Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5170 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 221
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נוי אלוש ענק אבל קשה לי לצחוק כשאני נזכר שהחדל אישים, השקרן והדביל הזה הוא ממלא מקום רוה"מ.

נשבע לך, עוד שניה אני שולף את הקרל-גוסטב' מהבויידם ואת הקאלאצ' שלל שקבור בגינה מ 82 ומתחיל לשמור יומם וליל על נתניהו.

אם חו"ח קורה לו משהוא אנחנו נתקעים עם האבו-קרע הזה בתור ראש ממשלה! :crazyeyes:shock2::crazyeyes

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אנחנו נתקעים עם האבו-גרעה הזה בתור ראש ממשלה! :crazyeyes:shock2::crazyeyes

התכוונת אלי ?

אתה לא מיתבייש, משווה אותי למופז ?!

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

התכוונתי לאבו גרעה, גבר גבר!

פורסם

אם חו"ח קורה לו משהוא אנחנו נתקעים עם האבו-קרע הזה בתור ראש ממשלה! :crazyeyes:shock2::crazyeyes

"המשנה לראש הממשלה" נראה שמדובר בתואר ששווה כקליפת השום.

לרוה"מ יש שלושה משנים (מופז, בוגי וסילבן) וארבעה סגנים (ברק, ליברמן, ישי ומרידור).

מה זה אומר בפועל? מי יודע...

פורסם

זה אומר שאם חו"ח קורה משהוא לביבי, זה הם ששולפים את הקרל גוסטב מהבוידם ויאללה, מלחמת ירושה.

לא מפסיקים עד שאחרון נשאר עומד!:lol:

פורסם
ועכשיו, עם קואליציה של 94 ח"כ ואופוזיציה לא קיימת, איום הפשיזם מוחשי מתמיד.

הקואליציה יכולה להעביר כל חוק שבעולם, הזוי ככל שיהיה ואין מי שיעצור אותם.

אמאל'ה!

יותר מסוכנת בהרבה בעיני העובדה, וכמו כן יותר מוחשית וקרובה,

שזה בעצם נתן לביבי לגיטימציה לא רק לנתב את הקואליציה להעברת חוקים הזויים,

אלא גם נותן לו לגיטימציה לשחק אותה פרש בודד ולעשות מהלך נמהר של תקיפה באיראן.

לא יודע עד כמה זה ריאליסטי,

אבל לאור ההתנהלות שלו, לא יפתיע אותי אם הוא יהיה החמור התורן שיקפוץ בראש,

ויצית את מלחמת העולם הבאה :shock:

וגם אם מלחמת עולם לא תצא מזה,

מספיק שבבוקר שלמחורת מחיר הנפט יזנק במאות אחוזים,

ואנשים בכל העולם לא יוכלו לתדלק את הרכב, או לקנות אוכל לילדיהם -

תוך שהמצב יצטייר כך שישראל היא האשמה במצב.

כמה סלחני יהיה הממשל האמריקאי, וכמה הוא יגבה אותנו לאחר מהלך כזה,

כשאחוזים נכבדים ביותר מהעם האמריקאי רוצה לתת לישראל בראש?

אתמול הוא אהב את ישראל, אבל היום בגללם כבד לו בכיס, אז הוא כבר לא אוהב אותנו כ"כ. (בלשון המעטה)

ואם היה מדובר באמריקאים בלבד מילא, אבל זה יהיה המצב ברוב המדינות בעולם.

משום מה, הוא נראה לי מספיק חלול כדי לעשות דבר כזה, בין אם כספין פוליטי כדי שיראה שהוא "דואג לבטחונה של ישראל",

ובין אם מתוך חפזון.

זה מדאיג אותי.

יכול להיות שאני פראנואיד,

אבל באמת יש לי שבריר של פחד בלב בנוגע לעניין הזה.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

קיבינימט הכל. במעריב כתבו היום שיעלו את כל המיסים:

מע"מ, דלק, סיגריות, ועוד ועוד

זהו הלך עלינו, כבר גם ככה ממעטים לנסוע אז מה יהיה עכשיו?

צריך בקיץ לצאת להפגין יום יום עד שישתנה משהו. הכל עולה והמשכורות תקועות!!!

פורסם

הפגנה כבר לא תעזור. רק השבתת המשק לחלוטין תעזור, כולל נתב"ג, הבורסה, מערכת החינוך וכמובן גם אורנה ומשה דץ.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אז הם יגרמו לפיגוע/יציתו מלחמה רק כדי להסיח את דעת הקהל מהמצב. משום מה יש בזמן האחרון תזמון יותר מדי טוב לדברים האלה

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הממשלה הזו מתנכלת לחלשים (ניצולי שואה, חולים, זקנים, שכירים קשי יום) ומתחנפת לחזקים (כלומר לבעלי הון, קבוצות לחץ מאורגנות (אם זה מפלגות דתיות, מתנחלים, ועדי עובדים מאורגנים וכו'),

זה נכון, והיה נכון תמיד, מאז קום המדינה. למרות זאת המצב פחות גרוע (במובן הזה) ממה שהיה פעם.

מצד שני, יכולה לקרות הידרדרות נוראית, והפתרון היחיד (ואני לא מתעיף מלחזור עליו) הוא שינוי שיטת הבחירות.

השאיפה המרכזית של חבר פרלמנט, בכל העולם, היא להיבחר מחדש. לצורך זה הוא נוטה כמו שבשבת לכיוונים של מרכזי הכוח. בשיטת הבחירות הנוכחית מרכזי הכוח הם חרדים, מתנחלים, טייקונים, רוסים ועוד.

ניקח לדוגמא את הפריימריס בקדימה, שבהם מופז גבר על לבני, למרות שקדימה בראשות לבני היתה זוכה ביותר קולות. אבסורד? לא. מרגע שהתברר לחברי הכנסת של קדימה מי שולט בעסקנים (אלה שבוחרים בפריימריס) הבינו שמי שיצביע ללבני לא יכנס לרשימת קדימה לכנסת הבאה. כלומר שיטת הפריימריס קצת דומה להתאבדות פוליטית.

כך גם שיטת הבחירות במדינה. היא דוחפת לכיוונים שמזיקים למדינה ( מקווה שלא נגיע להתאבדות).

כרגע אין לנו מנהיגים \ ח"כים טובים יותר , והחכמה היא ליצור שיטה שתוציא מהם את הטוב .

כלומר צריך לשנות את שיטת הבחירות.

יהודה

פורסם

הבעיה היחידה היא שיש את האיומים מצד גורמים פוליטים אינטרסנטיים, להפיל כל ממשלה שתקום,

אם הממשלה ימנית אז השמאל ילחץ ויסחט כדי לקבל את מה שהוא רוצה או שהוא לא בממשלה,

כנ"ל במקרה ההפוך, הבעיה היא שלאנשים פה בשלטון אין ביצים לעשות שום מהלך שהוא באמת יפתור בעיות ובאמת יקדם עניינים חשובים, ואם כבר מישהו רוצה לעשות את זה , אז יש התנגדויות ופחדים ש"לא נרצה את העולם" או "ארה"ב לא תסכים" או כל מיני התחשבויות בכל מיני גורמים,

הבעיה היא חוסר איחוד גם כשיש ממשלה, כל אחד יותר דואג לאינטרסים של הבוחרים בו מאשר לאנטרס הכללי של המדינה,

יש כאן "עודף דמוקרטיה" ויותר מידי דברים דרושים אישורים של בית משפט העליון, והיועמ"ש, ובתכלס כמנהיג אתה לא ממש יכול לעשות יותר מידי, ואתה תמיד תקוע בין לבין, צריך קצת לקצץ מהסמכויות של הבית משפט העליון, ולאפשר לראש ממשלה, חופש פעולה גדול יותר,

במקום להתעסק בפתרון בעיות מהותיות במדינה, מתעסקים ב"קקי פוליטי" כדי להראות שעושים משהו, וזה נגרם בגלל חוקים שיורים ברגל של ההנהגה .

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם
קיבינימט הכל. במעריב כתבו היום שיעלו את כל המיסים:

מע"מ, דלק, סיגריות, ועוד ועוד

זהו הלך עלינו, כבר גם ככה ממעטים לנסוע אז מה יהיה עכשיו?

צריך בקיץ לצאת להפגין יום יום עד שישתנה משהו. הכל עולה והמשכורות תקועות!!!

ואת מי אתה יכול להאשים? תקציב המדינה פתוח לכל. תצביע על מה אפשר לקצץ ודרוש את זה בחזרה במיסים. מאיפה יממנו חינוך חינם, דיור ציבורי, שכר לימוד מסובסד ועוד מה שדרשו במחאה האחרונה?

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

רועי, זה לא מדויק.

שיעשו בדק בית טוב טוב בכל משרדי הממשלה ובכל גופי השלטון.

שיתיעלו, שיקצצו עלויות, שימצאו מעילות, יותר בקרות על מכרזי מדינה, שיתחילו לפקח כראוי על ענייני וכספי המדינה ואחרי שימצו את זה, אם יצתרכו עוד כסף אני ארתם בשמחה.

אבל כמו שזה נראה כרגע, לא בא בחשבון להמשיך ככה!

פורסם
רועי, זה לא מדויק.

שיעשו בדק בית טוב טוב בכל משרדי הממשלה ובכל גופי השלטון.

שיתיעלו, שיקצצו עלויות, שימצאו מעילות, יותר בקרות על מכרזי מדינה, שיתחילו לפקח כראוי על ענייני וכספי המדינה ואחרי שימצו את זה, אם יצתרכו עוד כסף אני ארתם בשמחה.

אבל כמו שזה נראה כרגע, לא בא בחשבון להמשיך ככה!

אלה שאריות של שלטון מפא"י וההסתדרות. יש מצב נתון שקשה מאוד להתמודד איתו. לפחות הם מנסים, יחימוביץ' מצהירה בראש חוצות שהיא תומכת בועדים ובחגיגה בשירות הציבורי.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תוכן חדש...