Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5175 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בסופ"ש הזה - כנראה ראשונה מאז שנת שנת 83 - הגיע הזמן לנקות את הג'נטים של הוולוו.

לא הצלחתי להוריד את הלכלוך בסבון/פנטסטיק/תכשירים קלים להסרת שומן/בד שמיר. כך שבסוף השתמשתי בסנט-מוריץ שעשה את העבודה לא רע, אבל גם הוא לא הצליח להוריד יותר מ-95% מהכתמים.

בכל אופן הג'נטים נראים עכשיו לא רע, אבל הם חסרי ברק, יש להם גוון כסוף-לבן ועדיין יש לכלוך שחור שאי אפשר להוציא מתוך שפשופים ושריטות.

אני מניח שהשנים עשו את שלהם לצבע המקורי וגם שהלכה כבר איננה.

בשלב זה, אני רוצה לצבוע את הג'נטים או לפחות לצפות בלכה כדי להחזיר משהו מהברק. אני יודע שיש צבעים יעודיים לזה, אבל הקושי הוא אחר.

שימו לב למבנה הג'נט: יש לו המון צלעות, ולא ברור לי איך לצבוע את הדפנות הפנימיות של הצלעות האלה עם ספריי בלי שזה ייצור טפטופים / נזילות / שכבות לא אחידות.

באיזו שיטה לדעכתם כדאי לצבוע את הג'נטים בהתחשב במבנה שלהם?

21Apr_0001.jpg

21Apr_0003.jpg

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם

אני שמעתי על צביעה בתנור שחומר הצבע הוא כמו אבקה שבתנור זה איכשהו הופך לשכבת צבע אחידה בכל זאת זה מדובר על צביעה של מתכות של מסגרות כמו שערים וסורגים איך זה על מגנזיום אני לא יודע אבל שווה לבדוק

LANTIS 01 1.8 GLX

פורסם

ליאור, תודה על התגובה.

אני מניח שבעל מקצוע ידע להתמודד עם המשימה. השאלה איך אני עושה את זה לבד בבית.

ואולי אני סתם חושש, אולי ריסוס צבע ולק עם ספריי אינו בעייתי למרות מבנה הג'אנט.

פורסם
ליאור, תודה על התגובה.

אני מניח שבעל מקצוע ידע להתמודד עם המשימה. השאלה איך אני עושה את זה לבד בבית.

ואולי אני סתם חושש, אולי ריסוס צבע ולק עם ספריי אינו בעייתי למרות מבנה הג'אנט.

יכול להיות שעם צבע איכותי בהתזה זה יעזור, אבל ספריים וכאלה לא נראה לי

LANTIS 01 1.8 GLX

פורסם

השאלה עד כמה אתה מוכן להשקיע .

אני שיפצתי ג'נטים ישנים :

1.הסרתי את הצמיגים

2.ביצעתי ניקוי חול

3.פחח ביצע תיקונים ומילא שריטות ומכות

4.צביעה אצל צבעי רכב ,צבע יסוד ,צבע אפור עכבר מטלי ,3 שכבות לכה

5.לא מצאתי תמונה של השיפוץ

6.יצא מחיר של ג'נטים חדשים אבל מה לעשות רציתי את המקוריים

C4 PICASSO 1.6THP

PEUGEOT 206 XS

פורסם

לא ניקוי חול ולא פחח, אלא עבודה ביתית בלי להשתגע.

השאלה שלי היא פשוטה, ובבקשה שיענה רק מי שיודע: האם עבודה עם ספריי צבע ואח"כ ספריי לקה אפשרית במבנה של הג'אנט הזה? זה הכל.

פורסם

אפשרי בהחלט, שיפצתי 4 כאלה במצב הרבה יותר גרוע, שיוף וניקוי, אצלי בגלל המצב הקשה השתמשתי 00 של שירותים (אצלך לא צריך) לאחר מכן צביעה 3 שכבות בצבע ייעודי וכיסוי בלכה.

DSCF0463.JPG

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם
לא ניקוי חול ולא פחח, אלא עבודה ביתית בלי להשתגע.

השאלה שלי היא פשוטה, ובבקשה שיענה רק מי שיודע: האם עבודה עם ספריי צבע ואח"כ ספריי לקה אפשרית במבנה של הג'אנט הזה? זה הכל.

התזת חול עדינה תתן לך תוצאות טובות אבל תעלה לך כסף.

כמובן שאפשרי לבצע הכל ידנית, צריך זמן סבלנות וזיעה (באנגלית קוראים לזה elbow grease)

אם תוריד את הצמיגים מהגאנט, אפשר לבצע שיוף של כל הפינות.

תשתמש בכפיסי עץ עטופים בנייר ליטוש מתאים כדי להגיע לכל הפינות.

עבוד עם כפפות נוחות כדי לא לפגוע בידיים.

הכנת השטח חשובה מאוד, אל תעגל פינות אם אתה רוצה תוצאה טובה.

צבע צבע יסוד ובצע שיוף עדין לפני צביעת צבע סופי.

השימוש באירוסול אינו מדוייק ואחיד כמו מרסס מקצועי אבל היו בפורום דוגמאות לתוצאות יפות. רסס מספר שכבות דקות והמנע מנזילות צבע.

• תוכן חדש...