Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5173 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה לא מבין, הפיצוץ יהיה על עצם הנסיון להעמדה במבחן ולא על תוצאות במבחן.

אתה תרגיש בנוח עם הזוגיות שלך אם היית יודע שאשתך לא בוטחת בך ושולחת נשים לפתות אותך בכדי לראות "אם תישאר נאמן"?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 110
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא יהיה פיצוץ כי היא לא תדע, והמבחן הזה הוא יהיה חד פעמי לאור החששות שהחבר העלה מולי והעליתי אותן פה.

ואם אשתי תשלח לי ניסוי כזה ואני אגלה שהיא עשתה דבר כזה, אני אבדוק מה הסיבה שעשתה את זה, ואם זה היה מוצדק (כמו במקרה שבגללו פתחתי את השרשור) אז אני יעשה מה שצריך כדי לתקן את המצב ולדאוג שזה לא יחזור על עצמו, כלומר לא לעשות דברים שיגרמו לבת זוג שלי לפקפק באמון.

אם יש ספק, אין ספק.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם
אתה לא מבין, הפיצוץ יהיה על עצם הנסיון להעמדה במבחן ולא על תוצאות במבחן.

אתה תרגיש בנוח עם הזוגיות שלך אם היית יודע שאשתך לא בוטחת בך ושולחת נשים לפתות אותך בכדי לראות "אם תישאר נאמן"?

רוב הסיכויים שאני פשוט אחשוב "סוף סוף! מישהי שרוצה לשכב איתי!" :lol:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
היי חבר'ה

דבר ראשון, אני שואל פה כי אני מאוד מאמין באיכות האנושית שיש באוף טופיק ובנכונות של האנשים פה לעזור אחד לשני.

אז בלי יותר מדי פרטים יש לי שאלה וכנראה יותר מאחת, ומאוד קשה לי למקד את עצמי אז סלחו לי.

יש לי חבר שהוא דיי שבור נפשית: הוא הכיר משהי, הם היו בקשר רומנטי אבל לא מוכרז, ואז הוא מגלה שזאת בחורה שאוהבת לפלרטט עם גברים בכל הזדמנות שיש לה. היא אומרת לו שמאוד טוב לה איתו והיא רואה את עצמה איתו לתמיד, והם כבר על סף ההכרזה בפומבי.

לפי מה שהבנתי ממנו זה גם מה שהם סיכמו עוד לפני שהוא התעמת איתה לגבי זה שהוא גילה שהיא מפלרטט עם גברים, ואפילו כאלה שהיה לה איתם קשר לא רציני.

בעימות עצמו היא אמרה שזה לא יקרה יותר, והיא מכירה בבעיה כזאת, והיא מוכנה לעשות הכל מהכל כדי להשיב את האמון שלו.

החבר נמצא במערבולת נפשית, שניהם בני 23+ ומכירים כבר כמה חודשים.

אני לא יודע מה לייעץ לו, כי לי לא קרה דבר כזה (אני מתרחק מבנות שהן זבל עופות).

אנא עזרו לי, כל סיפור מהחיים, דוגמה, עצה, דעה יעזרו.

תודה.

הבחורה אומרת לו שהיא רוצה אותו לתמיד, אבל ממשיכה לפלרטט עם גברים אחרי שהוא אמר לה לא ?

שיעלם לה וינתק איתה קשר, אם היא תחזור על 4, הוא יחליט לבד אם לקבל אותה בתנאים שלו או לא.

אם היא לא תחזור- כנראה היא סתם נהנתה להיות איתו עד שימאס לאחד מהם.

בחורה שמפלרטטת עם גברים ולא מכבדת את הגבר שלה זה או בחורה שלא לוקחת אותו ברצינות,

או בחורה שבאמת אוהבת אותו, אבל כל כך מסכנה וחסרת בטחון שצריכה להרגיש שחוץ מהגבר שלה, עוד גברים מסביב רוצים אותה, ודרך הפלירטוטים האלה היא משיגה קצת יותר בטחון- גבר אמיתי לא צריך לידו סמרטוט רצפה, אלא בחורה שכל פעם שהיא יוצאת יתחילו איתה 10 גברים ויקבלו ברקס.

פורסם
כן, רעיון מצוין!

הקשר הזוגי עם אישתך בטח היה מצוין אם כל פעם היא הייתה שולחת לך נערת פיתוי בשביל לבחון אותך.

רק על זה קשר זוגי יכול להתפרק.

נראה לי שהתבלבלת,

ראשית, הם לא נשואים אלא חברים, הבחורה בעצמה מבינה שיש לה בעיה עד כדי כך שהחבר של פותח השרשור לא יודע כבר מה לעשות.

אז או שהם ממילא ייפרדו כי אין שום אמון, או שהבחור ייקח ריזיקה במטרה לשפר את אמונו.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אם אין אמון, שיגיד לבחורה שתלך נאחוי וזהו.

אם זה היה הפוך וזה היה גבר, הייתי אומר אותו דבר.

האמון הוא הדבר הכי חשוב שיכול להיות במערכת יחסים, ואם אין את זה, למה הוא איתה בכלל?

פורסם

אז או שהם ממילא ייפרדו כי אין שום אמון, או שהבחור ייקח ריזיקה במטרה לשפר את אמונו.

או שכאילו דא, האתונות יפתחו את פיהן והם ינהלו שיחה בניהם.

בני אנוש נוטים לעשות את התקשורת הוורבלית הזאת בצורה לא רעה לגמרי.

פורסם

לפי פותח השרשור בני הזוג כבר שוחחו בעניין.

למען הסר ספק, אני לא הייתי עושה שום בדיקות או בחינות, אני הייתי חותך מהקשר, למה לי לסבול ותמיד להיות בתחושה שאני לא יכול לסמוך על בת זוגי ?

זה מזכיר לי את הכתובת בשירותים הצבאיים של קרביים:

כשאתה יושב פה על האסלה, דמיין על מי יושבת חברה שלך....

:twisted:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

בעקבות ההערה שלך חזרתי להודעה המקורית, קראתי אותה בעיון ועכשיו אני ממש לא מבין את השרשור.

הוא רציני, היא רצינית, הסביר לה שהפלירטוט פוגע בו, הקשיבה, הפנימה והבטיחה לא לעשות זאת שוב.

בשביל מה עכשיו לחתוך?

תן לה כמה זמן ותראה אם היא אכן עומדת במילתה בלי לשלוח לה כל מיני בוחנים ונערי פיתוי.

ורק להבהיר, מה זה אצלה פלירטוט?

סתם מקשקשת עם כל גבר בעודף נחמדות?

סתם מקשקשת עם כל גבר תוך כדי טיזינג עצבני?

סתם מקשקשת עם כל גבר תוך כדי ליטוף הגוף שלה?

סתם מקשקשת עם כל גבר תוך כדי ליטוף הגוף שלו?

פורסם

בגירה השטחיות שלך הורסתתתתתתתתתת

קרא את הודעה 15 לאט :-o

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

זה בגלל שאני בלונדינית.

אני גם רדוד אבל לא במקומות הנכונים:|

פורסם
זה בגלל שאני בלונדינית.

אני גם רדוד אבל לא במקומות הנכונים:|

תיכף יבוא בנצי ויסביר למה אתה מתכוון בדיוק.:shock:

מחלקת טלפונים לכל דכפין? אללה ירחמו, בשביל מה היה צריך לפתוח על זה שרשור...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני לא מבין למה אנשים טורחים לטחון נושא כל כך מיותר :\

הבחורה הזו - או מזלזלת בך ונהנית להשאיר אותך על אש קטנה בזמן שהיא מחפשת גבר שבאמת יעניין אותה,

או שהיא באמת רוצה אותך, אבל צריכה חיזוקים מעוד גברים אחרים שהיא מפלרטטת איתם- ורק בחורה מסכנה שלא יודעת מה היא שווה מתנהגת ככה.

בשני המקרים אתה לא צריך אותה.

אני לא מבין למה אתה ממשיך לענות לה במקום להתחיל לסנן אותה ולתת לה לחזור על 4 ולרדוף אחרייך

פורסם

diforce-אני לא יודע באיזה מערכות יחסית אתה היית, אבל על פי תפיסת עולמי, אינדיבידואליזם הוא לא הבסיס המושלם למערכת זוגית מוצלחת. בטח לא לקרא לכולן ז****. אבל מה אני מבין, אני עדיין מאמין שלהיות נחמד(ולא סמרטוט) היא הדרך למצא("ולהחזיק") בחורה איכותית.

bagira-"סתם מקשקשת עם כל גבר תוך כדי ליטוף הגוף שלו?"- זה לא אמור להיות השלב שבו פלירטוט הופך לאיזה סצינה להוטת בסרטים שזה המקום לדון בהם?

ולכל ה"נחמדים" ממתי לקבל מישהי על 4 היא אחלה דרך לחדש יחסים? אם החליט האדון לפרק אז עד הסוף, כמו שנאמר- אין לו אחריות, איננו נשוי ואין ילדים במערבולת.

אריאל.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

• תוכן חדש...