Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Abarth road trip + convoy - תמונות

Caveman
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5170 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה יפה ומיוחד בו?

יופי זה עניין של טעם, אבל מה שמיוחד בו זה שהוא קצר וקל, מה שהופך את התגובות שלו להעברות משקל למהירות יותר, וזה כיף (וגם כוח יש די והותר).

מה שכן עוד פעם אני חוזר ואומר שהרכב הארוך יותר בהחלט נראה טוב,רק להגדיל לו טיפה את הג'אנט.

להגדיל ג'אנט בשביל לשפר מראה זה טיפשי. ג'אנטים גדולים מדי פוגעים בהתנהגות הרכב.

רכב לבחורות וגם לחברה שלי לא הייתי נותן לקנות אחת כזאת.

למה היא בכלל שואלת אותך מה לקנות?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בהחלט היה שווה את ההשקמה בשבת בבוקר ולו בשביל לראות את נחיל העקרבים מתגלגל קדימה:)

יום אחד שאהיה גדול גם לי תהיה מזארטי גראנד טוריסמו ....

פורסם

חבל שלא הודעתם מראש על כך, הייתי שמח להגיע להתאספות ולצלם קצת...

טוב, תמיד יש פעם הבאה.

Float like a Cadillac, sting like a Beamer

פורסם
בהחלט נראה טוב אין ספק, וכמו שנאמר פה חבל שיבואנים אחרים לא עושים אירועים כאלה בשביל מותגים אחרים.

הרכב הארוך יותר נראה טוב (פיאט אם אני לא טועה).

אבל הרכב הקטן יותר, מצטער על הביקורת אבל איך לעזאזל מישהו קונה דבר כזה?

מה יפה ומיוחד בו?

רכב לבחורות וגם לחברה שלי לא הייתי נותן לקנות אחת כזאת.

מצטער על הביקורתיות אבל הייתי חייב להביע את דעתי.

מה שכן עוד פעם אני חוזר ואומר שהרכב הארוך יותר בהחלט נראה טוב,רק להגדיל לו טיפה את הג'אנט.

יפה שיש פה שרשור שלם על אבארת וכל מה שיש לך להגיד זה "הרכב הארוך יותר" ו"הרכב הקטן יותר". זה בטח עוזר לקחת את ה"ביקורת" שלך ברצינות. על אחת כמה וכמה שאתה מוסיף פנינים כמו מה היית נותן לחברה שלך לקנות ומה לא, או מציע להגדיל עוד יותר את הג'נט...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
כמה שהתמונות ממשיכות לזרום עולה החשק להיות בעלים של אחת כזאת...

למה אודי לא עושים איזה מועדון A1

יש מועדון כזה, כל יום שישי בחניון של קניון רמת אביב :lol:

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

falou, אני לא יודע באיזו מציאות אתה חי,אבל במציאות שלי הבחורה שלי כן תתייעץ איתי מכיוון שיש לי קצת ידע בנושא.

אם אשתך/חברה שלך לא תתייעץ איתך בנוגע לרכב שהיא תקנה זה מראה על הבורות שלך בנושא/בת זוגתך לא סופרת את הדעה שלך(מצטער על העוקצנות).

הגדלת הג'אנט לפי טעמי האישי אכן יהיה יפה יותר.

יפגע בביצועי הרכב?

בחיאת איזה ביצועים צריך במדינה הזאת?

למה יש פה מסלולים?

אנשים באמת יכולים להנות מהרכב שלהם?

היום אתה נוסע ברכב כמו SLS/פרארי וכדומה(לא שאני מחזיק אחת כזאת) בדיוק כמו שאתה נוסע באיזה יונדאי I30.

אין ממה להנות מהרכבים במדינה שלנו,ככה שהג'אנט תאמין לי לא באמת ישנה כל כך לרכב הזה שאגב אני לא יודע מהם הביצועים שלו.

הבחור עם המיאטה,כן הרכב הזה כל כך לא קורץ לי שעד עכשיו לא ידעתי שזה פיאט.

סך הכל הבעתי את דעתי ואמרתי שהפיאט הארוכה יותר אכן נראית טוב והקטנה יותר פשוט מזעזעת ואני לא יודע מה עובר לבן אדם בראש שהוא קונה דבר כזה.(מה המחיר בכלל? אם מעל 80-100 אלף אז זה פשוט בזיון שגבר מוכן לשלם סכום כזה על דבר כזה).

פורסם

וויפר, תפסיק להביך את עצמך.

הידע שלך בנושא מסתכם באבחנה המדויקת שיש "רכב ארוך יותר" ו"רכב קטן יותר". אין לך מושג אפילו במה מדובר, אבל אתה פוסל את הרכב בגלל צורתו החיצונית? אתה רציני?

הגדלת הג'אנט אולי תהיה יפה יותר (אם תמצא ג'נט כל כך יפה במידה 18 ) אבל תפגע במרבית הדברים החשובים בתחומי הנהיגה והנסיעה. להזכירך, מדובר במכוניות ספורטיביות, בהן הביצועים חשובים. אולי אתה לא מסוגל ליהנות מהגרוטאה עליה אתה בוודאי נוסע, אבל יש אנשים שקונים מכוניות בשביל ליהנות מהן. אלו שהשתתפו בטיול הזה הם דוגמא מצוינת לכך.

לסיום - דעתך האישית היא שה"קטנה" מזעזעת. מקובל. אבל מסתבר שיש אנשים שחושבים אחרת ממך. אפילו לא מעט אנשים...

אגב, ברכותיי. הוכחת שאתה שוביניסט וגם חסר הבנה מוחלטת במכוניות (ולטעמי - גם חסר טעם באופן מופגן. אבל על זה עוד אפשר להתווכח).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הסיבה שאין לי מושג היא מהסיבה שאני בחיים לא אקנה פיאט.

אני לא מעוניין בכלל לדעת במה מדובר,סך הכל אמרתי שהפיאט הקטנה יותר לא מתאימה לגבר נקודה.

הגרוטאה שבוודאי עליה אני נוסע קוראים לה לאון קופרה R שנקנתה ממש לא מזמן לאחר החלפת לאון קופרה רגילה שהחזקתי כמה חודשים בודדים.

וגם אני קניתי אותה על מנת להנות ממנה תאמין לי ואני נהנה ממנה.

הבנה במכוניות יש לי תאמין לי,אך רק במכוניות שבאמת מעניינות אותי ולא רכבים שאני לא אחשוב אפילו בתור בדיחה לקנות אותם.

סך הכל הבעתי את דעתי,מסתבר שגם זה אסור.

שתבין עד כמה הרכב לא עניין אותי,לא בדקתי אפילו מה הסמלון שיש עליו למרות שגם בסמל לא רשום פיאט ורק לאחר שרשמתי בגוגל את הדגם הזה אז הבנתי שזה פיאט(מה שהופך את הרכב הזה לעוד יותר נחות מבחינתי),סך הכל אמרתי הרכב הקטן מזעזע (לטעמי כמובן).

אתה סתם מנסה להשתלח בי מכיוון שהדעות שלי שונות משלך זה הכל,אתה אוהב את הרכב? אחלה..

הדעה שלך נוגדת את הדעה שלי זה הכל.

לא אמרתי שום דבר בנוגע לביצועי הרכב מכיוון שאני לא יודע מה הם הביצועים שלו,ויודע מה אם הביצועים שלו יותר טובים משלי אז שאפו,כל הכבוד לפיאט שהוציאו רכב כזה אבל אם שמת לב רק הבעתי את דעתי על העיצוב.

אז לסיכומו של עניין מבחינתי הרכב הקטן יותר! מזעזע זה הכל.

מדובר אך ורק בטעם אישי ולא צריך לנסות להוציא אותי דביל.

ועכשיו בדקתי את מחיר הרכב והבנתי שהמחיר נע באיזור ה157-170 אלף?!?!

תרשה לי לומר ברכות לכל אותם האנשים שאני לא אנקוב בשמות "חיבה" שקנו את הרכב הזה בכזה סכום מופרז,פשוט בלתי ייאמן שאנשים ישלמו כזה סכום על דבר כזה.

ובנוגע לטעם שלי,יש לי טעם מעולה,אתה חושב שאני לא רוצה לקנות למשל ג'יפ של מרצדס?

BMW סדרה 3 קופה?

או איזו מרצדס קופה (לא הSLK או הCLK יש עוד דגם שכמעט קניתי אבל שכחתי את הדגם המדוייק).

אני ל מדבר על רכבים חדשים אלא על בני 3 שהיו בתקציב שלי בערך ושבדקתי עליהם לפני שמכרתי את הקופרה הקודמת.

אתה יודע מה הסיבה שלא קניתי רכב כזה?

שאני לא אחד שאוהב להוציא את העיניים ואני יודע איזה עיניים יש לאנשים,אז "הסתפקתי" בלאון קופרה R שאגב הורדתי לה את הסמלים האחוריים שגם שם אולי לא יבינו שזה הרכב.

אז תפיסת העולם שלי כנראה קצת שונה משלך.

פורסם

רגע רגע רגע. ת'מנסה לומר שהיו 3 אנשים שזרקו כסף על ה"מחווה לפרארי"? :roflmao: :roflmao: :roflmao:

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
כמה שהתמונות ממשיכות לזרום עולה החשק להיות בעלים של אחת כזאת...

למה אודי לא עושים איזה מועדון A1

אתה תצחק, אבל בימים הראשונים לאתר החדש של אודי, היה שם קישור לפורום "מועדון אודי"! עכשיו כבר אין שום איזכור לזה

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

הגדלת הג'אנט לפי טעמי האישי אכן יהיה יפה יותר.

יפגע בביצועי הרכב?

בחיאת איזה ביצועים צריך במדינה הזאת?

למה יש פה מסלולים?

אנשים באמת יכולים להנות מהרכב שלהם?

היום אתה נוסע ברכב כמו SLS/פרארי וכדומה(לא שאני מחזיק אחת כזאת) בדיוק כמו שאתה נוסע באיזה יונדאי I30.

אין ממה להנות מהרכבים במדינה שלנו,ככה שהג'אנט תאמין לי לא באמת ישנה כל כך לרכב הזה שאגב אני לא יודע מהם הביצועים שלו.

הגרוטאה שבוודאי עליה אני נוסע קוראים לה לאון קופרה R שנקנתה ממש לא מזמן לאחר החלפת לאון קופרה רגילה שהחזקתי כמה חודשים בודדים.

וגם אני קניתי אותה על מנת להנות ממנה תאמין לי ואני נהנה ממנה.

אתה מאוד עקבי...

ולעניין, יש, ויש הרבה מקומות להנות מרכבים כאלה ודומיהם.

עכשיו בדקתי את מחיר הרכב והבנתי שהמחיר נע באיזור ה157-170 אלף?!?!

תרשה לי לומר ברכות לכל אותם האנשים שאני לא אנקוב בשמות "חיבה" שקנו את הרכב הזה בכזה סכום מופרז,פשוט בלתי ייאמן שאנשים ישלמו כזה סכום על דבר כזה.

חשיבת השקל למטר, הדרך הנכונה לחיים :mm_yeah:

!AWDSOME

• תוכן חדש...