Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5167 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אנשים רוצים לבטא את הדעות השונות שלהם וזה דיי מעניין לקרוא.

עד עכשיו למדתי שני דברים:

1. אני לא מבין כלום בפוליטיקה.

2. המצב שלנו כנראה על הפרצוף.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 221
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גם הפוליטיקאים לא, והמצב לא טוב ויש מקום לשיפור והוא מגיע / יגיע לאט לאט ובטוח.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

נורא מצחיק אותי תמיד שאומרים ה"מצב שלנו טוב".

לא כי אני חושב שהמצב רע, אני חושב שהמצב לגמרי לא רע אבל, אני חושב שאני מצליח לראות דרך הסיסמא הזאת משהוא קצת שונה.

חלק לא מובטל מזה נגרם כתוצאה ממיסוי כבד (ישיר ועקיף) על הציבור בו בזמן שהמדינה מצמצמת דרסטית את הוצאת הכסף על האזרח בכל קשת השרותים שהאזרח מקבל (או לפחות אמור לקבל) מהמדינה.

זה כמו שחקלאי קונה 10 קילו חציר לשבוע בשביל להאכיל את החמור שלכם אבל מחליט להאכיל אותו רק 2 ק"ג.

אחרי שנה יתמוגג מעונג איך האסם שלכם מלא בחציר.

זה שהחמור גוסס זה לא מעניין אף פוליטיקאי, אה, סליחה, אף חקלאי.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

שינוי מתחיל מהקרקע ולא מהצמרת.

המפתח להצלחה הוא באיכות הסביבה : יישום חוק הפרדת פסולת,חובת מיחזור,הטפלת מים ,חיסכון באנרגיה (סבסוד המדינה בכל הקשור למעבר לאנרגיה ירוקה)

המון כסף זרוק על הרצפה וכשהרצפה מלוכלכת לא ניתן לקדם שום תהליך אחר.

נ.ב :

ריבוי שרים ,שרים ללא תיק ,סגני שר ,מנכ"לי לשכה והשד יודע איפה זה נגמר. מדינה כזו קטנה מי צריך את כל האנשים האלו?!

תראו איך שוויץ מנוהלת

תראו את שינוי המדיניות באירלנד.

Gn'f'R

פורסם
תראו איך שוויץ מנוהלת.

אם רק היו פה עוד קצת שוויצרים... עזוב, אם רק היינו בשוויץ :wink:

דרך אגב, למרות כל הטוב, מאוד לא קל לחיות בשוויץ, למדינה יש חוק לכל שטות ומתערבת חופשי בפרטיות של האזרח.

הידעתם שבבנייני מגורים אסור להוריד את המים לאחר השעה 22:00 בכדי לא להפריע את מנוחת השכנים?

מה שעוד יותר מפליא הוא שאם תוריד את המים ואם השכן יתלונן, שוטר יגיע ואשכרה יתן לך דו"ח! :shock:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

תקראו את מה שכותב הבחור בקישור הבא:

http://www.buat-nadlan.com/2012/05/blog-post_7187.html

בדרך כלל אני לא מסכים איתו, עם הדעות שלו, והתאוריה שלו, אבל מה שהוא כותב

כ"כ נכון, וכ"כ מייצג את האמת.

אתם לא מבינים כמה הכל נתון בידי חבורה קטנה, שמכתיבה כאן את הכל.

שמאל/ימין/מרכז, זה הכל "חארטה" כלשון הרחוב. נכון, ביבי לקח את זה לקיצון,

אבל גם קודמיו לא היו נקיי כפיים בנושא.

הם מעוורים אותנו יום וליל, נותנים לנו לריב ביננו, מי שמאל, מי ימין, מי מרכז,

מי חרדי ומי חילוני, מי אשכנזי ומי מזרחי, ולא שוכחים ללבות את השנאה הזו,

כי זה מה שמציל אותם כל פעם מחדש.

פורסם

מחזק את אושרי. המפתח שלהם לשמירה על עמדות מפתח הוא התססת העם. וכשהחלה להיווצר אחדות (או לפחות חזות של חזית אחידה) במחאה של הקיץ שעבר, מהר מאוד החלו נסיונות לפלג את העם מבפנים, ולהפנות אותנו כנגד המוחים. ובשוטף דואגים להחזיק אותנו קצר בעזרת המצב הבטחוני והאיומיים הקיומיים המקיפים אותנו. כמו שמישהו אמר, פיגוע מתוזמן תמיד יסתום לעם את הפה.

ולגבי החתונה המעורבת, אז לא. לא הייתי רוצה שאחותי תכנס למשפחה איסלאמית בה תהיה אלימות במשפחה, ריבוי נשים, ונקמה. כמו שלא הייתי רוצה שהיא תכנס למשפחה יהודית שכזו. הדגש הוא ממש לא על הדת, אלא על האנשים שמאחוריה.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

חבר'ה, לא שאני מזלזל בדיעות האלה, אבל מעבר לסוג של הגיון קונספרטיבי משהו, יש להם איזה הוכחות לביסוס אותם דברים?

כי קונספירציות אפשר למצוא בכול דבר, וזה משהו שאנשים בדרך כלל אוהבים לעשות.

פורסם

תאמין לי, שאם היית יושב קצת במקומות מסויימים, ורואה ומבין איך הכל עובד,

היית תופס את הראש ואומר לעצמך, איזה מטומטמים אנחנו...

הבעיה שהרוב לא יודעים את זה, ולא רואים איך מתנהלים הדברים מקרוב.

זה נשמע הזוי, אבל לצערי, זו האמת.

פורסם

תצטרך לסמוך/להאמין למילים של אחרים. שיקולך :-)

אף אחד לא ייתן לך הוכחות לדברים כאלה. מידי פעם אתה מוצא

אנשים שמספרים את הדברים כמו שהם, בד"כ זה אנשים שעשו את

הונם, ולא יזדקקו לשום דבר ולאף אחד במדינה, כי ברגע שאתה

עושה את זה, חיסלת את עצמך...

פורסם

ללכת אחרי הטענות האלה ללא סוג של הוכחות, זה לא בהרבה שונה מכול אלה שהכתבה בא כנגדם שהם עיוורים. רק תחליף את הרועה אצל הכבשים ותקבל את אותו מצב...

פורסם
אם רק היו פה עוד קצת שוויצרים... עזוב, אם רק היינו בשוויץ :wink:

דרך אגב, למרות כל הטוב, מאוד לא קל לחיות בשוויץ, למדינה יש חוק לכל שטות ומתערבת חופשי בפרטיות של האזרח.

הידעתם שבבנייני מגורים אסור להוריד את המים לאחר השעה 22:00 בכדי לא להפריע את מנוחת השכנים?

מה שעוד יותר מפליא הוא שאם תוריד את המים ואם השכן יתלונן, שוטר יגיע ואשכרה יתן לך דו"ח! :shock:

BAGIRA

הכוונה שלי בקשר לשוויץ הייתה בהקשר לכך שיש שם רק 7 שרים בממשלה וכל אחד מהם מכהן שנה כראש ממשלה ברוטציה -זאת בהשוואה למה שכתבתי על ממשלת ישראל.

בביקור משפחתי במינכן גרמניה שמתי לב שבאיזורי מגורים רכבים חונים עם הפנים לבניין ולא ברוורס וזאת לא בכדי אלא ישנו חוק המורה על כך ע"מ שפליטות האגזוז לא יהיו מכוונות לחלונות הבתים.

מה שאני מנסה לומר שדמוקרטיה היא כלי נהדר אך קצת חוקים ואכיפתם (פחות פאנטיים מדוגמת שוויץ וגרמניה) יכולים לשנות את כל התמונה.

כששוטר תפס אותי לפני מס' שנים מבצע פרסה במקום אסור והתחיל ברישום הדו"ח ובזמן הרישום שיירה של רכבים מבצעים פרסה לנגד עינייו הוא ממשיך ברישום הדו"ח בטענה "אותך כבר תפסתי" או במילים אחרות "סיימתי את המכסה היומית" .זה לא בסדר!

כאנשים רוצחים בדם קר בידיעה שהם ישכרו עו"ד שפיץ ויצאו עם "הריגה ברשלנות" 8 שנים לפני ניכוי.זה לא בסדר!

הממשלה כבר מזמן (אם לא מעולם ) לא מנהלת את המדינה -כמו שהלוביסטים מנהלים את החכי"ם,ועוה"ד את המשפט ומשפחות הפשע את הרחובות,ומשפחות הטייקונים את הכלכלה.

Gn'f'R

• תוכן חדש...