Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5168 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 221
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

"בקדימה מתמוגגים: מופז יודע לעשות פוליטיקה. הוכחה למקצוענות עד אין קץ".

תודה, באמת תודה לך מופז שהזכרת לנו מהי באמת פוליטיקה: לא הנהגה של המדינה, לא שירות לאזרחים - אלא יכולת מדהימה לשמור לעצמך על התחת. פיזור שקרים בוטים לכל עבר ובגידה באמון של בוחריך. זו פוליטיקה אמיתית! להגיד משהו אחד ולעשות משהו אחר! כל הכבוד! אכן מקצוענות עד אין קץ...

חוצמזה, הנה מה שהוא כתב בפייסבוק שלו לפני 22 שעות (פחות מיממה לפני ההכרזה על אי הקדמת הבחירות והחבירה לנתניהו):

אז מי דואג לכם באמת: אני בעד הקדמת הבחירות ואני בעד חקיקת חוק שירות לכל. אפשר גם וגם- קודם שירות לכל, לאחר מכן בחירות. נתניהו בורח מהכרעה ושלי יחימוביץ' נותנת לו יד.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אז- רגע.

אתם רוצים להגיד לי, שהבחירות היו...

...ברווז עיתונאי?!

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

מיצאו את ההבדלים:

http://www.youtube.com/watch?v=BxeFMHyOx3I דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

http://www.youtube.com/watch?v=KiIP_KDQmXs דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

1_wa.jpg

כן שאול, זה היה מספיק ברור!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

משום מה אני בכלל לא מופתע ממופז. שכל אף פעם לא היה הצד החזק שלו.

הוא פשוט לא מבין שבבחירות הבאות קדימה תיעלם בזכות המהלך ה"מבריק" שלו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

יש להעלם ויש להעלם. הוא יביא אותה למצב שבסוף היא תתאחד עם ברק כדי להצליח להכניס מישהו לכנסת.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

רגע, רק כדי שאבין מה קרה כאן,

האם הוא בעצם סיפח את קדימה לממשלה,

ובכך נתן לה כוח "יוצא דופן" כתוצאה מיחסי הכוחות בין הקואליציה לאופוזיציה,

ומצד שני -

סירס את קדימה בצורה טוטאלית, כי הדבר היחידי שהוא קיבל בתמורה לזריקת הכוח הזו לליכוד,

הוא את הכיסא היחידי שעליו הוא הולך לשבת עליו, כשר בלי תיק.

אז בעצם,

מבחינת השפעה מספרית של כמות קולות קדימה היא חלק מהממשלה היותר חזקה של ביבי,

אך מבחינת השפעה בפועל אין לה שום דרך להיות אקטיבית בהשפעה על הממשלה,

כי רק שר אחד מייצג אותה בממשלה המכהנת בפועל, וגם לו אין תיק?

הבנתי נכון?

במידה ולא, אני שמח כי משמעו שאין לי מושג אפסי בפוליטיקה.

במידה וכן, איזה מהלך מטומטם :shock:

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

כאילו שהיינו זקוקים לאיזו שהיא הוכחה שמופז הוא כלומניק-תאב-כיסא-נטול-עמוד-שדרה-שדואג-רק-לישבנו...

מדהים מה שהולך פה.

העם מצביע X, חברי הכנסת מארגנים את המפלגות מחדש כדי שיתאימו ל-Y. :shock:

אין מילים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
להפך, הוא מבין היטב שקדימה תיעלם בלי קשר לכלום. הוא רק דוחה את הקץ...

בדיוק.

קיבל שנה ומשהו של כיסא+אאודי+כל הכיבודים. הרי זה הדבר היחיד שבאמת חשוב לו.

וגם לא מן הנמנע שהוא יצליח שוב לשבור את שיא מחירי הנפט עם איזו התבטאות "יש לנו יכולת לאדות את איראן מעל פני האדמה" כמו שעשה בחן ובעדינות (NOT) ב-2008.

ולגבי החידלון של הממשלה:

1. כל משבר הדיור זה מחדל אחד גדול של משרד השיכון ב10 שנים האחרונות. (כלומר לא רק הממשלה הנוכחית) הדרישה לדירות היא משהו שאפשר למדל ולחזות מראש די בקלות, הרי ידוע מראש כמה בני ~25 שיוצאים מבית ההורים יהיו בעוד 10 שנים.

משרד השיכון צריך לדאוג שייבנו דירות בקצב מתאים ולא ייגרם מחנק.

2. כל נושא התחבורה הציבורית בגוש דן. אם היו לנו פוליטיקאים שמסוגלים לחשוב מעבר לטווח של שנה-שנתיים אז כבר היתה פה רכבת תחתית עם 2-3 קווים. נכון, היה עולה מליארדים. הפקקים לא עולים מליארדים?

3. אין בממשלה אפילו אדם אחד שאפשר לכנות בתואר "מדינאי". בן-גוריון היה מדינאי. מנחם בגין היה מדינאי. רבין היה מדינאי. כל השרים וחברי הכנסת כרגע הם במקרה הטוב "פוליטיקאים" ובמקרה הרע כוכבי תוכניות אירוח, מגישי חדשות או סתם כלומניקים.

4. אין שום חשיבה אסטרטגית ארוכת טווח להגעה לפתרון שישמור על הצביון של מדינת ישראל. בסופו של דבר אנחנו עלולים למצוא את עצמנו ב"מדינת כל אזרחיה" בין הים לירדן. מדינה יהודית זו כבר לא תהיה. גם מדינה דמוקרטית לא בטוח. די בטוח שזו תהיה מדינה שאף אחד כאן לא ירצה לחיות בה.

5. מדינה בגודל של ישראל יכולה להתנהל היטב עם 14 משרדי ממשלה בלבד. המצב הנוכחי של 30 שרים הוא פשוט מבזה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מדהים מה שהולך פה.

העם מצביע X, חברי הכנסת מארגנים את המפלגות מחדש כדי שיתאימו ל-Y. :shock:

אין מילים.

ועל זה נאמר, "אם היו יודעים שהבחירות ישנו משהו, היו מוציאים אותן מהחוק".

באנגלית זה נשמע טוב יותר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

כ"כ הרבה סצינות שונות ומשונות מ"כן אדוני השר" עולות לראש, פחד אלוהים!

פורסם

פוליטיקאי עילג אומר ש"ביבי שקרן".

ככה עושה את זה פוליטיקאי מבריק (ושאלוהים תישמור אותנו מחלקלקי לשון מזהירים שכאלה).

http://www.youtube.com/watch?v=8keZbZL2ero דרך יוטיוב

פורסם

שאול מופז אינו טיפש.

הוא מקבל סקרים מידי יום ובאחרונים שבהם קדימה יורדת למספר חד ספרתי של מנדטים, ובכל מקרה סופו הפוליטי היה מגיע, אם ב 5 לספטמבר השנה ואם בעוד שנה וחצי.

20 חברי כנסת של קדימה היו נאלצים לחפש להם עבודה אחרת, ואם היא לא היתה נעלמת בקדנציה הזו היא היתה נעלמת בקדנציה הבאה.

אז למה לא להרוויח עוד שנה וחצי ?

משהו אחד טוב באמת יצא מהמהלך הזה; הן מופז והן ברק, זוג אופורטונוסטים שטרם נראו כמותם יעלמו מהחיים הציבוריים.

בטווח הארוך המרוויחות העיקריות יהיו שלי יחימוביץ' ומפלגת העבודה וציפי לבני, אם תרצה לחזור להתמודד.

מה שלי הכי כואב זו העובדה שהמיקי מאוסים האלו מנהלים את חיינו לאחר שקיבלו מאיתנו מנדט.

היום אני מבין לחלוטין את אלו שלא הולכים להצביע, וזה גם מה שאני עומד לעשות.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...