Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5170 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 221
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ועדיין אצביע ליכוד בבחירות הקרובות , או שלא אצביע כלל , פשוט כי אין משהו יותר טוב.

אשמח לשמוע למי אתם תצביעו ולמה אולי זה ישנה את דעתי

אני אגיד לך, בבחירות הקרובות הנטייה הפוליטית לא הולכת להוות בשבילי משקל בנוגע לבחירה. נמאס לי לחיות בפחד על משהו שמדברים עליו הרבה אבל בתכלס הורג הרבה פחות מתאונות דרכים, כשאני רואה את כול הדברים מצידי מתפרקים לאט לאט. במקום להתקדם לאירופה אנחנו לאט לאט הולכים לכיוון איראן.

כרגע לא התעמקתי עדיין במצע של מפלגות שונות , אבל ככול הניראה זה יהיה מרצ או המפלגה של יאיר לפיד(כרגע באופן שטחי ביותר).

פורסם

ואתה שמאלני מטבעך או שאתה נוטה עכשיו לשמאל בגלל הממשלה הנוכחית?

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
אתה כזה בת ימי לפעמים...

הבועט מבוסטון, לא מכיר?

http://www.youtube.com/watch?v=mkpZFwEKTYA&feature=related דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
ואתה שמאלני מטבעך או שאתה נוטה עכשיו לשמאל בגלל הממשלה הנוכחית?

אני יותר ימני מטבעי, אבל לצערי הרב המפלגות היחידות שחושבות על משהו אחר חוץ מאיום איראני, גדר הפרדה, והתחת שלהם והמקורבים אליהם, זה דווקא מפלגות השמאל.

ובנינו, האם אתה תילך להצביע למפלגה שהמצע העיקרי שלה יהיה טיפול בתאונות הדרכים? כניראה שלא, אבל אותם תאונות דרכים הורגות פי 4 יותר אנשים מטרור, אז למה להצביע למפלגה שהמצע היחיד שלהם זה טיפול בטרור?(כול שכן אף אחד לא אומר שהשמאל לא ידאג לטפל בטרור)

פורסם
אני יותר ימני מטבעי, אבל לצערי הרב המפלגות היחידות שחושבות על משהו אחר חוץ מאיום איראני, גדר הפרדה, והתחת שלהם והמקורבים אליהם, זה דווקא מפלגות השמאל.

ובנינו, האם אתה תילך להצביע למפלגה שהמצע העיקרי שלה יהיה טיפול בתאונות הדרכים? כניראה שלא, אבל אותם תאונות דרכים הורגות פי 4 יותר אנשים מטרור, אז למה להצביע למפלגה שהמצע היחיד שלהם זה טיפול בטרור?(כול שכן אף אחד לא אומר שהשמאל לא ידאג לטפל בטרור)

לא אצביע למצע של תאונות דרכים בלבד , אבל בתור ימני לא אלך שמאלה , השמאל יטפל בטרור , כולנו יודעים איך , לא נכנס פה לפוליטיקה אבל אני מעדיף להשאר עם ביבי ולא ממשלה שמאלנית , אבל זה רק אני.

על אחת כמה וכמה שידוע שכל הפוליטיקאים שקרנים ורוב רובם מבטיחים הבטחות שווא ולשמאל יש מטרה עיקרית נסתרת ואצל חלקם גלויה , אז לפחות נשאר עם הרע במיעוטו , ביבי.

פורסם
אני חושב שאין מקום לבוא בטענות כלכליות כלפי הממשלה הנוכחית כי היא לא זאת שיצרה אותם

אז למי? זאת עדיין לא סיבה להצביע לאחת המפלגות הגדולות.

לדעתי מה שצריך לעשות, ומה שאני אעשה, זה למצוא מפלגה אזוטרית כלשהי עם מצע הזוי, ולהצביע לה, העיקר לגרום לאלה שנמצאים בשילטון יותר מדי זמן לעוף.

כי לא משנה ימין שמאל או מרכז, עדיין כולם מקומבנים אחד עם השני, יד רוחצת יד וכולם אותו ח#א. צריכים לגרום להם לעוף.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אז לפחות נשאר עם הרע במיעוטו

ובגלל שהרוב חושבים ככה שום דבר לא ישתנה, נמשיך לאכול ח#א ולהגיד "יכול להיות גרוע יותר".

פורסם

אני מתכוון להצביע למפלגה עם המצע החברתי כלכלי שהכי אזדהה איתו. ימין או שמאל זה שטויות כי כשהם בשילטון הם עושים ממילא את אותו הדבר.

ללפיד אני לא מתכוון להצביע לפני שיוכיח את עצמו. לא רוצה גימלאים II.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
ובגלל שהרוב חושבים ככה שום דבר לא ישתנה, נמשיך לאכול ח#א ולהגיד "יכול להיות גרוע יותר".

כמו שכתבתי , אתה מוזמן לספר לי למי תצביע ולמה , ואולי אשנה את דעתי , בנוגע ללהצביע למפלגות קטנות חשבתי אולי על ישראל שלי אם יקימו אותה בזמן לבחירות בראשות נפתלי בנט.

אני לא אומר יכל להיות גרוע יותר , אני אומר שאמנם המצב לא בשמיים , אבל אין לי אלטרנטיבה , אבל שוב , אשמח אם תשנה את דעתי.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יהיה קשה לנסות לשנות את דעתך כי זה כבר להיכנס לפוליטיקה, ובפורום לא מדברים על פוליטיקה.

מה שאני מציע זה, אם התאכזבת מהממשלה הנוכחית, אין סיבה להצביע אותו דבר שוב. ימין ושמאל זה לא כ"כ משנה, כולם יעשו אותו דבר. הימין עשה דברים שהבוחרים שלו בחיים לא היו מאמינים שיעשה (ואני בניהם). צריך לנסות אפשרויות אחרות ולא להמשיך עם "הרע במיעוטו".

פורסם

ועדיין , קשה לי לחשוב על שמאל כאופציה.

אם ישראל שלי בראשות נפתלי בנט תוקם אצביע לה

סוף פוליטיקה

פורסם

כי לא משנה ימין שמאל או מרכז, עדיין כולם מקומבנים אחד עם השני, יד רוחצת יד וכולם אותו ח#א. צריכים לגרום להם לעוף.

כמה שזה נכון.. דוגמא טרייה לכך קיבלנו בכותרות הבוקר :?

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

• תוכן חדש...