Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5167 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חברים קצת כבוד

הבן אדם תרם הרבה בחייו בצבא , והוא במקום טוב באמצע בין כל הפוליטיקאים שמקיפים אותנו.

מעדיף אותו על רוב הפוליטיקאים המקצועיים שכל חייהם עסקו רק בפוליטיקה.

לא מגיעים להיות רמטכ"ל אם הראש שלך מלא חרא.

עם כל הכבוד הוא עבד בצבא וזו היתה העבודה שהוא בחר. הוא לא עשה את זה מתוך תחושת שליחות אלא כקריירה.

בייננו, הוא לא העיפרון הכי מחודד בקלמר ובחוץ לא היה לו יותר מידי מה לחפש. בגלל זה הוא גם הלך לפוליטיקה כי לא מחכים לו בשום תפקיד בעל שיעור קומה.

זה שהוא במקום טוב באמצע בין הפוליטיקאים שלנו זה ממש לא כבוד גדול. גם העשירות העליון שלהם לא משהו מבחינה אנושית אז להיות בעשירון הרביעי-חמישי?

לצערינו מגיעים להיות רמטכ"ל עם הקשרים הנכונים בלי קשר לכישורים. מספיק לראות את הדוגמאות האחרונות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 221
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

+1. החומר האנושי שנפלט מהמערכת הצבאית פשוט מביש, הרי זה לא סוד שאנשים יצרניים שמסוגלים לבנות קריירה לרוב עוזבים בשלב הרבה יותר מוקדם. לא המצטיינים נשארים בקבע. תמיד יש יוצאי דופן, אבל הכלל ברור למדי.

בכל אופן, הגיע הזמן שיהיה ניתוק בין הקריירה הצבאית לזו הפוליטית. מה שקורה בארץ הוא מצב בלתי מתקבל על הדעת שקיים רק בדיקטטורות (רק ששם מדלגים על הבחירות במעבר ממערכת אחת לשניה. והאמת, גם כאן). לא סתם עניינים אזרחיים נמצאו מקום המדינה בתחתית סולם העדיפות.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
יו"ר מפלגת הנבערים מדעת פותח את הג'ורה שוב:

http://news.walla.co.il/?w=/90/2533508

תזכירו לי מי מחזיק ברוב מוחץ של ח"כים שנכלאו על עבירות מרמה, שחיתות, נפוטיזם וסתם עבריינות מילולית?

זה לא שתופעת ה"הסתננות" הזו תורמת לישראל. כפי שכתבתי בשרשור - זו הגירה של עובדים לא חוקיים (ממש כמו ממקסיקו לארה"ב, לדוגמא), אבל תראו מי מדבר על "פגיעה במפעל הציוני".

החלוץ הדגול, זה שייבש ביצות ועבד בפלחה (אה, וגם היה השני שזיהה, הוביל, ארגן חילץ וכיבה את השריפה בכרמל).

הביא אותה גם בתירוץ נחמד:. יפה, אם אתה לא מסוגל לעשות את העבודה שלך (בעוד אנחנו משלמים את משכורתך והבגדים הנוצצים, אגב), שים אצל ביבי מכתב הוקרה ושחרר אותנו.

לזכותו של ביבי (במקרה ספציפי זה), לא הוא המציא את התופעה המכוערת הזו - הוא רק ממשיך להאכיל את החיה.

חבל, עד שפעם אחת הוא אומר משהו נכון.

צריך להעיף את כל המסתננים האלה מפה, פשוט רכבת אווירית שתזרוק אותם חזרה למקום שבאו ממנו או פשוט לזרוק אותם בסיני וזהו.

צריך להפעיל אש חיה לכיוון כל מי שמנסה להסתנן למדינת ישראל. אולי אחרי שיהרגו כמה עשרות - הם יבינו את המסר ולא יעזו להגיע לכאן.

בלי התייפיפות, בלי דימויי שואה, בלי סיפורי סבתא על מלחמה שיש אצלם, בלי סיפורי סבא על כמה הם מסכנים, בלי להראות כתבות על ילדים שמעניינים לי ת'ת%ת.

לא חסרים מקרי סעד אצלנו - עניי עירך קודמים.

אין לנו מה לעשות פה עם אוכלוסיה פושעת ופרימיטיבית כזו .

פשוט לעשות CUT ו PASTE במקום אחר.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

בעיית הפליטים כמשל לבעיית הפלסטינים.

פליטים - או שמגרשים, או שמסייעים בהטמעתם בחברה.

פלסטינאים - או שלום, או מלחמה (בהקצנה כמובן).

אבל רבאק, לשבת במצב סטטי, בחוסר מעש, ולחשוב שמציאות תתקפל ותתעוות בצורה כזו שהכל "יהיה בסדר"... זה פשוט טמטום מהסוג הגרוע ביותר.

איפה המנהיגים שהיו מסוגלים להבטיח ולקיים? היו לנו בכלל כאלה?

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

ברוח הזו לגרש את.....

מי שהשלטון חושב שהוא מפריע מחר זה עלול להיות גם את אלה שמתחילים באות א' אייל , אליק , אויבי המשטר.

שלטון צריך למשול וזה לצערינו אין, מכאן כל החוליים , מכאן ההיזדקקות לבג"צ בכל פעולה ופעולה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

צריך להעיף את כל המסתננים האלה מפה, פשוט רכבת אווירית שתזרוק אותם חזרה למקום שבאו ממנו או פשוט לזרוק אותם בסיני וזהו.

צריך להפעיל אש חיה לכיוון כל מי שמנסה להסתנן למדינת ישראל. אולי אחרי שיהרגו כמה עשרות - הם יבינו את המסר ולא יעזו להגיע לכאן.

בלי התייפיפות, בלי דימויי שואה, בלי סיפורי סבתא על מלחמה שיש אצלם, בלי סיפורי סבא על כמה הם מסכנים, בלי להראות כתבות על ילדים שמעניינים לי ת'ת%ת.

ככה זה נשמע הרבה יותר אותנטי:

Schade, bis er eines Tages etwas Wahres.

Sollten alle diese Eindringlinge Karte nehmen, werfen nur Luftbrücke sie zurück, woher sie kamen oder werfen sie einfach auf dem Sinai und das ist es.

Zum Leben brauchen Feuer auf jeden, der nach Israel infiltrieren versucht auszuführen. Vielleicht, nachdem sie töten ein paar Dutzend - sie bekommen die Meldung, und wagte es nicht, hierher zu kommen.

Ohne Htiififot, keine Bilder des Holocaust, keine Geschichten von Krieg, dass sie, ohne Opa Geschichten darüber, wie sie zu gefährden, ohne dafür Artikel über Kinder, die mich interessieren A.% T'T

Kein Mangel an Fällen in unserem Sozialstaat - Nächstenliebe beginnt zu Hause.

Wir haben hier nichts zu tun mit der kriminellen Bevölkerung und wie primitiv.

Bloß Ausschneiden und Einfügen an anderer Stelle

פורסם

ישה צודק לחלוטין.

אם היו מושלים מלכתחילה,

לא היו מגיעים למצב בו צריך לבחור בין הזכות להגן על החברה שלנו, ובין החובה להציל נרדף מרודפו.

ואני בכלל לא מדבר על "פליטי העבודה", אם היו מושלים, גם איתם לא הייתה שום בעייה.

(מושל שמחליט לאשר x מכסות עבודה למהגרים כאלו ואוכף את זה,

לא נקלע אחרכך לבעייה.

אבל מושל שמאשר x מכסות עבודה, ונותן לדברים להתנהל כמו במערב הפרוע,

מן הסתם שימצא את עצמו עם הגב לקיר בנקודה כזו או אחרת. הוא לא מושל שאישר מכסות,

הוא (הכנס מילת גנאי לבחירתך):wink: שפתח פרצה)

מה שחסר לראשי מדינת ישראל מאז שאני זוכר את הפוליטיקה

(קרי, אחר רצח רבין, ללא קשר לדיעות פוליטיות,

פשוט הייתי בן 6 אם זכרוני אינו מטעה אותי,

ועצם האירוע של רצח ראש ממשלה הצליח להכניס את המושג פוליטיקה לתודעה שלי)

זו אחריות שלטונית.

כל אחד "מככב" כראש ממשלה כשבהתנהלות שלו,

כמעט תמיד הוא לוקח בחשבון רק את תקופת הקדנציה שלו,

ולא את ההשלכות שיהיו אחרכך כלפי מדינת ישראל ואזרחיה.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

שמר למה כל דיבור על גירוש שוהים לא חוקיים חייב ישר לעבור להשוואות שואה? מישהו דיבר פה על לרצוח אותם במכונה משומנת של הובלה, ריכוז, השמדה וטישטוש ראיות? מה זה הפופוליזם הזול הזה שכל פעם מדברים על לגרש אנשים שעוברים על החוק במודע מהרגע הם מסתננים דרך גבול פרוץ זה השוואה לרצח עם.

אז לא, אין פה שום קשר לשואה.

האנשים האלה הם בדיוק כמו המקסיקנים בארה"ב, לא טובים יותר ולא טובים פחות היחס צריך להיות זהה למדיניות של ארה"ב שכל מי שנתפס כשוהה בלתי חוקי מוחזר לארצו.

הם לא פליטים, הם לא מסכנים, הם לא מופלים לרעה כי הם כושים והם לא זכאים לשום יחס מיוחד.

הם מהגרי עבודה לא חוקיים שבאים לארץ במודע אחרי שהם מדלגים על מספר לא מועט של ארצות בדרך ועוצרים אצלנו... לא בטעות ולא במקרה.

הם לא פליטים במצריים, לא בירדן, לא בסוריה, לא בערב הסעודית וגם לא ב50 ארצות באחרות באפריקה אליהן הם יכלו להכנס יותר בקלות.

אז חלאס עם הצביעות המסריחה הזאת. :x

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

מצטער שאני זה שאומר את זה (ומאוד מצטער שצריך להזכיר לכם את זה :evil: )

אבל הם גם בני אדם.

אולי יש להם הרגלים שונים ומנטליות אחרת אבל אי אפשר להיות כל כך זבל ולדפוק שלמה אוכלוסיה של פליטים ולהגדיר אותה כנחותה או כרעה.

יש המון אנשים שם שבאמת רוצים לעבוד ואם היו נותנים להם אזרחות (אני נגד), הם היו אזרחים יותר טובים מחלק גדול מהאוכלוסייה הישראלית העכשווית.

גזענות כמו שאני רואה פה היא אחת הרעות החולות של החברה הישראלית.

עם איזו זכות אתם באים ואומרים שצריך לגרש אוכלוסייה ענקית כי יש להם 2-3 פסיכים?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

להשוות את היהודים באירופה לפלסטינים או למסתננים זה פשוט לא נכון. היטלר החליט להשמיד את היהודים בגלל שלדעתו המעוותת הם היו נחותים וזיהמו את הגזע הארי.

הם לא היו פושעים סדרתיים, לא שלחו מחבלים מתאבדים, לא ניסו להפעיל טרור ולא עשו נזק לאף אחד. אזרחים נורמטיביים שנרדפו בגלל שלטון גזעני מעוות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

רק שיהיה ברור, מה שאלי ישי אמר לפי הכתבה הזו זה:

1. "חלק גדול מהמהגרים מעורבים בישראל בעבירות רכוש ואף בעבירות מין חמורות"

2. "צריך להכניס את כל המסתננים – את כולם, ללא יוצא מן הכלל - לבית הסוהר או למתקן שהייה. רובם, אני מעריך, מעורבים בעבריינות. אבל כשאני אומר את זה, מתקיפים אותי"

3. "כל מי שמתייפייף גורם לעיכוב ולרפיון, עושה את זה על חשבון המפעל הציוני ומאיים עליו"

4. "המסתננים בזים לחוק בישראל. הכלא לא מעניין אותם. אין להם מקומות עבודה, הם עושים עבירות מין ורכוש. רק הגדר תצמצם את האסון, רק כלא ואכיפה"

כלומר אתה (כרגיל) מצדד בדברי גזענות איומים שנאמרים על ידי מי שקורא לעצמו שר בממשלת ישראל. דברים שמקבילים בערך ללומר שכל הערבים הם מחבלים. ואגב, אותו אדם שסיפק כמות אדירה של אישורי עבודה למהגרים בשנים האחרונות. אותו אדם שמנציח את חוסר הצדק בהבאת עובדים זרים לארץ באופן שיאפשר לארגונים כאלו ואחרים לנצל אותם, לקחת את כספם ובסופו של דבר "לתרום" לגירושם.

ובלי קשר, חשבת אולי מה יהיה עם הילדים של כל ה"מסתננים" האלו? או שאתה עד כדי כך אטום שמבחינתך גם הם לא ראויים לחיות?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
מצטער שאני זה שאומר את זה (ומאוד מצטער שצריך להזכיר לכם את זה :evil: )

אבל הם גם בני אדם.

אולי יש להם הרגלים שונים ומנטליות אחרת אבל אי אפשר להיות כל כך זבל ולדפוק שלמה אוכלוסיה של פליטים ולהגדיר אותה כנחותה או כרעה.

יש המון אנשים שם שבאמת רוצים לעבוד ואם היו נותנים להם אזרחות (אני נגד), הם היו אזרחים יותר טובים מחלק גדול מהאוכלוסייה הישראלית העכשווית.

גזענות כמו שאני רואה פה היא אחת הרעות החולות של החברה הישראלית.

עם איזו זכות אתם באים ואומרים שצריך לגרש אוכלוסייה ענקית כי יש להם 2-3 פסיכים?

אף אחד לא אמר את זה...

אמרנו שצריך לגרש כי יש לזה השפעה הרת-הסון על הכלכלה ועל חלקים מסויימים בחברה הישראלית.

כדי לשלב אותם בחברה בצורה ראויה, ולא כמו ש"עושים" היום כשפשוט נותנים להם להיכנס ואחרכך שישברו את הראש -

יעלה למדינה הון תועפות, במשך המון זמן.

כאזרח ישראלי בישראל של 2012, אני חושב שמלבד העובדה שיש לנו דברים חשובים בהרבה לעשות בכסף הזה,

שכן כמו שאמרו כבר "עניי עירך קודם,

גם אילו היה לנו את הכסף, יש לנו דברים אקוטיים בהרבה להתייחס אליהם כחברה וכמדינה לפני שנוכל לקחת על עצמינו את משימת להציל את נרדפי העולם.

נכון, לא צריך לחסום את השערים בפני פליטים אמיתיים, משום סיבה - בין אם בגלל שהם שחורים ובין אם בגלל שבסופו של דבר הוא יהווה השפעה שלילית על החברה \ הכלכלה,

אם יש חרב חדה על צווארו, תכניס אותו - בלי לשאול יותר מדי שאלות.

אבל בין זה, לבין להיות פראייר שנותן לאלפי מסתננים להשפיע לרעה על הכלכלה והחברה (ושוב, לא כי הם שחורים, ולא כי אני בא אליהם בטענות, אלא פשוט בגלל שהם באים ממציאות אחרת - ואני סבור שלנו אין את האמצעים לתת להם כלים לשנות את שדרוש שינוי כדי להשתלב בחברה הישראלית,

מבלי לשים חלקים מסויימים בחברה שלנו, על קרן הצבי במרכאות.

אתה רוצה להיות נחמד?

תיזהר מאוד עם זה.

כשלא יודעים לשים גבול (תרתי משמע), מגיעים למצב בו אנשים שמתגוררים בדרום תל-אביב צריכים לחשוש לצאת מהבית בשעות \ בסיטואציות מסויימות.

מגיעים גם למצב בו יכולות לחדור מחלות מסוכנות למערכת הבריאות הישראלית.

מגיעים גם למצב בו אותם מסתננים תופשים בביצים את התעשייה

(ע"ע תעשיית המלונאות, ואני בטוח שיש עוד דוגמאות)

ולכן אף אחד לא באמת יבוא ויסלק אותם,

כי כבר תלויים בהם כלכלית -

הרי לא יבואו ויורידו לבעל ההון את מניות המלונות שלו בעשרות אחוזים,

כי פתאום אין לו כוח אדם כדי שיתפעל את המלון,

ואי לכך הוא נאלץ לסגור אותו זמנית \ לצמצם בצורה ניכרת את מכסת קבלת האורחים של המלון.

(בהנחה שאנחנו מתעוררים בוקר אחד, ומגלים שהעלו את כולם לרכבת אווירית כהצעתו של אייל :wink:)

יש עוד המון דברים, אני יכול להמשיך הלאה והלאה על ההשלכות השליליות שיש לכך.

ושוב, במידה ואתה לא מושל כשם שישה ציין.

אם היו משכילים להתנהג כראוי, ונותנים לפליטים האמיתיים את מעמדם הראוי והמוסדר,

וכמו כן למהגרי העבודה את מעמדם הראוי והמוסדר,

לא היינו בבעיה.

ברגע שאתה נותן להם להיכנס במתכונת "מי שבא ברוך הבא", זה רק עניין של זמן עד שיתחילו לשלוח גלויות שמזמינות את קרובי המשפחה לארוז את המזוודות ולהצטרף.

ואם אפשר לשאול, לאור העובדה שאתה כ"כ נגד "גזענות" (אשמח אם תסביר לי כיצד הנימוקים שציינתי עונים בהגדרתם לגזענות)

בפעם האחרונה שבדקתי מותר לי לדאוג לעתיד המדינה שלי, ואם מי שמסכן אותו הוא במקרה שחור עור, זה לא אומר שצריך לתת לו פריבילגיות מיוחדות ולהעלים עין מתוך פחד שיקראו לנו גזענים.

זה בסדר גמור שאני רוצה שיעוף מכאן לעזזאזל, למרות שהוא שחור.

הייתי חושב כך גם במידה והיה מדובר באדם סגול עור, במידה והוא היה מביא איתו את אותן השפעות.

שלא תחשוב שיש לי משהו נגדם, אין לי שום בעייה וגם אני חושב שביניהם יש אנשים משכמם ומעלה.

הבעייה שלי, היא שנתנו לזה כמיטב מסורת ממשלת ישראל לדורותיה להפוך לכדור שלג שאין לאף אחד שליטה עליו.

ואז, מגיעים למצב שבו סודני מסתנן מתראיין בטלוויזיה, ואומר שזו לא הארץ שלנו, שזו הארץ של אלוהים.

ולנו, אין שום זכות להגיד לו אם מותר או אסור לו להיות כאן.

זו אינה הארץ של האדם הלבן.

על איזה אלוהים הוא דיבר?

על אללה מן הסתם.

זו עוד בעייה, מטיפים איסלאמיסתים קיצוניים,

שמכוונים את המובלעת החברתית הזו למקומות שאתה ממש לא רוצה שהם יגיעו אליהם.

מקווה שהבנת שהבעייה היא לא עם צבע עורם.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם
ובלי קשר, חשבת אולי מה יהיה עם הילדים של כל ה"מסתננים" האלו? או שאתה עד כדי כך אטום שמבחינתך גם הם לא ראויים לחיות?

רוני, שאלה דוגרית, האם טיפלת בהורים מבוגרים הזקוקים לעזרת הזולת בכדי להמשיך לחיות בכבוד ? האם נזקקת עבור ילדייך שחס וחלילה היו נולדים מוגבלים פיזית או מנטלית לשירותי סיעוד במדינת ישראל ?

אני הייתי שם, לצערי הטיפול הרפואי ושירותי הסעד שהורי קיבלו שווים לתחת והיו רגעים שכמעט הייתי מחטיף לרופאים/עובדים סוציאלים בוקסים בפנים בגלל היחס והטיפול בזוג הורים קשישים.

לא מעניין אותי בכלל מה יהייה גורלם של השוהים הבלתי חוקים כולל הילדים שלהם מסיבה אחת פשוטה, המדינה צריכה תחילה לטפל באזרחים שבנו את המדינה הזו ונלחמו על כול פיסת אדמה בכדי שלי לך יהייה זמן לקשקש על אה ודע באינטרנט ואיזה רכב טוב יותר.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...