Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני יוצא היום עם מישהי ורוצה לעשות משהו מיוחד, זה נראה לי יכול להיות ממש מעניין לסיים שם את הדייט (בסביבות 1 בלילה)..

איך אני מגיע למקום המדובר ("הבור")? הוא עדיין נגיש עם כלי רכב? אני מגיע מאיזור ראשל"צ (או מכיוון ת"א) ונעזר ב-WAZE.

תודה רבה.

פורסם

יכול להיות מעניין, אה?...:lol:

קח אותה לחוף הדרומי בבת ים, היא יכולה לראות מהצוק את הקצף של הגלים ואת הכוכבים, מעבר לזה, גם ככה אתה רק רוצה להראות לה תקרה של רכב.....:wink:

ולעניינך, זה נמצא בקצה המערבי של השדה תעופה, לא הייתי שם שנים אז תחכה למבקרים הקבועים להדרכות.

בהצלחה בדייט ובתצפיות המטוסים.....

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=167765

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=278525

קח בחשבון שאין מי יודע מה הרבה נחיתות בשעות הלילה. בדוק את לוח הנחיתות לראות אם זה צפוף מספיק בשבילך.

כשהייתי שם באה משטרה לגרש אותנו אחרי חצי שעה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
יכול להיות מעניין, אה?...:lol:

קח אותה לחוף הדרומי בבת ים, היא יכולה לראות מהצוק את הקצף של הגלים ואת הכוכבים, מעבר לזה, גם ככה אתה רק רוצה להראות לה תקרה של רכב.....:wink:

ולעניינך, זה נמצא בקצה המערבי של השדה תעופה, לא הייתי שם שנים אז תחכה למבקרים הקבועים להדרכות.

בהצלחה בדייט ובתצפיות המטוסים.....

עידנצי'ק,זה רכב לא מיטה, התכוונת לשמשה האחורית או הקדמית(תלוי בסוג הרודאו..):lol: .

וכמו שאליבבא סימן לך.

בהצלחה.

פורסם

היא יכולה גם להריח את ריח המושבים האחוריים :cry:

איזה כייף לי :)

פורסם

כשבנו את נתב"ג 2000 הייתי צריך להגיע לשם לעיתים די קרובות. בזמנו היה שם מחסום עם חבל וגזלן ומשם היה אפשר להיכנס למסלולי ההמראה והנחיתה בלי להוציא אישורי כניסה ובלי שום ביקורת.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

תבדוק בלוח נחיתות והמראות אם יש מה לראות בנתב"ג בשעות האלה.

עוד מקום שניתן לראות נחיתות והמראות הוא שדה דב.

חונים בחינם מחוץ לנמל תל אביב, ליד המגרש גרירה. הולכים לאורך הירקון לכיוון תחנת הכח רידינג ולכיוון הים. שם מגלים את המסלול נחיתה והמראה של שדה דב שלידו יש טיילת סלולה לאורך חוף הים. הטיילת ממש צמודה ומקבילה למסלול הנחיתה, אפשר בכיף לשבת על החוף ולראות ATR ים ממריאים ונוחתים. אם הולכים עד סוף הטיילת לכיוון צפון מוצאים מסעדה/בית קפה (לא זוכר בדיוק אבל יש שם משהו) ולאחר מכן יש גבעה שאפשר לטפס עליה ולהשקיף על הים ועל האיזור בכיף.

בשדה דב אין המראות ונחיתות בלילה שווה להגיע אחרי הצהריים/ לפנות ערב. הרוב המוחלט של המטוסים שתראה זה ATR. אבל שווה בתור טיול רגלי זוגי או שילוב עם פיקניק.

אסף

פורסם

רק תשים לב שנתב"ג בשיפוצים וזכור לי שהם הזיזו את המסלולי המראה\ נחיתה - אז תגגל קצת כתבות עבר ותראה מאיזה מסלול ממריאים המטוסים היום (אם יהיה כתוב מספר מסלול אז תוסיך למספר 0 וזה יהיה האזימוט של המסלול)

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
תבדוק בלוח נחיתות והמראות אם יש מה לראות בנתב"ג בשעות האלה.

אני בטוח שגם אם לא תהיה שם המראה (או נחיתה) אחת, יהיה לו מה "לראות" ;-)

רק שיחזור לספר לחבר'ה!

פורסם

נהיינו פורום של סוטים?

אתמול הזמנתי מישהי לגלידה והיא סירבה בטענה שהיא לא רואה שום "תועלת" בכך. הקטע העצוב באמת הוא שרציתי להכיר אותה לעומק, אבל היא טענה שהיא לא רואה שום עניין בכך.

התייאשתי...אז איך נהיים סוטים?:wink:

פורסם

הסברת לה בפירוט לאיזו גלידה התכוונת?

מה ישר ראש כחול?

התכוונתי לאיזה סוג? קרחון,מצופה,בגביע או בכוס?

פורסם
הסברת לה בפירוט לאיזו גלידה התכוונת?

מה ישר ראש כחול?

התכוונתי לאיזה סוג? קרחון,מצופה,בגביע או בכוס?

מי מזמין בחורה לקרחון? בעצם, זה נשמע לא רע, אם משולב בזה חוף נחמד ומזג אוויר נעים.

בכל מקרה, אני הולך על הדבר האמיתי - גלידה חלבית שהמוכרים חושבים שהיא גוש זהב ו"מתפנקים" במספר דו-ספרתי לכדור :).

גלידה זו גלידה ואם כבר, עדיף איטלקית. בעבר, הסבירו לי שזו סטייה לשים שוקולד חם על כדורים בטעם פירות, אבל לא אכפת לי - אני עושה מה שאני רוצה !! :)

• תוכן חדש...