Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5168 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איפה כל אלו שאמרו לי שחשוב להצביע,

כדי שהמפלגות הסקטוריאליות הקטנות לא יקבלו כוח ולא יקמבנו את כולם. :wink::lol:

tomatoes tomato's, גם ככה כמעט כולם כאן (כנראה) הם בסה"כ גנבים של פתקי קלפיות :wink:

וברצינות - כשיהיו בחירות אצביע לשלי יחימוביץ'.

לאור המפה הפוליטית, הקול שלי הולך לנסות ולתת לה את הצ'אנס לעבור את טבילת האש שלה.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

• תגובות 221
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היום אני מבין לחלוטין את אלו שלא הולכים להצביע, וזה גם מה שאני עומד לעשות.

גם אני חשבתי ככה, אבל דווקא העובדה שלא תצביע תעזור למיקי מאוסים להגיע לכיסאות. חשוב שתצביע, רק לא להם.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מה שהכי מפריע לי בנתניהו זה:

א) הוא חוסר אמינות,

דוגמא מלפני פחות מחודש היא שנתניהו אמר שהמיסים על הדלק הם אלו שממנים את כיפת ברזל ולכן אי אפשר להוריד אותם,

זאת למרות שהמימון מגיע מארה"ב ולפני כמה ימים התפרסמה כתבה על תקציב של מליארד דולר שאושר ע"י האמריקאים שמיועד לכיפת ברזל.

מילא חוסר האמינות שלו כלפינו האזרחים אבל זה מתבטא החוצה גם כלפי מדינות אחרות, דבר שהביא את המצב הדיפלומטי של ישראל לשפל שלא היה, הוא אומר משהו אחד ועושה משהו אחר. בזכותו, התדמית שלנו בעולם בקרשים, וזה פוגע בביטחון שלנו (כי היום אם ישראל תחליט לבצע מהלך אין לה גיבוי כמעט מאף אחד), בכלכלה(מי ירצה לעשות איתנו עסקים במצב כזה) ובכמעט כל תחום שניתן להעלות על הדעת.

ב) הנושא הכלכלי

עוד נושא זה הנושא הכלכלי, עם כל הכבוד למר נתניהו ולשטייניץ,

הם מנהלים כלכלה קפיטליסטית, שרוב הצעדים שעשו ביוזמתם(לא כולל הישגי המחאה החברתית) זה העלאת מיסים:

ארנונה, מים, דלק ,חשמל(ויש עוד) מה שגורם בעקיפין לעליית מחירים של כל שאר המוצרים.

אני באמת לא זוכר כמעט משהו טוב שנעשה בנושא הזה כלפי האזרח שהוא לא תולדה של המחאה החברתית.

ומי שיגיד למשל מה הקשר של הממשלה לחשמל, הרי המצרים "פוצצו" את עסקת הגז ובגלל זה המחירים עולים,

אז רבותיי זו פוליטיקה במיטבה, מאגר תמר התגלה עוד בתחילת 2009, והסיבה היחידה שאין לנו גז ישראלי היום היא הסחבת הממשלתית, יש כל כך הרבה ועדות שעכבו את הפיתוח של המאגר ובראשם ששינסקי שעם כל הכבוד לו שדאג להכנסות המדינה(ויש כבוד, ואני בעד) התנהל בצורה בריונית בהשראת שטייניץ וגרם להקפאת פיתוח המאגרים(תראו את כמות הפרסומים בתקשורת ותבינו למה בריונית, במקום לשבת ולדבר הכל התבצע באיומי הלאמה). הדברים היו יכולים להתנהל אחרת כך שהיום כולנו היינו יכולים להנות מגז ישראלי וחשמל בזול.

ג) ביטחון

הנושא האחרון שהממשלה הזו מאכזבת אותי הוא הביטחון של דרום הארץ,

תושבי הדרום חיים בחשש מתמיד מפני הסיבוב הבא ואין פיתרון באופק, נכון שאין פיתרון קסמים אבל הוויתורים וההבלגות של נתניהו וברק בנושא הזה מביאים למצב שההפסקות בין הסבבים הולכות ונעשות קצרות וטווח הטילים הולך וגדל מסבב לסבב, להזכירכם שדווקא אולמרט הוא זה שיצא במבצע המשמעותי האחרון שבאמת נתן לתושבי הדרום שקט, נתניהו וברק לא עשו שום דבר משמעותי(גם כיפת ברזל אגב הייתה החלטה של ממשלת אולמרט), בקיצור יכולת ההרתעה שלנו היום כמעט ולא קיימת והדבר הוכח בסבב האחרון שהחבר'ה מעזה הרשו לעצמם להמשיך לירות עוד שלושה - ארבעה ימים אחרי הפסקת האש ללא תגובה ישראלית.

וזה מתקשר אגב לנושא הראשון של המצב הדיפלומטי שלנו בעולם, שאין גינוי לדבר הזה שחצי ארץ מופגזת כי לכולם כבר נמאס מאיתנו ובנוסף במידה ומישהו כן ירצה לצאת למבצע צבאי, המצב הדיפלומטי העולמי יקשה עליו מאוד.

פורסם
שאול מופז אינו טיפש.

הוא מקבל סקרים מידי יום ובאחרונים שבהם קדימה יורדת למספר חד ספרתי של מנדטים, ובכל מקרה סופו הפוליטי היה מגיע, אם ב 5 לספטמבר השנה ואם בעוד שנה וחצי.

בדיוק! אתה רואה שאתה נופל כל הזמן בסקרים, אף אחד לא רוצה לראות אותך, אז למה להתעקש?! היה עדיף שהוא היה מתפטר- ולא ליבני.

אל תעשה את זה. אני ממליץ להצביע למפלגה קטנה ומוכרת, או להקים מפלגה קטנה, שתהיה מוכרת בעתיד. אבל להצביע. כמו למשל לעלה ירוק.

כל שנה לקראת הבחירות אני אומר שיש להם סיכוי טוב לעלות לכנסת בתור המפלגה המובילה. הפעם אני כמעט משוכנע בזה...

איפה כל אלו שאמרו לי שחשוב להצביע,

כדי שהמפלגות הסקטוריאליות הקטנות לא יקבלו כוח ולא יקמבנו את כולם. :wink::lol:

tomatoes tomato's, גם ככה כמעט כולם כאן (כנראה) הם בסה"כ גנבים של פתקי קלפיות :wink:

וברצינות - כשיהיו בחירות אצביע לשלי יחימוביץ'.

לאור המפה הפוליטית, הקול שלי הולך לנסות ולתת לה את הצ'אנס לעבור את טבילת האש שלה.

אני כאן. לך להצביע. זה חשוב. לא משנה למי, רק שיהיה מישהו נורמאלי, לא אחד מהנבלות הגדולות.

גם אני חשבתי ככה, אבל דווקא העובדה שלא תצביע תעזור למיקי מאוסים להגיע לכיסאות. חשוב שתצביע, רק לא להם.

נכון מאד.

אם קארספורום היה מקים מפלגה? היינו מגיעים למקום ריאלי?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
שאול מופז אינו טיפש.

הוא מקבל סקרים מידי יום ובאחרונים שבהם קדימה יורדת למספר חד ספרתי של מנדטים, ובכל מקרה סופו הפוליטי היה מגיע, אם ב 5 לספטמבר השנה ואם בעוד שנה וחצי.

20 חברי כנסת של קדימה היו נאלצים לחפש להם עבודה אחרת, ואם היא לא היתה נעלמת בקדנציה הזו היא היתה נעלמת בקדנציה הבאה.

אז למה לא להרוויח עוד שנה וחצי ?

משהו אחד טוב באמת יצא מהמהלך הזה; הן מופז והן ברק, זוג אופורטונוסטים שטרם נראו כמותם יעלמו מהחיים הציבוריים.

בטווח הארוך המרוויחות העיקריות יהיו שלי יחימוביץ' ומפלגת העבודה וציפי לבני, אם תרצה לחזור להתמודד.

מה שלי הכי כואב זו העובדה שהמיקי מאוסים האלו מנהלים את חיינו לאחר שקיבלו מאיתנו מנדט.

חן, למרות שאני מסכים איתך ומרגיש שאט נפש כמוך, זה חשוב להצביע. אם אתה לא תצביע, אז כל מיני סחטנים יקבלו עוד חצי קול למניין הקולות שלהם.

תצביע לסחטן שמייצג את הדיעות שלך בקירוב.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

* אזהרה - הודעה ארוכה. למתקשים להתרכז, מספיק לקרוא את מה שכתוב באדום.

האסון הכי גדול של המדינה והעם הזה, אותו מצליח ביבי, אשף אחיזת העיניים, להעלים מעיני רובו המוחלט של הציבור הוא אחר לגמרי ממה שהזכרתם כאן (מצב כלכלי קשה, בטחון אישי מעורער, בטחון כללי (אוייבים מבחוץ), תחבורה רעה) כל אלה כבר היו בעבר (ביחד או לחוד, בסיטואציות שונות), אבל:

הממשלה הזו, בהרכבה ובהרכב חברי הכנסת הנוכחיים - הופכת את המדינה הזו לפשיסטית למהדרין, בצורה מתוחכמת אבל שיטתית, כמו פרוסות של נקניק סלמי.

חדשות לבקרים אנו מקבלים הצעות חוק כאלה ואחרות (חלקן הזויות לחלוטין, חלקן נראות הגיוניות ומתבקשות, אבל אם נתרחק 2 מטר אחורה ונראה את מכלול ההצעות, נקבל תמונה מפחידה), אשר מסרסות את כל עקרון הפרדת הרשויות (בעיקר מגמדות את הרשות השופטת) ונותנות למנהל המדינה (לא משנה כרגע מי ספציפית, זה יכול להיות היום X ומחר Y) אפשרות לבצע בערך ככל העולה על רוחו.

הממשלה הזו מתנכלת לחלשים (ניצולי שואה, חולים, זקנים, שכירים קשי יום) ומתחנפת לחזקים (כלומר לבעלי הון, קבוצות לחץ מאורגנות (אם זה מפלגות דתיות, מתנחלים, ועדי עובדים מאורגנים וכו'), תוך ניצול ציני של דעת הקהל והרחבת הבערות בקרבו.

ב"זכות" חברי הממשלה הזו זה לגיטימי לחלוטין במדינת ישראל להתגאות בדעות שלא היו מביישות את המפלגה הפאשיסטית באיטליה. ההתנהגות של המפלגות שהיום בשלטון (החל מההפגנות האלימות בשנת 94' נגד ראש הממשלה דאז רבין ועד היום) הינה דומה עד אימה לזו של הנאצים והפשיסטים. הבריונים שמקיפים אותו מתנהגים בדיוק כמו ה"חולצות השחורות" וה-S.A במדינות שהזכרתי, ואף אחד לא מפריע להם.

ב"זכות" אלה שמשקים את ה"עשבים השוטים" יש היום חלק מספיק גדול של העם שמתגאה בחוסר יכולתו לקרוא ולכתוב בשפתו הרשמית, להבין משפטים בני יותר מארבע מילים ו/או לחשוב באופן עצמאי ולא כחלק משטיפת מוח.

זה ראש הממשלה הראשון שיש לו "פראבדה" משלו (או, יותר נכון, של המליונר שמרקיד את המריונטה המשתכנת ברח' עזה לפי רצונו) המחולק חינם בכדי להשפיע על דעת הקהל, ובאותה עת מתכופף מכל משב רוח קלה.

חילוקי דיעות פוליטיים יש בכל מקום ובכל עם - אבל במדינת ישראל, בשנים האחרונות - לגיטימי לחלוטין להתיר את דמם של כל מי שאינו מסכים עם מה שראשי השלטון חושבים שהוא הדבר הנכון, בין אם זה מיעוטים אתניים אחרים, או כאלה שחושבים הפוך מ"תומכי" ראש הממשלה (למתקשים - כל מי שמשתייך, רחמנא ליצלן, לתומכי הצד ה"שמאלי" של המפה).

מה שביבי לא מבין, הוא שזה עלול בקלות להתהפך עליו. אריק שרון, שהיה המנהיג הנערץ והאב המאמץ של ה"התיישבות" בשטחים שנכבשו ב-67', הפך ל"בוגד" תוך יום. אהוד אולמרט, איש ליכוד אדם ממשפחה רוויזיוניסטית ואיש ארץ ישראל השלמה.עוד לפני שחשבו על סבסטיה - הפך ל"סמולן" בעוון הכרתו במציאות. מנחם בגין, לו חי היום - היה עומד לדין התנועה על פינוי סיני.

ביבי יכול באותה מידה להפוך לאוייב העם אם רק יחליט, למשל, לפנות את גבעת האולפנה (כבר נשמעו איומים מפורשים בעניין).

היודונאצים הללו (אלה שהמליכו את עצמם לשליטי הארץ וה"ציונים" החדשים) משליטים את הטרור שלהם באין מפריע, והממשלה הזו רק נותנת להם לגיטימציה.

היום אני יכול, עדיין, לכתוב את המילים הללו במחיר של קללות וגידופים (בלבד...), לא יכול לחתום על כך שבעוד 5 שנים זה יהיה המצב. אנשים כמו יריב לוין (אלוף העולם בהצעות חוק, גם כן כבוד) וזאב אלקין מפחידים אותי, וצריכים להפחיד את כל מי שעתיד המדינה לנגד עיניו.

הקטע הממש עצוב הוא שאין באופק שום תחליף לראש הממשלה שלנו, גם אם הוא עצמו אינו ראוי לתפקיד.

ה-SO CALLED יריבים שלו, הם אפסים באותה מידה כפי שהוא. ברק הוא תאומו הקיבוצניק של ביבי, מופז, כפי שהוכח שלשום בלילה - מתנהג בדיוק כמו הקריקטורה שעשה יוסף שילוח (סמל שמש/ פארוק). ציפי לבני לא עמדה במבחן המנהיגות, למרות תכונות בסיסיות חיוביות, היא את הצ'אנס שלה כבר פספסה. שלי יחימוביץ' ויאיר לפיד? תעשו לי טובה. שני עיתונאים בעלי דיעות והתנהגות חיוביים למדי, אבל מה בין היכולת לכתוב כראוי לבין יכולת להנהיג מפלגה ומדינה?

הבן זונה שנמק בכלא שאטה (אינשאללה יתפגר שם בייסורים), רצח ב-1995 לא רק את ראש הממשלה המכהן, אלא גם את עתידה של מדינת ישראל. ב-17 השנים שחלפו מאז לא היו מנהיגים למדינה, אלא רק פוליטיקאים ממולחים שמחפשים קומבינות לשמירה על הכסא.

בשנתיים ומשהו האחרונות אני מוצא את עצמי מהרהר יותר ויותר על עזיבת הארץ, לא בגללי (בסה"כ מזלי שפר עליי ואני חי ברמה סבירה ומעלה), אלא בגלל ילדיי.

על פי המגמה הנוכחית, אני לא רואה איזה עתיד יש להם כאן בעוד 10 שנים ויותר. יש הבדל עצום בין חיים במקום בו "לא מלקקים דבש" לבין מקום בו אתה עשוי לאבד את חייך רק כי דעותיך שונות מאשר חלק כזה או אחר של אותו עם.

להבנתי, הדמוקרטיה היחידה במזה"ת בדרך לאבדון, ואני לא ממש רוצה להיות שם כשזה יקרה.

מאיר אריאל, בעיניי אחד המשוררים הכי גדולים שקמו לשפה העברית, כתב כבר מזמן, בדיוק מצמרר, את השיר הבא. בקלות אפשר להשוותו לשירי נבואה מתקופת התנ"ך:

תְּקוּפַת הַמַּתֶּכֶת, עִדַּן הַבַּרְזֶל

מַזְכִּיר לִי חַיָּה מֵחֲזוֹן דָּנִיֵּאל.

חַיַּת הַמַּתֶּכֶת, חַיַּת הַבַּרְזֶל

כָּל כָּךְ דּוֹמֶה שֶׁאֲנִי מִתְבַּהֵל...

בִּשְׁנַת אַחַת לְבֵּלְשַׁאצַּר מֶלֶךְ בָּבֶל

חָזוֹן בְּחֲלוֹם רָאָה דָּנִיֵּאל:

וַתַּעֲלֶינָה אַרְבַּע חַיּוֹת גְּדוֹלוֹת מֵהַיָּם

וְכָל חַיָּה מְסַמֶּלֶת מַלְכוּת בָּעוֹלָם

וְהָרְבִיעִית שׁוֹנָה וּמְשֻׁנָּה מִקּוֹדְמוֹתֶיהָ

מַפְחִידָה וְאֵימְתָנִית וְתַקִּיפָה בִּתְנוּעוֹתֶיהָ

עִם שִׁנֵּי בַּרְזֶל גְּדוֹלוֹת אוֹכֶלֶת וְגוֹרֶסֶת

וְהַשְּׁאָר בְּצִפָּרְנֵי נְחֹשֶת דּוֹרֶסֶת

וְעֶשֶׂר קַרְנַיִם לָהּ

וְהַקְּטַנָּה מִתּוֹכָן צוֹמַחַת וּגְדֵלָה

וְצָצוֹת בָּהּ כְּעֵינֵי בְּנֵי-אָדָם

וּפֶה מְדַבֵּר גְּדוֹלוֹת, מִתְרַבְרֵב –

סוֹפָהּ לְהִתְקַטֵּל וּלְהִתְחָרֵב.

חַיַּת הַמַּתֶּכֶת, חַיַּת הַבַּרְזֶל –

מַלְכוּת מְשֻׁנָּה שֶׁחָזָה דָּנִיֵּאל.

תְּקוּפַת הַמַּתֶּכֶת, עִדַּן הַבַּרְזֶל –

כָּל כָּךְ דּוֹמֶה שֶׁאֲנִי מִתְבַּהֵל...

כָּל הַמִּגְדָּלִים הַמְשֻׁנָּנִים הָאֵלֶּה,

הַנּוֹגְסִים בַּתְּכֵלֶת

כָּל הַשְּׁפִּיצִים הָאֵלֶּה בַּגְּרָאפִים

בַּרְזֶל כְּתַנִּין, מַתֶּכֶת כְּפֶרֶד

בַּרְזֶל כְּצִפּוֹר, מַתֶּכֶת גִ'ירָפָה

בַּרְזֶל מְצֻפֶּה מַתֶּכֶת עַרְמוּמִית

מֻזְרֶמֶת אֶלֶקְטְרוֹנִיקָה,

מֻזְרֶקֶת נְתוּנִים

פַּרְצוּף שֶׁל שִׁפְחָה,

לֹא עוֹשָׂה עִנְיָנִים

עִם הָרֶשֶׁת הֲכִי גְּדוֹלָה

שֶׁל סוֹכְנִים כְּפוּלִים

כָּל הַמַּחְשְׁבִים הָאֵלֶּה,

הַמַּרְדִּימִים הָאֵלֶּה

הָעוֹקְרִים הָאֵלֶּה אֶת אֶצְבְּעוֹתֵינוּ

מֵעוֹלָמֵנוּ

תְּקוּפַת הַמַּתֶּכֶת, עִדַּן הַבַּרְזֶל –

הַזּוּ, הָרְבִיעִית, שֶׁרָאָה דָּנִיֵּאל

בְּחֶזְיוֹנוֹת לַיְלָה, אָז בְּבָּבֶל –

הַאִם זֶה עַכְשָׁו שׁוּב מִתְגַּלְגֵּל...?

גּוֹרֶסֶת, דּוֹרֶסֶת, הוֹרֶסֶת, הוֹדֶקֶת

וּמְשַׁוֶּקֶת אֶת זֶה כְּחֹפֶשׁ דִּבּוּר

מוֹצֶצֶת וְיוֹרֶקֶת, מִשְׁתַּמֶּשֶׁת וְזוֹרֶקֶת

עֶצֶם לְתַחְקִירָנֵי זְכוּת הַצִּבּוּר

קַרְנַיִם שׁוֹלְטוֹת רָחוֹק,

עֵינַיִם בְּכָל מָקוֹם

פֶּה לֹא מַפְסִיק לְלַהֵג –

אוֹמֵר מַה לִּרְצוֹת, מַה לַּחְשֹׁב

מַה לִּהְיוֹת, מַה לַּעֲשׂוֹת

וְאֵיךְ לְהִתְנַהֵג

וַהֲמוֹנִים-הֲמוֹנִים, חֲצִי-אוֹטוֹמָטִים

הֲלוּמֵי פַּטִּישׁוֹנֵי כֶּסֶף סְמוּיִים

אָצִים-רָצִים מְפֻקָּדֵי רִצּוּדִים מְהַבְהֲבִים

עֲטוּפִים בִּמְגִלָּה שֶׁל תְּנָאִים וּזְכֻיּוֹת

מְסֻמָּמֵי קִדְמָה וְהִתְפַּתְּחֻיּוֹת –

לַעֲבֹד בְּלִי דַּעַת וּלְשָׁרֵת

לְשַׁמֵּשׁ וּלְשַׁמֵּן אֶת

חַיַּת הַמַּתֶּכֶת, חַיַּת הַבַּרְזֶל

לְכָל מָקוֹם יַגִּיעוּ יוֹנְקוֹתֶיהָ.

שִׁלְטוֹן הַמַּתֶּכֶת, מַלְכוּת הַבַּרְזֶל

בְּנֵי-אָדָם – טִפּוֹת שֶׁל דָּם בְּקַשְׂקַשֶּׂיהָ...

מְקֻבָּל שֶׁהָרְבִיעִית הִיא רוֹמִי

מְקֻבָּל שֶׁרוֹמִי הִיא אֱדוֹם –

מַמָּשׁ כָּךְ, אוֹ בְּאֹפֶן סִמְלִי

יֵשׁ דֵּי הַרְבֵּה מֵרוֹמִי הַיּוֹם:

כָּל הַקּוֹלוֹסֵיאוּם הַכֹּל-עוֹלָמִי

הַזֶּה עִם חַלּוֹנוֹת הַהֲצָצָה אֶל הַזִּירָה

הַמְּלֵאָה גְלַדְיָטוֹרִים, שֶׁהֵם חַיּוֹת טֶרֶף –

וְדָם מֵצִיף אֶת תַּת-הַהַכָּרָה.

תַּחְלִיף תַּחֲנוֹת, תָּמִיר עֲרוּצִים

תְּשׁוֹטֵט כְּאַוַּת נַפְשְׁךָ בָּעוֹלָם

תַּחְשֹׁב שֶׁאַתָּה מִחוּץ לְכָל זֶה

לֹא נוֹגֵעַ לְךָ, זֶה שָׁם –

אֲבָל בֵּינְתַיִם, בְּעֶצֶם, מַה שֶּׁקּוֹרֶה

זֶה שֶׁאַתָּה עוֹד אֶחָד שֶׁיּוֹרֶה וְיוֹרֶה

מִתְרַגֵּל לְחַסֵּל בִּלְחִיצַת כַּפְתּוֹר

חַיַּת טֶרֶף, גְלַדְיָטוֹר...

תְּקוּפַת הַמַּתֶּכֶת, עִדַּן הַבַּרְזֶל

פורסם
שאול מופז אינו טיפש.

מופז הוא ללא ספק אידיוט ולמעשיו האחרונים אין שום קשר לחכמה!

מקסימום מדובר ביצר הישרדות מפותח, גם ג'וק שאתה בא להוריד עליו נעל מנסה להתחמק ממר גורלו ועדיין לא מדובר בחיה חכמה במיוחד.

אני לא מבין, לא להצביע זה חד משמעי לתת קול לנתניהו!

תצביע עלה ירוק, תצביע לירוקים, אנא ערף, מצידי תצביע מפלגת למען זכויות הגבר, אבל תצביע!

מאיר אריאל, בעיניי אחד המשוררים הכי גדולים שקמו לשפה העברית, כתב כבר מזמן, בדיוק מצמרר, את השיר הבא. בקלות אפשר להשוותו לשירי נבואה מתקופת התנ"ך

ברור, הוא הרי מבוסס על חזון דניאל...מספר דנאיל, אמממ....מהתנ"ך! :wink:

דרך אגב, כולם כל הזמן מתלהבים מקשקושי נוסטרודמוס, לדעתי חזון דניאל לא פחות מרתק והוא אפילו משלנו.

יש למאיר אריאל גם את מדרש יונתי שכתוב בסגנון תנ"כי וגם כן רלבנטי מתמיד למצבנו היום.

שאלו על לב ירושלים

שאלוה לשלומה -

אבנים בלב ירושלים

כיכר השוק הומה.

בשקרים ועוול מתעטפת

לרגל מלאכת החומה

אך מבעד לצעיף נשקפת

עירנו עירומה.

שלא רודפת צדק צדק

לא רוצה שלום

כי אין שלום בלי צדק

- רק למה באנו הלום?

- החלמנו חלום?

- הניקץ היום?

יונתי שוב בחגווי הסלע

מרטט הנץ מעל -

ובסתר מדרגה לבלע

נפער פי הנפתל

זה - ארצות הים מאחורינו

אנחנו תשוקתם.

זה - הארצות שמסביבנו

אנחנו זימרתם.

זו - אותה השיירה בדרך

הפונה לים.

דולק בעקבותיה מלך

מרוח בדם,

מידבר, חייתו - גם,

עלינו הם כולם.

איך ירושלים מתיפייפת

ורוקדת ברבים -

משתתפת בטח משתפשפת

עוטיה על עדרים.

שאלו בפילפולי שריה

לא שיעור ולא קומה

רק גפרור חסר בין חצריה

וכל חצר הומה.

וכבר היינו בתנור,

עכשיו על המחבת.

מתפמפמים כבוד שכור,

- מתפצפצים מעט,

- נשרפים כמעט,

- נצרפים לאט.

מה לך כל כך נמרץ שלוח

להתגרד על הסכין?

די כבר תן גם לסכין לנוח -

כן, רד מהסכין.

ושמיטה כהלכה אתה כבר יודע לעשות

שאתה רץ לקחת עוד ועוד אדמות?

בספק מרמה, בחשד גזל, בחסות חשיכה

בחסינות מושל? הזו גאולה? הזה כבודה?

כגנב במחתרת יהודה?

ולמי תמכור את "שדך" בשנת שמיטה

או אולי תתאסלם או תתנצר לשנה?

ולפני מי תיתמם שביעית אחר שביעית

בעוד האדמה אשר תחתיך כשפחה נשבית?

בעיני מי זה מוצא חן? אדמה אתה לוקח -

גאולה לא נותן. או אולי אצבעותיך

הדוקות מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד -

מאומנות להרפות? מיומנות לשחרר?

מתורגלות לשמוט?

הוא מאמא מאמא אדמה

הו מאמא אדמה.

הוא מאמא מאמא אדמה,

- אדמה אדמתי!

- עד מותי!

עד מה אדמ- תי.

אל תעוררו ואל תעירו

שנאה שלא תחפץ.

רק תצא אותה כבר לא יחזירו

לא רב לא שר לא שץ.

מישהו עוד יתעורר עלינו

כמקיץ מחלומו:

נימחה אנחנו ושללינו

נשקע בתהומו.

לו רק הראיני את מראיך,

השמיעני קולך.

אמת וצדק בשעריך,

- זה נאווה מראך!

- זה ערב קולך!

- חן בעיני דודך!

מעבר לזה, חותם בשתי ידיים על כל מילה שכתבת!

אתה מתנגד לברוך השב אז בא נקרא לזה ברוך היוצא מן הצללים :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

וכולם אמרו שהנבואה על סוף העולם ב2012 היא בולשיט.

שמר ובגירה מסכימים, יום הדין הגיע.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
שמר ובגירה מסכימים, יום הדין הגיע.

באמת הרגשתי איזה צמרמורת קרה לאורך עמוד השידרה כשכתבתי את זה, רק אח"כ הבנתי שהחתול על המדף מעליי מרייר עליי.

פורסם

שמר +1

בעיית הבעיות ,חוסר היכולת שלנו להטיל וטו על חוק,נוהל,צו שפוגעים בנו

תבחרו

מצלמות

מחיר הדלק

עמלות הבנקים

חלוקת קרקעות

ועוד ועוד

פורסם

על הפשיזם אני מתריע כבר 3 שנים בערך (בעקבות אחרים שהאירו את עיניי, בסגנון שמר)

אבל כשאני משמיע את דעתי בגלוי אנשים מסתכלים עליי ככה -> :shock:

וחושבים שאני במקרה הטוב משוגע.

כשאני טוען (כמו אחרים) שמניחים כאן בסדר מופתי את הבסיס לגרמניה 33',

אז בכלל טוענים שאני אנטישמי.

זה לא קשור לימין או שמאל, זה מה שקורה בשטח,

החל מהמאגר הביומטרי (שטרית, גדול הפשיסטים)

וכלה בפרטים האישיים של הרב-קו (רק פה בישראל, מכל המדינות ביקום).

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

ועכשיו, עם קואליציה של 94 ח"כ ואופוזיציה לא קיימת, איום הפשיזם מוחשי מתמיד.

הקואליציה יכולה להעביר כל חוק שבעולם, הזוי ככל שיהיה ואין מי שיעצור אותם.

אמאל'ה!

• תוכן חדש...