם מתורכיה ואבא שלהם מבלגיה), המשטרה מיובשת וראשיה יוצאים רק במסעות ראווה נקודתיים נגד ציבור חלש יחסית.

אם זה בנושא הבטחון הכללי - ביבי מספר לכם שהמיסים הנוספים יילכו ל"כיפת ברזל" ואז מתברר שבכלל האמריקאים חתמו על צ'ק לכיסוי ההוצאות.

אם זה במחיר הדלק (אחוז הבלו במחיר עלה, כמובן שבעקבותיו אנחנו משלמים גם יותר אגורות לליטר על המע"מ).

אם זה במחיר המים - משלמים פי 2 ויותר על תאגידים מנופחים.

במחיר החשמל - מספרים לנו שהדלק יקר יותר - שכחו לספר על ניהול לא תקין שהשאיר חור בקופת חברת החשמל (חברה ממשלתית).

באגרת שמירה - בלי שנרגיש, השחילו לנו את חוק השמירה שעולה לכ"א בממוצע 750-1000 ש"ח לשנה.

בתשלומים על נסיעה בכבישים (מס מצלמות, כבישים בתשלום).

במחירים שעולים בצורה מסחררת (כי הרבה יותר יקר לגדל עכשיו עגבניות, או פרות, או סתם לייצר חולצות - כל הדברים שהזכרתי קודם עולים, וגם אלה שקיבלו בחצי מתנה מהמדינה את החברות הגדולות במשק רעבים לעוד ועוד רווחים).

כל זה, כדי לממן ממשלה בת מאתיים שרים בלי תיק, כולל לשכות, נהגים, עוזרים, מכוניות, מאבטחים וכו'.

תקציבים בלתי נגמרים לשטחים (לפי היללות של המתנחלים מייבישם אותם. סעו קצת בשטים ותראו כמה טרקטורים/מנופים/משאיות יש בשטח וכמה התחלות בניה. עאלק "ריבוי טבעי". נסו "הצבת עובדות". כל זה בכדי להבטיח שקט מהצד הצעקני של המפה.

תקציבים הולכים וגדלים לחרדים.

הכסף הזה הולך רק בשביל לתחזק את הממשלה - על חשבון האזרחים. בסופו של יום - לא ממש מפריעה לי ממשלה ימנית או שמאלית. לאורך ההסטוריה הקצרה שלנו, דווקא ה"שמאל" היה הצד הכובש וה"ימין" היה הצד שהחזיר שטחים, אבל נוותר לכם.

מפריעה לי ממשלה וכנסת שחיים על חשבון המיסים שלי ושל כל אחד מכם, בלי לתת תמורה כלשהי, אלא להיפך. ככל שמאכילים את החיה, היא נעשית רעבה יותר.

כשהיא גם רעבה וגם מעוררת פאשיזם (כי הרי צריך לגרום להמונים לאהוב את המדינה, וכך לשמור על המנהיגים היקרים מפז), זו סכנה לכל מי שעיניו בראשו.

פורסם

שמר, לגבי המים זה לא בגלל התאגידים אלא בגלל הממשלה. התאגידים רוצים להוריד את מחיר המים אבל הממשלה שקובעת את התעריף מסרבת.

התאגידים החליפו את מחלקות המים בהנחה שמה שהן יגבו ילך לתשתית מים בלבד. זה משאיר אותם עם עודף תקציבי גדול כי הם מרויחים לא רק על המים אלא גם על הביוב. הם מקבלים את התשלום על הביוב, מטהרים את המים ומוכרים אותם לחקלאים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
שמר למה כל דיבור על גירוש שוהים לא חוקיים חייב ישר לעבור להשוואות שואה? מישהו דיבר פה על לרצוח אותם במכונה משומנת של הובלה, ריכוז, השמדה וטישטוש ראיות? מה זה הפופוליזם הזול הזה שכל פעם מדברים על לגרש אנשים שעוברים על החוק במודע מהרגע הם מסתננים דרך גבול פרוץ זה השוואה לרצח עם.

אז לא, אין פה שום קשר לשואה.

האנשים האלה הם בדיוק כמו המקסיקנים בארה"ב, לא טובים יותר ולא טובים פחות היחס צריך להיות זהה למדיניות של ארה"ב שכל מי שנתפס כשוהה בלתי חוקי מוחזר לארצו.

הם לא פליטים, הם לא מסכנים, הם לא מופלים לרעה כי הם כושים והם לא זכאים לשום יחס מיוחד.

הם מהגרי עבודה לא חוקיים שבאים לארץ במודע אחרי שהם מדלגים על מספר לא מועט של ארצות בדרך ועוצרים אצלנו... לא בטעות ולא במקרה.

הם לא פליטים במצריים, לא בירדן, לא בסוריה, לא בערב הסעודית וגם לא ב50 ארצות באחרות באפריקה אליהן הם יכלו להכנס יותר בקלות.

אז חלאס עם הצביעות המסריחה הזאת. :x

MEGA LIKE !

שמר כמו כל שמאלני גאה, זורק את השואה ברגע שאין לו תגובה יותר חכמה לומר.

מעמתים אותו עם עובדות קשות, במקום להתייחס לנקודה, הוא זורק כמה משפטים בגרמנית/ פשיסטים / שואה / גזענות.

כרגיל - לא נותן לעובדות לבלבל אותו.

רק שיהיה ברור, מה שאלי ישי אמר לפי הכתבה הזו זה:

1. "חלק גדול מהמהגרים מעורבים בישראל בעבירות רכוש ואף בעבירות מין חמורות"

2. "צריך להכניס את כל המסתננים – את כולם, ללא יוצא מן הכלל - לבית הסוהר או למתקן שהייה. רובם, אני מעריך, מעורבים בעבריינות. אבל כשאני אומר את זה, מתקיפים אותי"

3. "כל מי שמתייפייף גורם לעיכוב ולרפיון, עושה את זה על חשבון המפעל הציוני ומאיים עליו"

4. "המסתננים בזים לחוק בישראל. הכלא לא מעניין אותם. אין להם מקומות עבודה, הם עושים עבירות מין ורכוש. רק הגדר תצמצם את האסון, רק כלא ואכיפה"

כלומר אתה (כרגיל) מצדד בדברי גזענות איומים שנאמרים על ידי מי שקורא לעצמו שר בממשלת ישראל. דברים שמקבילים בערך ללומר שכל הערבים הם מחבלים. ואגב, אותו אדם שסיפק כמות אדירה של אישורי עבודה למהגרים בשנים האחרונות. אותו אדם שמנציח את חוסר הצדק בהבאת עובדים זרים לארץ באופן שיאפשר לארגונים כאלו ואחרים לנצל אותם, לקחת את כספם ובסופו של דבר "לתרום" לגירושם.

ובלי קשר, חשבת אולי מה יהיה עם הילדים של כל ה"מסתננים" האלו? או שאתה עד כדי כך אטום שמבחינתך גם הם לא ראויים לחיות?

מר סקורניס היקר, מה הקשר לגזענות?

שים לב שכל הנקודות שציינת בעצמך לא נגעו בעובדה שהם שחורים מאפריקה.

גם אם היו מסתננים משבדיה , הייתי מתייחס אותו דבר.

אנשים בשנת 2012 לא יכולים לעבור בין מדינות בלי ויזה , לא יכולים לשהות במדינה בלי אזרחות או אשרה ואין סיבה להכשיר מהלכים לא חוקיים כאלה. אנחנו לא צריכים אותם פה, הם צרה מתגלגלת שמתפוצצת לנו בפרצוף .

הגיע הזמן שתפסיק להיות נאיבי ותבין שהרפיסות שלך ושל דומיך תגרום לחיסול המדינה הזו.

כפי שאמרתי : הילדים שלהם מעניינים לי ת'ת%ת . הם עושים את הילדים בין היתר בשביל למכור סיפורים קורעי לב לאנשים כמוך שבולעים אותם בלי מלח.

לסיכום :

1. CUT

2. PASTE

נ.ב. ראיתי אותך היום "גודש" בכפר הירוק :)

הסיבה פשוטה - אייל לא מדבר על גירוש שוהים בלתי חוקיים, אלא על גירוש הכושים. אה, גם ערבים. אפשר גם את השמאלנים.

על הדרך את תושבי פתח תקווה, את המרוקאים מדימונה ואלה שנוהגים על צרפתיות. הכי חשוב, לא לשכוח את ציפי לבני על הדרך.

במילים בודדות - כל מי שלא מתאים לסטריאוטיפ של "הישראלי הנכון" מבחינתו - צריך לעוף מכאן.

שאלתי שאלה פשוטה - מה קורה אם יש עם הסודנים גם אתיופי אחד, ישראלי למהדרין? חושב שיקבל יחס אחר? תחשוב שוב.

אתה חושב שאייל לבד? הלוואי, קרא כאן. השנאה לזר כ"כ מעוורת את הטיפוסים הללו שהם לא מסתכלים על אדם, אלא על צבע עור, דת, מין ועוד בכדי לגבש דיעה. אני מוכן לקחת את הכותב האדיוט להסתובב איתי באפריקה (לא בכל מקום, כמובן, הגזענות אינה נחלתם של הלבנים בלבד ועובדת הפוך לא פעם) כדי שיראה שהכושים לא נושכים. הם אולי לא מתים עליך, אבל בהחלט לא מסכנים את חייך בכל מטר.

מגה קשקשן .

נראה לי שאתה הוזה.

איפה אמרתי כזה דבר?

מה הקשר ללבנים או שחורים ?

מדובר בעבריינים שהסתננו למדינה ומתחילים להוות איום רציני עם מספרים שחוצים את 70K האנשים.

אני לא יודע מתי היית לאחרונה בדרום ת"א / אשקלון / ראשל"צ ושאר ערים שסובלות סבל עצום.

סבל שכמעט ולא רואים בתקשורת מאחר שהתקשורת מצניעה את כל האירועים הללו מסיבותיה הן .

דיי להיות יפי נפש, דיי לחיות בבועה.

הגיע הזמן להפטר מהבעיה הזו , גם אם זה לא מצטלם טוב בתקשורת.

על הדרך להוציא את ארגוני הסיוע מחוץ לחוק מאחר וארגוני אלו מעודדים הגעת מסתננים נוספים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אתמול דווקא התקיים דיון על כך בערוץ 1. ( זוכרים יש כזה ערוץ )

הועלו שם כמה רעיונות , אחד מהם להעיף את השוהים הבלתי חוקיים ממדינות בהם אין בעיה להחזירם , כמו פיליפינים למשל , ובמקומם לתת את העבודה למסתננים עד שניתן יהיה להחזיר גם אותם.

כלומר להחליף את חוטבי העצים ושואבי המים

וביבי קינג , הוא בנה גדר היא תיגמר השטף ייגמר , ונישאר רק עם 70-100K הנוכחיים.

מדינת ישראל היא ההתגלמות של להיות פיקח ולא להיות חכם.

ומי שלא יודע את ההבדל

פיקח יודע לצאת מצרה (לא תמיד ) שחכם לא נכנס אליה בכלל.

ולפי ההסבר "המלומד" של מזכיר הממשלה יש בעיה עם אמנות וחקים בינלאומיים שמקשות על גירושם.

כמה נכון אין לי מושג !! אולי כדי לכסות על אוזלת היד בטיפול בבעיה על ידי הממשלה

אז cut&paste אולי לא כל כך פשוט.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

הטענות שלי נגד הממשלה ונגד ביבי מגיעות בסוף למשפט מסכם אחד -

הממשלה הזו לא עובדת בשבילנו, אלא בשביל עצמה ובשביל מקורביה....

תקציבים בלתי נגמרים לשטחים ...

תקציבים הולכים וגדלים לחרדים.

הכסף הזה הולך רק בשביל לתחזק את הממשלה - על חשבון האזרחים. ...

מפריעה לי ממשלה וכנסת שחיים על חשבון המיסים שלי ושל כל אחד מכם, בלי לתת תמורה כלשהי...

רפי קישון מדבר במעריב על אביו אפריים קישון :

אבא חי כביכול אורח חיים בורגני, אבל בנשמתו הוא היה אנרכיסט. הוא לא ראה את השלטון כחבורה מכובדת של אנשים נבונים וחכמים שרוצים לעזור לעם, אלא כחבורה של אנשים בינוניים המתנהלים בין שלומיאליות לבין נוכלות ורמאות שמשימתם העיקרית לנסות להיאחז בקרנות השלטון ולייצר מיסים חדשים שיוכלו לגבות מהעם כדי לממן את כל הטעויות שהם עושים ואת בזבוז כספי הציבור מטעמם. את זה אני אומר גם בשמי וגם בשם אבי, ואני בטוח שאבא היה תומך במאבק החברתי שמתנהל היום"

הממשלות אז היו יותר גרועות ( אולי חוץ מהרטוריקה המתלהמת שלא היתה אז ) והאזרח הקטן סבל יותר.

ומה אתה עושה בנדון? כנראה שום דבר.

לפחות תצביע בעד מי שדורש לשנות את שיטת הבחירות.

יהודה

פורסם

אני לא יודע מתי היית לאחרונה בדרום ת"א / אשקלון / ראשל"צ ושאר ערים שסובלות סבל עצום.

את ערד זה קורע.

אני ממליץ בחום לכל מי שהגיב בשרשור הזה כנגד פינוי המסתננים,

לקפוץ לביקור בערד כדי לראות מה קורה שם, אולי גם לדבר קצת עם התושבים.

אחרי שתחזרו, אשמח לשמוע אם דעתכם השתנתה אחרי שראיתם את המצב מגובה העיניים,

ולא מגובה של x קומות במרחק y קילומטרים מדירה באיזור גוש דן \ בכל מקום אחר (עם כל הכבוד כמובן)

שבו הבעייה הזו לא כואבת כמו מלח על פצע פתוח.

ובאותו עניין -

אשמח לשמוע את דעתו של שמר ושל כל אלו שחושבים שצריכים לקלוט אותם

(ואני מראש מצטער אם לא הבנתי נכון את נקודת המוצא שלכם),

אתם חושבים שממשלת ישראל, זו שדיברנו עליה כאן,

זו שכושלת בהתנהלות ראויה ברמה כלשהי,

תצליח לשלב ולקלוט אותם בצורה ראויה?

כי לדעתי גם במידה ויחליטו לעשות זאת,

זה יהפוך להיות עוד דבר שנפל בין כיסאות הבירוקרטיה ברמה כזו או אחרת.

הם יקבלו סטטוס, יקבלו כסף, אבל לא באמת יצליחו להשתלב.

(כי יש הבדל בין לעזור להשתלב,

לבין לתת תעודת זהות, 2000 שקלים בחודש במקרה הכי אופטימי,

ושיגידו תודה ויסתמו את הפה)

ועל חשבון מי כל זה יבוא?

על חשבון תושבי ישראל רבים, שזקוקים לכסף הזה בצורה לא פחות נואשת מאותם פליטים.

ולהם, זה מגיע קודם.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

• תוכן חדש...