Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Abarth road trip + convoy - תמונות

Caveman
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5148 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבארט היא בסך הכל חטיבה פנימית תחת חברת סמל"ת . מה שחבל זה שסמל"ת בעצם נותנת את החסות שלה למועדון אלפא רומיאו ולחטיבת אבאראט בעריכת אירועים . אבל בכל הנוגע לבעלי פיאט ולמועדון פיאט היא לא דואגת לטפח קשר ולא נותנת חסות בעצם ולא מספקת דגלים ולא כלום. רק בגלל שכנראה בבעלי פיאט פשוטים אפשר לזלזל וחבל .

את המשכורות של סמל"ת משלמים לא רק בעלי אלפא ובטח לא רק בעלי לנציה ואבארט. אלא גם מאות אלפי רוכשי הפיאט בשנים האחרונות אבל כשזה מגיע למיפגשי פיאט אין כל ציוד או תזכורת לסמל"ת בשטח . חבל. זו דעתי האישית בלבד .

כשאתה קונה אבארת', אתה משלם פרימיום שהולך על מיתוג. תחשוב שאת האירועים האלו הם עושים במקום עוד קמפיין בטלוויזיה. הטענות שלך ממש לא הוגנות, וכפי שאמר רוני גם לא הגיוניות שכן פיאט היא אמצעי תחבורה בדיוק כמו טויוטה. כאן אמור להיות ערך מוסף.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אם יש לך HGT אבארת' כמו בתמונות שהעלית אז אני מוכן לעשות road trip מיוחד בשבילה :-P
:wink:

לצערי אין לי כזאת וגם לא את הרגילה.

פורסם

מה פרימיום לעזאזל,כולה אוטו פלצני מה כולכם עפתם על הרכב הזה,אני מתפלא מהאנשים פה.

אוטו קטן ומזעזע וכל כך לא בטיחותי.

איך אותם האנשים שקונים דבר כזה לא חושבים על קניית ג'ולייטה,GTI,קופרה,רנו RS,שירוקו.

עדיף כבר להביא איזו מיטו תלתן ירוק,פולו GTI במקום הדבר הזה (גם את הרכבים אלה אני לא כל כך מעריץ).

בכל מקרה אם אני אבין איזשהי קניה של פיאט במחירים האלה זה רק פיאט פונטו כמובן בדגם הנדיר להפליא הזה,ציני כמובן.

אבל היא בהחלט נראית טוב(הפונטו!)

פורסם
מה פרימיום לעזאזל,כולה אוטו פלצני מה כולכם עפתם על הרכב הזה,אני מתפלא מהאנשים פה.

אוטו קטן ומזעזע וכל כך לא בטיחותי.

איך אותם האנשים שקונים דבר כזה לא חושבים על קניית ג'ולייטה,GTI,קופרה,רנו RS,שירוקו.

עדיף כבר להביא איזו מיטו תלתן ירוק,פולו GTI במקום הדבר הזה (גם את הרכבים אלה אני לא כל כך מעריץ).

בכל מקרה אם אני אבין איזשהי קניה של פיאט במחירים האלה זה רק פיאט פונטו כמובן בדגם הנדיר להפליא הזה,ציני כמובן.

אבל היא בהחלט נראית טוב(הפונטו!)

קודם תסביר מה הקשר של הדוגמאות שציינת ל500 אבארט'.

עזוב, במחיר של ה500 אפשר לקנות מונדיאו טורבו, הרבה יותר אוטו :roll:

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

אל תתרגש. הוא יושב על המשבצת של אתנחתא קומית...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אוטו קטן ומזעזע וכל כך לא בטיחותי!

לגבי מזעזע- עניין של טעם.

לגבי בטיחות- יש לו 5 כוכבי בטיחות ו7 כריות אוויר כך שלא מובנת לי הערתך בנושא.

לגבי היכולות שלו- נהגת עליו? אני נהגתי גם על הלאון קופרה וגם על ה500 אבארט' והרבה (הרבה) יותר נהנתי ממה שהעקרב נתן לי. פשוט כיף של רכב.

בקיצור, אין חכם כבעל נסיון.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

הזלזול המתמשך של סמל״ת כלפי בעלי פיאט פשוטים הוא תעודת עניות ולא משהו להתגאות בו. התמיכה של סמל״ת בבעלי אבארט ובמועדון אלפא וחוסר תמיכה המוחלט במועדון פיאט היא תעודת עניות ! זו אמירה חד משמעית שמועדון פיאט ובעלי פיאט פשוטים כנראה פחות שווים בעיני סמל״ת . אני שברשותי 2 רכבים תוצרת פיאט ובעבר היו בבעלותי 3 רכבים אחרים תוצרת פיאט , אני ואלפי בעלי פיאט בישראל ממנים את משכורות סמל״ת! סמל״ת לא קיימת בזכות בעלי אבארט ובטח לא רק בזכות בעלי ורוכשי האלפות (שהם תרצו או לא פיאט אם סמל שונה ותו לא). אבל איך אומרים יחס גורר יחס והשמועה עוברת בימים אלו לבעלי פיאט ״פשוטים״ כמו אש בשדה קוצים ואני בספק גדול אם בעתיד הם ירכשו פיאט מחברה שמזלזלת ועושה איפה ואיפה רק כי במועדון כזה או אחר יש בעלי ממון גדול יותר. ולענין ה 500 אני שוב אדגיש שאין לה שום דמיון ושום קשר מכל סוג ל 500 המקורית .

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
לגבי מזעזע- עניין של טעם.

לגבי בטיחות- יש לו 5 כוכבי בטיחות ו7 כריות אוויר כך שלא מובנת לי הערתך בנושא.

לגבי היכולות שלו- נהגת עליו? אני נהגתי גם על הלאון קופרה וגם על ה500 אבארט' והרבה (הרבה) יותר נהנתי ממה שהעקרב נתן לי. פשוט כיף של רכב.

בקיצור, אין חכם כבעל נסיון.

עידן

ידידי אם אתה אשכרה מסתמך על מבחני ריסוק שלא משקפים שום מציאות ומתבצעים במהירות לא מציאותית אז אתה לא אשם . אתה מוטעה . מבטיח לך שבתאונה קשה טמפרה תשרוד ותגן יותר טוב על הנוסעים מאשר ה 500 שאין לה אפילו ״ישבן״ שיספוג במיוחד מכה מאחורה. יש נתון אחד מוכח מדעית ומקצועית . אפשר להתעלם ממנו עד מחר. האמת האמיתית היא (וכל מומחה לרכב מכל מדינה בעולם יגיד לך את זה) כל הרכבים הקטנים חסרי הישבן דוגמת : סיריון , 500 , סוויפט וכ״ו במקרה תאונה הופכים למלכודת מוות ורק אללה ירחמו . זה נתון מוכח וידוע ואפשר להתעלם אבל כדברי המשפט ״אם תתעלם הסכנה לא תעלם״..

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

צביקה,

ראשית, צפה בסרטון המוכר והידוע הבא:

http://www.youtube.com/watch?v=qBDyeWofcLY

רנו מודוס, רכב המבוסס על הקליאו, מתפקד טוב משמעותית בתאונה מאשר הוולוו הגדולה והכבדה.

רכב שתוכנן בשנת 2010 יתפקד טוב יותר בתאונה מרכב שתוכנן 20 שנה לפניו, בתאונות הנפוצות שלפיהן נבחנים הרכבים במבחני הריסוק.

שנית,

אין מה לעשות, רוב לקוחות פיאט הם אנשים שמחפשים רכב מא' לב', הם לא חובבי נהיגה וחובבי מותג כמוך וכמוני למשל. הם לא ירצו להשתתף במועדון רכב, ולא משנה מי מקדם אותו. האנשים שכן חובבי מותג ורכב, חברים במועדון ורכשו רכב חדש מסמל"ת נספרים על יד אחת. וגם, הם לא רכשו רכב מעניין/ספורטיבי. כל האחרים רכשו רכבים, מעניינים ומיוחדים ככל שיהיו, שעברו כבר גלגול ידיים כלשהו. אותם אנשים, שרובם אפילו לא מטפל במוסכים מורשים, לא מפרנסים את סמל"ת.

תמשיך את המתמטיקה משם.

האנשים שקונים את הרכבים המעניינים היום מסמל"ת, קונים אבארת, ואלפא-רומיאו.

שלישית,

מדוע האנטי כלפי ה500?

בוודאי שיש קשר. זהו דגם חדש, לדגם שיוצר בעבר.

הוא שונה מכאנית כי מה לעשות, העולם השתנה משנות ה60.

!AWDSOME

פורסם
הזלזול המתמשך של סמל״ת כלפי בעלי פיאט פשוטים הוא תעודת עניות ולא משהו להתגאות בו. התמיכה של סמל״ת בבעלי אבארט ובמועדון אלפא וחוסר תמיכה המוחלט במועדון פיאט היא תעודת עניות ! זו אמירה חד משמעית שמועדון פיאט ובעלי פיאט פשוטים כנראה פחות שווים בעיני סמל״ת . אני שברשותי 2 רכבים תוצרת פיאט ובעבר היו בבעלותי 3 רכבים אחרים תוצרת פיאט , אני ואלפי בעלי פיאט בישראל ממנים את משכורות סמל״ת! סמל״ת לא קיימת בזכות בעלי אבארט ובטח לא רק בזכות בעלי ורוכשי האלפות (שהם תרצו או לא פיאט אם סמל שונה ותו לא). אבל איך אומרים יחס גורר יחס והשמועה עוברת בימים אלו לבעלי פיאט ״פשוטים״ כמו אש בשדה קוצים ואני בספק גדול אם בעתיד הם ירכשו פיאט מחברה שמזלזלת ועושה איפה ואיפה רק כי במועדון כזה או אחר יש בעלי ממון גדול יותר. ולענין ה 500 אני שוב אדגיש שאין לה שום דמיון ושום קשר מכל סוג ל 500 המקורית .

רוב הרוכשים של פיאט, קונים אותה ככלי תחבורה, וזהו. נוסף על פיאט, סמל"ת קיימת גם בזכות אלפא רומיאו, לנצ'יה ואבארט', פשוט פיאט לא מוכרת כזה הרבה...וזאת אם נתמקד רק בעסקי מכירת הרכבים של הקבוצה. מעבר לכך, האם לדעתך לקוחות אודי זוכים לאותו יחס שמקבלים לקוחות סיאט?

תסלח לי, אך הפוסט שלך נשמע, לי לפחות, קצת כמו "מגיע לי!".

לגבי ה500, אתה יכול להדגיש עד מחר. המציאות בשטח היא פשוטה, פיאט החליטו לייצר רכב (מודרני) אשר:

1. נושא את שמו של הרכב של פעם.

2. מזכיר אותו בעיצובו.

3. שונה במיצובו. אנו לא חיים בתקופת צנע של אחרי מלחמת העולם השנייה ולכן אין שום סיבה לייצר פיאט 500 מודרנית נוסח סוזוקי אלטו.

4. אין ביניהם קשר טכני מן הסתם, או שהיית מעדיף שפיאט ישתמשו ברצפה, מנוע ומתלים של ה500 המקורית?!

בשורה התחתונה, מבין מכוניות הרטרו, ה500 היא בין הדוגמאות המוצלחות יותר, בשונה מVW חיפושית לדוגמא.

חדשות מעניינות אודות ה500 ופיאט בכללי:

http://www.autoedizione.com/excellent-fiat-and-chrysler-results-on-the-canadian-market/

ידידי אם אתה אשכרה מסתמך על מבחני ריסוק שלא משקפים שום מציאות ומתבצעים במהירות לא מציאותית אז אתה לא אשם . אתה מוטעה . מבטיח לך שבתאונה קשה טמפרה תשרוד ותגן יותר טוב על הנוסעים מאשר ה 500 שאין לה אפילו ״ישבן״ שיספוג במיוחד מכה מאחורה. יש נתון אחד מוכח מדעית ומקצועית . אפשר להתעלם ממנו עד מחר. האמת האמיתית היא (וכל מומחה לרכב מכל מדינה בעולם יגיד לך את זה) כל הרכבים הקטנים חסרי הישבן דוגמת : סיריון , 500 , סוויפט וכ״ו במקרה תאונה הופכים למלכודת מוות ורק אללה ירחמו . זה נתון מוכח וידוע ואפשר להתעלם אבל כדברי המשפט ״אם תתעלם הסכנה לא תעלם״..

אני רק יכול להניח שרכשת מספר טמפרות, מספר דגמי 500 וביצעת מבחני ריסוק אשר כן משקפים את המציאות וכעת אתה מעשיר אותנו עם מסקנותייך. מאחר וכנראה לא עשית זאת, אני נוטה להאמין לEuro NCAP ולא לך.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

• תוכן חדש...