Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5173 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמע, כמו שאתה מתאר, זה לא בדיוק פלירטוט, אלא הרבה מעבר לכך.

תחושה שלי, וזו רק תחושה, כי אי אפשר לשפוט בלי לדעת ולהכיר את המקרה והאנשים,

הוא צריך לשלוח אותה לדרכה, גם אם זה קשה כרגע.

הוא כולה בן 23, יש לו את כל החיים לפניו.

• תגובות 110
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קאררה תגיד אתה עושה צחוק? אסור לה לדבר, אסור לה לצחוק מה זה פה :S

לך מותר לראות בנות אחרות או לדבר אם בנות אחרות אבל לחברה או אישה אסור?

אישתי אמרה לי אני יכול לעשות מה שאני רוצה היא בוטחת בי, ואמרתי לה גם שמותר לה מה שהיא רוצה, בפעם הראשונה

שהיא תבגוד היא עפה מכל המדרגות ובלי סנטימנטים.

אם היא מפזרת את הטלפונים שלה סימן שהיא לא כל כך מעוניינת בו, וחוץ מזה כמו שאמרת הם בני 23 נכון? אז מה עכשיו מה יהיה

בעתיד, למה לא להנות קצת, לנסות בחורות אחרות :twisted:

פורסם

Accent Coupe, תלוי מה אתה מגדיר פלירטוט. יש לי חבר שיש לו חברה שהייתי בטוח בפעם הראשונה שפגשתי אותה שהיא פלרטטנית על ולא מפריע לה להתחיל עם בנים גם בנכוחותו של אותו חבר. אבל אז עם הזמן הבנתי שהיא פשוט בנאדם מאוד חברותי והיא אהבת לדבר ולפתח קשרים עם כול אחד(בקטע חברי, לא רומנטי).

אז השאלה, האם אתה בטוח שהיא מפלרטטת עם כול אחד ולא סתם בחורה ידידותית?

אם התשובה היא - פלרטטנית, אז כבר בעצמך ענית על השאלה מה לעשות:

(אני מתרחק מבנות שהן זבל עופות).
פורסם

היא מזכירה לי אותי :-D רק שיש בנינו מס' הבדלים:

1. אני גבר.

2. אני בן 19. מותר לי.

3. אני מפלרטט עם כל אחת, כל עוד אני מוגדר בסטטוס רווק. אחרת, לא יקרה כזה דבר.

הבעיה נמצאת באופי של הבחורה וכנראה שזה לא ישתנה בזמן הקרוב, אם בכלל.

בגיל הזה חשבתי שנהיים כבר פחות לא יציבים...

אישית, במקום חבר שלך, הייתי מנסה להיות איתה עוד קצת, אלא אם כן היו לי רגשות עזים

כלפיה ואז בשלב מסויים זה כבר היה פוגע בי יותר מדי שזה לא שווה את זה.

אם אכן כך המצב, עדיף לצאת למסע חיפושים חדש.

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם

פלירטוט הוא קטע של סימנטיקה. מרגישים בחיוך, בצחקוק של האישה כשמדובר על פלרטוט. וכשזה קורה זה אומר שהגיע הזמן לעלות את הבחורה על טיל.

וכן, אני מרשה לעצמי דברים שאני לא מרשה לבת זוגתי. קראו לי אגואיסט, כזה אני.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם
תפזר את הטלפון שלה בלי שום בעיה ותפגש עם גברים שהיה לה איתם דברים בעבר

זה כבר כרטיס אדום, נורה אדומה, אזעקת אמת או איך שתקרא לזה.

זו אחת שתקפוץ על זה שיתן לה מה שהנוכחי לא נותן.

וחבל שחבר שלך יהפוך לטרמפולינה.

מתחדשת*

פורסם
ואפילו נהנתי מזה שהם עוגבים אחריה כשלא היה להם סיכוי.

נכון, ק' ו-ג' קרובות. אבל מה פרויד היה אומר??? :roll:

בכל מקרה, טיזינג או פלירטוט תמיד שעשע אותי. זה רוב הפעמים שולי ומעולם לא הפריע לי אבל אני לא דוגמא.

יש כמה דברים שצריך להתייחס אליהם.

1. הבחורה טיזרית. לאו דווקא בוגדת, טיזרית/פלרטטנית.

2. הבחור, קנאי או לא? גם לזה שווה להתייחס. קנאים פשוט רואים דברים אחרת.

3. רמת הבטחון העצמי שלה

4. רמת הבטחון שלו.

4 הדברים האלו משפיעים אקוטית על שרידות היחסים שלהם.

אם היא טיזרית וטו לא, ובטחון עצמי נמוך, והוא קנאי חסר בטחוןף אז שיפסיקו עכשיו. כי גם אם היא תשתנה, ואני מאמין שהיא יכולה, הוא כנראה לא יסמוך עליה לעולם.

אם הוא לא קנאי, ויכול להאמין לה שהיא אוהבת איתו ורק איתו, ולהבין שטיזינג זה לא בגידה. אז מערכת יחסים יכולה להמשך.

אני אישית לא מאמין שדברים נשארים ורודים לנצח, ואהבה הופכת עם הזמן לנוחות, ואם תכניס ילדים למשוואה, אז הם הופכים לשלשלאות.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם
פלירטוט הוא קטע של סימנטיקה. מרגישים בחיוך, בצחקוק של האישה כשמדובר על פלרטוט. וכשזה קורה זה אומר שהגיע הזמן לעלות את הבחורה על טיל.

וכן, אני מרשה לעצמי דברים שאני לא מרשה לבת זוגתי. קראו לי אגואיסט, כזה אני.

אני לא קורא לך אגואיסט, אני קורא לך שוביניסט. אם לך מותר לצחוק עם נשים ולהיפגש איתן לא בקטע רומנטי, אז גם לה מותר. כל עוד שניכם יודעים את הגבולות שהצבתם לעצמכם כזוג, אין עם זה שום בעיה.

הדברים שלך נעשים אפילו יותר גרועים כשאתה מחליט מה זה בשבילך פלירטוט. אני מרחם על חברה שלך/אשתך, שצריכה לפחד שאם היא תהיה נחמדה מדי לגבר כלשהו, אתה עלול "להעלות אותה על טיל".

ואורבן רייסר - אתה יודע, התכוונתי לכתוב עוגבים, לא עוקבים...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
כאן זה לא פורום לזוגיות כאן זה פורום של מכוניות.

בבדיקה במכון נמצא כי לרכב יש נטיה לתאונות מדי תקופה , צורך בלתי נשלט להתחרות בלתי נשלטת.

מזה לא יצא מכונית יד ראשונה מרופא.

אם מצאה את אהבת חייה היא לא צריכה חיזוקים מהצד , ואם היא צריכה חיזוקים מהצד אז היא לא מצאה את אהבת חייה.

נוסחה פשוטה למצב כאילו לא פשוט.

ואם לא ברור עד עכשיו

לחתוך

אני עם יאשה.

אני לא שופט את הבחורה, כל זוג ומסגרת כללי המקובל/לא מקובל שלו (אם הם מוגדרים בבהירות ואם לאו).

אבל:

1. לא נכנסים לקשר חדש מתוך הנחה שבן הזוג יישתנה. זה בד"כ לא קורה, בטח שלא לטובה...

2. אנשים צעירים, עם הרבה זמן בחיים, שלא לחוצים לשום כיוון, אם בשלב הזה בחיים אין התאהבות גדולה, כזו שלא רואים אף אחד מלבד בן הזוג ממטר... אז מתי?!

פשרות זה לבודדים בגיל 40 שממש ממש רוצים משפחה ונגמר להם הזמן.

שיילך לחפש משהו טוב יותר.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

יצאתי עם מישהי שמונה חודשים, ונפרדנו בשבוע\שבועיים האחרונים.

הייתה לנו אחלה כימיה, אחלה סקס, וכמו תמיד, בהתחלה הכל מדהים, אבל היא הייתה כלבה, לא רצתה קשר רציני, מתוסבכת, ופלרטטנית לא קטנה, בסדר לא התרגשתי מזה, היה לנו קשר מורכב, כמובן שכאב לי, אבל זהו מיציתי.

לדעתי תגיד לחבר שלה שתשלח אותי חזרה לאמא שלה, הוא לא צריך אישה כזאת לחיים אם מדובר בקטע רציני, באמת שבסופו של דבר כולם רוצים בחורה מבית טוב ולא אחת ש"ראתה" עולם, זה מזעזע לדעתי.

שיהיה לו בהצלחה ויש עוד מלא נשים ראויות במדינה הקטנה שלנו.

volkswagen

כי חיים רק פעם אחת.

פורסם
אני לא קורא לך אגואיסט, אני קורא לך שוביניסט. אם לך מותר לצחוק עם נשים ולהיפגש איתן לא בקטע רומנטי, אז גם לה מותר. כל עוד שניכם יודעים את הגבולות שהצבתם לעצמכם כזוג, אין עם זה שום בעיה.

הדברים שלך נעשים אפילו יותר גרועים כשאתה מחליט מה זה בשבילך פלירטוט. אני מרחם על חברה שלך/אשתך, שצריכה לפחד שאם היא תהיה נחמדה מדי לגבר כלשהו, אתה עלול "להעלות אותה על טיל".

ואורבן רייסר - אתה יודע, התכוונתי לכתוב עוגבים, לא עוקבים...

נכון אני מודה אני שוביניסט קצת. ולאישה שלי צריכה להיות נאמנות אולטימטיבית והיא תימדד על כך.

ולידיעתך, בלי קשר לכתוב לעיל אני לא במערכת זוגיות כל-שהיא כרגע :) אבל כשאני באחת כזאת האישה שלי לא מסתכלת ימינה שמאלה ובטח שלא מפזרת חיוכים לכל ליצן שניגש אליה.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

היא לא תשתנה, הוא לא ישתנה וזה רק יעשה אותו מריר עם הזמן.

עדיף למצוא מישהי שמשדרת על אותו גל כמוהו.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם
נכון אני מודה אני שוביניסט קצת. ולאישה שלי צריכה להיות נאמנות אולטימטיבית והיא תימדד על כך.

ולידיעתך, בלי קשר לכתוב לעיל אני לא במערכת זוגיות כל-שהיא כרגע :) אבל כשאני באחת כזאת האישה שלי לא מסתכלת ימינה שמאלה ובטח שלא מפזרת חיוכים לכל ליצן שניגש אליה.

זה קל להיות גבר-גבר שיש לך חברה, אבל היא לא האשה שלך. מחר רוצה, קמה הולכת (וגם אתה).

אבל מחרתיים אתם גרים ביחד. אהה... כבר יותר קשה לקום וללכת.

ועוד שבוע אתה נשוי לה ויש שלושה ילדים ומשכנתא ומחוייבויות כלכליות משותפות ואז, אז היא מסתכלת ימינה שמאלה למעלה ולמטה... (ואומרת לך: "מה יש, רק לך מותר?"), ומה אתה עושה אז?!

פתאום זה לא קל ליישם פילוסופיה של "בא הולך רוצה חותך"...

פתאום "הנאמנות האולטימטיבית" היא לא הבעיה היחידה שלך בחיים ובקשר.

אז לפרינציפים הקשיחים שלך יהיה מחיר. אז הביצים שלך כבר תהיינה קשורות לחשבון הבנק המשותף והלב, גם אם לא סולח לה, מחובר לילדים. בה לך לראות אותם פעם בשבוע ושבת פעם בשבועיים?

פוזות ופרינציפים זה טוב לנערים.

כשתהיה גבר במערכת יחסים תלמד לתת את אותו כבוד שאתה דורש או שהאשה שלך תמצא את הדרך לפצות את עצמה. נגמרו (כמעט) כל הנשים השפוטות של הדורות הקודמים. היום יש אופציות, הזדמנויות והרבה שמייח, אז אל תבנה על כושר ההרתעה שלך.

הוא לא יהיה שווה הרבה בעתיד.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

falou

משווה ומעלה

כל מילה בסלע. אמון והערכה הדדית זה שם המשחק.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...