Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה עם משלוח מEBAY דרך USPS עזרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5158 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

בחודש האחרון ביצעתי קניות ב EBAY עם משלוח דרך חברת USPS כולם משלוח מהיר FIRST CLASS, עשיתי 3 קניות מ EBAY מוצרים בשווי 30-40 דולר כל המשלוחים הגיעו הגיעו תוך כ 4 ימים לבית, וב 4 ימים של זמן המשלוח הייתי עוקב אחר מצב המשלוח באתר USPS והייתה תמיד התקדמות לגבי סטטוס החבילה.

יש לי משלוח אחד שכבר כשבועיים הסטטוס שלו באתר USPS הוא "Electronic Shipping Info Received" ואין בכלל התקדמות.

מה אני צריך לעשות למי פונים? האם מישהו ניתקל בבעיה כזו?

אגב המשלוח הזה הוא רצועת הנעה של קטנוע המחיר שלה הוא 30 דולר ומחיר המשלוח הוא 21דולר.

פורסם

אתמול בבוקר שלחתי למוכר הודעה והוא לא עונה לי עד עכשיו, מה עלי לעשות במידה והוא ימשיך לא לענות להודעות שלי שלחתי הודעה דרך EBAY עם העתק ל דוא"ל.

פורסם

תמתין יום יומים ושלח שוב פעם מייל למוכר. במידה והפריט לא מגיע אלייך בפרק הזמן הרשום במכירה פנה לאיביי.

Customer Support ---> Resolution Centre

איזה כייף לי :)

פורסם
חברת USPS

חברת USPS = שירותי הדואר של ארה"ב.

סתם לידע כללי.

לרוב אלו משלוחים רשומים פשוט.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
צור קשר עם המוכר, כמובן.

שאל בנימוס מה העניינים ובקש לקבל Tracking Number.

הבעיה שלרוב החנויות הגדולות באיביי יש מנגנון תשובות אוטומטי כלומר אתה מתלונן על זה שהפריט עדיין לא הגיע ואתה מקבל תשובה סטנדרטית כמו שאני קיבלתי 'מחבר שלי'.

Hi Friend,

Thank you very much for your message and letting us konw this problem.

Please don't worry about it,it is still in the delivery time.

It is estimated to be arrived at your country in 11-12 buiness days according to our experience.

You know, since it is international shipping, so the arriving time is changeable.

And the tracking information in the Royal Mail has to be updated when the item arrived at your sorting center.

I guess your item may be checked by your local custom now.

Could you please kindly wait several days more?

And please trust us,If you can not received your item till 22 business days,we would like to resend you a new one or refund you.

Thank you very much for your understanding in advance

Have a good day.

Best regards,

John

איזה כייף לי :)

פורסם
שלום לכולם.

בחודש האחרון ביצעתי קניות ב EBAY עם משלוח דרך חברת USPS כולם משלוח מהיר FIRST CLASS, עשיתי 3 קניות מ EBAY מוצרים בשווי 30-40 דולר כל המשלוחים הגיעו הגיעו תוך כ 4 ימים לבית, וב 4 ימים של זמן המשלוח הייתי עוקב אחר מצב המשלוח באתר USPS והייתה תמיד התקדמות לגבי סטטוס החבילה.

יש לי משלוח אחד שכבר כשבועיים הסטטוס שלו באתר USPS הוא "Electronic Shipping Info Received" ואין בכלל התקדמות.

מה אני צריך לעשות למי פונים? האם מישהו ניתקל בבעיה כזו?

אגב המשלוח הזה הוא רצועת הנעה של קטנוע המחיר שלה הוא 30 דולר ומחיר המשלוח הוא 21דולר.

אין לך מה להיות מודאג, קרה בדיוק אותו מקרה אצלי.

באתר הופיע שהחבילה נשלחה ושם עדכון אחר במשך 20 ימים. ביום ה20 המוצר הופיע בתא הדואר.

תמתין בסבלנות המוצר שלך בדרך.

פורסם

זמן הגעה סביר של משלוח First Class מארה"ב הוא עד חודש, אצלי זה לרוב שבועיים וחצי. לפעמים הטראקינג נכון, לפעמים לא כלכך. ממליץ לך לחכות עד 40 יום ממועד הקניה, ביום ה40 ליצור קשר עם המוכר, אם הוא לא עונה תוך יום אז לפתוח dispute ("מחלוקת") בpaypal. שים לב שבPP יש לך עד 45 יום ממועד הקניה לפתוח dispute.

קח בחשבון שיתכן והמשלוח שלך מעוכב מכס בגלל הפרוטקשן שלהם על חלקי רכב.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

המוכר השיב לי במייל שהוא שלח לי את החבילה כבר באותו היום.

באתר של USPS עם המספר מעקב עדיין רשום "Electronic Shipping Info Received"

יכול להיות שהחבילה תקועה במכס ובגלל זה אין עדכון?

בינתיים אני עוד יחכה.

פורסם

'מספר המעקב' שנותנים בFIRST CLASS תקף רק בתוך ארה"ב, כשהמשלוח עוזב את גבולות ארה"ב אין לך דרך לדעת איפה הוא נמצא, בשונה ממשלוחי PRIORITY או EXPRESS.

אגב, FIRST CLASS זה לא משלוח מהיר, זה המשלוח הבינלאומי הכי איטי (וכתוצאה מכך גם הכי זול) שיש ל USPS להציע. יכול לקחת לזה שבועיים ויכול לקחת לזה גם חודש להגיע.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

היה לי את אותה הבעייה שהזמנתי מCHIPAMP, בקצרה פניתי למוכר שיבדוק את העניין ואחרי יומיים הוא חזר אלי ואמר שUSPS איבדו את החבילה אז הוא שלך לי עוד אחת שהגיעה אחרי שבועיים :)

אחרי 3 חודש הגיעה חבילה מאירלנד ממחלקת אבידות ללא פרטי השולח שתאמה בדיוק להזמנה שלי מCHIPAMP.

כנראה בUSPS עשו טעות ושלחו את זה לIRELAND במקום לISRAEL, אבל כול מקרה לחוד.

תפנה למוכר שיבדוק מה קורא אם זה.

אודי A4

דימה.

פורסם

מה תגידו על זה: הזמנתי מאמזון משהו גדול בלי tracking number,

כמו מטומטם, המשלוח הכי זול שיש, והוא נחת תוך 10 ימים במכס הישראלי.

משם זה לקח כמעט שבועיים עד הבית,

אבל החלק זה כבר לא באחריות של שירות הדואר האמריקני.

בקיצור: זה עניין כאוטי לגמרי, אפשר לחכות בשקט גם 40 יום.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
המוכר השיב לי במייל שהוא שלח לי את החבילה כבר באותו היום.

באתר של USPS עם המספר מעקב עדיין רשום "Electronic Shipping Info Received"

יכול להיות שהחבילה תקועה במכס ובגלל זה אין עדכון?

בינתיים אני עוד אחכה.

זה בסדר.

גם אלי נשלחה חבילה מארה"ב דרך usps. באתר usps החבילה אפילו לא רשומה כ accepted בעוד שפועל היא כבר אצלי בבית.

פורסם

לפעמים לחבילה לוקח להגיע יותר זמן בתוך הארץ מאשר מארהב לארץ.

סבלנות:-)

אני גם הזמנתי כמה וולנטיינים ובמשך 3 שבועות לא קיבלתי שום עדכון עד שלפתע קיבלתי את הפתק בדואר:-)

אבל אני עושה משלוחים כבר שנים, גיליתי שמקרים מסויימים רק סבלנות עוזרת

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...