Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Abarth road trip + convoy - תמונות

Caveman
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5147 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה תצחק, אבל בימים הראשונים לאתר החדש של אודי, היה שם קישור לפורום "מועדון אודי"! עכשיו כבר אין שום איזכור לזה

לצערי האוטו לא מעניין מספיק, מה גם שרוב הבעלים שלו הן מהמין הנשי, שלא מתחבר כמונו לתרבות מוטורית..

אבל מותר לחלום לא?

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בחיאת איזה ביצועים צריך במדינה הזאת?

למה יש פה מסלולים?

אנשים באמת יכולים להנות מהרכב שלהם?

היום אתה נוסע ברכב כמו SLS/פרארי וכדומה(לא שאני מחזיק אחת כזאת) בדיוק כמו שאתה נוסע באיזה יונדאי I30.

אין ממה להנות מהרכבים במדינה שלנו,ככה שהג'אנט תאמין לי לא באמת ישנה כל כך לרכב הזה שאגב אני לא יודע מהם הביצועים שלו.

הגרוטאה שבוודאי עליה אני נוסע קוראים לה לאון קופרה R שנקנתה ממש לא מזמן לאחר החלפת לאון קופרה רגילה שהחזקתי כמה חודשים בודדים.

וגם אני קניתי אותה על מנת להנות ממנה תאמין לי ואני נהנה ממנה.

אתה ממשיך להביך את עצמך בכל הודעה חדשה. קודם אי אפשר ליהנות מהרכב, אח"כ אתה נהנה מהרכב שלך. אתה לא מבין כמה פתטי זה נשמע?

הסיבה שאין לי מושג היא מהסיבה שאני בחיים לא אקנה פיאט.

אני לא מעוניין בכלל לדעת במה מדובר,סך הכל אמרתי שהפיאט הקטנה יותר לא מתאימה לגבר נקודה.

אם אתה לא מעוניין בכלל לדעת במה מדובר, אז תחסוך מאיתנו את השטויות שלך בבקשה. זה לא מוסיף לך כבוד.

הבנה במכוניות יש לי תאמין לי,אך רק במכוניות שבאמת מעניינות אותי ולא רכבים שאני לא אחשוב אפילו בתור בדיחה לקנות אותם.

סך הכל הבעתי את דעתי,מסתבר שגם זה אסור.

שתבין עד כמה הרכב לא עניין אותי,לא בדקתי אפילו מה הסמלון שיש עליו למרות שגם בסמל לא רשום פיאט ורק לאחר שרשמתי בגוגל את הדגם הזה אז הבנתי שזה פיאט(מה שהופך את הרכב הזה לעוד יותר נחות מבחינתי),סך הכל אמרתי הרכב הקטן מזעזע (לטעמי כמובן).

אתה סתם מנסה להשתלח בי מכיוון שהדעות שלי שונות משלך זה הכל,אתה אוהב את הרכב? אחלה..

הדעה שלך נוגדת את הדעה שלי זה הכל.

לא אמרתי שום דבר בנוגע לביצועי הרכב מכיוון שאני לא יודע מה הם הביצועים שלו,ויודע מה אם הביצועים שלו יותר טובים משלי אז שאפו,כל הכבוד לפיאט שהוציאו רכב כזה אבל אם שמת לב רק הבעתי את דעתי על העיצוב.

אז לסיכומו של עניין מבחינתי הרכב הקטן יותר! מזעזע זה הכל.

מדובר אך ורק בטעם אישי ולא צריך לנסות להוציא אותי דביל.

לא אסור להביע את דעתך, אבל חבל לצאת אידיוט. ותאמין לי, אני לא מנסה להוציא אותך דביל - אתה עושה את זה טוב מאוד בעצמך.

ועכשיו בדקתי את מחיר הרכב והבנתי שהמחיר נע באיזור ה157-170 אלף?!?!

תרשה לי לומר ברכות לכל אותם האנשים שאני לא אנקוב בשמות "חיבה" שקנו את הרכב הזה בכזה סכום מופרז,פשוט בלתי ייאמן שאנשים ישלמו כזה סכום על דבר כזה.

אז תן לי להבין. אין לך מושג מה האוטו, אתה רק יודע שזה פיאט (ואתה שונא פיאט), ומכאן - כל מי שקנה אותו ב-150 אלף שקלים הוא אידיוט. לוגיקה מדהימה. מי האידיוט כאן בדיוק?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

חברים,

השרשור הזה התחיל יפה מאוד

וגרם להרבה אנשים להזיל ריר ואף לקנא

בבעלי הרכבים ובמועדון,

אבל הוא סתם התדרדר ונהפך להשתלחות של אחד בשני

הבן אמר את דעתו, מותר לו, גם אם האופן שבו הוא הציג את הדברים

לא נכתב בצורה הכי מקצועית. זהו, חבל על התגובות חסרות הערך.

כיף לראות חבר'ה מגובשים שמוצאים סיבה למסיבה להשחיז קצת צמיגים :-)

מי יתן ויהיו עוד מפגשים וטיולים כאלו בארץ.

פורסם

יבוא יום וגם לי יהיה עקרב!

עברתי מפונטו ספייס לגרנדה פונטו, רכב הבא יהיה פונטו אבארט או 500 אבארט :)

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם
לצערי האוטו לא מעניין מספיק, מה גם שרוב הבעלים שלו הן מהמין הנשי, שלא מתחבר כמונו לתרבות מוטורית..

אבל מותר לחלום לא?

ת'אמת שאין לי מושג לגבי האוטו (מעבר להצצה בסוכנות + צפיה של כאלה בכביש) אז אם אמרת אמרת...

בכ"א, אני חושב שזה חבל שהם לא מנסים לטפח איזושהי קהילה. אני מניח שזה פשוט בגלל שקהלי היעד שקונים אודי שונים דרסטית אחד מהשני:

בצד אחד יש לך צעירים עם A1 או A3

ובצד השני יש לך בנות-של על Q5 וQ7

ובצד השלישי יש לך גברים מבוגרים שנוהגים בA4 והלאה

כך שאני לא חושב שמועדון כזה יוכל לתפוס בכלל

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
הסיבה שאין לי מושג היא מהסיבה שאני בחיים לא אקנה פיאט.

אני לא מעוניין בכלל לדעת במה מדובר,סך הכל אמרתי שהפיאט הקטנה יותר לא מתאימה לגבר נקודה.

הגרוטאה שבוודאי עליה אני נוסע קוראים לה לאון קופרה R שנקנתה ממש לא מזמן לאחר החלפת לאון קופרה רגילה שהחזקתי כמה חודשים בודדים.

וגם אני קניתי אותה על מנת להנות ממנה תאמין לי ואני נהנה ממנה.

הבנה במכוניות יש לי תאמין לי,אך רק במכוניות שבאמת מעניינות אותי ולא רכבים שאני לא אחשוב אפילו בתור בדיחה לקנות אותם.

סך הכל הבעתי את דעתי,מסתבר שגם זה אסור.

שתבין עד כמה הרכב לא עניין אותי,לא בדקתי אפילו מה הסמלון שיש עליו למרות שגם בסמל לא רשום פיאט ורק לאחר שרשמתי בגוגל את הדגם הזה אז הבנתי שזה פיאט(מה שהופך את הרכב הזה לעוד יותר נחות מבחינתי),סך הכל אמרתי הרכב הקטן מזעזע (לטעמי כמובן).

אתה סתם מנסה להשתלח בי מכיוון שהדעות שלי שונות משלך זה הכל,אתה אוהב את הרכב? אחלה..

הדעה שלך נוגדת את הדעה שלי זה הכל.

לא אמרתי שום דבר בנוגע לביצועי הרכב מכיוון שאני לא יודע מה הם הביצועים שלו,ויודע מה אם הביצועים שלו יותר טובים משלי אז שאפו,כל הכבוד לפיאט שהוציאו רכב כזה אבל אם שמת לב רק הבעתי את דעתי על העיצוב.

אז לסיכומו של עניין מבחינתי הרכב הקטן יותר! מזעזע זה הכל.

מדובר אך ורק בטעם אישי ולא צריך לנסות להוציא אותי דביל.

ועכשיו בדקתי את מחיר הרכב והבנתי שהמחיר נע באיזור ה157-170 אלף?!?!

תרשה לי לומר ברכות לכל אותם האנשים שאני לא אנקוב בשמות "חיבה" שקנו את הרכב הזה בכזה סכום מופרז,פשוט בלתי ייאמן שאנשים ישלמו כזה סכום על דבר כזה.

ובנוגע לטעם שלי,יש לי טעם מעולה,אתה חושב שאני לא רוצה לקנות למשל ג'יפ של מרצדס?

BMW סדרה 3 קופה?

או איזו מרצדס קופה (לא הSLK או הCLK יש עוד דגם שכמעט קניתי אבל שכחתי את הדגם המדוייק).

אני ל מדבר על רכבים חדשים אלא על בני 3 שהיו בתקציב שלי בערך ושבדקתי עליהם לפני שמכרתי את הקופרה הקודמת.

אתה יודע מה הסיבה שלא קניתי רכב כזה?

שאני לא אחד שאוהב להוציא את העיניים ואני יודע איזה עיניים יש לאנשים,אז "הסתפקתי" בלאון קופרה R שאגב הורדתי לה את הסמלים האחוריים שגם שם אולי לא יבינו שזה הרכב.

אז תפיסת העולם שלי כנראה קצת שונה משלך.

אל תביך את עצמך, אתה בפורום מכוניות לא בישול ואפייה, אי אפשר לקרוא לרכב פה "הקצר" "הארוך" או "האדומה".. מבלי לצפות לתגובה.

אתה מאוד איתן בדעתך שהרכבים הללו לא שווים אבל אפילו לא טרחת לקרוא מי היצרן ומה יש מתחת לפח.. ממש דעה רצינית ומושכלת. חכה שתחפש בגוגל כמה עולה בארץ הדגם "Abarth 695 Tributo Ferrari", עצה שלי, שב קודם.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

בטיחותי מאוד :?

scaled.php?server=543&filename=dsc0203mm.jpg&res=landing

פעם הבאה תגידו לו שאם הוא פונה ביד אחת ומחזיק טלפון ביד השניה, הוא כנראה לא פונה חזק מספיק. 8)

ה500 באפור נראת טוב באופן מפתיעה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

מה שמפתיע הוא שישנם 3 טריבוטו פרארי בישראל.

חשבתי שהגיעו רק שניים לארץ.

ה 500 אבארט היא אכן מכונת כיף.

נ.ב למרות שאמרו את זה גדולים ורבים לפני,אני חושב שהרבה מהצלחת המותג נזקפת לזכותו של עומר.שאפו!

renault megane 5dr 2010 1.6

mazda mx5 nb 2004 1.8 mt

נציג מכירות רנו-אולם תצוגה ת"א-קרסו מוטורס.

פורסם
מה שמפתיע הוא שישנם 3 טריבוטו פרארי בישראל.

חשבתי שהגיעו רק שניים לארץ.

ה 500 אבארט היא אכן מכונת כיף.

נ.ב למרות שאמרו את זה גדולים ורבים לפני,אני חושב שהרבה מהצלחת המותג נזקפת לזכותו של עומר.שאפו!

לגבי הטריבוטו, אחת מהצהובות הגיעה דרך ייבוא אישי, אם אני לא טועה גם הייתה בעיה לגבי המס ששילמו עליה לפני כמה חודשים, כנראה הבעלים פתר את הבעיה.

שתי הטריבוטו האחרות הגיעו דרך היבואן.

Float like a Cadillac, sting like a Beamer

פורסם
אפילו בצהוב היא נראית טוב. זה מה שמפתיע.

צפית ממנה להראות טוב בצהוב, גם באדום או כל צבע מצועצע אחר.

אבל צבע של מבוגרים כמו אפור?

מפתיע.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תוכן חדש...