Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5167 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עזוב, לא באתי לפה לדבר פוליטיקה, לא אכפת לי אם זה שאריות הבראנצ' של מפאי או תחילתה של הסעודה האחרונה של יחימוביץ או לפיד.

אכפת לי שכשהם צריכים עוד כסף הם הולכים על השיטה הקלה והלא נכונה במקום ללכת ולעשות את הדבר הנכון.

לחסוך איפה שמתבזבזים מאות מליונים מידי שנה.

רק אתמול חשפו כולל שבכלל לא קיים ומקבל תיקצובים למאות תלמידיו שלא היו ולא נבראו.

ראבאק, תקים צוות בודקים שיעבור כולל כולל ויספור גולגולות.

זה לא להמציא את הגלגל מחדש, זה רק להעיר מחדש גופים שקיימים, תקנים שקיימים, תקציבים שקיימים שנועדו לאכוף חוקים קיימים רק שהגופים האלה מוסמסו לאורך השנים (ובשביל שתהיה מבסוט אני אציין שגם פה מפא"י דה במעל) והתקציבים שלהם הוזרמו לכל מיני אינטרסנטים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 221
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הכל אמת. אבל מנהיגת האופוזציה היא זו שתומכת בועדים ובשחיתות במגזר הציבורי בצורה פומבית וגלויה, אז למי תצביע?

ונגיד שסוגרים את הכולל ומבטלים את כל תקצוב הדת, האברכים והכוללים (ואני לגמרי בעד), עדיין חסר כסף.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אמרתי לך, אם יעשו ניקוי אורוות יסודי בכל אגפי הממשל ויהיה עדיין חסר כסף, אני אשלם ואשתוק כי אני יודע שאין יותר את החגיגות של תקציב האנטרקוט בנמל אשדוד ואין יותר את נספח משרד החינוך בצרפת (WTF) והכסף שלנו הולך באמת למקומות הנכונים.

חשבתי שאתה מכיר אותי, אני מצביע עלה ירוק.

אם היה למי להצביע אתה חושב שהייתי כ"כ מתוסכל?

אין למי להצביע ללא כל שייכות לדעות פוליטיות.

יותר מכל, מדינת ישראל צריכה מנהיג וברשימת 120 הפוליטיקאים שהתברכנו בהם, אין אפילו לא אחד לרפואה.

אולי בשביל עבודה כמו שאני מתאר אנחנו צריכים להקים לתחיה את מרגרט ט'אצר רק שזו תפיל עלינו מס גולגולת, לזה ביבי עוד לא הגיע!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

השאלה היא האם מבחינה אופרטיבית, ביבי טיפח את השחיתות הזו, או לפחות עשה את זה יותר מכל ראש ממשלה אחר. מבחינתי הממשלה הנוכחית היא אחת שבחרה לטפל בכמה בעיות לא קלות, מכאן ועד להאשים אותה בעצם הבעיות המרחק רב. מצב שוק הנדל"ן, גרעונות חברת החשמל, מצב רכבת ישראל, נמלי ישראל, פרוייקט א'300 (המצלמות), כולם קיימים שנים רבות לפני הממשלה הזו. הציבור טיפש, הציבור חושב שביבי רוצה לדפוק אותו במחירי החשמל בשביל העשירים והציבור לא מבין שעוצרים את כדור השלג של חובות חברת החשמל לפני שהכל מתפוצץ לנו בפנים ויורדת עלטה.

ושוב אני חוזר לשאלה איתה פתחתי את הדיון: האם הממשלה הנוכחית עשתה צעדים אופרטיביים שהחריפו את המצב המחורבן ממילא, או שמא כולם אוהבים לשנוא את ביבי.

לדעתי, יש כאן שנאה יוקדת ועיוורת כלפי נתניהו באופן פרסונלי, בלי קשר בכלל למה הוא עשה. אף פעם לא הבנתי את השנאה הזו באופן אישי; זה לא דבר חדש, זה ככה עוד משנות ה90.

כמובן שמבחינה דמוקרטית הקואליציה הנוכחית היא כשלון מוחלט והגרועות שבתולדות ישראל, אבל כשלבני לא רצתה להכנס לממשלה עם נתניהו, אפשר היה לנחש שש"ס, "הבית היהודי" וליברמן לא ישבו שם בחוסר מעש. מצד שני, לפחות אפשר לסוע באוטובוסים בלי לעבור תהליך של אטומיזציה, בניגוד לשנות ה90 בהן השמאל היה בשלטון. אז יש יתרונות ויש חסרונות.

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם

שאלת השנאה היא שאלה מצוינת.

יכול להיות שזהו ביטוי לקנאה, בגלל שהוא כן מצליח לעשות את מה שהוא מתכוון לעשות

או לפחות גורם לנו להאמין שהוא מצליח לעשות.

קנאה / שריטת רכב חדש / צרות עין כללית => מחלה נפוצה באזורנו.

עריכה:

אולי זאת הגזמה פראית - אבל פתאום נזכרתי בסרקוזי

ובהפסד שלו למרות שהוא הצליח כמעט בכל תחום בצרפת -

גם במדיניות הפנים וגם במדיניות החוץ. קנאה בהצלחה?

קנאה בקרלה? קנאה ביצור הקטן הזה שמצליח לסובב את כולם?

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני חושב שהרבה מזה בגלל שהוא קר רוח, לא מתלהם, רהוט - מבקריו משמאל מרגישים כאילו שהוא מסובב אותם על האצבע ועושה בשלו. זה נוטה להוציא אנשים משיווי משקל. השיח הציבורי כרגע ממקם את נתניהו בתור מקור כל הרוע, האשם העיקרי בבעיות ישראל, ואני פשוט לא מצליח לראות את זה. כן הוא מנהיג קואליציה של פאשיסטים אבל התחושה שלי היא שהוא היה מעדיף ממשלת מרכז (וזה בערך מה שקרה עכשיו).

סרקוזי זו הקבלה מצויינת לנתניהו, כולם אהבו לשנוא אותו אבל לא הוא זה שקבע את שבוע העבודה הצרפתי על 35 שעות. בא פרנסואה הולנד ומכר לכולם את מה שהם רוצים לשמוע - שבוע עבודה קצר, גיל פרישה נמוך, מס על עשירים - וזה הספיק לו בשביל להבחר. "הסכנה הכי גדולה לדמוקרטיה היא כשקם מנהיג שמבין שאפשר לקנות את הציבור בכספו-עצמו", לא מצליח למצוא את מקור הציטוט (אמריקאי קדום) אבל זה מעולם לא היה נכון יותר.

פורסם
למה חשוב ללכת להצביע

ברווז ולעוד הרבה אחרים שחושבים כמוך.

בוא אסביר לך בדוגמה למה חשוב ללכת לבחור ולמה אי הליכה לבחור פירושה המעשי שהצבעת ל.................

אהובי נפשך החרדים.

יש 1000 אנשים בעלי זכות בחירה מתוכם 100 חרדים. כלומר חלקם באוכלוסיה 10% או 12 חברי כנסת לכאורה.

מתןך ה 100 חרדים מצביעים כל ה 100. לרבות חולים וזקנים שהשמועות אומרות שלפעמים הם עצמם לא מגיעים לקלפי אלא רק תעודת הזהות שלהם.

מתוך ה 900 האחרים מצביעים רק 500.

ואז בהנחה שכל הקולות כשרים יש לנו 600 קולות כשרים

כיוון שיש 120 חברי כנסת כל 5 קולות מקנים לך חבר כנסת.

כמה קיבלנו

חרדים 20 חברי כנסת (במקום 12 במקור) שמתפזרים ל 2 מפלגות עיקריות , שמהאחד אותם הוא .... להביא שישרור כאן משטר ההלכה.

השאר 100 חברי כנסת שמתפזרים בין מספר מפלגות רב מביבי לזיבי לטיבי שהמאחד אותם קטן ואף אחת לא מגיעה לרוב ונזקקת ליצור קואוליציה או גועליציה.

ואז פרטנר נוח הוא החרדים .

אם נלך לבחירות ונשכיל לבחור לשתי מפלגות גדולות כמו במדינות רבות בעולם "הנאור" נגיע למצב בו החרדים יחזרו לגודלם הטבעי.

אולי :shock:

אז נסתום את האף ונלך להצביע

כי מי שמצביע משפיע ומי שלא מצביע מצביע ש"ס וחלילה.

35 שנה כמעט הימין שולט בארץ ועדיין יש מי שמזכיר את מפא"י כאבי אבות הטומאה ואם כל חטאת בארץ הזו.

הגיע הזמן שתתבגרו

19 משפחות ששולטות בכלכלה זה הימין

פנסיה שאיננה זה הימין

שלום שאיננו זה הימין

השקעות עתק ביו"ש זה הימין

שלטון החוק שאיננו זה הימין

עובדי קבלן = עבדים זה הימין

קפיטליזם חזירי זה הימין

פשיזם אמרנו, אמרנו ,זה הימין

שום דבר כמעט שלא מתפקד זה הימין

הסגידה לאל הזמני שדופק בעיקר את מצביעיו זה הימין

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

רועי, השאלה למה התקשורת שונאת את נתניהו בצורה עיוורת היא שאלה מאוד פשוטה.

התקשורת ידועה כשמאלנית ויש היאמרו שהיא גם שמאלנית קיצונית.

הדבר היחיד שמעניין אותה שיהיה מנהיג שיפתח את הרגליים כמה שיותר חזק לערבים וזה מעל הכל, כל שאר הבעיות בעדיפות משנית.

התקשורת מוכרים לנו שימין = מלחמה, 100 אחוז מיסים, קפיטליזם טהור.

ושמאל = שלום, 0 אחוז מיסים, 100 אחוז סוצאליזם.

כמובן שהכל שקרים שנועדו לקדם את האג'נדה שלהם, לא מעניין אותם את מי הם דורסים בדרך ושהם משלים את הציבור.

האמת הפשוטה היא שנכון להיום אין אף אדם שיכול להחליף אותו בתפקיד וזה מחרפן אותם.

פורסם
35 שנה כמעט הימין שולט בארץ ועדיין יש מי שמזכיר את מפא"י כאבי אבות הטומאה ואם כל חטאת בארץ הזו.

הגיע הזמן שתתבגרו

19 משפחות ששולטות בכלכלה זה הימין

אין לי בעיה שמשפחת ורטהיימר תקח את חלקה הראוי. לגבי היתר, משפחות כמו דנקנר, נמרודי, ורטהיים (קוקה קולה), עשו חלק ניכר מהונן בשנות ה50 וה60 החשוכות. אחרות, כמו אריסון, עזריאלי, לבייב באו בכלל מחו"ל. עכשיו, תצביע בבקשה על מדיניות הימין שהובילה לכלכלה ריכוזית.

פנסיה שאיננה זה הימין

מי סיבך את מדינת ישראל עם התחייבויות פנסיה אקטואריות שהיו ממוטטות אותה, ומי התיר את הפלונטר הזה?

מי ערך רפורמה בפנסיה התקציבית בצה"ל?

אולי אתה מתלונן על ועדת בכר? האם מצבנו היה טוב יותר אם ארבעה-חמישה בנקים היו מנהלים לנו את הפנסיות?

שלום שאיננו זה הימין

מעולם לא היה שלום ולא הייתה הזדמנות לשלום, היו רק אשליות שלום הזויות שטופטפו לנו כמו טיפות אל אס די. שכחת מה קרה כאן בתקופת רבין? שני אוטובוסים בשבוע, זה מה שקרה כאן. ואת השלום עם המצרים, בכלל עשה בגין. את עראפת, לעומת זאת, הביא לכאן רבין.

השקעות עתק ביו"ש זה הימין

השקעות עתק ביו"ש היו גם בתקופת ממשלת השמאל, ואת ההתנתקות מעזה ביצע שרון. לא שאני בעד מדיניות הממשלה ביו"ש, אבל ניחא.

שלטון החוק שאיננו זה הימין

לא היה שום הבדל. אם כבר, זה שלטון של יותר מדי חוק.

עובדי קבלן = עבדים זה הימין

על מה תלין? כשהוועדים משחיתים כל חלקה טובה, שאין שום גמישות תעסוקתית, שההסתדרות פועלת כמו מאפיה שמתגנבת אל עסקים באישון ליל, איזו אופציה עדיפה יש למעסיקים? הרי הממשלה בעצמה משתמשת בעובדי קבלן - אתה מעדיף עובדי ציבור שכירים עם קביעות, שאי אפשר להזיז מילימטר?

קפיטליזם חזירי זה הימין

אני אוהב קפיטליזם ומעריך תאוות בצע. זה מה שמניע את העולם, ידידי, לא אידיאלים.

פשיזם אמרנו, אמרנו ,זה הימין

סוג אחר של פשיזם. החלפנו את הפשיזם של נוער הנרות בזה של נוער הגבעות.

שום דבר כמעט שלא מתפקד זה הימין

הסגידה לאל הזמני שדופק בעיקר את מצביעיו זה הימין

כאן אני מסכים איתך. אני מופתע לטובה מכך שאנשים ממשיכים להצביע לביבי למרות שהוא עושה צעדים לא פופולריים בעליל - אך מחוייבי המציאות - כמו העלאת מחיר החשמל. הייתי מצפה מהאספסוף להצביע למי שיבטיח להם full ride על חשבון המדינה, אבל האספסוף כלכך שונא ערבים שזה לא יקרה.

פורסם
אין לי בעיה שמשפחת ורטהיימר תקח את חלקה הראוי. לגבי היתר, משפחות כמו דנקנר, נמרודי, ורטהיים (קוקה קולה), עשו חלק ניכר מהונן בשנות ה50 וה60 החשוכות. אחרות, כמו אריסון, עזריאלי, לבייב באו בכלל מחו"ל. עכשיו, תצביע בבקשה על מדיניות הימין שהובילה לכלכלה ריכוזית.

הדנקנרים עשו את הונם עוד לפני קום המדינה. הקפיצה של נוחי מעשיר לטייקון קרתה רק בשנות ה2000.

וורטהיים התעשר בשלבים מאוחרים מאוד של שלטון מפאי, ושוב, הקפיצה הגדולה הייתה כבר הרבה אחרי 77.

לבייב הגיע מבוכרה בגיל 15, והתעשר בגיל מאוחר יותר בעשר אצבעות, הרבה בזכות עסקים בחו"ל. דווקא במקרה שלו אין יותר מדי הון שלטון, ואני רואה בו אדם ישר למדי.

לגבי הנמרודים, האריסונים והעזריאלים, צודק.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

רוב אלה שמנית לא עשו את הונן בשנות החושך

חוזקם היום הוא הבעייתי ולא הונם

תן לי 10 ורטהיימר על פני 10 דנקנרים

הבעיה עם הפנסיה אז הייתה זכויות יתר לקבוצות לחץ ופנסיה סבירה לשאר

היום כולם מגולחים על ידי מנהלי קרנות תאבי בצע שמשקיעים על קרן הצבי כדי להראות תשואות יתר ולבסוף מדובר בתשואות חסר אבל דמי ניהול בשיעורים אסטרונומיים יש גם יש.

כל הרפורמות נעשו מכורח המציאות אבל הרצון לתיקון הביא לקילקולים בביצוע החדש.

בגין לא הביא את השלום הוא הובל לשם , ובעת ההצבעה על השלום השמאל היה בעד ואילו חבריו הצביעו נגד.

השקעות השמאל ביו"ש הם כאין ואפס להשקעות הימין שם.

שלטון החוק זה מערכת שלמה שהיום לא מתפקדת משטרה / בתי משפט / הוצאה לפועל.

בג"ץ זה חלקיק מתוך המערכת, וטוב שהוא קיים , וכל הכותב שהוא שמאלני אינו יודע מהו שח.

בין ועדים חזקים מצד אחד לבין עבדי ( הטעות במקור ) קבלן צריך למצוא את שביל הזהב.

את התחזקות החרדים לא הזכרנו.

תאוות בצע צריך לרסן , רצון להרוויח מבלי לרמוס על הדרך את האחר טובה .

שוב לך קרא איך מדינות סקנדינביה פותרות את הדילמה כסינתיזה שבה כולם נהנים ואף אחד לא חסר.

לא צריך את הקומוניזם מצד אחד ואת הקפיטליזם הטהור מצד שני.

ראינו רואים ועוד נראה את ההתערבות המסיבית של ממשלות בכל העולם הקפיטליסטי כדי לתקן את הקפיטליזם החזירי.

נוער הנרות הופיע על הבמה כאשר רצחו ראש ממשלה בישראל

נוער הגבעות אספסוף משיחי שלא עושה חשבון לאף אחד .

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
יש כאן "עודף דמוקרטיה" ויותר מידי דברים דרושים אישורים של בית משפט העליון, והיועמ"ש, ובתכלס כמנהיג אתה לא ממש יכול לעשות יותר מידי, ואתה תמיד תקוע בין לבין, צריך קצת לקצץ מהסמכויות של הבית משפט העליון, ולאפשר לראש ממשלה, חופש פעולה גדול יותר

הוא שאמרתי.

חלק גדל והולך בעם אינו מבדיל בין "בירוקרטיה" ל"דמוקרטיה".

האם הייתם מוכנים לנסוע בכביש הררי ומפותל בתוך פרארי אנזו, גם אם משופרת מהתחת, אבל ללא בלמים בכלל? עכשיו קחו בחשבון שתיבת ההילוכים (מפלגות הקואליציה, לצורך העניין) היא אוטומטית או רובוטית-אדיוטית (לא ננקוב כאן בשמות) ולא ניתן לסמוך עליהן שהורדת הילוכים תעזור להאט.

עם היד על הלב, האם עדיין הייתם מוכנים לנסוע באוטו כזה?

פורסם

סתם כדי לסבר את עינכם

עריית תל אביב מנסה להעביר נוהל תשלום בעבור הפגנות חוקיות שתתקיימנה בתחום שיפוטה

המחיר עומד על הפגנה מעל 1000 איש כ16000 שח ועד כ35000

האמתלה היא הוצאות הסדר והניקיון שנדרש לתחזוקת ארוע שכזה

חופש הביטוי גם מטופל ,ויגיע היום שבו רשיון להפגנה יותנה ב50000 שח

פורסם
האם הייתם מוכנים לנסוע בכביש הררי ומפותל בתוך פרארי אנזו, גם אם משופרת מהתחת, אבל ללא בלמים בכלל? עכשיו קחו בחשבון שתיבת ההילוכים (מפלגות הקואליציה, לצורך העניין) היא אוטומטית או רובוטית-אדיוטית (לא ננקוב כאן בשמות) ולא ניתן לסמוך עליהן שהורדת הילוכים תעזור להאט.

עם היד על הלב, האם עדיין הייתם מוכנים לנסוע באוטו כזה?

שכחת לציין: ההגה שבור ולא מתפקד; הצמיגים הם של קארט; וכיסא הנהג גדול, רחב, עבה, ומהווה 80% ממשקל הרכב.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

לא שכחתי, ציינתי שהרכב משופר. אתה לא הבנת את הבעיה העיקרית:

על הגה שבור אפשר להתגבר (אלא אם איתרע מזלך וקוראים לך סנה, אתה על 300+ קמ"ש ופניית הטמבורלו מתקרבת), גם על צמיגים בלויים וגם על כסא מעאפן. כל זה בעזרת בלימה.

אם אין לך בלימה, מספיק כח הכבידה בכדי להכניס אותך לצרות צרורות...

את ביבי אני לא שונא.

אני בז לו בכל נימי נפשי, כי האיש הוא שקרן כרוני ורכיכה חסרת עמוד שדרה.

הוא מתנהג כמו הבריון השכונתי שמלא אוויר חם אבל ברגע שמישהו נושף בכיוונו - הוא עף לכיוון אליו נושבת הרוח, בין אם מקור הרוח היא שרה'לה, אלי ישי, המחאה החברתית או ברק אובמה.

שלא תטעו, פוליטיקאים לפניו ואחריו "יטו חסד" למקורבים ולפי אינטרסים, אבל אצלו זו המטרה, ולא האמצעי.

זה לא שאולמרט היה צדיק, גם לא ברק, פרס או רבין וקודמיהם. לכולם היו אנשים שלחשו על אזנם, ברמה זו או אחרת.

אבל מעולם לא היה כאן ראש ממשלה שמשנה את פעולותיו וסדרי העדיפויות כמו שבשבת ברוח בוקר קלה. מנהיג אמור להוביל, לא להיות מובל.

• תוכן חדש...